The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2011, 17:22
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Do mnie to?
Nie, to nie byla ironia..
Tak, początek mojej wypowiedzi był ironią.

Potem gdy pisałem o pucharze pocieszenia - pisałem na serio.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 01.12.2011, 17:26
Skąd się bierze na tym forum, aż tyle Legionistów?! Skoro nie podobają się wam NASZE o opinie o waszym zespole to wara z tej strony. Do tego jaką macie czelność pyskować do moderatora forum Wisły?

W Legii co dobre to tylko Akademia Piłkarska - reszta wraz z kibicami, zarządem i stadionem - do kitu.

Gryź, gryź kilzone i reszta. lol

edit - do pajaca kilzone - jak masz czelność tak pisać o Wiśle to może byś to pisał na otwartym forum a nie pisał pw do mnie co?
" Dzisiaj, 17:31. milicyjny rodowód.
ja nie mam rodowodu milicyjnego zeby gryżć " od pana kilzone
Za to mam nadzieje, pajacu, że dostaniesz bana
Ostatnio edytowane przez someonewisp : 01.12.2011 o godz. 17:38.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 01.12.2011, 17:36
Proste legioniści pojawiają się po:
a) swoich wygranych
b) naszych porażkach
c) gdy nagle odkryją jakiego super grajka (wg ich) mają w drużynie.
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.12.2011, 17:37
http://www.filesonic.pl/file/4059644..._dawidex44.avi skrót Legii z PSV
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.12.2011, 17:37
Legia bedzie zle grac to i jej kibice beda przychodzic w mniejszych ilosciach
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 01.12.2011, 17:41
Proud, zapytanie jest skierowane do Piotsona

someonewisp
Jeszcze kilka lat temu (nie)myslalem tak samo. U nas wszystko cacy pieknie (international level), gdzie indziej do dupy. Nic tylko czekac na sukcesy ktore niebawem i napewno przyjdza. Ale sukcesy nie przychodzily, a ja zaczelem zdawac sobie sprawe ze jednak u nas tak pieknie nie jest. Skonczylo sie uzywanie wiary, zaczelo sie uzywanie intelektu. Taki skok... "jakosciowy" Spokojnie, ty tez kiedys tego doswiadczysz

Dobra, koncze dyskusje bo to powoli czat sie juz robi. Swojego zdania nie zmienie, dopoki nie wezmiemy sie na serio za szkolenie mlodziezy, dopoty bedziemy stali w miejscu. No chyba ze przyjdze swiety Mikolaj i rzuci torbami pieniedzy.

P.S
Dzisiaj walczyc na 100%. Zadnego odpuszczania!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.12.2011, 17:41
Akurat teraz przegraliśmy, zagraliśmy jedno ze słabszych spotkań w europejskich pucharach jeśli chodzi o wynik i samo podejście niektórych zawodników do spotkania, a wpisów Legionistów jak grzybów po deszczu co przeczy tym teoriom.

