The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2011, 23:28
Mecz niczym różniący się od poprzednich , kopanina , granie na alibi , chujowa dokładność , bida i nędza.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 16.11.2011, 07:24
No z taką grą to my faworytem na Euro nie będziemy.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 16.11.2011, 10:36
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
A myślałeś, że mamy szanse być faworytem Euro?

Ludzie, mamy marnych kopaczy, kiepskiego trenera, czego Wy oczekujecie?
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.11.2011, 10:44
A według trenera repreyentacji Wegier mozemy na Euro wygrac z kazdym
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 16.11.2011, 10:48
Ale czego Wy ludzie oczekujecie tak naprawdę? Kim przy takim Gotze jest powiedzmy Błaszczykowski, nasz kapitan i czołowy piłkarz? A Gotze w takich Niemczech jest...rezerwowym! Jak tu w ogóle porównywać Khedirę z Murawskim? Czy też nawet Mierzejewskiego z Ozilem? Przecież to jest jakaś groteska, o jakim faworycie mówisz?

Już nawet pomijając Niemcy, Francję, Hiszpanię, Holandię, Włochy, Anglię czy Portugalię, czyli blisko połowę drużyn, które zagrają na EURO 2012, to kadrowo jesteśmy słabsi również od Duńczyków, Szwedów, Rosjan, czy w szczególności Chorwatów. Powiedzmy sobie szczerze, na ten moment, z drużyn grających na mistrzostwach porównywalną kadrę mają może Ukraińcy, może Czesi, może Irlandczycy, może Grecy, ale oni są akurat bardzo specyficzną drużyną, większośc gra w czołowych klubach ligi greckiej, więc trudno o obiektywne porównanie.

Więc spójrzmy prawdzie w oczy - na papierze nasza kadra jest na starcie przegrana w walce o awans z grupy, jesteśmy przy dobrych lotach tak trzecią czy czwartą od końca (dwunastą, trzynastą licząc od początku) drużyną pod względem potencjału kadrowego, stąd wejście do ósemki byłoby olbrzymim sukcesem. No chyba że dopisze nam szczęscie w losowaniu i trafimy powiedzmy na grupę z Rosją, Szwecją i Czechami, to wtedy szanse nieco wzrosną.

Faktem jest, że mamy ciekawych piłkarzy, jest duża ilość pomocników pasujaca jak ulał do gry z kontry, jak Peszko, Jeleń, Błaszczykowski, Mierzejewski, Piszczek czy Grosicki (również Boenisch, o ile wróci do formy), mamy dwie młode gwiazdy w postaci Lewandowskiego i Szczęsnego, solidnych defensywnych pomocników. Zgadzam się, że z bardziej wykfalifikowanym szkoleniowcem ta drużyna mogłaby grać lepiej.

Niemniej jednak mam wrażenie, że polityka Weszło! nieco oślepia ludzi i przy tej całej krytyce nie wspomina zbyt często, że Smuda tak naprawdę dysponuje średnim materiałem. Tzn., krytykują go słusznie, bo wiadomo jaki jest Smuda, niekończąca się historia, ale ja osobiście patrząc już konkretnie na grę naszej drużyny nie byłbym aż tak krytyczny.

Mieliśmy fragmenty równej gry z Niemcami, Francją i Włochami, ograliśmy silną kadrę Wybrzeża Kości Słoniowej, zremisowaliśmy z bardzo dobrymi (prawdopodobnie silniejszymi) reprezentacjami Meksyku, Korei Południowej, USA i Serbii, regularnie ogrywamy w sparingach drużyny z nami porównywalne, europejskich średniaków takich jak Gruzja, Białoruś, Węgry, Norwegia czy też Bułgaria. Trudno więc jednoznacznie negatywnie oceniać to, co prezentują nasi kadrowicze za kadencji Smudy. Osobiście nie skreślałbym jeszcze Smudy, bo mając tych kadrowiczów przez miesiąc, dzień w dzień w treningu, być może jeszcze zrobi z nich niezłą ekipę.

Patrząc na nasze szanse w czerwcu 2012, czy też poziom gry przeciwko Niemcom lub Włochom, po prostu trzeba też wziąć pod uwagę to, że te osiem, czy też dziewięć europejskich drużyn ZDECYDOWANIE przewyższa nas potencjałem kadrowym, przynajmniej o dwie klasy! A przecież właście osiem drużyn znajdzie się w ćwierćfinałach EURO 2012.

Zresztą czy patrząc na poniższe zestawienie...

Hiszpania, Holandia, Niemcy, Włochy, Francja, Anglia, Portugalia, Polska.

...nie macie natychmiastowego wrażenia, że jest to popularna zabawa polegająca na wykreśleniu niepasującego wyrazu w szyku? No właśnie...
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.11.2011, 11:14
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Niemniej jednak mam wrażenie, że polityka Weszło! nieco oślepia ludzi i przy tej całej krytyce nie wspomina zbyt często, że Smuda tak naprawdę dysponuje średnim materiałem. Tzn., krytykują go słusznie, bo wiadomo jaki jest Smuda, niekończąca się historia, ale ja osobiście patrząc już konkretnie na grę naszej drużyny nie byłbym aż tak krytyczny.
A kto zabrania powoływać Smudzie Boruca, Żewłakowa, Grosickiego, czy chociażby Cycusia, który jest liderem Sewastopola? Kadra napewno by zyskała i jeśli chodzi o potencjał wyglądało by to trochę lepiej.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 16.11.2011, 11:56
sessegnon napisał(a):Wyświetl post
A kto zabrania powoływać Smudzie Boruca, Żewłakowa, Grosickiego, czy chociażby Cycusia, który jest liderem Sewastopola? Kadra napewno by zyskała i jeśli chodzi o potencjał wyglądało by to trochę lepiej.
'Lider Sewastopola'? Nie no zajebista sprawa, lider drugiej linii ukraińskiego drugoligowca (aktualnie są na 5 miejscu w tabeli, a Lewandowski od dłuższego czasu leczy kontuzję) z pewnością sprawi, że będziemy mogli porzucić teorię o średnim materiale, naprawdę, drżyj Khediro, drżyj Marchisio! Boruc to akurat żaden problem, bo Szczęsny gra na jego aktualnym poziomie. Zresztą Żewłakow, Grosicki czy Lewandowski - o czym my mówimy?

Może i Żewłakow jest nieco lepszy od Wasilewskiego - chociaż ja osobiście tak nie twierdzę, bo Żewłak grał chyba jeszcze bardziej na alibi w meczach przed jego wywaleniem z kadry, niż aktualnie robi to Perquis, o czym wszyscy zdołali zapomnieć po jego przyzwoitej grze w ligowych rozgrywkach - ale jak zawodnicy z Legii, Sivassporu czy też Sevastopolu mają się do podniesienia naszego poziomu gry w kontekście czołowych drużyn Europy? Bądźmy poważni...

Mam też duże wątpliwości, czy Grosicki byłby dla kadry lepszym zawodnikiem niż Peszko, dla mnie jeden pies jak mam być szczery, bo grają na porównywalnym poziomie (bo przecież Grosik za Kubę do składu nie wskoczy). Z tym, że Peszko gra mimo wszystko w dużo lepszej lidze, ale tak czy siak mogę się zgodzić, że w szerokiej kadrze w dalszym ciągu z pewnością powinno być stałe miejsce dla Grosika.

Już pomijam fakt, że nie mówiłem o materiale, który Smuda sobie wybiera, tylko raczej o dysponowanym materiale ludzkim.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 16.11.2011 o godz. 12:00.
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.11.2011, 12:15
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Dziwinie to wygladało ,bo za kazdym razem nawet przy sparingach byla "otoczka" ,kibice ,doping ,lizanie dupy Smudzie.

dzis nie bylo nic ,i było pięknie przynajmniej spaśione prosiaki z PZPN nie beda mieli za co pic ,bo wplywy z biletow niewielkie.
Na meczu z Argenyną F czy Gruzją też były pustki. Po prostu pozostałe mecze to nowe stadiony, bardzo atrakcyjny rywal, jakoś to się zapchało. Jeszcze tylko otwarcie Narodowego. A po Euro wielkie boje z Czarnogórą, Mołdawią.
Jedyny plus tego meczu to oczywiście transparent kiboli dotyczący Polski i Węgier, bo ten mecz powinien mieć inną oprawę. Nawet niech w mediach nie próbują szukać wymówek. Ukraina przy padającym śniegu grała z Austrią i stadion we Lwowie wypełniony po brzegi tętnił życiem.
Jedyna nadzieja na ich jakiekolwiek szanse to wylosowanie Grecji i Irlandii.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.11.2011, 13:34
Wiekszosci chodzi chyba o to, ze po 2 latach ten zespol gra taka sama kupe(za przeproszeniem), jak wczesniej. Nie ma wizji, nie ma ladu i skladu, a pilkarze nie wiedza co maja grac(bo chyba nie wysoki pressing? co skonczy sie utrata 4 czy 5 bramek z powaznym przeciwnikiem). Co powinno byc nasza sila? Nie zadna gra ofensywna, nie rzucanie sie na rywala...ale konsekwentna obrona, doskonale dopracowane stale fragmenty gry i szybkie kontry. Gdzie to jest? Nie mowiac o tym, ze niewiadomo, jak bedzie wygladala pierwsza 11-stka, a zostalo pol roku do turnieju! Smuda mial 2 lata na zbudowanie solidnego bloku obronnego + zmiennicy, a rotuje stoperami, jak szalony. Mi sie "marzy" zebys osiagneli poziom i dyscypline taktyczna Szwajcarow czy swego czasu Grekow...

Boruc, Zewlakow, Borysiuk, Grosicki - to pilkarze, ktorzy MUSZA byc w kadrze. Nie wyobrazam sobie, zeby na EURO np. dwaj pozostali bramkarze byli rezerwowymi w klubie. Zewlakow, to najlepszy stoper w polskiej lidze. Borysiuk, to 20-letni chlopak - POLAK...a nie Niemiec, ktory w meczu Polska - Niemcy, bedzie kibicowal tym drugim. Grosicki - wiadomo, najwieksze kluby tureckie zaczynaja sie o niego bic. Kosecki mowil, ze w przerwie zimowej najprawdopodobniej trafi do Galatasaray.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 16.11.2011 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.11.2011, 13:45
'Lider Sewastopola'? Nie no zajebista sprawa, lider drugiej linii ukraińskiego drugoligowca (aktualnie są na 5 miejscu w tabeli, a Lewandowski od dłuższego czasu leczy kontuzję) z pewnością sprawi, że będziemy mogli porzucić teorię o średnim materiale, naprawdę, drżyj Khediro, drżyj Marchisio! Boruc to akurat żaden problem, bo Szczęsny gra na jego aktualnym poziomie. Zresztą Żewłakow, Grosicki czy Lewandowski - o czym my mówimy?

Może i Żewłakow jest nieco lepszy od Wasilewskiego - chociaż ja osobiście tak nie twierdzę, bo Żewłak grał chyba jeszcze bardziej na alibi w meczach przed jego wywaleniem z kadry, niż aktualnie robi to Perquis, o czym wszyscy zdołali zapomnieć po jego przyzwoitej grze w ligowych rozgrywkach - ale jak zawodnicy z Legii, Sivassporu czy też Sevastopolu mają się do podniesienia naszego poziomu gry w kontekście czołowych drużyn Europy? Bądźmy poważni...

Mam też duże wątpliwości, czy Grosicki byłby dla kadry lepszym zawodnikiem niż Peszko, dla mnie jeden pies jak mam być szczery, bo grają na porównywalnym poziomie (bo przecież Grosik za Kubę do składu nie wskoczy). Z tym, że Peszko gra mimo wszystko w dużo lepszej lidze, ale tak czy siak mogę się zgodzić, że w szerokiej kadrze w dalszym ciągu z pewnością powinno być stałe miejsce dla Grosika.

Już pomijam fakt, że nie mówiłem o materiale, który Smuda sobie wybiera, tylko raczej o dysponowanym materiale ludzkim.
Podpisuje sie po tym postem. Jedynie ewentualnie Zewlakow by sie tej kadrze pzydal aczkolwiek nieomylny to on nie jest. Dokladnie Grosicki to drugi Peszko, czyli gosc, po ktorym nigdy nie wiadomo co zrobi. Jeden taki w kadrze wystarczy. Pamietacie jak bylo z Maleckim ? Tez byl kreowany na zbawce kadry, a potem jak zagral 45 minut to wyroznil sie tylko zolta kartka.

Co do grupy to niechce ani grupy marzen ani smierci - jakis silny zespol i jakis, z ktorym mozna nawet zdobyc punkty.
Mam nadzieje tylko, ze nie trafimy na Niemcow - juz ostatnio nam dwa razy posuli start w wielkich turniejach, niech spadaja na Ukraine.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
paweladn
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 16.11.2011, 14:51
te, spamer!
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 16.11.2011 o godz. 19:17.
Odwiedź mojego bloga: Sport bez tajemnic
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 16.11.2011, 15:40
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Podpisuje sie po tym postem. Jedynie ewentualnie Zewlakow by sie tej kadrze pzydal aczkolwiek nieomylny to on nie jest. Dokladnie Grosicki to drugi Peszko, czyli gosc, po ktorym nigdy nie wiadomo co zrobi. Jeden taki w kadrze wystarczy. Pamietacie jak bylo z Maleckim ? Tez byl kreowany na zbawce kadry, a potem jak zagral 45 minut to wyroznil sie tylko zolta kartka.
.
A ile Lewandowski miał szans ? czy grał chujowo , czy jeszcze bardziej niż chujowo to grał tak czy tak , bo to był Smudy pupilek i dalej jest , Smuda pierw .......i o piłkarzach z charakterem , a jak dostaje Małeckiego lub Grosika to sra w pory , to samo się tyczy Peszki , chłop NIC nie gra , w Kolonii coś gra bo oglądam mecze , w RP jest cieniem siebie , więc czemu np: Grosik lub Mały nie zagrają ? ile Peszko miał meczów co zagrał gorzej niż źle ? Mały został skreślony po 45 min a Peszko gra już któryś mecz w słabym wykonaniu.

Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.11.2011, 16:22
Skrót meczu z Węgrami z komentarzem live pl:
http://www.filesonic.pl/file/3702098..._dawidex44.avi
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.11.2011, 18:04
Ale czego Wy ludzie oczekujecie tak naprawdę? Kim przy takim Gotze jest powiedzmy Błaszczykowski, nasz kapitan i czołowy piłkarz? A Gotze w takich Niemczech jest...rezerwowym! Jak tu w ogóle porównywać Khedirę z Murawskim? Czy też nawet Mierzejewskiego z Ozilem? Przecież to jest jakaś groteska, o jakim faworycie mówisz?

Już nawet pomijając Niemcy, Francję, Hiszpanię, Holandię, Włochy, Anglię czy Portugalię, czyli blisko połowę drużyn, które zagrają na EURO 2012, to kadrowo jesteśmy słabsi również od Duńczyków, Szwedów, Rosjan, czy w szczególności Chorwatów. Powiedzmy sobie szczerze, na ten moment, z drużyn grających na mistrzostwach porównywalną kadrę mają może Ukraińcy, może Czesi, może Irlandczycy, może Grecy, ale oni są akurat bardzo specyficzną drużyną, większośc gra w czołowych klubach ligi greckiej, więc trudno o obiektywne porównanie.

Więc spójrzmy prawdzie w oczy - na papierze nasza kadra jest na starcie przegrana w walce o awans z grupy, jesteśmy przy dobrych lotach tak trzecią czy czwartą od końca (dwunastą, trzynastą licząc od początku) drużyną pod względem potencjału kadrowego, stąd wejście do ósemki byłoby olbrzymim sukcesem. No chyba że dopisze nam szczęscie w losowaniu i trafimy powiedzmy na grupę z Rosją, Szwecją i Czechami, to wtedy szanse nieco wzrosną.

Faktem jest, że mamy ciekawych piłkarzy, jest duża ilość pomocników pasujaca jak ulał do gry z kontry, jak Peszko, Jeleń, Błaszczykowski, Mierzejewski, Piszczek czy Grosicki (również Boenisch, o ile wróci do formy), mamy dwie młode gwiazdy w postaci Lewandowskiego i Szczęsnego, solidnych defensywnych pomocników. Zgadzam się, że z bardziej wykfalifikowanym szkoleniowcem ta drużyna mogłaby grać lepiej.

Mieliśmy fragmenty równej gry z Niemcami, Francją i Włochami, ograliśmy silną kadrę Wybrzeża Kości Słoniowej, zremisowaliśmy z bardzo dobrymi (prawdopodobnie silniejszymi) reprezentacjami Meksyku, Korei Południowej, USA i Serbii, regularnie ogrywamy w sparingach drużyny z nami porównywalne, europejskich średniaków takich jak Gruzja, Białoruś, Węgry, Norwegia czy też Bułgaria. Trudno więc jednoznacznie negatywnie oceniać to, co prezentują nasi kadrowicze za kadencji Smudy. Osobiście nie skreślałbym jeszcze Smudy, bo mając tych kadrowiczów przez miesiąc, dzień w dzień w treningu, być może jeszcze zrobi z nich niezłą ekipę.

Patrząc na nasze szanse w czerwcu 2012, czy też poziom gry przeciwko Niemcom lub Włochom, po prostu trzeba też wziąć pod uwagę to, że te osiem, czy też dziewięć europejskich drużyn ZDECYDOWANIE przewyższa nas potencjałem kadrowym, przynajmniej o dwie klasy! A przecież właście osiem drużyn znajdzie się w ćwierćfinałach EURO 2012.

Zresztą czy patrząc na poniższe zestawienie...

Hiszpania, Holandia, Niemcy, Włochy, Francja, Anglia, Portugalia, Polska.

...nie macie natychmiastowego wrażenia, że jest to popularna zabawa polegająca na wykreśleniu niepasującego wyrazu w szyku? No właśnie...
Bardzo dobry głos w dyskusji.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Stary 16.11.2011, 18:21
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
A ile Lewandowski miał szans ? czy grał chujowo , czy jeszcze bardziej niż chujowo to grał tak czy tak , bo to był Smudy pupilek i dalej jest .
No ale znowu, gdzie Krym a gdzie Rzym? Lewandowski jest talentem na miarę najbardziej efektywnych piłkarzy Bundesligi, jest to podstawowy napastnik drużyny mistrza Niemiec, który posadził na ławce Barriosa, strzelca 35 ligowych bramek w dwóch ostatnich sezonach, podczas gdy Małecki nie zawsze błyszczy nawet na poziomie ligi polskiej, gdzie Lewandowski raz był w najściślejszej czołówce (z 14 golami), a drugi raz został absolutnym królem strzelców - Małecki, czy też Grosicki zbliżyli się w ciągu jednego sezonu co najwyżej do połowy wyniku Lewandowskiego. I nawet zakładając, że Grosicki będzie błyszczał w Turcji w barwach powiedzmy Galatasaray, to liga turecka w dalszym ciągu jest notowana o blisko 10 pozycji niżej niż Bundesliga, czyli jest różnica mniej więcej klasy w poziomie obu lig.

Więc nawet jeśli uznamy, że Lewandowski był nieco forowany, to było to moim zdaniem jak najbardziej na miejscu, szczególnie że bogactwa w ataku to w ostatnich czterech latach nie bardzo mamy, natomiast Grosicki czy Małecki muszą i musieli się okazać lepsi od Błaszczykowskiego, Peszki, czy też Mierzejewskiego.

Ja osobiście bardziej nie rozumiem forowania Rybusa kosztem Grosickiego, bo skrzydłowy bez dryblingu nie ma prawa bytu na poziomie międzynarodowym, a Rybus, mimo że dośrodkowania i podania miewa wręcz świetne, drybling ma dosyć słaby, czego o Grosickim powiedzieć nie można - na poziomie międzynarodowym żeby wykorzystywać umiejętność celnego dogrania, dokładnego podania w tempo, to trzeba rywala minąć, lub też od rywala się urwać, bo tu nie ma miejsca na dokładne przyjęcie - skrzydłowy musi umieć sobie wypracowywać pozycję do podania dzięki indywidualnym umiejętnościom, tak jak to robi Błaszczykowski, przykładowo choćby przy drugim golu przeciwko Węgrom.

Trzymanie Rybusa na boisku na takim poziomie miałoby sens, gdyby wykonywał od w kadrze stałe fragmenty gry (a robi to bardzo dobrze), natomiast z tego co widzę, u Smudy za to odpowiada ktoś inny. Podejrzewam, że z tego powodu w rywalizacji Obraniaka z Mierzejewskim forowany jest ten pierwszy, bo co jak co ale Mierzejewski nie dość że drybling ma niezły, jest zawodnikiem bardziej dynamicznym od Ludo, to mimo że miewa trochę strat, jest jednak piłkarzem który potrafi błysnąć dobrym, celnym, czasem wręcz świetnym dograniem. U Obraniaka, nie licząc stałych fragmentów gry, za bardzo jeszcze tej umiejętności nie dostrzegłem. Mierzej bardziej też pasuje do gry z kontry, ze względu na swoją szybkość, umiejętność urwania się od rywala, mając go 'na plecach'.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 16.11.2011 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 17.11.2011, 12:48
http://www.fanslask.fuckpc.com/?p=8425 ciekawy artykuł na temat odwagi piłkarzy.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.11.2011, 15:21
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/g...9,artykul.html

Ten debil jest zdrowo rąbnięty,, jak dziecko żyjące we własnym świecie,,typowy autyzm,, śmiać się czy płakać.
Piłkarze bez jaj nie potrafiący wyrazić swojego zdania.
Ot i cała ta zbieranina WARTA SIEBIE.

PS. PIERDZIELIĆ TEN ZWIĄZEK I CAŁĄ NIKE...
NIE KUPIE JUŻ ICH PRODUKTÓW
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 20.11.2011, 15:33
fan1906 napisał(a):Wyświetl post
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/g...9,artykul.html

Ten debil jest zdrowo rąbnięty,, jak dziecko żyjące we własnym świecie,,typowy autyzm,, śmiać się czy płakać.
Piłkarze bez jaj nie potrafiący wyrazić swojego zdania.
Ot i cała ta zbieranina WARTA SIEBIE.

PS. PIERDZIELIĆ TEN ZWIĄZEK I CAŁĄ NIKE...
NIE KUPIE JUŻ ICH PRODUKTÓW
To jest idiota , za kase sprzeda wszystko.

Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 21.11.2011, 17:03
napiszcie Sobie do nich co myślicie o tych szmatkach.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 22.11.2011 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 21.11.2011, 17:09
Dobrze że zdążyłem jeszcze z orłem kupić

http://www.megabuty.pl/data/gfx/pict...5/6/3865_2.jpg

119 zł bodajże w Inter Sporcie na Zakopiance. Replika niewiele różni się od oryginału (oryginał nie ma metki tylko naprasowane napisy)...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 21.11.2011, 17:49
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Dobrze że zdążyłem jeszcze z orłem kupić

http://www.megabuty.pl/data/gfx/pict...5/6/3865_2.jpg

119 zł bodajże w Inter Sporcie na Zakopiance. Replika niewiele różni się od oryginału (oryginał nie ma metki tylko naprasowane napisy)...
Koszulka Monako z godłem Polski
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 21.11.2011, 20:05
Mnie tam się podoba I tak już nie idzie kupić tej z MŚ 2006, najlepsza była.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 22.11.2011, 19:10
Orzeł wraca na koszulki

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.11.2011, 19:18
No i dobrze! Wraca tam gdzie Jego miejsce.
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 22.11.2011, 19:41
Dobrze ,że było zamieszanie z tym godłem bo przynajmniej sie dowiedzieliśmy jakie piłkarzyki to pajacyki z Błaszczykowskim na czele..Bali sie powiedzieć co naprawde myślą bo smuda by sie jeszcze obraził i nie pokopaliby piłeczki na śmiesznym turnieju.Cała spina o Mecz rozpoczecia-o wszystko-i o honor
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 22.11.2011, 21:25
Orzeł wraca! Bardzo dobrze. Każdy wie, że z Polakami się nie zadziera. Nie zdziwiłbym się jakby Polacy wzniecili jakieś powstanie na rzecz braku Orła ...
Odpowiedz cytując
lukaku
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 26.11.2011, 10:34
Afera goni aferę - teraz podobno nagrali Grzesia i Zdzisia jak kręcą lody.
Wszystko o Wiśle w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/p...a_wisla_krakow
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 01.12.2011, 21:00
Nike jednak potrafi projektować super koszulki, zobaczcie na modele innych drużyn:
http://euro2012.wp.pl/title,W-tych-k...d7b5&_ticrsn=5

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 01.12.2011, 21:02
Jutro bedzie arcyciekawe losowanie
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.12.2011, 21:09
to jaka grupe typujecie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów