|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Do 15. grudnia można na allegro zdobyć darmowe bilety do Cinema City i to nie dokonując żadnych zakupów. Bilety mozna wygrać codziennie o 10, 12, 14, 16 i 19. Za kazdym razem do zdobycia jest ok 40 biletów które szybko się kończa. Jedna osoba może wygrać tylko jeden bilet. Dokładny Regulamin można znaleźć tutaj: http://m.allegro.pl/vouchers-regulamin.html
Niewiele osób o tym wie dlatego postanowiłem założyć ten temat aby kazdy mógł bez wysiłku zdobyć bilet dla siebie. A teraz podam szczegółowa instrukcję co należy zrobić: 1. Nalezy ustawić sobie budzik tak aby przypomniał na 2-4 min przed daną godziną. 2. Należy odwiedzić stronę z dokładnym czasem, najlepiej skorzystać z http://wwp.greenwichmeantime.com/ 3. Należy zalogować sie na stronie m.allegro.pl 4. Następnie należy wyszukać jakikolwiek przedmiot (buty, narty, komputer) cokolwiek. 5. Nad wynikiem wyszukiwania powinien wyskoczyć baner na temat tej promocji. W baner należy kliknąć. Pojawi się wówczas informaca że pula biletów została wyczerpana na daną chwilę. 6. Następnie wracamy na kartę gdzie podany jest czas i czekamy na xx:59:50 i wowczas przeskakujemy z powrotem na kartę z informacją o wyczerpanej puli biletów 7. Na stronie z pulą biletów zaczynamy klikać przycisk F5 (odśwież) i czekamy aż strona sie załaduje. Za każdym razem jak strona się załaduje klikamy ponownie F5. Klikanie powtarzamy gdzieś przez 20-30 sekund, żeby mieć pewność że trafiliśmy w pełną godzinę. Gdy wygramy bilet wówczas napis o wyczerpanej puli biletów zmieni sie na inny, co jest łatwe do zauważenia. Ja z dwóch kont 2 razy próbowałem i za każdym razem nie miałem problemu ze zdobyciem biletu. Bilet pojawia sie na profilu w postaci numeru który należy podać w kasie z tego co wiem. Udanego polowania na bilety
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 30.11.2011 o godz. 14:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dzięki, że o tym informujesz.
Ja mam pytanie, a mianowicie jak odbierasz bilety, albo na jakiej zasadzie wchodzisz do kina? Edit: Ok, znalazłem odpowiedź ale: Cytat:
EDIT2: Bilet wygrany, jeszcze raz dzieki wielkie.
Ostatnio edytowane przez Fiti : 30.11.2011 o godz. 14:01.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można z komputera,tylko że przez strone m.allegro.pl a nie allegro.pl. Po wygraniu dostajesz maila s nr który podajesz w kasie kina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dzięki wielkie, bilet jest już mój
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja też bardzo Ci crazykaro dziękuję
W regulaminie jest napisane, że Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jeden bilet. Po wygraniu biletu już nie pokazuje się baner umożliwający wygraną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dzieki!
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|