|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A mi się wydaje, że najbardziej odżył po odejściu Maaskanta Chavez
Znowu stał się murem nie do przejścia, nie popełnia głupich błędów. Dało się odczuć, że była nagonka na niego ze strony Maaskanta po błędach Jaliensa![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I jak tu z Tobą rozmawiać, skoro Ty dyskutujesz chyba z jakimś wyimaginowanym rozmówcą?
No przecież piszę, że to dobrze, że ćwiczą! Tylko nie widzę związku z wczorajszą bramką. Dośrodkowanie było takie sobie, bez rewelacji, w miejsce, gdzie było dużo rywali. Gdyby jeden z nich nie podbił szczęśliwie piłki, to nic by z tego nie było. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zamknęlibyście już ten temat, bo do niczego nie prowadzi. Są tu tacy, którzy będą pisać po każdym dobrym meczu Wisły, że to spuścizna po Maaskancie a po słabym, że Moskal to kiepski trener.
Proponuje zwolennikiem "holenderskiej myśli taktycznej" wystawić waszemu ulubieńcowi pomnik gdzieś w centrum miasta i rzucać nań kwiaty po każdej kolejce ligowej (nawet tej na minus) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
I tak to się nakręcało. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja życzę Maaskantowi udanej pracy w Holandii i namacalnego sukcesu, tak aby by doceniony w Polsce.
Jednak w Wiśle chciałbym zwyczajnie ładniejszej gry dla oka. To nie może być tak że zakładając że K. Moskal to kontynuacja R. Maaskanta (jak również zakładając całkiem możliwe zwycięstwo z Polonią np. 1-0), ...że przegrywamy 0-1, 0-1, 0-1 po czym wygrywamy 1-0, 1-0, 1-0. Sorry ale dla mnie piłka nożna to też radość z urody gry, nie tylko ze zwycięstwa. Mnie marzył by się wynik np. 4-1, a teraz to marzenie ściętej głowy (choć cuda się zdarzają). Za Maaskanta (a mam do jego pracy dużo szacunku) nie było to możliwe, nowy trener zagraniczny, trochę luzu finansowego w transferach i ze 2 lata spokoju. I najważniejsze, wynik ale i uroda gry jest ważna ..choćby po to aby zapełnić stadion, a taki czynnik to nie tylko widowisko ale i ekonomia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pewnie, że nie. Gieniu znalazł się pod bramką Widzewa przypadkowo i w dodatku chciał biec w kierunku naszej bramki. Nie zauważył nawet jak piłka spadła mu na głowę tak, że się nawet wystraszył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wypadałoby, żeby strzelili jeszcze kilka bramek z tych stałych fragmentów (wolne, rożne) żeby brac takie wypowiedzi grajka na powaznie. Jak na razie nie ma nawet podstaw do zaczynania dyskusji. Raz, że ten gol to zasluga kopacza z Widzewa, który nie skoczył oraz bramkarza, który nie wyszedł, dwa nawet bez trenowania w ciagu całego sezonu można gola czy dwa zdobyć "na aferę"
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie widzę tego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Robertowi nie predko trafi sie tak aokazja proawdzic druzyne ktora bedzi emiec mozliwosc gry w europie i mistrza swojego kraju...na takie posady trzeba zasluzyc sobie dobra praca i efektami ...
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Panowie moderatorzy, a nie lepiej wkleić ten wątek do "Nasi byli..."?
Czy Robert musi mieć osobny wątek na tym forum? Bo mamy jeszcze kilku(nastu) innych byłych trenerów... ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, już bardziej wolałbym pisać w osobnym wątku - Dan Petrescu byłym trenerem Wisły, niż w tym.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Roberto odryucil oferte z Venlo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czeka na ofertę z wysp...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Masz z nim kontakt ?
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czasem coś tam skrobnie. Np. tutaj : http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...alna,id,t.html
Robert_fantasta napisał(a):
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Widziano także osła, którego mrówka niosła... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Tak więc jest to sytuacja ogólnie nienormalna, ale u nas już przerabiana Możliwe nawet, że do nas wróci. Bardzo mało prawdopodobne, ale od czasu ponownego zakontraktowania Kasperczaka nic mnie już nie zdziwi, nawet gdyby drużynę miał poprowadzić klaun o scenicznym imieniu Gogo. Wszystko zależy od kaprysu właściciela. Może modzi wolą poczekać? ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.12.2011 o godz. 22:30.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Hah, ciekawe co Robertunio robił na treningu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co steskniles sie
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zresztą ,nie wiemy jak skontruowana jest umowa pomiedzy byłym trenerem a klubem, moze musi sie tutaj codziennie pokazywać, w innym wypadku przestajemy mu płacić. To jest piarowiec, przyjdzie na trening a nóż widelec spotka jakiegoś menago, szepnie dwa słowka jaki to nie jest zajebisty a ten mu znajdzie robote badz powie o nim ciepłe słowo w innym kraju gdzie trafi się ślepy klub który go zatrudni. A może jest drugim trenerem ? Pytałem juz wcześniej ale nie widzialem odpowiedzi. Kto jest teraz asystentem Moskala ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przestal by Maaskant robic z siebie debila czy wielce stesknionego za klubem...
Umowa umowa ale stanowiska trenera juz nie zajmuje wiec nie wiem po co sie kreci po treningach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czy to jakiś problem, że się kręci? |
|
|

|
||||||