Generalnie szkoda, że te kilka off-topowych tematów sportowych tak obniżyło loty i co rusz pojawiają się spory na temat jakiś gwiazdek, MP, czy innych dupereli.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.12.2011, 17:43
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Do mnie to?
Nie, to nie byla ironia. Tak samo jak nieuwazam za "sukces" zdobycie przez Irtysz Pawlodar mistrza Kazachtanu, czy zdobycie przez Litex mistrza Bulgarii, tak samo nie uwazam za sukces zdobycie przez Wisle/Slask/Legie/itd. mistrzostwa Polski. Mistrzostwo jest sukcesem, ale w powaznych ligach. W takich grajdolkach jak nasz, za sukces uwazam tylko dobry wystep w pucharach.
Wlasnie takich jak ty Proud mial na mysli (chyba) - jesli Mistrzostwo Polski dla Ciebie nic nie znaczy to nie mam pytan , wystartowales z wysokiego P czyli od Schalke , moze dlatego masz takie skrzywione spojrzenie na to ... Ja zadebiutowalem takze z wysokiego P bo od porazki 0-6 , potem byla druga liga . Mistrzostwo kraju ukochanej druzyny jest czyms najlepszym co moze sie wydążyć w zyciu kibica !!!! kazde mistrzostwo smakuje lepiej i na kazde czekam z jeszcze wieksza niecierpliwoscia ...
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.12.2011, 19:27
Jebać pikników, im ich mniej tym lepiej. Mecz Lechia - Ruch to było to.
Co do szkolenia - wszyscy w Polsce tak powinni funkcjonować jak teraz Legia, a w całej Europie powinny być limity obcokrajowców, żeby piłka była znowu prawdziwa i naprawdę emocjonująca jak poza Europą. Najgorsze co dotknęło sport to jego niszczenie przez komercję. Wychowankowie w klubie to najcenniejszy skarb, poza oczywiście fanatykami na trybunach.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 01.12.2011, 20:03
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Legia bedzie zle grac to i jej kibice beda przychodzic w mniejszych ilosciach
Dobra juz wiadomo - Kuciak nie zagra tylko w 1 meczu
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 01.12.2011, 22:57
miśqu napisał(a):Wyświetl post
jebać pikników, im ich mniej tym lepiej. Mecz lechia - ruch to było to.
Co do szkolenia - wszyscy w polsce tak powinni funkcjonować jak teraz legia, a w całej europie powinny być limity obcokrajowców, żeby piłka była znowu prawdziwa i naprawdę emocjonująca jak poza europą. Najgorsze co dotknęło sport to jego niszczenie przez komercję. Wychowankowie w klubie to najcenniejszy skarb, poza oczywiście fanatykami na trybunach.
święte słowa!! Jak te reymana!!!

CMSNero napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie takich jak ty Proud mial na mysli (chyba) - jesli Mistrzostwo Polski dla Ciebie nic nie znaczy to nie mam pytan , wystartowales z wysokiego P czyli od Schalke , moze dlatego masz takie skrzywione spojrzenie na to ... Ja zadebiutowalem takze z wysokiego P bo od porazki 0-6 , potem byla druga liga . Mistrzostwo kraju ukochanej druzyny jest czyms najlepszym co moze sie wydążyć w zyciu kibica !!!! kazde mistrzostwo smakuje lepiej i na kazde czekam z jeszcze wieksza niecierpliwoscia ...
I ciebie popieram.

killzone napisał(a):Wyświetl post
Mysle, ze kibic Wisły powinien byc ostatnim ktory ocenia oprawy Legii, patrzac przez pryzmat dzialalnosci w tej dziedzinie.

Licze, ze ultrasi Wisły na twente zrobią taka choreografie, ze NS'ą bedzie poprostu głupio i zakoncza działalnosc.

Taaa, bo my mamy takie cisnienie na ta gwiazdke ze łeb urywa. Wystarczy nam to, ze na 95% stadionów w Polsce gdzie przyjezdza Legia jest ustanawiany sezonowy rekord frekwencji.
Jak czytam wasze fora to co 3 post nt. naszej oprawy dotyczy, że motyw skserowany od was z jakiegoś meczu przedwstępnego Pucharu polski 7 lat temu...

Szkoda, że hasło: Nie jesteśmy Aniołami, jest wzorowane na naszym wrzucie na Żydków "Nie jesteśmy aniołami -jeb** żydoff maczetami" - Czemu wtedy o kserze nie piszecie, ponoć jesteście tacy oryginalni i nieskazitelni... wszyscy wszystko od was kserują biedacy z Warszawy?
Ostatnio edytowane przez palikot : 01.12.2011 o godz. 23:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.12.2011, 00:33
palikot napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że hasło: Nie jesteśmy Aniołami, jest wzorowane na naszym wrzucie na Żydków "Nie jesteśmy aniołami -jeb** żydoff maczetami" - Czemu wtedy o kserze nie piszecie, ponoć jesteście tacy oryginalni i nieskazitelni...
A my na raj taki sramy. I od wtedy nie jesteśmy Aniołami

palikot napisał(a):Wyświetl post
wszyscy wszystko od was kserują biedacy z Warszawy?
Gdzie tam. Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz!

P.S. Gratulacje za wygraną.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 02.12.2011, 00:53
Ktoś mi może tak czarno na białym wypisać, co musiało by sie stac, żeby Polska otrzymała dodatkowe miejsce w pucharach ?

jak daleko musiałaby któras z drużyn zajsc ?
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 02.12.2011, 01:19
Nawet jakby Legia dotarła do finału to i tak może być za mało. Trzeba policzyć, ale konieczne byłoby zdobycie ok. 25 punktów przez Legię, aby wskoczyć na 15 pozycję. W tym sezonie jest to nierealne, ale w następnym jak najbardziej możliwe, bo tak naprawdę będziemy startowali z 18-tej pozycji (Czechy i Szkocja stracą sporo punktów za sezon 07/08).
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.12.2011 o godz. 01:21.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 02.12.2011, 02:05
wanciak86
Cytat:
Ktoś mi może tak czarno na białym wypisać, co musiało by sie stac, żeby Polska otrzymała dodatkowe miejsce w pucharach ?
Musimy byc w rankingu UEFA na 15 miejsu. Ranking jest liczony na podstawie ostatnich 5 lat (wystepy w pucharach) i na ten moment jestesmy na 21 miejscu. Jest konieczne "krecenie sie" wokol wyniku z tego sezonu (jak narazie zdobyte 5.375 punktow rankingowych ) w najblizszych latach by myslec o walce o 15 pozycje... lub nawet troszeczke wyzej (zalezy co jeszcze ugramy w tym sezonie). Wazna jest systematycznosc. Jeden czy dwa dobre, nawet bardzo dobre, sezony, na niewiele sie zdadza jesli w pozostalych damy dupy. Mozna byc umiarkowanym optymista, bo tendencja jest zwyzkowa. Jeszcze 2 lata temu zajmowalismy 26 pozycje. Teraz 21... Jesli patrzec na ostatnie 4 lata to tylko jeden sezon nam nie wyszedl. Zaczynajac od sezonu 2008/2009 do dnia dzisiejszego bylo kolejno- 5.000 pkt, 2.125 pkt, 4.500 pkt, no i w obecnym mamy jak narazie 5.375.
Ale nie wiem czy w naszej sytuacji bylo by korzystne posiadanie 5 zespolow w pucharach. Przynajmniej na razie. Wtedy za zwyciestwa, remisy i "bonusy" dostaje sie mniej punktow rankingowych. Np. za sam awans do Ligi Mistrzow jest 4 pkt. Dzieli sie to przez liczbe zespolow reprezentujacy kraj, i dodaje do rankingu krajowego. Czyli w naszym przypadku 4 pkt jest dzielone przez 4 co daje 1.000. Jak bedzie 5 zespolow to 4 pkt. bedzie dzielone przez 5. Posiadanie wiekszej ilosci zespolow byloby korzystne gdyby ten dodatkowy zespol gwarantowalby jakis poziom w pucharach. Niestety, ale w naszym przypadku to niemozliwe. Co jest zrozumiale, wszak my nawet nie mamy 4 zespolow ktore gwarantuja poziom w pucharach... Mowiac inaczej, awansuje na dodatkowym miejscu taki powiedzmy Ruch, dostanie becki w pucharach czyli punktow sam od siebie praktycznie nie da, a w zamian zwyciestwa takich zespolow jak Wisla czy Legia beda przynosily mniej punktow. Na ten moment zdecydowanie nie jestesmy przygotowani na 5 zespolow w pucharach. Jak bedziemy mieli 3 zespoly na puchary (ot, zespoly ktore sa wstanie przynajmniej awansowac do fazy grupowej LE) to okej. Na ten moment by nam to zaszkodzilo. No ale narazie te 15 miejsce nam nie grozi. Jesli utrzymamy tendencje z tego sezonu to i tak potrzeba + - 3 lat by 15 miejsce stalo sie faktem.

P.S
Do tych co tu o "piknikach" cos tam bredzili; panowie zrozumcie jedno, bez piknikow nie bedzie silnej Wisly. Ani silnej Legii, ani Lecha itd. Piknik zostawie kase w klubie gdy kupuje bilet, gdy kupuje przyslowiowe "kielbaski", no i zwieksza wartosc klubu dla sponsorow. Najdrozsze loze sa zwykle wykupowane przez piknikow. Piknikow jest do tego wiecej niz fanatykow. Mowiac krotko, Wisla bez piknikow , to Wisla z budzetem ubozszym o dobre kilkanascie mln zlotych. A Wisla z budzetem o kilkanascie milionow zlotych mniejszym, to zespol na poziomie Podbeskidzia czy Korony. Tak bardzie marzycie o tym? A podobno to wy jestescie najbardziej oddanymi kibicami... Opcje sa wiec dwie. Albo wcale kibicami Wisly nie jestescie bo zyczycie jej zle (mniejszych zarobkow), albo... jestescie idiotami ktorzy nie maja pojecia o zyciu i o realiach.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 02.12.2011 o godz. 02:12.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 02.12.2011, 07:50
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Pozdrawiamy czarna elke co to w koleczku sie mieni
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 02.12.2011, 09:41
0 22 napisał(a):

Pozdrawiamy czarna elke co to w koleczku sie mieni

7 kotow - nie szydz i ni podsmiechuj sie z naszych wspanialych ( w coraz wiekszej liczbie) pouczajacych nas gosci spod znaku nauki jazdy ( juz pewnie ban) bo ostatnio delikatnie napisalem ze Ci wspaniali ludzie rozpanoszyli sie na naszym forum - cudownie wszystkich wkur...aja - przeksztalcaja prawde na wlasne potrzeby i wogole zadzieraja nosa - wspomnialem tez ze po prostu mi sie to nie podoba co skonczylo sie usunieciem postu ....wszak Panow warszawskich nie mozna zrugac, opier...olic i napisac prawdy .......
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.12.2011, 10:40
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Taki patent wypróbować można u nas o ile przyjedzie Twente. O ile przyjedzie
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 02.12.2011, 11:04
Kmiecik Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz - i teraz rozmyślaj kto był jednak pierwszy
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.12.2011, 13:17
"Nie było widać dużej różnicy klas, ale było widać, że drużyna z Eindhoven była lepsza jeżeli chodzi o pierwszą godzinę spotkania. Później, gdy grało jedenastu na dziesięciu, nie było złudzeń kto będzie rządził i dzielił na boisku" - to ocena Kowalczyka po meczu Legii z PSV.

Co on p...li
Pamietam jak po wygranym przez Wisle meczu z APOELEM 1-0 mowili wraz z przyjacielem Borkiem z Polsatu (Tym samym ktory w magazynie ligowym powiedzial ze Kaziu Moskal nie ma jaj by prowadzic Wisle), brzdakali ze Apoel byl duzo lepszy.
Jak oni ubolewali ze roznica klas jaka dzieli Fulham i Twenthe od Wisly po wtopach po 1-4 jest przeogromna a tymczasem gdy Legia zbiera becki to w sumie meczyk byl na styku...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.12.2011, 13:53
shaggy napisał(a):Wyświetl post
"Nie było widać dużej różnicy klas, ale było widać, że drużyna z Eindhoven była lepsza jeżeli chodzi o pierwszą godzinę spotkania. Później, gdy grało jedenastu na dziesięciu, nie było złudzeń kto będzie rządził i dzielił na boisku" - to ocena Kowalczyka po meczu Legii z PSV.

Co on p...li
Pamietam jak po wygranym przez Wisle meczu z APOELEM 1-0 mowili wraz z przyjacielem Borkiem z Polsatu (Tym samym ktory w magazynie ligowym powiedzial ze Kaziu Moskal nie ma jaj by prowadzic Wisle), brzdakali ze Apoel byl duzo lepszy.
Jak oni ubolewali ze roznica klas jaka dzieli Fulham i Twenthe od Wisly po wtopach po 1-4 jest przeogromna a tymczasem gdy Legia zbiera becki to w sumie meczyk byl na styku...
Nie oglądałem tego meczu ale wynik czasami nie oddaje tego co się działo na boisku. Przykład wczoraj, Wisła wygrała 2-1, a to był tak naprawde najniższy wymiar kary. Kolejny przykład Lech-Wisła z tego roku. Nie da się jednocześnie nie zauważyć że Twente nas w pierwszym mecz zmasakrowało i jakby musieli wygrać 7-1 to pewnie tyle by wygrali. Co innego meczu z Fulham gdzie Wisła grała dużo lepiej niż pokazywał wynik.

Ponadto Kowal wczoraj powiedział, że w jego odczucia najsilniejszą kadre w Polsce ma Wisła więc nie posądzałbym go zbytnio o forowanie Legii.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 02.12.2011, 15:56
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Kmiecik Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz - i teraz rozmyślaj kto był jednak pierwszy
Nie muszę, serio. Zresztą o Kmieciku nie będę gadał, bo znowu się na mnie obrazi

Swoją drogą lubię takie dyskusje. Ostatnio ktoś od Was mi wyskoczył, że 'w pociągu jest tłok' też Wy wymyśliliście, bo śpiewaliście to już z Żurawskim i Frankowskim.

EDIT: No, wiadomo że w 70tych. Właśnie to był ten zabawny kontekst
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 02.12.2011 o godz. 16:13.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.12.2011, 16:10

Swoją drogą lubię takie dyskusje. Ostatnio ktoś od Was mi wyskoczył, że 'w pociągu jest tłok' też Wy wymyśliliście, bo śpiewaliście to już z Żurawskim i Frankowskim.
Co do tej piosenki to nawet któryś z legionistów kiedyś mi pisał, że zarówno na Wiśle jak i na Legii śpiewano to już w latach 70'. Dotrzeć do tego, kto to wymyślił już raczej się nie da po takim czasie.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.12.2011, 16:18
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Co do tej piosenki to nawet któryś z legionistów kiedyś mi pisał, że zarówno na Wiśle jak i na Legii śpiewano to już w latach 70'. Dotrzeć do tego, kto to wymyślił już raczej się nie da po takim czasie.
Potwierdzam Starzy kibole (naprawde starzy ) już kilka dobrych lat temu wspomnieli o tym, że ten kawałek już na Celticu w latach 70 był śpiewany. O dziwo pewien gość jakieś dziwnie niesamowite odczucia miał w związku z tym kawałkiem jak powrócił po 20 kilku latach na R22

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.12.2011, 16:19
Nie muszę, serio. Zresztą o Kmieciku nie będę gadał, bo znowu się na mnie obrazi

EDIT: No, wiadomo że w 70tych. Właśnie to był ten zabawny kontekst
sraly muszki bedzie wiosna , dwie bramki Wlodarczyk i dwie Saganowski .... i oswiec mnie teraz kiedy to wczesniej spiewaliscie

...( zapomnailes dodac ze marsz , marsz do boju marsz to tez wasze oraz najwspanialczy klub na swiecie no i oczywiscie okrzyk Wisla Krakow to tez wy wymysliliscie....
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 02.12.2011 o godz. 16:27.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 02.12.2011, 16:29
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
sraly muszki bedzie wiosna , dwie bramki Wlodarczyk i dwie Saganowski .... i oswiec mnie teraz kiedy to wczesniej spiewaliscie
Na przykład dwie bramki Kazimierz i dwie Topolski, z tym że nie wydaje mi się by była to najwcześniejsza wersja.

P.S. Kończę. Lubię te Wasze legendy, ale że mam pewność, że zaraz okaże się, że to Wy, a nie Lechia i Legia czy ŁKS, byliście prekursorami polskiego kibolstwa i śpiewania to odpuszczam
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 02.12.2011 o godz. 16:32.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.12.2011, 16:39
Na przykład dwie bramki Kazimierz i dwie Topolski, z tym że nie wydaje mi się by była to najwcześniejsza wersja.

P.S. Kończę. Lubię te Wasze legendy, ale że mam pewność, że zaraz okaże się, że to Wy, a nie Lechia i Legia czy ŁKS, byliście prekursorami polskiego kibolstwa i śpiewania to odpuszczam
Od dziś zawieszamy działalność kibicowską i nie będziemy juz śpiewać na meczach, bo pewnie to wy byliście... pierwsi w Polsce i już nie można...

Wisłą, Lechia, ŁKS, Bytom, Śląsk.... wy potem
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.12.2011 o godz. 16:42.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.12.2011, 17:01
Kibice Legii są nawet ponoć prekursorami klaskania na meczach i krzyczenia "jeszcze jeden" wszak są naszą stolicą.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 02.12.2011, 17:25
Ten temat powinien sie nazywac "Wisla vs Legia - starcie internetowych napinaczy"

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 02.12.2011, 17:45
Jak tam 0 22 ,kiedy to legia zdobyła ten 9 tytuł MP czytaj "zdobyła" nie kupiła?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów