The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 13:25
@ anthony09

Ja nie robię z Bruda kozła ofiarnego. On jest po prostu ofiarą tych, którzy szukali młodego polskiego talentu. Wokół Wisły unosi się nieciekawa aura, która zazwyczaj plącze nogi młodym piłkarzom.
Co do kilku boisk treningowych - od czegoś trzeba zacząć. To też byłoby swego rodzaju magnesem dla młodych zawodników. Kraków to fajne miasto, żeby jeszcze było gdzie pokopać, a jeśli istniałaby szansa, żeby robić to pod okiem dobrych ekspertów, to może większa liczba młodych zawodników byłaby nami zainteresowana.

Wracając do tematu, to ciekaw jestem, co się stanie, jeśli Moskal przegra kolejne mecze. Zapewne góra będzie chciała rozwiązać współpracę. No i własnie tutaj pojawia się zagadka: kto dociągnie ten zespół do końca sezonu i odda go Smudzie? [Piszę tak, bo ponoć ta opcja bardzo mocno tkwi w głowie naszego właściciela.]
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.11.2011, 14:19
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
@ anthony09

Ja nie robię z Bruda kozła ofiarnego. On jest po prostu ofiarą tych, którzy szukali młodego polskiego talentu. Wokół Wisły unosi się nieciekawa aura, która zazwyczaj plącze nogi młodym piłkarzom.
Co do kilku boisk treningowych - od czegoś trzeba zacząć. To też byłoby swego rodzaju magnesem dla młodych zawodników. Kraków to fajne miasto, żeby jeszcze było gdzie pokopać, a jeśli istniałaby szansa, żeby robić to pod okiem dobrych ekspertów, to może większa liczba młodych zawodników byłaby nami zainteresowana.

Wracając do tematu, to ciekaw jestem, co się stanie, jeśli Moskal przegra kolejne mecze. Zapewne góra będzie chciała rozwiązać współpracę. No i własnie tutaj pojawia się zagadka: kto dociągnie ten zespół do końca sezonu i odda go Smudzie? [Piszę tak, bo ponoć ta opcja bardzo mocno tkwi w głowie naszego właściciela.]
Ty mozesz poprowadzic, albo Ja
Gwarantuje ci ze kazdy by miał wyniki nie gorsze niz Kaziu lub lolo Roberto.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.11.2011, 14:40
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
No i własnie tutaj pojawia się zagadka: kto dociągnie ten zespół do końca sezonu i odda go Smudzie? [Piszę tak, bo ponoć ta opcja bardzo mocno tkwi w głowie naszego właściciela.]
A co to za różnica?
Tu potrzeba pracy od podstaw a nie marketingowych zagrywek.Kto by nie przyszedł i tak się wyłoży.Co nie znaczy że Wisłę ma trenować jakiś dziad, tyle że z takim podejściem jakie jest, to Wisła potrzebuje cudotwórcy - poza tym nasze możliwości pozyskania bardzo dobrego trenera, są mniej więcej takie same jak pozyskania bardzo dobrych zawodników - czyli na dziś żadne

Ja na dziś jestem zdecydowanie za pozostawieniem Moskala przynajmniej do końca sezonu - głównie z 2 powodów.

Jak dla mnie ma on zadatki na bycie dobrym szkoleniowcem, być może już nim jest a nie przekonamy się o tym jeśli nie dostanie realnej szansy.To co jest dziś to w zasadzie powtórka z przeszłości - dostał zespół słaby i rozbity i nie wiem czego tak na prawdę się od niego oczekuje? - żeby w 2 tygodnie zmienił to co nie dało się zrobić od ponad 2 lat?

Dwa - jest tyle psioczenia o Polaków - nie przeczę że drażni mnie to ale rozumiem to.Mnie akurat jest zupełnie wszystko jedno kto się będzie kopał po czole - czy to będzie najemnik z pod Włocławka czy przybysz z Wysp Dziewiczych - jest mi to obojętne, szczególnie że profesjonalizm nie ma narodowości czy koloru skóry - Nie ma żadnej zależności w tym że jak sprowadzimy Polaka to będzie on lepiej wykonywał swoją pracę niż ktoś z innego kraju

Wisła nie potrzebuje Polaków ale profesjonalistów - jeśli będzie nim Polak to tym lepiej ale klucz wyboru powinien być jasny.
Do czego zmierzam - otóż Moskal wygląda mi na profesjonalistę - do tego nie tylko jest Polakiem ale Wiślakiem - gościem który wiadomo że da z siebie wszystko
Może być coś lepszego niż dobry trener, do tego 'swój'?

A widzę że towarzystwo już zaczyna na Kazimierza napierdalać - bo tego wpuścił a nie tamtego, bo tamten grał tam a nie tam...bo znów przegraliśmy

No i Jaleinsa wystawił - jawny sabotażysta - pewnie Maaskant mu dał jakąś łapówkę
A propos Jaliensa - ja co do Moskala miałem jedną wątpliwość- czy jest on trenerem bezkompromisowym z jajami czy jest miękki, można mu coś odgórnie narzucić , będzie robił coś wbrew sobie tylko dlatego że inni będą tego chcieli itp.Piłkarzem był twardym i bezkompromisowym ale wiadomo że nie zawsze się to przekłada na bycie trenerem.
Wpuszczając Jaliensa - rozwiał moje wątpliwości.
Tak - Moskal ustala skład by wygrać mecz a nie żeby komuś się przypodobać.To była decyzja która nie przysporzy mu sympatyków a wręcz odwrotnie i za to tym bardziej go cenię.
Najgorsze co by było to trener marionetka który będzie patrzył skąd wieje wiatr i dostosowywał się do tego.

Co oczywiście nie oznacza że gdyby Jaliensa nie wystawił to by oznaczało że nie ma jaj - Mógł przecież uważać że kto inny ma grać

Reasumują - chłop z charakterem, z merytorycznym przygotowaniem(bycie drugim trenerem z tyloma trenerami to kupa doświadczeń) - do tego Wiślak o którego zaangażowanie nie będziemy się musieli martwić.
Pomijam że zna doskonale zespół - nowy trener to biała karta dla wszystkich i stracone pół roku nim się przekona z kim ma doczynienia.
Dlatego jestem za moskalem na 1906%...tyle że mogę se być
Kazik pewnie poleci bo wygrywać seryjnie nie zacznie, bo nie da się tym zespołem a marketingowo dla większości naszych 'fanów', to jakiś kompletny nołnejm

Dariook napisał(a):Wyświetl post
A ja ci gwarantuje że nie masz pojęcia jakiego idiote z siebie robisz takimi wpisami.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2011, 15:17
A kim ty w ogole jesteś?
Ja sie nie znize do twojego poziomu.
Obrazanie za klawiatury niestety jest twoją domena.

Matijas napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze postukajcie się siusiakami, internetowy menedżerze. Obyś wypierdzielał jak najdalej od tego forum. Co za matoł.
Przeginasz, masz do mnie problem? Pisz na priv i to Wyjaśnimy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.11.2011 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
Matijas
Member

Od: 04.2011

Stary 21.11.2011, 15:18
Jeszcze postukajcie się siusiakami, internetowy menedżerze. Obyś wypierdzielał jak najdalej od tego forum. Co za matoł.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.11.2011, 15:51
Trzeci!
serio... robisz z siebie pokemona takimi tekstami.
I nie pytaj mnie kim jestem. To Ty tu stwarzasz problemy
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2011, 15:57
To twoja opinia. Wcale sie z nikim nie muszę zgadzać i nie muszę mieć podobnego toku myślenia.
Ale obrażanie jest chyba łamaniem zasad tutaj panujacych.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.11.2011, 17:37
To twoja opinia. Wcale sie z nikim nie muszę zgadzać i nie muszę mieć podobnego toku myślenia.
Ale obrażanie jest chyba łamaniem zasad tutaj panujacych.
nikt Cie nie obraził
to fakt - generalnie, jesteś chyba wielkim zwolennikiem zwolnienia Maaskanta, to masz co chciałeś

PS:
zobaczymy co powiesz po wyborze nowego trenera, bo na pewno nie będzie to Jimenez o którym marzysz, raczej młody trener na dorobku, jak Robert, który będzie miał jedną wadę - zanim rozkmini o co w tej lidze chodzi będzie już za późno, a Maaskant miał tą lekcję za sobą

cóż, czekam, może kiedyś zmądrzejesz i przyznasz się do błędu
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 21.11.2011, 17:51
Moskal to dobry trener. Co mógł zrobić w ciągu 3-4 dni? NIC. Dajmy mu czas do końca sezonu - wtedy sie go określi. Gdy wrócil Melikson i Małecki bedziemy wygrywać wszystko.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2011, 19:01
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
nikt Cie nie obraził
to fakt - generalnie, jesteś chyba wielkim zwolennikiem zwolnienia Maaskanta, to masz co chciałeś

PS:
zobaczymy co powiesz po wyborze nowego trenera, bo na pewno nie będzie to Jimenez o którym marzysz, raczej młody trener na dorobku, jak Robert, który będzie miał jedną wadę - zanim rozkmini o co w tej lidze chodzi będzie już za późno, a Maaskant miał tą lekcję za sobą

cóż, czekam, może kiedyś zmądrzejesz i przyznasz się do błędu
Tak bylem, jestem i bedę. Uwazam ze Maaskant niczym nieroznil sie od np Nawalki. No tylko ze to holender to musi byc the best.

The best to jest Hidding, van Gall, Rjiikard, i to jest moja sfera marzeń...
Jimenez u nas sie nie Sprawdzi bo to typ poludniowca, tak daleki od naszych realiów. Ja o nim nigdy nie marzyłem...

Ale moze cie zaskocze stwierdzeniem ze chętnie u nas bym widział obecnego trenera Zaglebia, gość prowadził mistrzowski zespół, grał z nim w LM. To są właśnie argumenty jakich my Wisla potrzebujemy.

A nie palantow co pozjadali rozumy. Dla których porazka u siebie jest tylko kolejna porazka. Gdzie mecz derbowy dla nich nic nie znaczy bo nigdy w takim nie uczestniczyli. No chyba ze wieś na wieś.

Jesli trener M na 12 meczy z Tweente remisuje tylko 2 razy, dostaje 10 razy w dupe to na co ty liczyles?
Wiedzales ze w Bredzie przejebal połowę meczy u siebie? To jaki z niego do cholery był talent?

Juz po Litexie powinien polecieć tylko mecz wyjazdowy szczęściem wygrał. Szkoda bo moze teraz byli bysmy liderami z innym trenerem.

A co do grajkow...hmm to on ich sam wybral do drużyny. Widziały galy co brały.
Problem w tym ze Maaskant zawsze był ślepy.

Dzięki za to co zostawił...zgliszcza moralne i chaos jaki jescze nigdy w naszym klubie nie panował

Jeśli liczysz na to ze kiedyś niby pokocham Maaskanta to twoje niedoczekanie. Moze to ty w koncu przyznasz sie kiedyś do błedu. Przyjdzie trener z dupy, dobrze ustawi.
Zaczną wygrywać, ucichniesz...

Maaskant przegrał więcej meczów u siebie niz wszyscy trenerzy razem wzięci za ery Cupiała. Słabszym niz Roberto poprosty być jest NIEMOŻLIWE!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.11.2011 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 21.11.2011, 20:47
Dariook zgliszcza moralne i chaos panował po odejściu każdego trenera weźmy choćby poprzedników Maaskanta - odejście Skorży zastąpienie go Heńkiem i odejście Heńka....wcale lepiej nie było, Maaskant zostawił nam natomiast mistrza Polski i drużyne która nawet po derbach do lidera traciła 7pkt a mecz z liderem ma nadal przed soba. Ale masz też troche racji oczywiście, o ile o Maaskancie można powiedzieć że miał klase to o jego drużynie nie można powiedzieć nawet że ma JAKIKOLWIEK styl.... i tu sie chyba kazdy zgodzi. Kwestia tylko teraz na jaki wariant sie decydować jeśli o wybór trenera chodzi
Odpowiedz cytując
allon
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.11.2011, 20:56
Dariook ,ale opowiadasz bzdury -
to co się teraz dzieje to jest suma wszystkich błędów tych obecnych od lat i tych popełnionych niedawno - za część odpowiada Maskaant za część odpowiada poprzedni zarząd z BC na czele
Błędem jest budowanie drużyny na LM za pięć dwunasta (który to już raz?) - krótki czas na rozbudowanie składu , zgranie go , jeszcze krótszy okres przygotowawczy i odbudowę kondycyjną(niektórzy zawodnicy w ogóle nie mieli czasu na regeneracje przez obozy reprezentacyjne) - ten zespół się toczy ostatkiem sił, grał najwięcej ze wszystkich drużyn ligowych meczów a obóz był najkrótszy. Miała być rotacja składem ,ale i to zawiodło gdy w zespole nastąpiła plaga kontuzji - a zmiennicy? zmiennicy ,którzy nagle musieli odpowiadać za bycie pierwszym składem to zawodnicy zupełnie nie w formie , część też po długich kontuzjach.
Na Maskaant'a można napierdzielać ,że grał defensywnie - w pucharach europejskich paradoksalnie to Nam uratowało tyłek i się dostaliśmy do LE , w lidze to się zupełnie nie sprawdzało bo Wisła to zawsze był zespół na wskroś ofensywny niezależnie czy była to Wisła Żurawskiego , Brożka czy teraz jest Meliksona.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 21.11.2011, 22:10
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Moskal to dobry trener.
Chciałbym się uprzejmie zapytać, na jakiej podstawie tak twierdzisz.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 22.11.2011, 21:44
Był II trenerem od kilku lat w Wiśle. Czegoś się raczej nauczył, prawda? To wszystko + jego własne przemyślenia=dobry trener. Proste.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.11.2011, 21:55
To można powiedzieć raczej, że jest dobrym asystentem niż, że jest dobrym trenerem.

Jak jabłko dojrzewa na drzewie, a potem spadnie, to powiesz, że jest zajebistą jabłonią?
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 22.11.2011, 22:27
Był II trenerem od kilku lat w Wiśle. Czegoś się raczej nauczył, prawda? To wszystko + jego własne przemyślenia=dobry trener. Proste.
Idac tym tokiem. Student/uczen, ktory jest kilka lat w dobrej szkole, ktory mial dobrych wykladowcow automatycznie jest dobrym studentem/uczniem ?
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 22.11.2011, 22:37
Ale z Was pesymiści, dajcie Kaziowi szanse, przecież to prawdziwy Wiślak, jeden z Nas więc trudno o człowieka na ławce trenerskiej któremu na dobru WISŁY zależało by bardziej niż Jemu. w drugiej połowie meczu z Górnikiem można było zobaczyć światełko w tunelu. Zobaczymy co będzie w kolejnych meczach.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 22.11.2011, 22:45
Ale to sa dwie rozne rzeczy. Posiadac Wisle w sercu i byc dobrym trenerem. Jedno nie pociaga za soba drugiego. To, ze ktos ma Wisle w sercu i mu na Wisle zalezy, nie musi czynic z tej osoby dobrego trenera/pilkarza/prezesa.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2011, 22:45
Phi szansa dla jakiegoś "polaczka". Zwariowałeś?

Tu ma być europa, Bierzemy tylko gości którzy nic po Polsku nie umieją powiedzieć. Mogą być na poziomie Kasperczyka z Podbeskidzia, ale ważne że pracują gdzieś na zachód od Krakowa minimum 500 km. No i żeby byli przystojni. Żeby ładnie na zdjęciach wychodzili.

I pamiętaj, każdy robi okazjonalny baner w podpis. Itrust you, I love you, co tam sobie wybierzesz. Ale ma być switaśnie i fajnie.

Aha, no i podpisujemy z nimi kontrakt na 15 lat żeby dać szansę, a nie "zwalniać po 3 porażkach".
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 22.11.2011, 22:48
Był II trenerem od kilku lat w Wiśle. Czegoś się raczej nauczył, prawda?
Nie wiem. To Ty postawiłeś tezę, że jest dobrym trenerem więc liczyłem na to, że uda Ci się ją obronić.

To wszystko + jego własne przemyślenia=dobry trener. Proste.
Na prawdę uważasz, że to takie proste? Że własne przemyślenia i asystentura wystarczają do tego, żeby być dobrym trenerem?

@RYBA

Zrozum, że to nie chodzi o to, czy Mu zależy na Wiśle, bo wszyscy wiemy, że mu zależy. Tu chodzi o umiejętności trenerskie...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.11.2011, 23:32
Chodzi też o szczęście. Taki Maaskant, fart w derbach rok temu uratował mu dupsko w 93 minucie. Fart w meczach typu Arka na wiosnę dał nam mistrzostwo.

Kazek robi wielki błąd, wstawia do składu Jaliensa, widać ma chłop farta bo mu się Jaliens po 8 minutach rozpada i trzeba zmiany. Opatrzność czuwa bo chodź nie wygrywamy to Q nie zagrozi nam do końca rundy.

Oczywiście to jest pół żartem, pół serio. Ale dajmy po pierwsze trochę czasu, a po drugie odpuście zacietrzewienie bo każdy zdrowo myślący ma przeczucie że jest to jedynie czasowe rozwiązanie obsady trenerskiej i nawet wyniki będą miały tutaj drugorzędne znaczenie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.11.2011, 09:34
Tak bylem, jestem i bedę. Uwazam ze Maaskant niczym nieroznil sie od np Nawalki. No tylko ze to holender to musi byc the best.

The best to jest Hidding, van Gall, Rjiikard, i to jest moja sfera marzeń...
Jimenez u nas sie nie Sprawdzi bo to typ poludniowca, tak daleki od naszych realiów. Ja o nim nigdy nie marzyłem...

Ale moze cie zaskocze stwierdzeniem ze chętnie u nas bym widział obecnego trenera Zaglebia, gość prowadził mistrzowski zespół, grał z nim w LM. To są właśnie argumenty jakich my Wisla potrzebujemy.

A nie palantow co pozjadali rozumy. Dla których porazka u siebie jest tylko kolejna porazka. Gdzie mecz derbowy dla nich nic nie znaczy bo nigdy w takim nie uczestniczyli. No chyba ze wieś na wieś.

Jesli trener M na 12 meczy z Tweente remisuje tylko 2 razy, dostaje 10 razy w dupe to na co ty liczyles?
Wiedzales ze w Bredzie przejebal połowę meczy u siebie? To jaki z niego do cholery był talent?

Juz po Litexie powinien polecieć tylko mecz wyjazdowy szczęściem wygrał. Szkoda bo moze teraz byli bysmy liderami z innym trenerem.

A co do grajkow...hmm to on ich sam wybral do drużyny. Widziały galy co brały.
Problem w tym ze Maaskant zawsze był ślepy.

Dzięki za to co zostawił...zgliszcza moralne i chaos jaki jescze nigdy w naszym klubie nie panował

Jeśli liczysz na to ze kiedyś niby pokocham Maaskanta to twoje niedoczekanie. Moze to ty w koncu przyznasz sie kiedyś do błedu. Przyjdzie trener z dupy, dobrze ustawi.
Zaczną wygrywać, ucichniesz...

Maaskant przegrał więcej meczów u siebie niz wszyscy trenerzy razem wzięci za ery Cupiała. Słabszym niz Roberto poprosty być jest NIEMOŻLIWE!

Twój post to powtarzane po raz kolejny steki niedorzeczności, bzdurotez i przekłamań, które notabene kilkukrotnie także przeze mnie były prostowane (na czele z mitycznym "a co do grajków to on ich sam wybrał" - podobno Wisła chciała Ramosa, ale piękny Robert powiedział, że woli Lamey'a)
Patrząc na to co się dzieje w tym klubie to oczywiste, że zatęsknisz za Maaskantem tak samo jak banda pokemonów, która chciała zwalniac Petrescu.Historia zatoczyła koło tylko nie każdy jeszcze z tego zdaje sobie sprawę...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.11.2011, 10:29
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście to jest pół żartem, pół serio. Ale dajmy po pierwsze trochę czasu, a po drugie odpuście zacietrzewienie bo każdy zdrowo myślący ma przeczucie że jest to jedynie czasowe rozwiązanie obsady trenerskiej i nawet wyniki będą miały tutaj drugorzędne znaczenie.
Co do wyników - wyobrażasz sobie, co się będzie działo, gdy Wisła nie awansuje do Pucharów w tym roku ?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 23.11.2011, 10:44
Większej głupoty dawno nie czytałem

Moskal wiele razy już potwierdził i nadal potwierdza, że jest bardzo słabym trenerem, podejmujacym złe decyzje (vide ustawienie zespolu na mecz z Górnikiem).
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.11.2011, 12:04
Markus napisał(a):Wyświetl post
Większej głupoty dawno nie czytałem

Moskal wiele razy już potwierdził i nadal potwierdza, że jest bardzo słabym trenerem, podejmujacym złe decyzje (vide ustawienie zespolu na mecz z Górnikiem).
Panie taktyk, proszę o wyliczenie tych "wiele razy". Proszę o uzasadnienie na czym opierasz swoją tezę, że jest "bardzo słabym" trenerem, a na końcu podaj mi jakież to pole manewru miał Moskal w meczu z Górnikiem, przy ustalaniu składu. Co miał Kirma wpuścić i by nas zbawił? Stanął przed trudną sytuacją, gdzie NIE MIAŁ defensywnego pomocnika, więc musiał kombinować.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.11.2011, 12:08
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Proszę o uzasadnienie na czym opierasz swoją tezę, że jest "bardzo słabym" trenerem
W FM ma słabe statystyki szkoleniowe.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.11.2011, 12:09
poprawcie mnie jesli sie myle ale skoro wywalili Roberta za wyniki, glownie za styl, tzn ze Moskal uczyl sie caly czas przy trenerze jak nie prowadzic druzyny.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.11.2011, 12:31
A Moskal nie ma mózgu i nie potrafi analizować sytuacji tylko będzie bezmyślnie powielał błędy Maaskanta. Kur.a ludzie, dajcie mu czas!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.11.2011, 12:42
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A Moskal nie ma mózgu i nie potrafi analizować sytuacji tylko będzie bezmyślnie powielał błędy Maaskanta. Kur.a ludzie, dajcie mu czas!
To samo można było napisać przed miesiacem:
A Maaskant nie ma mózgu i nie potrafi analizować sytuacji tylko będzie bezmyślnie powielał błędy. Kur.a ludzie, dajcie mu czas!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.11.2011, 13:10
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To samo można było napisać przed miesiacem:
A Maaskant nie ma mózgu i nie potrafi analizować sytuacji tylko będzie bezmyślnie powielał błędy. Kur.a ludzie, dajcie mu czas!
FraMacie, przed miesiącem pisałeś ze widzisz jakość i styl w drużynie Maaskanta.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów