|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś może podać skąd można pobrać The Borgias? Skończył mi sięabonament na HBO :(
Z góry dziękuję Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez stawski : 07.08.2011 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Breaking Bad obowiazkowo dzis w nocy nastepny odcinek wyskoczy, Dexter troche sie opuscil w 5 sezonie, ale jak obiecuja 6 ma byc przeniesiony pare lat do przodu i nie bedzie mial wiele wspolnego z zakonczeniem 5ki.ostatnio The Killing bardzo dobry serial tez.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak tyle, że co do tego Breaking Bad to tydzień temu Hatak miało obsuwę z napisami 1 dzień. Dlatego wchodzić tutaj, rejestrować się i plusować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
http://peb.pl/obyczajowo-sensacyjne/...-1-2011-a.html - cały sezon w jednym kawałku http://peb.pl/obyczajowo-sensacyjne/...2011-a-44.html - pojedyncze odcinki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dziękuję serdecznie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Polecam szczerze:
1) The Wire 2) The Tudors 3 Glina (polski-obie serie) 5) Breaking Bad Oczywiście nie sa to jedyne seriale jakie widziąłem i jakie poleciłbym, ale nie ma raczej sesnu pisąc o Prison Break... ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja ostanio oglądam The Walking Dead, coś dla tych co lubią klimat zombie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^ Również oglądam. Dzisiaj oglądnałem 5-ty odcinek II serii, jeszcze chyba nie ma napisów. Generalnie klimat ekstra, z tym że odcinki 2-4 II serii nieco słabe. Najnowszy odcinek przywraca wiarę w ten serial
Zdecydowanie świetna produkcja, w porównaniu z tymi wszystkimi najnowszymi, filmowymi szmirami o zombie.![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten serial został okrzyknięty mianem najlepszego serialu zeszłego sezonu. Mnie się tam podoba nawet przy tej słabszej obecnej formie.
A podobno nowy hiciorek tego sezonu to Homeland ale jeszcze nie oglądałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jaki polecicie serial podobny do Przyjaciół do obejrzenia?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Może poleci ktoś jakiś dobry serial komediowy? Coś jak Blue Mountain State, albo coś w stylu Suits, White Collar? Poza tym od siebie mogę dodać takie tytuły jak: Louie, drugi sezon How to make it in America, ciekawy króciutki serial (10 odcinków po 5-7 min) The Confession no i może na koniec jeszcze Person of Interest.
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 14.11.2011 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
up@ --- > szkoda tylko ze jest gejem no ale taki news jakby ktoś nie wiedział to NPH dostał role w "how i ..." dzięki roli w Harold i Kumar 1
![]() A co do reszty, nienawidze zombie i reszty co nierealne (Twilight to znam tylko z plakatów i serie tego typu to dla mnie total shit) ale Walking Dead bardzo mi sie spodobał, chociaz aktualnie troche jest zamuła, liczyłem ze to będzie typowy film drogi,a tu sie na farmie zatrzymali. Ale klimat fajny, spoko rola chłopa ze Świętych z Bostonu,jedyne czego nie lubie to żony Majkela Skolfilda. Ogladam jeszcze American Horror Story - rewelacja i Mentaliste. ktoś oglada cos nowego tj. z 2010 albo 11 i moze polecić ? Np. Revenge ogladalem 2 odcinki i badziew w choj. E: szukam serialu którego każdy odcinek tworzy fabułe, a nie że kazdy o czyms innym byleby pośmiać. Coś w np.stylu The killing
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.11.2011 o godz. 18:35.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z sitcomów polecam Two and the half. W trakcie wakacji oglądnąłem kilka odcinków w TVN7 i zacząłem oglądać na iitv od poczatku. Bardzo dobrze się ogląda, ponadto bardzo śmieszne
Edit A co do walking dead to "poziom" spadł bo akca przeniosła się na wieś, a wszystko przez to że autorzy trzymaja sie komiksu. Kolejny sezon powinien wrócić do miasta
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 14.11.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zakazane imperium drugi sezon trzyma poziom, Dexter 6 da sie oglądać. Walking dead słabszy niż pierwszy ale można wytrzymać
PS raczej przez te durne dialogi i dzieci w pierwszoplanowych rolach :(
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 14.11.2011 o godz. 19:54.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mało seriali oglądam, ale calkiem niezły jest "American Horror Story", do przełknięcia.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
serdecznie... odradzam...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dextera oglądajcie, zwłaszcza pierwsze serie wymiatają, teraz to juz troche smętne sie robi chociaż niektóre akcje dobre. Californication tez spoko, w ciul lajtowe.How I met Your Mother owszem dobre, troche z Przyjaciół zerżnięte,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dexter 1,2,4,6 zajebiste sezony, 3,5- mozna ogladnac na przyspieszeniu ;P
Breaking Bad wyjebany w kosmos serial, polecam, serio Californication, j.w. Boardwalk Empire, dosyć specyficzny serial, lata 20 XXw, nie kazdego interesuja, ale Steve Buscemi nadaje serialowi dobra otoczke ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
e tam, Ekipy nic nie przebije
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dzięki panowie
![]() Coś tam juz słyszałem o 'How I met your mother' więc teraz zacznę oglądać. A 'Joey' mi się nie podobał, do Przyjaciół nie ma co porównywać nawet. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ekipa to było to.... Niech świadczy o tym mój avatar
How I met.... również bardzo pozytywny. Barney świetna postać, świetnie zagrana, największy podrywacz serialu zagrany przez pedała. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ja polecam The Big Bang Theory. Rewelacja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja też
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kilka tygodni temu zaczalem ogladac "Bez tajemnic" na HBO - polski serial - nawet mnie wciagnal.
A z zagranicznych: Two and a half men - chociaz bez charliego to juz nie to samo. How I met your mother House MD The Event - wszyscy mi polecali wiec sciagnalem i ogladam - nawet ciekawe. Big Bang Theory nie ogladalem ale wiele osob mi polecalo wiec juz leza na dysku wszystkie sezony i czekaja na chwile wolnego czasu. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
polecam Hoży doktorzy (Scrubs)
szkoda ze obecnie nie chodzi na CC |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
The Walking Dead 2 seria to porażka.Na pierwszy plan wysunęli rozterki bohaterów Można całkowicie zapomnieć o zombiakach.Liczyłem że w tym odcinku akcja wróci na dawne tory ,ale nic z tego .Szkoda pierwsza seria była naprawdę dobra
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|