|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lekka przesada, ale do przerwy jest okay i ... ile w tym Maaskanta, a ile Moskala ....hmm.
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.12.2011 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak na mój gust, to gramy podobnie, ale skuteczność znakomita. Imho może tak zostać do maja
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy - gramy fajnie, ale stare bolączki obrony widać bardzo wyraźnie: nabicie zawodnika Odense przez Diaza czy każde dośrodkowanie ze stałego fragmentu. Sytuacje wykorzystujemy 50/50 (miał Kirm fajną i potem Biton), ale - tak naprawdę - gdyby było 2:1 dla OB to nie byłoby to wielkim zaskoczeniem. Wygląda na to, że obie drużyny są cieniutkie w defensywie. No i wielka szkoda porażki w Krakowie.
P.S. k**** 1:2 |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lamey po raz 20 traci nam bramke :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Spektakularnie to Lamey zrobił. A Jovanovic wygrzewa obicie ławki.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanović zamiast Lameya, Iliew zamiast Kirma i Melikson zamiast Garguły i to się nazywa nowa jakość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szalenie bym chciał zmiany Kirma na Ivicę
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na Kirma patrzeć się nie da. Jakim cudem ten typ ma miejsce wyjściowym składzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kirm spieprzył dziś dosłownie wszystko.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
a co to pierwszy raz jak on jebie akcje? już patrzeć na niego nie mogę! IVICA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dokładnie, Guła gra jak z nut!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, Garguła jak na niego gra świetny mecz, ale pojedynku jeden na jeden to on nie wygra, a Meliksona to bym wpuścił na samą końcówkę meczu.
Co innego Iliew za Kirma, tu przyłączam się do vox populi, Ivica na boisko ! ____________________________ !!IRIVER!! pełna zgoda: Paljić i Kirm są wyraźnie najsłabsi i to jest praca dla ...Valckx-a. Dwa transfery mile widziane, LO i skrzydłowy. No i jest pierwsza zmiana o której pisałem Jovanović za Lameya, druga jak dla mnie to Iliew za Kirma i na parę minut Melikson za w istocie dobrze grającego Gargułe, tak to widzę. Jednak Maor za Małego, a ...Kirm ciągle na boisku. I dopiero w 90.min. jest Ivicia za Kirma. ___________ I jest nareszcie gol dla Twente z Fulham, choć nie czarujmy sie w ostatniej kolejce grają Anglicy z Odense i abyśmy awansowali to My musimy wygrać z Twente i liczyć że Odense nie przegra z Fulham a to mało prawdopodobne bo Duńczycy są jednak bardzo słabi. ___________ I na koniec jest 2-1 i przyznaje b.dobry mecz Garguły (tak w trakcie meczu się musiałmm do niego przekonywać, ale argumentom zawsze się dam przekonać, brawo Guła !). Cieszy powrót Meliksona (hmm, na bokach Melikson i Iliew(Małecki), a na środku /gra Guła/ czyli Garguła ...kto wie to może najlepsze ustawienie).
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.12.2011 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem, gra środkiem pola naprawdę jest na dobrym poziomie, ale to co robią Kirm, czy Paljić teraz przy wrzutkach to jest jakaś katastrofa.
Moskal strasznie długo czeka ze zmianami, widac, że pracował u boku Maaskanta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie rozumiem dlaczego Moskal czeka tak długo ze zmianą/zmianami. Taki Kirm to powinien być już w przerwie zmieniony.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a Twente właśnie strzeliło gola! pięknie! szkoda 1. meczu z Odense...
//e: Kirm <-> Iliev. w końcu, Kaziu! w końcu!
Ostatnio edytowane przez Jean_Paulista : 01.12.2011 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A Twente objęło prowadzenie... No i hmm... jednak będziemy walczyć o awans do końca, najprawdopodobniej.
choć i tak, szanse marne. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak marne szanse Panowie!!! Wystarczy zebysmy wygrali u siebie z holendrami ktorzy nie beda grali o nic bo 1 miejsce maja gwarantowane i Fulham nie moze wygrac moze nawet zremisowac z nie mozliwego stalo sie naprawe mozliwe SZOK!!!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fulham rozwali u siebie Odense z 5:0 bo ci drudzy juz odpadli z walki o awans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Falk 2 bramki w pucharach, obie z nami...
Brawo Wisełka. Piłkarz meczu: Guła/Dudu Mam nadzieje, że to nie jest jednorazowy przebłysk Guły, bo dziś zagrał jak za starych, dobrych lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale dziś Garguła man of the match. Obok niego najlepsi Wilk, Biton i Mały. Szkoda, że wynik nie wyższy, ale wiadomo, w miarę jedzenia apetyt rośnie
![]() jest nadzieja ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szkoda, że nas nie stać na Dudu, bo koleś ma pojęcie o grze.
Nie da się natomiast oglądać Paljića i Kirma, to nawet nie jest poziom I ligowy. Oddać gdziś za darmo w cholere. Generalnie Kaziu na plus. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobrze, ze Kazik jest trenerem - skonczy sie gadanie na Wisle przez Wegrzyna - Kazika nawet On nie beda chcieli ruszyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pewnie Fulham wygra ale już trudno, miło będzie pójść na Reymonta 14 grudnia z tlącą sie nadzieją
Dzisiaj fajnie, Lamey oprócz tej bramki to w sumie nie psuł tak bardzo, Guła w końcu sie obudził, dla mnie do wylotu Kirm i Paljic bo graja chłopaki straszną kaszane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Odense jednak w niczym nie przypomina drużyny z poczatku sezonu, kiedy wywalili z LM PAO, czy wygrywali u siebie z Villarealem. Wyraźny spadek formy. Nie widać w nich ani chęci, ani pomysłu w grze. Być może mają taki dół jak jeszcze niedawno Wisła. Gdzie przegrać mogliśmy dosłowanie z każdym.
Ale mniejsza o to, to są ich problemy. Bardzo się cieszę, że udało się wygrać. Nie spodziewalem się tego a pozytywne niespodzianki zawsze cieszą bardziej Druga sprawa - trzeba Moskalowi oddać, że drużyna prezentuje się o wiele lepiej jak za Maaskanta. Potwierdzili, że spotkanie ze Śląskiem nie było przypadkowym wyskokiem, co jest budujące jeśli chodzi o spotkania ligowe.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.12.2011 o godz. 21:06.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Beda jeszcze emocje a nie jak niektorzy twierdzili koniec Wisly, wam panowie konta nalezy blokowac a nie trzymac na forum.
Bittona trzeba wykupic... nie wiem skad wezma kase ale niech lepiej ja znajda bo inaczej zarzad out. Malecki ladny comeback... Melikson tez pokazal ze wraca do formy... Moskal znowu udowadnia ze rola strazaka ktory gasi pozar nie robi na nim wrazenia... moze dac mu szanse na wiosne ? ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nasze szanse na awans z grupy sa ale nie wielkie. My musimy wygrac łatwo nie będzie a Fulham tylko zremisować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jestem dumny z chlopakow, Kaziu zrobil z nich druzyne! Po meczu z Gornikiem Zabrze pisalem nigdy wiecej dla Garguly i Diaza a dzisiaj zagrali bardzo fajnie w ogole Łukasz Man of the match razi natomiast slaba skutecznosc bo to co dzisiaj niewykorzystal Biton wola o pomste po nieba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moskal ma pomysł na grę. widać poprawe. niech zostanie do końca sezonu i zobaczymy co z tego będzie.
MOSKAL KAZIMIERZ, NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|