The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2011, 00:29
Stanowski prolegijny? Może w młodości, ale dostał w mordę i prolegijności się oduczył raz na całe życie.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.11.2011, 00:47
Cytat:
Kolego z Warszawy. Ostatni jestem do napinania sie na necie itp, ale akurat śmiesznie wygląda obrona weszło przez Ciebie.
Weszło to pajace, wiedzą to w Polsce wszyscy, tylko nie Legioniści..
A czemu? Bo weszło to strona prolegijna.
Kolego z Gdańska...

Po pierwsze - polecam zajrzeć na temat na forum Legii "weszło o Legii". To tak a propos naszej sympatii do Weszło.

Cytat:
NAwet jakby Legia przegrała 10:0 u siebie z Cracovią, to Oni znaleźli by coś na usprawiedliwienie.
Po drugie - jakieś parę tygodni temu wkleiłem linki do kilkunastu, może z dwudziestu kolejnych artykułów o Legii z zeszłego roku. Jeden po drugim, bez oszukiwania, bez selekcji. Kilka miesięcy nieprzerywalnego pojazdu na ostro. Czepiali się wszystkiego, za wszystko, często maglując po kilka razy do znudzenia ten sam temat. Niestety Flamengista skasował wtedy całą dyskusję o Weszło, ale sam sobie możesz sprawdzić - wpisz w wyszukiwarce Weszło "Legia" i wybierz okres od sierpnia do ok. listopada zeszłego roku - wtedy było najostrzej. To tak a propos sympatii Weszło do nas.

W zeszłym roku był wielki lament ze strony Warszawy, że "Weszło!" powinno zmienić nazwę na "Wisło!", jako portal bardziej prowiślacki od wislakrakow.com. W tym roku jest, w zależności od potrzeb twierdzącego, szalenie proamikowy (początek rundy), szalenie prolegijny (środekrundy) lub szalenie prośląski (końcówka rundy). Zresztą oni i tak stają się w oczach kibiców "pro-ktośtam" przez kontrast do tego, że łapią fazę "anty-ktośtam inny".

Żeby była jasność - doczepiałem się do cytowanego gościa o to, że po kilku marnych meczach Amiki każe Weszło włazić pod stół i odszczekiwać, że wcześniej pisali że Amika gra świetnie (a, przez te parę tygodni, grała), lub że Rudnevs jest najlepszym polskim zawodnikiem (a, przez te parę tygodni, był), a jednocześnie podnosi że Wisła tak krytykowana tu nagle wygrywa mecz - co, rozumiem, też miało oznaczać, że Weszło powinno krytykę Wisły odszczekiwać (po jednym wygranym meczu...). Nie miałem i nie mam natomiast zdecydowanie zamiaru bronić weszło, które często jest przykładem antydziennikarstwa.

Cytat:
Po tym co odwala Nam kuchar, jakich graczy ściaga itp, już sam niewiem, czy nie byłby On Naszym zbawieniem..
Ćpałeś coś?
Ostatnio edytowane przez Sartre : 28.11.2011 o godz. 00:52.
Legionista
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.11.2011, 00:54
Co do plotek o powrocie Lechii-Polonii do ekstraklasy to faktycznie może być coś na rzeczy - JW ma ostatnio totalnie wyjebane na KSP, coś za cicho tam.

Wanciak86 - weszło jedzie po słabiakach. I tyle w temacie. Rok temu byliśmy tam na tapecie (zupełnie zasłużenie) codziennie, dziś jesteśmy tam na tapecie raz do roku (zupełnie zasłużenie).
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.11.2011, 01:15
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Kolego z Warszawy. Ostatni jestem do napinania sie na necie itp, ale akurat śmiesznie wygląda obrona weszło przez Ciebie.
NAwet jakby Legia przegrała 10:0 u siebie z Cracovią, to Oni znaleźli by coś na usprawiedliwienie.
Ten portal jest najbardziej stronniczym portalem w Polsce.

Co do tego tematu z J.W.
Po tym co odwala Nam kuchar, jakich graczy ściaga itp, już sam niewiem, czy nie byłby On Naszym zbawieniem..
Weszło nie jestem portalem prolegijnym. To portal celujący w sensacje oraz ekstremalne i kontrowersyjne artykuły, których autorzy często dają poniesć się emocjom. Zdaje się, że świadomie bądź nie,kreują się na mesjaszy polskiego dziennikarstwa sportowego, którzy nie boją się pisać "gorzkiej prawdy". Różnie im to wychodzi. Czasami trafiają w sedno, czasami wychodzą z tego straszne bzdury (tak to jest jak momentami pisze się pochopnie i bezmyślnie). Tak naprawdę każdemu się tam dostało i każdy czasami był chwalony (choć to pierwsze częsciej). Podsumowując: do tego portalu radzę podchodzić z dużym dystansem. Sam przyznam, że lubię tam zajrzeć ale spinać się z powodu tego co tam piszą nie ma sensu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.11.2011, 07:50
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Facet odpływa. Z całym szacunkiem, ale Śląsk grał tak dobrze, że był przedostatni, gdy Rysiek go zostawiał.. Progres za Lenczyka jest aż nadto widoczny. Bredzi niczym Smuda, który twierdził, że gdyby nie on to Lech nie byłby MP za Zielińskiego
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.11.2011, 10:21
Niech się trzyma z dala od Lechii niech sobie kupić Polonie Bytom albo coś w tym stylu,ale nie LECHIE
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.11.2011, 10:32
Niech kupi kogo chce, byle Polonia na swoje miejsce wrocila

Gosc ma kase i skoro widzi ladny stadion ( a nie kurnik ) i tlumy kibicow ( a nie garstke ) to sobie Lechie wykupi, co to dla niego ?

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Yo Yo
Member

Od: 05.2005

Stary 28.11.2011, 10:58
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko zależy od dwóch czynników.

1. MUSIMY wygrać dwa ostatnie mecze w tym roku w lidze
2. Zobaczymy jak przeżyjemy to, że zaczynamy przygotowania wcześniej i mamy dodatkowe mecze na wiosnę w Europie (Lech ostro za to płacił). Jeżeli przeżyjemy to będzie dobrze.

Niefart jest z tym, że gramy po meczach w Europie wyjazd na WKS. Jeżeli WKS utrzyma formę z jesieni to mamy tam pewną porażkę (bo to 3 dni po hicie w Europie - nie ma bata, by polski zespół to udźwignął).

Podsumowując w tej chwili jesteśmy swoim największym wrogiem i jeżeli ktoś nas pozbawi mistrza to tylko my sami (co jest dość prawdopodobne).
Z tego co mi wiadomo to nawet nie jesteście liderem, więc słowa takie jak te nie wydają się być uzasadnione.
Chyba, że to przesłanie z jakąś głęboko ukrytą ironią. A może to zaślepienie po pięciu udanych meczach?

Do mistrzostwa widzę trzech faworytów - Śląsk, Legia co oczywiste. Trzecim jest Wisła pod kilkoma warunkami. Przede wszystkim zdobyć 6 punktów w dwóch ostatnich meczach tej rundy, na wiosnę kluczowi piłkarze muszą być zdrowi, po trzecie udane okienko transferowe skutkujące wzmocnieniem drużyny, szczególnie obrony. Na wiosnę będzie nam sprzyjał terminarz, wszystkie ważne mecze gramy u siebie.
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.11.2011, 11:34
Oglądałem właśnie skrót meczu Widzewa z Lechem i zobaczyłem tą akcję Stilica. Mój boże, zawodnik z Łodzi miał strasznie dużo szczęścia, że nie doznał podwójnego otwartego złamania. Na miejscu władz ligowych wyrzuciłbym gracza Lecha na co najmniej 3 mecze. Ta scena była przerażająca...
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 28.11.2011, 12:32
Bardzo tendencyjny artykuł.

http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...zagranicy.html

"Spece" z PMSz na pewno się cieszą ...

Szkoda, że autor nie zadał sobie trudu zliczenia wszystkich ostatnich kompromitacji jaki miały miejsce za sprawą "rodzimych magików".
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 28.11.2011, 15:26
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo tendencyjny artykuł.

http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...zagranicy.html

"Spece" z PMSz na pewno się cieszą ...

Szkoda, że autor nie zadał sobie trudu zliczenia wszystkich ostatnich kompromitacji jaki miały miejsce za sprawą "rodzimych magików".
Haha tylko jakich wielkich trenerow Oni wymienili - Maaskant, Bakero, to sa trenerzy na 2 lige holenderska i hiszpanska a nie jakakolwiek ekstraklase
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 28.11.2011, 15:46
Cytat:
Uchwała z dnia 26 października 2011 roku Zarządu PZPN w sprawie realizacji Uchwały Walnego Zgromadzenia Sprawozdawczego PZPN z dnia 26 listopada 2010 roku.

Na podstawie art. 34 par. 1 pkt r) Statutu PZPN postanawia, co następuje:

Zobowiązać Zarząd PZPN aby w porozumieniu z Ekstraklasą SA oraz PLP rozważył możliwość zwiększenia do 18 drużyn w rozgrywkach Ekstraklasy.
Realizacja: W porozumieniu z Ekstraklasą i PLP proponuje się powołać zespół roboczy celem opracowania pełnej analizy pod kątem infrastruktury stadionowej "szkoleniowej logistyki rozgrywek biorąc pod uwagę zmiany systemu rozgrywek planowanych przez UEFA.
Proponowany skład zespołu to:
2 osoby z Ekstraklasy
2 osoby z PLP
1 osoba Wydział Piłkarstwa Profesjonalnego
3 osoby PZPN
Biorąc pod uwagę ogromną wagę do kwestii związanej ze zwiększeniem Ekstraklasy zakończenie prac zespołu przewiduje na koniec sierpnia 2012 r.
10 znaków.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.11.2011, 15:47

Co do tego tematu z J.W.
Przesadzasz. Czasami faktycznei potrafią napisać coś "prolegijnego" ale zdarza sie to raz na kilkadziesiąt artykułów.

Co do fuzji Lechii z Polonią to miejmy nadzieję, że to plotki i nic takiego nie będzie miało miejsca.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.11.2011, 15:54

Co do tego tematu z J.W.

Czytałeś ten portal kiedyś? Znaczy nie, że raz przeczytałeś dwa artykuły tylko tak np. przez miesiąc dzień w dzień? Żeby naprawde poznać ich zdanie na różne tematy? Oni potrafili pojechać po Legii jak po burej suce gdy wygrała 3-0 po błędzie sedziego, a ty wyskakujesz z takim czymś.

Dla ułatwienia:
http://www.weszlo.com/news/5880-Kole...Lazienkowskiej
http://www.weszlo.com/news/5881-Jedn...stw_w_tym_roku
http://www.weszlo.com/news/5928-11_s...unde_na_podium

Polecam ostatni artykuł, faktycznie usprawiedliwiają ich cały czas.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.11.2011, 16:13
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Co do fuzji Lechii z Polonią to miejmy nadzieję, że to plotki i nic takiego nie będzie miało miejsca.
Nikt tu przecież nie mówi o żadnej FUZJI !
To ma być odkupienie klubu, i sprzedaż Polonii w inne rece.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.11.2011, 16:37
Jak za przysłowiową złotówkę to ja się pisze
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 28.11.2011, 17:42
Nie ma co, łakomy kąsek. Mam na myśli Polonię
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 28.11.2011, 20:49
Ruch postanowił być solidarny z Legią i Śląskiem, zatem drużyny z trzech pierwszych miejsc tabeli w tej kolejce osiągnęły identyczne rezultaty

Dzisiejszy mecz w Gdańsku oglądałem pod kątem zawodników, których prasa i kibice "przymierzają" do Legii bądź Wisły. Wnioski:

1. Razack lub Jankowski w Legii: chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wybrałby opcji numer 2. Zawodników o klasie Jankowskiego już mamy wśród młodzieży. Natomiast Razack - jestem pod wrażeniem; kolejny mecz w którym ten zawodnik pokazuje, że w Lechii po prostu się marnuje - nie ma tam z kim grać. W silniejszej drużynie powinien "rozdup..yć system", czyli naszą Ekstraklasę. Niestety - słysząc o aktualnych możliwościach finansowych Legii, nie bardzo wierzę w sprowadzenie tego zawodnika na Ł3.

2. Piech do Wisły: bierzcie go - będzie szybki chłopiec do podawania piłek... aha, no i bramkę z Legią (przynajmniej w jednym meczu sezonu) macie wtedy zapewnioną - gdyż jeśli już trafiał coś w lidze, to przede wszystkim przeciw nam

3. Powrót Burligi do Wisły: z pozycji kibica Legii - choćby jutro. Nie rozumiem tych, co widzą w nim zbawcę na boku obrony. Może widziałem go w zbyt małej ilości meczy (dzisiejszy nie był pierwszy ale też nie - powiedzmy - dwudziesty), ale naprawdę po raz kolejny nie dostrzegam w tym zawodniku niczego co predestynowałoby go do gry wyżej niż w ligowym średniaku.

Oczywiście wszystko powyżej to tylko moje subiektywne spostrzeżenia - po za tym gratulacje dla byłej zgody za rozpoczęcie marszu w górę tabeli.

P.S. Pawłowski zaliczył kolejny mecz z czystym kontem, ale też kolejny z bodajże 2 "pustymi przelotami" przy dośrodkowaniach - kiedyś to się zemści...
Ostatnio edytowane przez zizou : 28.11.2011 o godz. 20:58.
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 28.11.2011, 22:59
I wszystkie wyniki fajnie sie dla Nas ułozyły.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.11.2011, 23:30
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem właśnie skrót meczu Widzewa z Lechem i zobaczyłem tą akcję Stilica. Mój boże, zawodnik z Łodzi miał strasznie dużo szczęścia, że nie doznał podwójnego otwartego złamania. Na miejscu władz ligowych wyrzuciłbym gracza Lecha na co najmniej 3 mecze. Ta scena była przerażająca...

A brutalny faul Stilica byl wlasciwie przemilczany w C+

ciekawe czy ktos sie tym zainteresuje.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.11.2011, 23:40
Nie został przemilczany, został wyciągnięty i uwaga o to że powinna się tym zająć komisja ligi jasno została wyartykułowana. Ogólnie powiedzieli że to barbarzyństwo bo tak było.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
HanysKce
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 29.11.2011, 00:38
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Nie został przemilczany, został wyciągnięty i uwaga o to że powinna się tym zająć komisja ligi jasno została wyartykułowana. Ogólnie powiedzieli że to barbarzyństwo bo tak było.
Szkoda, że kara śmierci jeszcze nie obowiązuje, bo Stilic Sermir byłby pierwszy do odstrzału za taki brutalny atak na POLAKA!
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.11.2011, 01:29
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że kara śmierci jeszcze nie obowiązuje, bo Stilic Sermir byłby pierwszy do odstrzału za taki brutalny atak na POLAKA!
Za dużo takich brutalnych ataków przechodziło w naszej lidze bez wspomnienia no i mamy teraz takich Thiago Cionka albo Borysiuka. Więc jak najbardziej jestem za dotkliwą karą dla tej pseudo gwiazdki z pyrylandii
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.11.2011, 13:12
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
Nie ogarniam, o co Ci chodzi. Rozumiem, że to była jakaś próba trollingu, nieszczególnie wyszukana. Tak czy siak nie zaprzeczysz, że jakaś kara za to zagranie jak najbardziej się należy. Nawet jeśli atakowany był tylko Polakiem...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.11.2011, 13:41
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie ogarniam, o co Ci chodzi. Rozumiem, że to była jakaś próba trollingu, nieszczególnie wyszukana. Tak czy siak nie zaprzeczysz, że jakaś kara za to zagranie jak najbardziej się należy. Nawet jeśli atakowany był tylko Polakiem...
Poczytaj sobie inne posty tego osobnika, szybko zrozumiesz kim on jest.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 29.11.2011, 15:58
Wywiad z Wojciechowskim : http://www.weszlo.com/news/8677-Andr...Wojciechowskim - Tak, weszlo. Jesli ktos nie chce, nie wchodzi

"Czyli zostajemy dalej w Polonii czy powoli mamy dość?

- Nie chciałbym dzisiaj podejmować takiej decyzji. Generalnie zdecydowałem, że jeśli nie będziemy w górnej części tabeli – mówię tu o pierwszych czterech pozycjach – to przestaję już sponsorować Polonię.

Jasna deklaracja – nie ma pierwszej czwórki...
Taaak... Już któryś tam rok próbuję... Lądowaliśmy gdzieś w środku tabeli na miejscu ósmym, siódmym, dziesiątym. Tyle pieniędzy już włożyłem. Nie chcę naśladować innych ludzi, którzy włożyli naście razy więcej i dalej się łudzą, że coś osiągną. Doszedłem do tego przekonania, że we wszystkim nie muszę być najlepszy."
Ostatnio edytowane przez kreseq : 29.11.2011 o godz. 16:02.

Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 29.11.2011, 16:09
Dodam, że JW mówił o pierwszej czwórce do końca roku.
Czyli jest szansa, że po meczu z nami Wojciechowski pożegna się z Polonią.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 29.11.2011, 16:24
Potem sie cwaniak poprawil i wspomnial o koncu rundy....ktora juz sie zakonczyla

Prawda jest taka, ze ten interes to tykajaca bomba i nie ma co sie oszukiwac ze to sie zmieni. JW swoje powiedzial i swoje wie. To dla niego byla zabawa, ktora miala przynosic pieniazki, w tej chwili coraz mniej ma z tego zabawy. Gdyby nie szalency, ktorzy wydali spora kase za Mierzejewskiego, to by bylo jeszcze gorzej.

Myslal ze rozkreci ten klub, ze beda tlumy kibicow, stadion itd. Problem ma ze wszystkim i nie zanosi sie na to, by cokolwiek sie zmienilo. Stadion jest dalej niz blizej a kibice...tutaj kazdy wie jak jest.

Gdyby jednak wzial sie za Lechie... lepsze warunki i w sumie gdyby zmienil jako tako podejscie to sukcesy jakies by odnosil.
Wiem oczywiscie ze kibice Lechii nie sa zadowoleni, ale dla Nas to juz nie o Lechie chodzi, co o ten twor, ktorego kibice chodza na mecze kanalami.

Im dluzej tam ten czlowiek siedzi, tym wieksze zgliszcza pozostana po Polonii.

Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.11.2011, 17:47
Niech JW trzyma się z dala od Gdańska. Dla dobra jego i naszego

Tymczasem Traore negocuje kontrakt z jakimś niemieckim klubem, wczoraj wieczorem po meczu widziany w jednym z gdańskich hoteli, razem z menadżerem Pawłowskim i przedstawicielem (przedstawicielami) niemieckiego klubu - jakiego nie wiem - w każdym bądź razie po niemiecku nawijali całkiem zwięźle. Kto wie, czy to nie jego ostatnie mecze w Polsce.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.11.2011, 20:41
A Rasiak już z certyfikatem będzie mógł zagrać w najbliższym meczu(Podbeskidzie)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów