|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
na allegro już od około 90 zł można mieć fm 2012
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jakkfk Wtf? co tak dużo bramek straconych? grałeś bez obrony? ^^
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mauret:
Próbowałem z tym urlopem ale przy kolejnym meczu działo się znów to samo. Tutaj fotka ;/ http://i41.tinypic.com/15frla8.png Nie mogę wytrzymać bez FM'a !!! ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Damianek_ABG : 25.11.2011 o godz. 16:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://thepiratebay.org/torrent/6786...r_2012-SKIDROW patch 12.04 http://thepiratebay.org/torrent/6797...-SKIDROW_-_Tam Sam na tym gram i dzialaja w 100 %. U mnie poki co bez problemu zgodzili sie na rozbudowe bazy treningowej i wykup stadionu jednoczesnie. Moze 3 wniosek o mlodziez przeforsuje. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Grałem niemal tą samą obroną która po 20 kolejkach straciła 22 bramki, więc chyba nie taka najgorsza ![]() Tak, wiem, 10 kolejek w ciągu doby to żaden realizm ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po nieudanej przygodzie z QPR zakończonej spadkiem z angielskiej premiership zabrakło 4 punktów do utrzymania dostałem ofertę od innego spadkowicza z T-ME Podbeskidzia.Po udanej rundzie zakończonej na 2miejscu z przewagą 3 punktów nad Cracowią.Korzystając z przerwy zimowej postanowiłem rozszerzyć sztab do 5 trenerów w tym jednego trenera siłowego i 3 fizjoterapeutów.Zatrudniłem już fizjoterapeutów i 4 trenerów.Potrzebuje tylko trenera siłowego kogo polecacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
w drugim sezonie w końcu zdobyłem MP. Pierwszy mi nie wyszedł za bardzo, 3 msc w lidze i grupa LM. Ale w drugim zdecydowane Mistrzostwo i 1/8 LE, gdzie odpadłem po wyrównanej walce z Marsylią. A mam najmłodszy zespół w lidze (średnia wieku 24 lata)
To teraz na podbój LM! ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
U mnie jakiś Jakiś Hiszpan Enrique Jimerez kupił ŁKS za 15 mil euro i wyłożył 60 na transfery kasy maja jak lodu kupują wszystkich najlepszych w lidze :( . W pierwszym sezonie tylko 3 miejsce i puchar Polski zdobyłem Legia mistrz Lech zajął drugie miejsce a 4 Śląsk . Legia awans do Ligi Mistrzów Lech i Moja Wisełka gramy w Lidze Europy Śląskowi się nie udało w ostatniej rundzie poległ :( a szkoda ;(
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak rozwiązać problem z edytorem w FM 12? Bo jak próbuję go uruchomić to wyskakuje błąd... ;/ podobno trzeba ściągnąć z steama.... help!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A masz pirata czy oryginal ?
Jak oryginal to sciagaj ze stima jak nie to masz na cmrev.com Chyba ktos cos s.......il z tym edytorem,bo podnosisz umiejetnosci a za pare dni juz masz straszne spadki u zawodnikow,tez tak macie ?
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.11.2011 o godz. 22:21.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Chyba musisz zmienić też PA tak żeby go nie przekroczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jak można grzebać w umiejętnościach zawodników ?! Tosz to zalatuje głęboką podstawówką
![]() skończyłem drugi sezon: -1 miejsce w lidze tylko jedna porażka - doszedłem do drugiej rundy po wyjściu z grupy LE to jest nie wiem 1/8? -Sobol i Dudek przechodzą na emeryturę, Genkov zrobił się słaby jak dupa węża, Iliev też się cofnął w rozwoju ale jeszcze daje rade jako zmiennik -Małeckiego mi zarząd sprzedał za 7,25 mln euro do Anglii ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Edytor sie przydał,bo dodałem dach do stadionu ktorego nie wiadomo czemu nie ma ? Boguskiemu dałem kilka tych atrybutow dla hecy,patrze po tygodniu a tu gosc ma wszystko po 6-7... Tak czy siak gdyby ktos zmienial na pałe wszystkim to wlasciwie sensu gry dalszej nie ma. A jak juz ktoś to robi to zmieniajcie CA odpowiednio wzwyż. Póki co odrzuciłem za Małego 6,5 mln.Ale na to nie ma rady... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja odrzuciłem 9,5 mln za Meliksona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to czemu mi Małego zarząd sprzedał za 7,25 ;(
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może zarząd potrzebował kasy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
3 sezon, polecacie jakiś zawodników do Wisły ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
ja wczesniej sie o to pytalem i taka dostalem odpowiedz, sprawdzilem potem w edytorze i rzeczywiscie tak jest, po prostu ciulowo jest to nazwane (nie wiem jak jest w wersji angielskiej a z czystego lenistwa nie chce mi sie zmieniac jezyka
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://zapodaj.net/images/c0a0aeeb24f3.png
omg Co prawda wystawiłem po części drugi skład bo 3 dni po meczu z Pogonią czeka mnie mecz z BATE o awans do LM (pierwszy mecz w Krakowie 5:2 dla mnie) ale ten wynik mnie przeraża. W przerwie dałem polecenie z ławki "nękania rywali" i strategię "przewagi liczebnej" a oni mi jeszcze 3 bramki strzelają.. ![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lenny Nangis tylko nie wiem czy przejdzie
bo kupiłem go w 2 sezonie i teraz zaczynam 3 i jest lepszy od Bitona ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam Ronny Rodelina
Gosc do kupienia za około 3 mln euro po 1szym sezonie ale Biton moze mu buty nosic ![]() Przesadzili z tym budzetem 18 mln euro deklarujac mistrza po jednym sezonie,kupujesz Kupisza,Balica na LO,napastnika i jedziesz lige jak chcesz...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.11.2011 o godz. 16:33.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
jak wam u was pokazała sie Polska na ME?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
3x porażka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co powiecie o tym trybie usuwania i dodawania lig? i ogolnie caly nowy FM dobrze sie prezentuje? Czekam az beda nizsze ceny ale tak sie zastanawiam czy w ogole sie oplaca go kupowac czy meczyc dalej FM'a 11
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jaroo1
Szału nie ma. Odwieczny problem odnośnie FM nadal się powiela mianowicie: grasz np. Wisłą dochodzisz do momentu, że masz $ jak lodu na Antarktydzie, a i tak nikogo nie ściągniesz. Jedyny plus w takiej sytuacji jest taki, że możesz dodać ligę co dla ludzi posiadających słabszy sprzęt jest bezcenne. Tym mnie urzekli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|