|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Arkadiusz Milik 21 lat, 12 grudnia 2015
| Techniczne | | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Długie wyrzuty | 2 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Dośrodkowania | 9 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Drybling | 10 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Gra głową | 12 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Gra z pierwszej piłki | 9 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Krycie | 4 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Odbiór | 5 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Podania | 10 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Rzuty karne | 8 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Rzuty rożne | 6 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Rzuty wolne | 6 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Strzały z dystansu | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Technika | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Wykańczanie akcji | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | | | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Psychiczne | | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Agresja | 7 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Błyskotliwość | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Decyzje | 12 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Determinacja | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Gra bez piłki | 14 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Koncentracja | 10 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Kreatywność | 10 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Opanowanie | 14 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Pracowitość | 11 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Przewidywanie | 12 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Ustawianie się | 9 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Waleczność | 6 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Współpraca | 8 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Znaczenie | 6 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | | | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Fizyczne | | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Przyspieszenie | 15 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Równowaga | 14 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Siła | 15 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Skoczność | 13 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Sprawność | 15 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Szybkość | 15 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Wytrzymałość | 15 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | Zwinność | 8 | | | -------------------------------------------------------------------------------| | | | | | -------------------------------------------------------------------------------| ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
U mnie Luigi Bruins nie zachwyca. Może to kwestia tego, że jest nie ograny.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 19.11.2011 o godz. 18:15.
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
sluchajcie, mam takie pytanie.
w tym FM w wyszukiwaniu piłkarzy nie wyświetla już wszystkich piłkarzy z całego świata których ma się dostępnych w grze, tylko tych których obejmuje twoja siatka scoutingu? nie da się zobaczyć wszystkich? pytam z ciekawości, bo mnie to zdziwiło, grając Wisłą widzę tylko 8tys zawodników, a w grze miało być ponad 30. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ktoś mi napisze jakie umiejętności na początku gry mają Piszczek i Lewandowski?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Ej zawsze po panu Cupiale klub przejmuje Jarosz czy może jest jakaś szansa, że to się spełni ? ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kiedy zaznaczone są "nierealistyczne cele transferowe" mam tych piłkarzy ponad 5tys., kiedy nie są zazaczone, około 8. tworząc grę, jako liczbę piłkarzy podawało mi 36tys., w wyszukiwaniu pokazuje mi w 90% samych polaków + znanych zawodników.
w poprzednich FMach jak tworzyło się grę i pisało Ci że masz ileś tam piłkarzy (powiedzmy 30tys) to pokazywało coś w tych granicach, albo 20 parę. wtedy byli to "znani piłkarze na świecie", a teraz są "piłkarze w obrębie Twojego scoutingu", więc jest różnica raczej, prosiłbym aby wypowiedział się ktoś kompetentny. właśnie wyżej piszę, że miało ich być 36tys., ogromna baza danych + 5 lig. bez jaj, że na ogromnej jest 8tys. zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi też się właśnie wydaje, że wybór kupna tych piłkarzy jest mocno ograniczony, niestety. A bazę mam niestandardową, piłkarze z wszystkich najwyższych lig z całego świata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Jak dla mnie liczba 8 tys. i tak jest nierealistycznie za wysoka. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jeśli chodzi o Sanogo, to jeśli zaczynacie gre, to wypożyczcie go na rok, a w polowie wypożyczenia zaoferujcie kontrakt - bo za pół roku mu się kończy. tak o to macie od początku znakomitego napastnika
ja skończyłem 1 sezon, ogólnie na drodze do LM miałem leszczy, w grupie Rangersow, Zenit i Porto, wyszedłem z drugiego miejsca, potem z Realem.. na wyjezdzie 2-2, u siebie 4-0, więc pozamiatane polećcie kogoś na lewą obronę i zmienników dla Kirma i Małego na skrzydła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na lewa masz Spahica za nie duze pieniadze
Na Skrzydła Kupisza, D'Alessandro.Ale goraco polecam Flecka z Rangersow,gosc do wypozyczenia i z opcja wykupu na poziomie 500-600k euro to prawie darmo,a masz zmiennika Maora,jak nie lepszego . ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fleck do mnie nigdy nie chciał przyjść, a szkoda, bo świetny zawodnik jak na Wisłę.
Ja mam problemy ze wzmocnieniem drużyny w 2. sezonie. Mam nowego LO, przyszedł też Kuszczak, ale wzmocnień na DP ani na atak nie mam. Ktoś ma jakieś propozycje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam problem z FM'em 11 a dokładniej chodzi mi o to że gdy już daję "rozpocznij mecz" to się zawiesza gra i pojawia się komunikat że Football Manager przestał działać... ;/
Wie ktoś jak można temu zaradzić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
jest jakis edytor do fm 2012?
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś logo do Unii Tarnów? Bo ściągnąłem logo pack z cmrev i nie mam niestety wszystkich w tym Unii :<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
panowie co to za crash? miał ktoś już taki problem? proszę o pomoc !!
![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnąłem Julio Cesara z wolnego transferu do Unii Tarnów, ma 22 lata i jest niezłym talentem. Nie wiem jakim cudem on chciał nawet rozpocząć rozmowy ze mną a co dopiero kontrakt podpisać.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 24.11.2011 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Z tym,że u siebie 2-2 a potem 0-5 Szkoda,bo Dynamo i OM było do przejscia Najgorsze ze $ mam a zaden klasowy napastnik jak Sanogo,Fierro,Ferryra itp nie chce przyjsc,w....iajaca sytuacja... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
10 kolejka (dla mnie)
Przed meczem Bełchatów przedostatni z 8 punktami; ja 3 miejsce, 23 punkty, i meczyk: http://imageshack.us/photo/my-images/23/belchatow.png/ ![]() Uploaded with ImageShack.us Nie powiem, przy 0-4 po 30 minutach gry kusił mnie alt+f4...
Ostatnio edytowane przez jakkfk : 24.11.2011 o godz. 15:03.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Raz wykonałam manewr z alt+F4, kiedy nie zakwalifikowałam się (niezasłużenie!
) do LM. Zaraz po tym oszukaństwie zaczęła mi się sypać drużyna, jakiś kryzys, spadek morale. Wiem, że jedno nie ma nic wspólnego z drugim, ale taki zbieg okoliczności mnie jakoś "wyleczył" z wczytywania gry "do skutku". Zwłaszcza, że radość z awansu taka niedoprawiona była nieco.Teraz drużyna mi powoli wstaje z kolan, gonię lidera. Boję się tylko, że na odrabianie strat w grupie LM już może być późno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie alt + f4 jest nubskie troche. Gra wtedy nie sprawia takiej frajdy jaką powinna dawać.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że po rewanżu na Cyprze nie można było alt+F4 zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie to, że używam, po prostu wychodzę po herbatę, wracam a tu 0-4... No przecież szlag może człowieka trafić. Co ciekawe zespół wyciągnął na remis do przerwy bez żadnej ingerencji w taktykę.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ponawiam pytanie
gdyż jest to dla mnie bardzo ważne a sam nie daję rady ![]() Mam problem z FM'em 11 a dokładniej chodzi mi o to że gdy już daję "rozpocznij mecz" to się zawiesza gra i pojawia się komunikat że Football Manager przestał działać... ;/ Wie ktoś jak można temu zaradzić ? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
U mnie Cupiał sprzedał Wisłę w drugim sezonie jakiemuś Angolowi za 66 miliony euro !
http://zapodaj.net/images/c46b8c0ee248.png http://zapodaj.net/images/a88a81a5e92f.png Jak linki nie działają to w polu adresu wciśnijcie enter. edit. Do tego spłacił kredyt za wykup stadionu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawno tu nie zaglądalem i widze ze se duzo zmienilo
Będzie ktoś życzliwy i powie mi czy jest już FM 2012![]() ![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|