|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Był ktoś dzisiaj w kasach? Bede potrzebował kilku biletów, a słyszałem, że podobno nie ma już na C?
Nie wiem ile w tym prawdy i byłbym wdzieczny gdyby ktoś to potwierdził lub zaprzeczył. @No niby tak, ale w tym klubie jest taka organizacja, że nigdy nic nie wiadomo.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 29.11.2011 o godz. 23:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
jakby nie było to by na oficjalnej napisali ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
kolega dzis byl i powiedziano, ze nie ma juz biletow na c, nawet mu dali zeby osobiscie sobie sprawdzil bo nie wierzyl
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a jak tam z innymi trybunami sytuacja wygląda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_sektor_c3/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeszcze raz ktoś coś wspomni o biletach na C... Ludzie wy nawet niespodziankę potraficie zepsuć, zachowajcie to dla siebie!
Biletów na C nie ma! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
A co niespodzianka ma wspólnego z dyskusją na temat biletów na C? Chyba trochę przesadzasz... ![]()
*** Forza Wisła ***
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
tylko to ze jakiś mądry inaczej użytkownik tego forum powiedział dlaczego nie ma biletów na c i wyjawił co to za niespodzianka na szczęście post szybko został usunięty
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
[QUOTE=LanceTS;1197288]Ma. Jak byś wcześniej przeczytał pare postów różnych to byś wiedział, ale zostały na szczescie usunięte.[/QUOTE
Ok, to nie chcę wiedzieć. Przekonam się w niedzielę. ![]()
*** Forza Wisła ***
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_15_zl/
Nie spodziewałem się tego po klubie |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ceny naprawdę bardzo przystępne, a weźmy pod uwagę że zobaczymy jedną z najlepszych holenderskich drużyn ostatnich lat. Ciekaw jestem frekwencji przy takich cenach, bo jeżeli dalej to będzie 15-16 tys. to będzie to bardzo przykre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Stadion musi być pełny.
Każdy kto nie był na meczu z Realem Saragossa u siebie pluł sobie w brodę. Wszystko zdarzyć się może.. To też moment kiedy co poniektórzy mogą pokazac klubowi czy rzeczywiście chodzi wam o to że bilety nie są tak tanie jak teraz na Twente i dlatego nie chodzicie na mecze czy to tylko czcze gadanie.. Jeśli będzie bardzo dobra frekwencja to klub na pewno znizy ceny biletów na nową rundę, jeśli natomiast będzie taka jak dotychczas ceny biletów zostaną bez zmian, skoro nie widać różnicy..
Ostatnio edytowane przez CH. : 03.12.2011 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ceny naprawdę przyzwoite. Frekwencja będzie też zależna od tych 2 następnych ligowych meczu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fajnie byłoby się zmobilizować, każdy we własnych szeregach..Pokażmy klubowi, że przy niższych cenach za bilety, są chętni by ten stadion zapełniać..Może mieć to przełożenie na ceny biletów/karnetów w przyszłym sezonie..Bo jeśli chodzi o ten kończący się, to była lekka klapa z frekwencją..
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brawo dla zarządu. Nareszcie ceny takie jakie powinny być.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak strach zajrzał w oczy (pociski dla pilkarzy i Basalaja od 6 tys kibicow - czyli polowy stadionu) to trzeba jakos ratowac sytuacje
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=26179
Czyli jutro będzie można kupić bilet na C, czy nie ma szans? o.O Wolę się upewnić ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli ktoś z tutaj obecnych liczy na ok. 25 tys. to jest w grubym błędzie , koneserzy futbolu są tak obrażeni na Wisłę w tym sezonie,że dobiją myślę tak do 18 tys. , zwłaszcza,że pogoda 14 grudnia zapewne nie będzie dopisywać .
Ale i tak cieszę się ,że obniżyli ceny. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pogoda pogodą ale godzina meczu też nie za dobra. Mam tu na myśli osoby z poza Krakowa. Wrócić do domu koło godz 23.10 komunikacją zbiorą nie będzie nam dane..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy możliwy jest zakup ulgowego biletu za okazaniem legitymacji studenckiej ISIC?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ELEGANCKIE CENY
myślę że na Widzewie z 18 tysięcy,Polonia z 20 tysiecy Twente z 22 tysiące |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na które trybuny na jutrzejszy mecz nie ma już biletów ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mistico na C nie ma na 100 %,a co do narożników nie wiem czy też czasem nie ma juz na nie biletów bo w kasie na wykazie trybun byly one przekreslone.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie, jeżeli nie ma już szans na C, będzie jakiś zalążek dopingu na G? ;> Jak to może się przedstawiać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A w czym bedzie przeszkadzac Ci pogoda? na glowe raczej padac nie bedzie a na rozgrzanie polecam np Eintracht
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Eintrach zajebiscie rozgrzewa ale ile ludzi? Max 5k. C i tak będzie pelne, o to się nikt nie musi martwić. Myślimy bardziej o innych sektorach, a tak przyśpiewki ludzi nie rozgrzewają. |
|
|