|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z Patrykiem nie wiadomo co będzie, ciekawe jakie ma notowania u Cupiała...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Zawsze stałem za Małym , on jest potrzebny Wisełce , popatrzcie jak on ciągnie grę , szkoda że Iliev nie zagrał za Kirma.
Mały Kocham cię. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Garguła wczoraj bardzo pozytywnie zaskoczył wszystkich - ciekawe tylko czy ta dobra gra nie miala czegos wspolnego z Tym, ze Maor siedzial na lawce rezerwowych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oj ty gadzi języku , ja go szanuje za to jakim jest człowiekiem, a nie za jego zachowanie.
Znam go bardzo dobrze więc nie podwazaj czegoś co jest Ci obce. Boli Cię ze chłopak kocha Wisłę, że myśli jak jej kibic a nie piłkarz? Ty na niego gwizdzesz a on ci mówi spierd... Zresztą czego się spodziewales za zachowanie wbrew dekalogowi wiernego kibica? " Nawet jeśli przegrywasz... " to są słowa naszego hymnu!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.12.2011 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Można pzregrać ale dużo zależy od stylu.Za to co zrobili z Podbeskidziem im się należało
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam tylko nadzieję, że Basałaj z górą dojdą do jednego prostego wniosku, że Mały powinien zostać.
Wiadomo, że przesadził z ostatnią wypowiedzią jednak nie taki rzeczy i nie takim piłkarzom były wybaczane. Rooney potrafił kręcić z ManCity, już zaczynało się gotować jednak działacze potrafili go zatrzymać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.12.2011 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pomysl logiczne kto odpowiada za taki wynik. Patryk gra tak jak trener mu nakresli, drużyna musi wykonywać założenia. Miał na tablicy strzale z boku do środka to kończył sam, bo nie zakładano że ma odgrywać. Bo niby komu? Jak bronilismy się zawsze w 7 do połowy boiska. Jeśli widzisz brak zaangażowania to zalatwiasz to po mesku, tak jak to było po derbach. Piłkarze to też ludzie, mogą czuć pregierz ale nie możesz pokazać że się od nich odwracasz. Robiąc to odwracasz się od Wisły, odwracasz się od samego siebie. Dzieki. Bez pikników, ultrasow, huliganow, piłkarzy, sektora rodzinnego nie ma Wielkiej Wisły. Jeden ma cynkowe, inny imię żony, jeszcze inny portret dziecka. Każdy ma to co kocha, Patryk ma Reymana. Każdy nam Patryka zazdrości, a sami ujadamy. " LITWO ojczyzno moja... "
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.12.2011 o godz. 10:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kolego drogi....... Pamietasz niejakiego Nikole M. "wiernego" Wiślaka Wyjaśnij mi, na czym polega "dekalog Kibica". Dla mnie pierwszym czy drugim przykazaniem, jest dbanie o dobro Klubu. Odmowa wyjścia na sparing, to chyba jawne złamanie "przykazań". Mielenie jęzorem "pod publikę", również. Czy gwizdałem......otóż nie...Dłużej chodzę na Wisłę, niż Patryk liczy sobie wiosen i przeżyłem wielu lepszych i wierniejszych piłkarzy. Małecki jest OK, ale robienie z niego "półboga", jest przesadą ze szkodą dla niego samego również... |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Trzeba rozróżnić dwie sprawy.
Wyrażanie dezaprobaty w trakcie meczu i po. W trakcie meczu gwizdanie czy obrażanie zawodników uważam za karygodne. Mecz to mecz, wsparcie jest potrzebne. Doping może przeważyć szalę zwycięstwa nawet w doliczonym czasie gry. Natomiast po gwizdku sędziego, jeżeli drużyna bądź poszczególni zawodnicy ewidentnie przeszli koło meczu, to gwizdy uważam za jak najbardziej słuszne. Kochamy klub, czy poszczególnych zawodników? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wybacz, ale jeśli dałeś się nabrać na te tanie sztuczki Mijailovića to nie najlepiej o Tobie świadczy. Dla mnie od początku to był pajac, zwykły clown pragnący się przypodobać kibicom. Małecki natomiast jest szczery w tym co mówi i to idzie od razu wyczuć. I nawet jak kiedyś odejdzie z Wisły, co myślę może nastąpić , zważywszy jakie betony zasiadają we władzach klubu, to "Mały" pozostanie Wiślakiem. Nie będę miał do niego żalu, bo miłość do klubu to jedno, lecz jeśli Cię tu nie szanują i grasz za 1/5 tego co holenderski "gwiazdor" to gdzie tu sprawiedliwość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje że kolega się nie obrazi ale ja tego nie wyczuwam. Zachowanie Małego pachnie mi lizusostwem i mimo że doceniam jego duży piłkarski talent to do mnie to nie przemawia.
