The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2011, 22:59
0:3 co tu duzo komentować PRZEPAŚĆ. Słodkie .......enie Kowalczyka o przemęczeniu jest śmieszna , przecież ślepy by zauważył że legia nie miała nic do zaoferowania. Wolski jak chce coś osiągnąć w Europie to powinien pograć góra dwa sezony i wyjechać za granicę rozwijać swój talent tak jak np: Lewandowski.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.11.2011, 23:00
Gwiaździsty - ja wiem, że masz dzisiaj wielki dzień i możesz się pośmiać z Legii że "przecież wiedziałeś że ich wyniki to przypadek", a Wolski to w ogóle słabiak. Co z tego, ze co mecz pokazuje jakieś nietuzinkowe zagranie. Jest słaby. Podejrzewam, że pomylisz się z jego oceną tak jak Smuda z Lewandowskim i pewnie tak samo będziesz potem wszystkim mydlił oczy.

Ponadto Kowalczyk nie mówił, że Legie jest zmęczona sezonem tylko gwiazdy (w domyśle Ljuboja i Radovic). Ale rozumiem, że słyszysz tylko to co chcesz.

PS. Podoba mi się, że niektórzy do tej pory nie mogą uwierzyć, ze za takie grosze jak 4 mln euro sprzedaliśmy Błaszczykowskiego, a jednocześnie tak ironizują sobie z piłkarzy pokroju Wolskiego.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 30.11.2011 o godz. 23:02.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.11.2011, 23:00
a jak jeszcze strzeli bramkę to nie uwierzą jeśli do godziny po meczu nie będzie dzwonił Guardiola.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 30.11.2011, 23:01
Nikt z niego arcymistrza nie robi, ale trzeba przyznać, że 19 latka z taką techniką na naszych boiskach nie było już od ładnych paru lat. Kilku? Kilkunastu? I to nie pierwsza taka kiwka, za to pierwszy raz wyminął jak tyczki zawodników formatu europejskiego.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.11.2011, 23:02
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
No....ja pier.dole.... jak się ten Wolski nie zatnie, tylko będzie dobrze rozwijał to... masakra
Oprócz tego, że się kiwa do usranej śmierci (Rafał "ja sam, ja sam" Wolski) i nie umie strzelać to całkiem dobry

edit: ogarnij się mr_kwolf i zamiast sypać linkami, znajdź sobie tłumaczenie słowa "sarkazm".
Ostatnio edytowane przez filemon : 30.11.2011 o godz. 23:41.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:04
filemon napisał(a):Wyświetl post
Oprócz tego, że się kiwa do usranej śmierci (Rafał "ja sam, ja sam" Wolski) i nie umie strzelać to całkiem dobry
http://www.youtube.com/watch?v=W4xihAdT7qI
http://www.youtube.com/watch?v=JNHWYbLFDFg

Faktycznie, brak strzału, jedna kiwka. Słabiak, nie chciałbym go w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 30.11.2011 o godz. 23:07.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 30.11.2011, 23:08
flamengista napisał(a):Wyświetl post
To nie przypadek: wcześniej Fulham i Twente, teraz PSV pokazują, w jakim miejscu stoimy.
Oczywiście tak, ale też nie w stu procentach. Patrząc na końcówkę sezonu w wykonaniu Legii warto wziąć pod uwagę jeszcze jedną rzecz:

Żewłakow - 24 mecze.
Komorowski - 24 mecze.
Wawrzyniak - 30 meczów.
Jędrzejczyk - 23 mecze.
Borysiuk - 27 meczów.
Vrdoljak - 23 mecze.
Rybus - 29 meczów.
Radovic - 22 mecze.
Żyro - 24 mecze.
Ljuboja - 24 mecze.

W tym wiele spotkań o wysoką stawkę w pucharach, kilka ligowych hitów. To nie jest tempo, które zawodnicy nawet z poziomu czołówki ligi są w stanie wytrzymać. Przecież licząc, że Rybus i Wawrzyniak dokończą rundę w podstawowym składzie, to utrzymując takie tempo na wiosnę przekroczą 60 (!) spotkań w sezonie, co byłoby prawdopodobnie absolutnym rekordem w Europie, albo przynajmniej czołówką takiej klasyfikacji. Taki Żewłakow ma 35 lat i nie ma prawa biegać na ful możliwości przez całe spotkanie, przeciwko takiej ofensywie, jaką dysponuje PSV.

Dla porównania, rekordzista z PSV rozegrał 24 spotkania, trzech czy czterech po 23, kolejnych trzech, czterech po 21, a reszta poniżej 20. Z tym, że oni zazwyczaj w meczu piłkę podają, a biegają za nią rywale, podczas gdy Legia zarówno w pucharach, jak i w lidze swoje punkty musi solidnie wybiegać, bo w takiej rzeczywistości się poruszają.

Błąd popełnił Skorża. Zamiast odpuścić PSV i dać szansę Rzeźniczakowi, Astizowi, Wolskiemu (który grał mniej niż reszta), Koseckiemu, Kucharczykowi, a nawet Łukasikowi zamiast Borysiuka, dać szansę zawodnikom, którzy będą biegać na całej szerokości boiska i nie obniżą nadto poziomu, to postawił na żelazny skład i nie dość, że Legia zaliczyła lanie od PSV, to jestem pewien, że w następnej kolejce będzie bieda, albo porażka, albo wymęczone punkty.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 30.11.2011 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:13
rw88: PSV zagrało tyle samo meczów (a może jeden mniej, bo tam była 14 kolejka)

Ale rzeczywiście Skorża powinien postawić na zmienników.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:14
rw88: PSV zagrało tyle samo meczów (a może jeden mniej, bo tam była 14 kolejka)
Wróć do mojego posta i przeczytaj pewne uzupełnienie

Jeszcze jedno. Dla Legii ta porażka poniekąd ma jedno pozytywne znaczenie - na pewno zejdą na ziemię przed meczem 1/16 LE, gdyby dziś wygrali, fruwaliby wysoko, teraz grając następny raz przeciwko drużynie tego formatu na pewno nie wyjdą na nią takim pressingiem na całym boisku.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 30.11.2011 o godz. 23:16.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:14
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście tak, ale też nie w stu procentach. Patrząc na końcówkę sezonu w wykonaniu Legii warto wziąć pod uwagę jeszcze jedną rzecz:

Żewłakow - 24 mecze.
Komorowski - 24 mecze.
Wawrzyniak - 30 meczów.
Jędrzejczyk - 23 mecze.
Borysiuk - 27 meczów.
Vrdoljak - 23 mecze.
Rybus - 29 meczów.
Radovic - 22 mecze.
Żyro - 24 mecze.
Ljuboja - 24 mecze.

W tym wiele spotkań o wysoką stawkę w pucharach, kilka ligowych hitów. To nie jest tempo, które zawodnicy nawet z poziomu czołówki ligi są w stanie wytrzymać. Przecież licząc, że Rybus i Wawrzyniak dokończą rundę w podstawowym składzie, to utrzymując takie tempo na wiosnę przekroczą 60 (!) spotkań w sezonie, co byłoby prawdopodobnie absolutnym rekordem w Europie, albo przynajmniej czołówką takiej klasyfikacji. Taki Żewłakow ma 35 lat i nie ma prawa biegać na ful możliwości przez całe spotkanie, przeciwko takiej ofensywie, jaką dysponuje PSV.

Dla porównania, rekordzista z PSV rozegrał 24 spotkania, trzech czy czterech po 23, kolejnych trzech, czterech po 21, a reszta poniżej 20. Z tym, że oni zazwyczaj w meczu piłkę podają, a biegają za nią rywale, podczas gdy Legia zarówno w pucharach, jak i w lidze swoje punkty musi solidnie wybiegać, bo w takiej rzeczywistości się poruszają.

Błąd popełnił Skorża. Zamiast odpuścić PSV i dać szansę Rzeźniczakowi, Astizowi, Wolskiemu (który grał mniej niż reszta), Koseckiemu, Kucharczykowi, a nawet Łukasikowi zamiast Borysiuka, dać szansę zawodnikom, którzy będą biegać na całej szerokości boiska i nie obniżą nadto poziomu, to postawił na żelazny skład i nie dość, że Legia zaliczyła lanie od PSV, to jestem pewien, że w następnej kolejce będzie bieda, albo porażka, albo wymęczone punkty.
Nie walcz z betonem. Przecież i tak wiadomo, że Kowalczyk się wygłupił mówiąc, że niektórzy piłkarze Legii mogą być już zmęczeni sezonem. Marne tłumacznie kompromitacji.

I Wolski jest słaby. Wiadomo.

PS. Weszło jest prolegijne, pewnie obmyśla teraz jak wytłumaczyć porażke ich ukochanego klubu.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.11.2011, 23:15
rw88
gdzie oni na wiosne przekrocza 60 meczow?
na wiosne zostanie im 13 meczow w polskiej lidze, plus max 5 meczow w pucharze polski plus 2 mecze w LE, nie wierze ze dalej przejda

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:17
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Wróć do mojego posta i przeczytaj pewne uzupełnienie
haha... punkt dla ciebe, nie chciało mi się czytać wall of text. Sorki
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:18
Czyli Wawrzyniak na wiosnę zagra te 20 meczów + przynajmniej 5 w reprezentacji i wyjdzie 55 meczów. I tak nieźle.
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 30.11.2011, 23:26
haha... punkt dla ciebe, nie chciało mi się czytać wall of text. Sorki
Spoko spoko, ten fragment uzupełniłem po pewnym czasie...

-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Czyli Wawrzyniak na wiosnę zagra te 20 meczów + przynajmniej 5 w reprezentacji i wyjdzie 55 meczów. I tak nieźle.
Tak z ciekawości zerknąłem ile występów mają na ten moment zawodnicy w takiej Premier League, wszak panuje opinia, że na zachodzie grają dużo więcej, niż u nas. Przejrzałem kadrę Manchesteru United i co? I widać, że tam wręcz rządzi rotacja. Co ciekawe, bodaj jeden zawodnik (Chicharito) miał 25 spotkań, w tym 7 z ławki rezerwowych, następnie góra dwóch, trzech miało koło 20 spotkań, a reszta w większości nie dobija na ten moment do...15 spotkań! Widać, że ogromna ilość meczów drużyn z tych lig raczej nie przekłada się na ogrom rozegranych spotkań przez większość zawodników, bo podstawową sprawą jest tam równa kadra i rotacja.

Tak jak mówię, takie mecze Wawrzyniaka, jeśli oceniamy pod kątem wysiłku fizycznego, trzeba liczyć razy dwa, ponieważ nie oszukujmy się, u nas biega się dużo i tym nadrabia się braki taktyczno-techniczne, tam w trakcie meczu lewy defensor przebiega pewnie mniej kilometrów, bo więcej myśli, więcej gra piłką itd. Niestety nie mam dostępu do konkretnych wyników statystycznych, ale jestem pewien, że u nas generalnie piłkarze drużyn grających w pucharach mają na ten moment w nogach dużo więcej, niż w lepszych ligach.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 30.11.2011, 23:40
Jaki ten Wolski nie jest, to ja mysle ze niejeden grajek Wisly z pierwszego skladu (Gargula,Jirsak,Nunez...) to takiemu Wolskiemu juz teraz moglby buty czyscic. Smutne...

Legia dostala becki, ale zupelnie nie rozumiem tej euforii niektorych przy ocenie Legii i Wisly. Jakbysmy my z tym PSV nie dostali tyle... Warto dodac ze na ten momen PSV jest wyzej w tabeli od Twente... Powiem wiecej, ten mecz utwierdzil mnie w przekonaniu ze jesli jakis klub ma w przyszlosci zostac europejskim sredniakiem to napewno duzo wieksze szanse ma... Legia. Jakby ktos sie przyjrzal temu meczowi, to by zobaczyl ze Ci ktorzy najmniej odstawali technicznie od graczy z PSV to Zyro i Wolski (pomijam zawodnikow zagranicznych, takich jak Ljuboja). Czyli gracze objeci jakis tam szkoleniem. Reszta czyli te wszystkie Rybusy i Kucharczyki prezentowali sie wrecz zenujaco w porownaniu z zawodnikami z PSV. Tyle ze tak samo by sie prezentowal Wilk czy Malecki. Taki sam poziom "drewna technicznego". Mowiac inaczej, jesli chcemy zmierzac w kierunku Europy, to druzyna jakis poziom techniczny musi miec. Oczywiscie w naszych warunkow posiadanie 7 czy 8 "Ljuboji" to abstrakcja, nie ta kasa. Konieczne jest wiec posiadanie w miare dobrego szkolenia. Legia w kierunku tego szkolenia zmierza, my nie. Mowiac inaczej, w Warszawie moga zywic nadzieje (nadzieje, nie pewnosc!) ze malymi kroczkami do tej 2 ligi europejskiej zmierzaja. Powolutku, powolutku, ale jednak. My jednak, ze szkoleniem na poziomie "mniej niz zero", nie powinnismy sie wogole ludzic ze my do tej Europy sie zblizamy. My dryfujemu. Moze sie zdarzyc dobry sezon czy dwa w pucharach, ale to bedzie loteria, nic stalego. Takze nie wiem jak wy, ale ja powodow do wielkiego zadowolenia nie widze.

P.S
To co napisalem odnosnie nas staje sie nieaktualne gdy zaczniemy dysponowac pokaznymi sumkami czy to na transfery czy to na duze penje. Ale... duze dzieci nie powinny wierzyc w bajki. Nie?
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.11.2011, 23:47
A mnie pie...oli gra legii - zwlaszcza ze nie ulegam presji warszawskich dziennikarzy zachwycajacych sie ta druzyna ..... przyhnajmniej sie dzis dowiedzialem ze Ariel Borysiuk to polski Steven Gerard ...... chyba ogladne kolejny mecz zeby sie dowiedziec ze Rybus to polski di Maria ...
Odpowiedz cytując
KorteZ
Banita

Stary 30.11.2011, 23:49
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
0:3 co tu duzo komentować PRZEPAŚĆ. Słodkie .......enie Kowalczyka o przemęczeniu jest śmieszna , talent tak jak np: Lewandowski.
Przepaść to była między Wisłą, a Lechem za Smudy przy Reymonta, lub w poznaniu w zeszłym sezonie - w tych meczach była przepaść. A tutaj owszem PSV było lepsze, no ale nie ośmiele się stwierdzić, że zdeklasowali. Po czerwonej kartce wszystko siadło. Do tej pory mecz był wyrównany. Legia była pod bramką PSV zabrakło zimnej głowy i precyzji. Fizycznie może jest słabiej niż w kilku poprzednich meczach- troche to widać. Natomiast Legia na pewno jest dużo bliżej takich ekip niż Wisła.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Każdy zespół Skorży bazuje na dyspozycji pojedyńczych graczy. Radovic i Ljuboja robią grę Legii. Gdy jednego z nich zabraknie to lipa. Do tego nie potrafią grać w ataku pozycyjnym. Wszystko na fuksie, ale Skorże już przerabialiśmy więc jakoś spokojny jestem o Legię w tym sezonie. Obecne wyniki zaciemniają rzeczywisty obraz.
A jest on taki sobie, nie różowy jakby chcieli co niektórzy ale przyzwoity.

PSV uprawia inną dyscyplinę, to samo Tweente. Także tutaj jakoś spejcjalnie zaskoczony nie jestem tym,że Legia jest tłem dla tych tulipanów.
Tak tak, żyj w swoim świecie. Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale chwytasz sie faktów, których nie potrafisz nawet poprzeć racjonalnymi argumentami. Legia bazuje na dwóch zawodnikach? Buhahaha
No pewnie - przecież nie było serii Kuciaka bez straty bramki, spokoju w obronie dzięki Żewłakowowi, asyst Rybusa, świetnych meczów Żyry i Wolskiego. I co teraz? Coś się Twoja koncepcja burzy. Owszem dzięki duetowi Rado - Ljubo Legia wzniosła sie na wyższy poziom. Ale CAŁA LEGIA gra lepiej. Świetnie blokują kontraaki rywala. Świetny pressing, gra drużynowa. Trzeba być kompletnym laikiem, żeby tego nie widzieć. Nie tak dawno wychwalaliście swojego guru Maaskanta i jego wyższość nad Skorżą. Teraz Skorża pokazuje kto jest trenerem, a kto lalusiem lansującym sie w mediach.

Jestem kibicem Legii, lecz pamiętam jak pisaliście na temat Lecha przed jego sukcesami jeszcze w PUEFA. Ci userzy, którzy wcześniej pisali Lech nagle zmienili na Amica i strasznie sie napinali. To to jest Lech, czy AMICA? Zdecydujcie sie Wcześniej był Lech, bo wam nie zagrażał. ZOstali mistrzami Polski i jest już AMIca. Jakże to żałosne. Niech ci, co zmienili Lecha na AMice sie wstydzą, bo rozumiem tych co od razy pisali Lech i tylko Lech. Także tych co od początku do końca piszą Amica.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=W4xihAdT7qI
http://www.youtube.com/watch?v=JNHWYbLFDFg

Faktycznie, brak strzału, jedna kiwka. Słabiak, nie chciałbym go w Wiśle.
Ale weź im tłumacz.... Wolski jest cienki i tyle.

edycja: Jeszce jedno. Tak się podniecacie meczem Legii z PSV. Legia nie musiała tego wygrać. Ma awans z grupy i godzi europejskie puchary z Ligą. Wisła gra piach i w lidze i pucharach. Także radziłbym trochę lodu na rozgrzane głowy.

Żeby wyraźniej był widać. LE - Legia 9 pkt. Wisła........3pkt Ekstraklasa - Legia 29 pkt., Wisła.......kilka mniej. No właśnie. I nie piszcie bzdur, że Legia nie godzi ligi i pucharów, bo jako pierwszy zespół od nie pamiętam kiedy godzi.

Szczerze życzę i wam awansu z grupy. I nie mam zamiaru bez sensu sie napinać. Marszałek z każdego atutu Legii zrobi wadę Jak ManCIty przyjechało na Lecha też sie podniecał na początku meczu, że bedzie pogrom. I co sie okazało. Z tą przepaścią dzieliącą naszą ligę od reszty bym nie przesadzał. Jest nam daaaleko. Ale jak widać troche profesjonalizmu, ładny stadion i Legia i Lech nawiązują walke w europie . A to, że Wisła jest wyjątkiem nie upoważnia was do deprecjonowania sukcesu. Bo to zwykła zazdrość
Powód: literówki, dodany wątek
Ostatnio edytowane przez KorteZ : 01.12.2011 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.12.2011, 00:10
Konkretny łomot dostaliśmy. Trudno. Pokazano nam jak wiele brakuje do czołówki LE, nie mówiąc już o LM. Cóż zderzenie malucha z czołgiem (chociaż gdy PSV trochę olało końcówkę to autentycznie czułem, że zasługujemy na bramkę).

Fakty są takie, że Legia gra najlepszą piłkę od lat i zagrała mecz z najlepszą drużyną jaką widziałem u nas... od lat. Drużyny Urbana itp nie dostały takie w.......u, bo nigdy nie zrobiły takiego wyniku i nawet nie miały okazji grać z takimi drużynami.

Teraz zapewne solidne lanie w Izraelu i oby nie Metalist (bo będzie 0-10 w dwumeczu) w 1/16. No, a potem koniec. Ale i tak było warto
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.12.2011, 00:14
a ci jak zawsze szukają chuja do dupy
http://www.sport.pl/pilka/1,65042,10...opejskiej.html
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.12.2011, 00:14
Uważasz że w meczu w POZnan* iu w zeszłym roku była przepaść? O ile się nie mylę to do przerwy 0:0, potem obejmujemy prowadzenie, pechowa bramka, potem karny, a na koniec kontuzja Clebera ktora dobiła druzynę... patrząc po wyniku to moze i przepaść, ale czy z przebiegu gry tak było? Polemizowałbym
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.12.2011, 00:18
Skorża po trzeciej bramce miał minę nietęgą, może wreszcie zejdzie na ziemię. A jeszcze niedawno polemizował kogo to nie puknąć w fazie pucharowej...

Wprawdzie na początku próbowali grać piłką, ale robili to bardzo wolno (wspominałem też o tym po jednym z ostatnich meczy). Na żenującą ligę wystarcza, na kogoś z nieco wyższej półki już nie.

Wolskiego jak nie zmanierują zawczasu to może zrobić karierę podobną do Lewandowskiego.
Odpowiedz cytując
KorteZ
Banita

Stary 01.12.2011, 00:19
@rafalek

No i widzisz - podpuściłem trochę Masz racje przepaść to nie była. Tak samo jak koledze wyżej napisałem, że słowo przepaść nie pasuje do tego meczu. PSV pokazało większą klasę, a Legii zabrakło szczęścia w sytuacjach na początku. Żewłak się źle ustawił i walnął samobója. Po kartce już siadło. ALe do tej pory nie było źle. O przepaści nie ma mowy. Bez przesady

Zresztą ludzie.....spójrzcie na wyniki PSV. Legia nie ma sie czego wstydzić. Przecież ile razy oni grali w LM

edycja:
Ale weź napisz to Marszałkowi. On już swoje teorie dokłada. Jaki to Skorża slaby. A tak naprawdę powinniście żałować trenera. Za jego kadencji Wisła grała 100 razy lepiej niż za boskiego Roberta A kto teraz wyszedł z grupy? Tylko piłkarze? Kto traci 2 pkt do śląska? Skorża, czy inny trener? Jeszcze Maciek Wam pokaże. I Marszałkowi też
Powód: nowy wątek
Ostatnio edytowane przez KorteZ : 01.12.2011 o godz. 00:24.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.12.2011, 00:21
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Teraz zapewne solidne lanie w Izraelu i oby nie Metalist (bo będzie 0-10 w dwumeczu) w 1/16. No, a potem koniec. Ale i tak było warto
Atletico Madryt i pierwszy bukuje lot na Estadio Vincente Calderon

Cytat:
Ale weź napisz to Marszałkowi. On już swoje teorie dokłada. Jaki to Skorża slaby. A tak naprawdę powinniście żałować trenera. Za jego kadencji Wisła grała 100 razy lepiej niż za boskiego Roberta A kto teraz wyszedł z grupy? Tylko piłkarze? Kto traci 2 pkt do śląska? Skorża, czy inny trener? Jeszcze Maciek Wam pokaże. I Marszałkowi też
No w zeszłym sezonie pokazał w Krakowie. 2 tygodnie po tym meczu dochodziłem do siebie
Ostatnio edytowane przez killzone : 01.12.2011 o godz. 00:27.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.12.2011, 00:26
Może być. Albo Sporting. Niech dadzą jakiś kozaków z zachodu. Wszystko tylko nie Metalist, Rubin ewnetualnie Zenit lub drużyny w stylu PAOK, BATE - bo ludzie którzy nie znają się na piłce, ale bardzo się w niej udzielają będą pisać, że jest wielka szansa, a potem będą szydzić, że kompromitacja.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Stary 01.12.2011, 00:28
Ja bym chciał Niemców - też mają przerwę zimową. A Hiszpanie czy Anglicy z marszu nas rozjadą.
Odpowiedz cytując
KorteZ
Banita

Stary 01.12.2011, 00:32
killzone napisał(a):Wyświetl post

No w zeszłym sezonie pokazał w Krakowie. 2 tygodnie po tym meczu dochodziłem do siebie
Nie no złotousty Robert dużo lepszy

btw: kolejny młody wilczek z akademii szykuje się do pierwszego składu. Powodzenia Furman
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 01.12.2011, 00:38
Jestem zalamany... Dostalismy 3:0 od jakiegos PSV, ktore nasz balon przebilo... Wolski to jest cienias, Skorza konczy sie jak zwykle, media znowu nam sprzyjaja, spuchniemy i skonczymy w ciemnej dupie...
Jak dobrze ze kibice Wisly mnie uswiadomili jak naprawde jest z tym moim klubem.
Ide sie pociac...

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
KorteZ
Banita

Stary 01.12.2011, 00:42
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jestem zalamany... Dostalismy 3:0 od jakiegos PSV, ktore nasz balon przebilo... Wolski to jest cienias, Skorza konczy sie jak zwykle, media znowu nam sprzyjaja, spuchniemy i skonczymy w ciemnej dupie...
Jak dobrze ze kibice Wisly mnie uswiadomili jak naprawde jest z tym moim klubem.
Ide sie pociac...
Najlepsze jest to, że większość z nich naprawdę wierzy , że to co piszą ma miejsce w rzeczywistości.

edycja: odnośnie posta poniżej. No cóż....ma się te dwururkę
Ostatnio edytowane przez KorteZ : 01.12.2011 o godz. 00:46.
Odpowiedz cytując
loskolczoneros
Junior Member

Stary 01.12.2011, 00:44
mają rozmach sk..........

http://www.youtube.com/watch?v=dYr3jR_Zrfw
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.12.2011, 00:44
U Was ludzie na 3(przynajmniej tyle było widać) trybunach stoją przez cały mecz, czy mi się przewidziało?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów