|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
I wreszcie mądre wypowiedzi! Dobrze gadacie. Pierwszeństwo powinni mieć w kupnie ludzie co byli na wyjazdach ostatnich. Potem dopiero pikniki! Jest inaczej, ale taka jest rzeczywistość. Ja też stałem i nie dostałem, ale nie płaczę jak niektórzy! Pojadę na pewno jak będzie wyjazd do Warszawy. Może wszyscy co nie pojechali do Wrocka planujcie Warszawę, tam pewnie będzie mnóstwo biletów!
Skończmy te żałosne wypowiedzi jacy to jesteście poszkodowani bo inni byli sprytniejsi, albo SKWK jest be! Świat się nie skończył! |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
do Koszyc bilety są a Wiślaków chętnych jechać je wspomóc jakoś nie ma !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Witam czy ma ktoś wolne miejsce w samochodzie lub w busie do Wrocławia pisac gg.1009153
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() Dwa, wielu stałych niestety nie zdążyło nabyć biletów do Wrocławia. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bilety na Wisła - Widzew
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...widzewem_lodz/ Zapisy na mecz z Odense http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...mecz_z_odense/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jestem z Wroclawia? Moge sie zapisac na wyjazd do Odense? Ile biletow dostalismy?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
....a niektorzy tu naprawde sa smieszni !! Gdzie byliscie jak nie potrafilismy wypelnic sektora w Warszawie
Gdzie byliscie gdy nawet do Łodzi nie pojechal komplet!! O czym wogule gadka Amen ![]()
Wiem, że się nie zmienię sumienie mam czyste
Nowa Huta W tej dzielnicy zawsze będę wierzyć w Wisłę !! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No i o co chodzi? W czym problem? W tym, ze ludzie chca odwiedzic przyjaciol, ktorym akurat bardzo dobrze sie powodzi? Zreszta o co chodzi z ta wyliczanka ile kto i gdzie jezdzi. Jesli dorosniesz i dostaniesz prace, albo za praca bedziesz musial zjechac pol europy to zobaczysz ile wyjazdow wtedy zaliczysz. I wtedy, co? Jestes gorszym kibicem?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Problem w płaczu o bilety. Wiem że każdy chce odwiedzić przyjaciół, ale cóż nie każdy może. Ile razy można pisać że ktoś jak zechce sprzedać to napisze sam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kibic221, ten użytkownik napisał mi, iż sprzedaje bilet do Wrocławia za 100zł, może ktoś z Was chętny?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
....a jak można zarabiac na braciach po szalu i sprzedawać bilet za 4 razy tyle co się go kupiło.
nie możesz jechać sprzedaj za tyle ile go kupiłeś ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Są szuje widać wśród nas! Przykre!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
słyszałem nawet o cenie za bilet 200 zł. jawne s....ysyństwo
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sam gdybym jechał i miał bilet zastanawiał bym się pewnie czy nie lunąć jakiemuś frajerowi za duże pieniądze i pojechać za to na 3 inne wyjazdy.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Frajer to nie ten co sprzedaje, tylko ten co nie płacze, że nie ma, a jest w stanie zapłacić gruby hajs.
Konkretni ludzie wiedzieli gdzie i kiedy pójść, żeby kupić. Więc, skoro chuja wiesz w temacie, to się nie gotuj. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nie , frajerem jest ten, który chce zarobić na bracie po szalu. Poza tym każdy wiedział gdzie i kiedy kupić bilet ale nie dla każdego starczyło niestety.
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 24.11.2011 o godz. 20:44.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
kto handluje ten zyje , nie ma nic dziwnego w sprzedaniu biletu drozej , ten ktory kupuje bilet za 100 czy 200 to pewnie dla niego to i tak mniej jak dla sprzedajacego te 30zl - ogarnijcie sie i przestancie do wszystkiego sie przyjebywac!!! z nastaniem ery TF normalnym bylo kupowac bilety od konikow przed kasami na mecze topowe....w kolejce czasami od 4 rano trza bylo stac , albo przyjsc godzine przed meczem i zakupic od koni , wszystko bylo kwestia jak kto stal z kasa ... jak kogos stac na to zeby wybulic i 1000zl za bilet to niech placi , jaki problem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^czyli nie widzisz nic zlego w tym ze ktos wykupi przed meczem kilka czy kilkanascie biletow tylko po to by na tym zarobic podczas gdy dla kibica ktory chce wesprzec druzyne biletow zabraknie? myslalem ze ten problem juz zniknal ale najwyrazniej nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W takim razie ilu z was żeruje na Wiślakach?! Kupujecie szaliki po 30 zł a sprzedajecie dużo drożej. To jest to samo.
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest to samo, posluze sie paragrafem: Art. 133. § 1. Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na imprezy artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z zyskiem,podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszcze raz... kto żeruje na bracie po szalu, ten frajer, takich trzeba krótko... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mial by ktos jeszcze jeden bilet dla mojego kumpla ? oferty na pw
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W niedzielę przed meczem da radę kupić bilet ? Jeśli tak, to od której otwierają kasy ?
//edit I najważniejsze, czy w dzień meczu da radę wyrobić kartę kibica |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak, w dzień meczu spokojnie wyrobisz kartę kibica.Jeśli chodzi o bilety, to też kupisz spokojnie.Zależy też na jaki sektor, ale teraz kiepska frekwencja, więc bym się nawet nie obawiał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź
na głównej stronie też doczytałem co i jakBilety można kupować w Strefie Kibica od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00-20:00 oraz w sobotę i niedzielę w godz. 10:00-16:00. W dniu meczu wejściówki będzie można nabyć od godz. 10:00 do końca pierwszej połowy spotkania. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wydawanie Kart Kibica 2011 odbywa się w Strefie Kibica, która znajduje się pod sektorem D. Jest ona czynna w następujących godzinach:
- poniedziałek – piątek godz. 11:00-20:00 - sobota – niedziela, godz. 10:00-16:00 Godziny otwarcia Strefy Kibica mogą ulegać zmianie w dni, w które Wisła Kraków będzie rozgrywała mecze na swoim stadionie. Aby uniknąć kolejek, prosimy też o wyrabianie nowych Kart Kibica w inne dni niż te, w których rozgrywane są spotkania ligowe i pucharowe na stadionie przy Reymonta 22. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duże zainteresowanie jest biletami na Widzew ?
|
|
|