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Takie małe wtrącenie ode mnie: myślisz, że naprawdę gościu wytatuowałby sobie na ramieniu tak duży tatuaż bezpośrednio związany z Wisłą, gdyby nie miał do tego przekonania? Gdyby nie był związany z Wisłą emocjonalnie? o.O
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No co Ty! Najwyżej przerobi go na Deyne
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co najwyżej kozaczeniem.Zgadzam się z siarą że czasami przegina i że nie potrzebnie zrobiły się te skrajności.
Tyle że on jest faktycznie szczery w tym co robi - ja bym go do Szpiki porównał -wiele ich dzieli i nie chodzi mi tu o dyscyplinę którą uprawiają ani o kibicowską przeszłość.Łączy ich to że są Wiślakami tak na boisku/ringu jak i po za nim ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A to jest bardzo oczywiście bardzo możliwe, nie ukrywam że do mnie przemawia zachowanie takich ludzi jak np Sobol, Wilk wcześniej Baszczyński, ludzi z wielką klasą którzy nigdy Wiśle nie sprawiali kłopotów, a boiskową postawą pokazywali/pokazują przywiązanie do Wisły.
masterlag: głupie porównanie ale kiedyś bardzo zakochani polscy Beckhamowie też sobie tatuowali podobizny i imiona na rękach, potem była wielka draka i z podobizny kobiety powstał Indianin, a imię po prostu 'wzięło i znikło'. Mały chce być legendą to musi to pokazać niestety na boisku i nabrać ogłady poza nim. Weźmy dla porównania Błaszczykowskiego i Małeckiego, teoretycznie Mały ma dużo większy talent niż Kuba (według mnie) ale po Małego jeszcze ciągle się nikt nie zgłasza. Wiadomo, w Polsce chłopak jest spalony ale z Europy też nikt nie puka. Jakiś powód tego być musi. Ps. O Szpilce się nie wypowiadam, dla mnie kibicem Wisły ma prawo być każdy ale wiadomo że nie ma opcji żebyśmy się wszyscy lubili ![]() ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Sobol to ma najlepsze buty |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Napisałem Ci, że ja Patryka szanuję za to jaką jest osobą, a co do jego zachowania to masz racje . Aniołkiem nie jest , pewnie nikt z nas nie jest ale wytykanie w kółko błędów młodości ? Szacunek za twoją Wiarę, masz racje lepszych piłkarzy kilku by śię znalazło ale czy wierniejszych? Od 2 ligi grupy I nikt mi niestety na myśl sensowny nie przychodzi. No może Pater, Giszka(?) Kula , Sobol ..ale to nie to. Jeśli kolego nie gwizdałeś to Patryk na ciebie nie mielił jęzorem. A z reszta przeprosił to o co wam wszystkim chodzi. Szanujmy sie nawzajem bo Wisła jest tylko jedna. Proponuje złapać parcha i poznęcać się na nim, no rules... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Da radę jutro spotkać gdzieś piłkarzy ? Czy siedzą w domach i tylko na mecz wychodzą ?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Poczekaj, przedzwonię do Maora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Iliev wciąga naszą ligę nosem
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Chciałem pozdrowić użytkownika thechris.
Jego stwierdzenie, że Iliev to serbski Łobodziński powinno mianować do komentarza roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Iliev kreuje naszą grę od początku, kto tego nie widzi, jest thecrisem
![]() i chyba któryś z adminów też tak powiedział, tak samo jak to, że Christov = Genkov ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|