The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sedTS
Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2011, 09:34
JANUSZ WÓJCIK
Ale się uśmiałem
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...ie-odmowi.html
Odpowiedz cytując
sedTS
Member

Od: 08.2011

Stary 14.11.2011, 09:36
Może jeszcze Wdowczyka
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.11.2011, 10:49
Cytat:
oczywiscie, ze Branco to niewypal, ale on byl sciagany na szybko, byla potrzeba miec kogos kto wejdzie na boisko jesli kontuzji dostanie pierwszy prawy obronca
Branko to była powiedzmy sobie szczerze tragedia...
Jednak tutaj sprawa jest prosta Maaskant zaczął panikować bo jednak Cikosz za bardzo nie przypadł mu do gusty - może dlatego że chłopak nie za bardzo myślał na boisku. Dlatego zażyczył sobie prawego obrońce. Stan nie podpisał go przecież od razu tylko Maaskant miał Branko na testach i stwierdził że taki zawodnik jest mu potrzebny...
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.11.2011, 11:08
Branco jednak na poczatku gry w Wisle wygladal jakos nie najgorzej, dopiero pozniej po przerwie to byl prawdziwy dramat...
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 14.11.2011, 11:41
sedTS napisał(a):Wyświetl post
JANUSZ WÓJCIK
Ale się uśmiałem
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...ie-odmowi.html
Ten szmaciarz ma w ogole czelnosc wypowiadac slowa WISLA KRAKOW ?!
Po 93' ?!

Bezczelnosc tego gnoja nie ma granic.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 14.11.2011, 12:27
Ja myśle , że Robert powinien przestać lamentować jaki on jest biedny. Niech pamięta o tym , że to Wisła dała mu szansę gry o najwyższe cele : Mistrzostwo Polski, Liga Mistrzów, Liga Europejska. To dzięki Wiśle w jakiś sposób się wypromował i może sobie wpisać do swojego marnego CV te rzeczy. Gdyby był tak zajebisty za jakiego się uważa na pewno nie pakował by się do tak słabej ligi jak nasza. Tyle.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.11.2011, 12:56
Robert rozpoczął żebranie o pracę:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.11.2011, 13:16
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Robert rozpoczął żebranie o pracę:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Dzieci - starczy już tej frustracji. Holendra już nie ma, czeka nas dzięki temu cudowna przyszłość.
Łączono już Roberta z Feyenordem, może coś jest na rzeczy? Jeżeli ktoś pisze, że taki czy inny trener żebra w prasie o posadę, to jest idiotą. Takich rzeczy nie załatwia się przez media.
Zadali mu takie pytanie, to poszła standardowa formułka: "trener XXX jest świetnym fachowcem i bardzo go szanuję, ale klubowi YYY się nie odmawia".

Ależ wy jesteście żałośni z tym swoim jadem. Z Petrescu też kpiliście po jego zwolnieniu i co?
Dostanie ofertę z Feyenordu, to na bank tam zawita - ale to już nie nasz problem. My mamy na oku zajebistych fachowców: Wójcik, Fornalik. Liga Mistrzów nasza.

EDIT: Tak na marginesie: schowajcie swoje frustracje w kieszeń i trzymajcie kciuki, żeby Robert dostał jakąś fajną ofertę. Inaczej będzie mu płacić Wisła, a ja już widzę jak Cupiał poczuwa się do utrzymywania dwóch trenerów jednocześnie (mimo, że cała ta sytuacja to jego wina).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.11.2011 o godz. 13:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 14.11.2011, 13:49
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
To teraz dla odmiany ja się z Tobą nie zgodzę - mimo, że w hyde parku nadajemy na podobnych falach - Lamey efektywniejszy? Z przodu - powiedzmy. Tyle, że obrońca ma przede wszystkim bronić.

Zaraz wyjedziesz mi tekstem, że spłacił sie głowka z Litexem. W takim razie wyszedł na zero katastrofalnymi meczami (a maximum piachu zademonstrował przeciw Apoelowi na wyjeździe). Bez dynamiki, ruchliwości, dramatyczny w odbiorze, słabiutko asekurujący stoperów, z masą prostych strat przy wyprowadzaniu piłki.
Sorry że tak późno -ale lepiej późno niż wcale, No i nie będę wyjeżdżał z tekstem, że się spłacił - to niepoważne
W odniesieniu do Cikosa Lamey grał lepiej. Cikos ani w grze do przodu ani w obronie nie prezentował się dobrze. Owszem Lamey beznadziejnie w obronie (wolny niczym żółw) prezentował się z markowymi rywalami, ale biedny Cikosz nawet z takimi rywalami nie mógł się prezentować. Chłopak był słabszy od Lameya, ale nie oznacza to, że Lamey to idealny prawy obrońca - jest wolny i mało zwrotny co najlepiej widać było w meczu z Twente, gdzie jego stroną robili chłopaki co chcieli.
Pozdrawiam
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 14.11.2011, 15:00
Hidink byłby chyba dla nas za drogi, zwłaszcza ze trzeba Roberta spłacać =(
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.11.2011, 15:14
Z pewnością do nowości zaliczyć może ćwiczenie stałych fragmentów gry, których rozegranie drużyna doskonaliła pod koniec zajęć. „Stałe fragmenty gry to ten element, nad którym ostatnio nie pracowaliśmy, więc to była jedna ze zmian, o których wspominałem” – podkreśla Daniel Brud. „Ze stałymi fragmentami gry zawsze można coś zrobić. Na pewno, gdy jest on dobrze wykonany przez przeciwnika, będzie niósł ze sobą zagrożenie i tego nie unikniemy. Warto jednak poświęcić trochę czasu na przećwiczenie tego elementu gry” – zaznacza z kolei Kazimierz Moskal.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...atuta_moskala/

Nie mam pytań.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.11.2011, 15:25
MCX napisał(a):Wyświetl post
Z pewnością do nowości zaliczyć może ćwiczenie stałych fragmentów gry, których rozegranie drużyna doskonaliła pod koniec zajęć. „Stałe fragmenty gry to ten element, nad którym ostatnio nie pracowaliśmy, więc to była jedna ze zmian, o których wspominałem” – podkreśla Daniel Brud. „Ze stałymi fragmentami gry zawsze można coś zrobić. Na pewno, gdy jest on dobrze wykonany przez przeciwnika, będzie niósł ze sobą zagrożenie i tego nie unikniemy. Warto jednak poświęcić trochę czasu na przećwiczenie tego elementu gry” – zaznacza z kolei Kazimierz Moskal.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...atuta_moskala/

Nie mam pytań.
hahaha , Szacun , ciekawe czego się jeszcze dowiem.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.11.2011, 15:25
No to wygląda na to, że się Brud wygadał i wkopał zapłakanych fanów talentu Maaskanta, który przecież dostrzegał mankamenty w grze Wisły i pracował nad ich poprawą. Brak słów.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.11.2011, 16:11
Tak samo jak wkopali Petrescu po jego zwolnieniu kopacze, którzy mówili, że wszystkich wrzucał do jednego wora i przez to nie mieli siły biegać. A później się okazało, że były 3 grupy dostosowane do predyspozycji wytrzymałościowych każdego grajka. Litości.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 14.11.2011, 16:15
Widać, że opinia kogoś, kto bierze udział w treningach danego trenera jest gówno warta, bo użytkownicy forum wiedzą lepiej. Jesteś najlepszy, gościu! I nie daj sobie wmówić, że jest inaczej! Powiedz piłkarzom, co ćwiczyli na treningach za Maaskanta, bo widać, że nie do końca wiedzą.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 14.11.2011 o godz. 16:19.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.11.2011, 16:27
Może pracowali nad czymś innym w ostatnim czasie. Może takie trenowanie po trochu wszystkiego nie jest skuteczne.
Choć z drugiej strony piłkarze mają czasu aż nadto gdy trwa liga. Wyłączając jakieś serie spotkań.
..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.11.2011, 16:32
tofik napisał(a):Wyświetl post
Może pracowali nad czymś innym w ostatnim czasie. Może takie trenowanie po trochu wszystkiego nie jest skuteczne.
Choć z drugiej strony piłkarze mają czasu aż nadto gdy trwa liga. Wyłączając jakieś serie spotkań.
ale jak masz trening godzinke dziennie to dużo nie poćwiczysz.
Rozruch z 10 minut, troche rozciagania i gadania, 5 minut, zostaje tylko 45 z czego pewnie 20 na gierke, wiec 25 minut na pogadanie o taktyce,a w sumie na tłumaczenie kilku zdań.
Chyba ze dalej działa opcja "spędzamy cały czas w klubie" ..ale wątpie .
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.11.2011, 16:33
Wójcik, czemu nie, lepiej na pewno nie będzie, ale będzie śmieszniej.
- Gramy bez obrony ....A ( http://www.youtube.com/watch?v=KMIZCA648EI )
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2011, 16:53
Przestańcie pisać o gościu dla którego szkoda wysłanych bajtów po sieci nawet - Cupiał nie toleruje wielu rzeczy - jedną z nich jest trzymanie w klubie sprzedawczyków.

edit:

fakt ... jest taki jeden ... :[
Ostatnio edytowane przez Kocur : 14.11.2011 o godz. 16:59.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.11.2011, 16:56
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No to wygląda na to, że się Brud wygadał i wkopał zapłakanych fanów talentu Maaskanta, który przecież dostrzegał mankamenty w grze Wisły i pracował nad ich poprawą. Brak słów.
Widzisz - Ty jesteś sfrustrowany i będziesz brał za dobrą monetę każdą wypowiedź, która może uderzyć w Maaskanta. Ja pamiętam jak to z Petrescu było i jestem odpowiednio sceptyczny do przemyśleń takich piłkarskich geniuszy jak Brud.

Poczekamy i zobaczymy, co im da to ćwiczenie stałych fragmentów. Zobaczymy i ocenimy gdzie będzie za jakiś czas Wisła, a gdzie Maaskant. Bo wybacz, ale takich "znawców" jak Ty po zwolnieniu Dana była masa i widzieli w jego metodach błąd na błędzie. Dzisiaj 90% z nich ma już ciężką sklerozę, pozostałe 10% próbuje udowadniać wbrew faktom, że to Rumun był za słaby na Wisłę.

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie pisać o gościu dla którego szkoda wysłanych bajtów po sieci nawet - Cupiał nie toleruje wielu rzeczy - jedną z nich jest trzymanie w klubie sprzedawczyków.
To zależy, co rozumiesz przez słowo "sprzedawczyk". Jeżeli donoszenie na SB do kolegów, to - wiesz...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 14.11.2011, 17:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Widzisz - Ty jesteś sfrustrowany i będziesz brał za dobrą monetę każdą wypowiedź, która może uderzyć w Maaskanta. Ja pamiętam jak to z Petrescu było i jestem odpowiednio sceptyczny do przemyśleń takich piłkarskich geniuszy jak Brud.

Poczekamy i zobaczymy, co im da to ćwiczenie stałych fragmentów. Zobaczymy i ocenimy gdzie będzie za jakiś czas Wisła, a gdzie Maaskant. Bo wybacz, ale takich "znawców" jak Ty po zwolnieniu Dana była masa i widzieli w jego metodach błąd na błędzie. Dzisiaj 90% z nich ma już ciężką sklerozę, pozostałe 10% próbuje udowadniać wbrew faktom, że to Rumun był za słaby na Wisłę.
Niech zgadnę - pisząc tego posta miałeś rozstawione przed sobą lustro, w które mogłeś co chwilę spoglądać i być pod swoim wrażeniem, co?

Różnica w zwolnieniu Dana i Maaskanta polegała na tym, że Petrescu został wywalony przez piłkarzy, którym nie chciało się pracować ( i temu zwolnieniu byłem przeciwny). Maaskant natomiast był bardzo przez nich lubiany, pewnie dlatego, że niczego od nich nie wymagał, a po każdym meczu był z ich postawy bardzo zadowolony. Dlaczego teraz któryś z piłkarzy miałby zarzucać mu wydumane przewinienia? Aaaa, już wiem. Pewnie dlatego, że Ty tak mówisz.

Jeśli w takim razie Brud kłamie i wcale nie ćwiczyli dziś z Moskalem tych stałych fragmentów, a ćwiczyli je wcześniej, to liczę, że ktoś z biura prasowego Wisły straci pracę za rozpowszechnianie kłamstw, a całość sprostuje Moskal, bo przecież nie może tak być, że ktoś nas karmi kłamstwami (oczywiście oprócz Roberta, bo on mógł - w końcu nie był muzułmaninem, a za to był Holendrem).

Poziom piłkarskich umiejętności Bruda nie ma tu nic do rzeczy, więc nie rozumiem po jakiego ... w ogóle o tym wspominasz? Chcesz zdeprecjonować wartość tej wypowiedzi więc czepiasz się nieznaczących "faktów"?

I dlaczego słowo "znawców" wziąłeś w cudzysłów? Ten termin (oczywiście bez cudzysłowu) jest zarezerwowany tylko dla ciebie? Może wypadałoby w końcu zrozumieć, że nie masz patentu na rację ostateczną i jeśli ktoś ma inne zdanie, to nie wypada podważać jego wiarygodności, bo Tobie wydaje się (tzn. nie, Ty jesteś pewny, bo wiesz wszystko), że jest inaczej?

Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.11.2011, 17:19
Jak dzieci w piaskownicy !

1906 % poparcia

Franek zdrajca

Pikniki na drugą stronę Błoń !

Maaskant be, Maaskant cacy

itd.

A karawana i tak pojedzie dalej, a że w oparach własnego (kibicowskiego i klubowego) smrodu ...

... a kogo to w tych czasach rusza.

Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 14.11.2011, 17:38
Ja akurat wierze w to co mówi Brud. Przecież to jest niemożliwe, że gdyby te stałe fragmenty trenowali to traciliby tak łatwo bramki. One były naszym mankamentem już w rundzie wiosennej. Na jesień praktycznie w każdym meczu traciliśmy bramkę ze stałych fragmentów.

Różnica w zwolnieniu Dana i Maaskanta polegała na tym, że Petrescu został wywalony przez piłkarzy, którym nie chciało się pracować ( i temu zwolnieniu byłem przeciwny). Maaskant natomiast był bardzo przez nich lubiany, pewnie dlatego, że niczego od nich nie wymagał, a po każdym meczu był z ich postawy bardzo zadowolony. [...]
Nie trudno się z tym nie zgodzić. Co prawda styl za Petrescu także był defensywny, jednak miękko-fajowcy [Błaszczykowski, Baszczyński i Brożki] płakali po treningach, mimo że były one jedynie przystawką tego co jest na zachodzie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 14.11.2011, 17:53
Przydałby się właśnie nam taki Petrescu co wziąłby piłkarzy w garść a płaczków po wywalał.

Maaskant zdobył MP w meczu z scracovią, a stracił pracę po meczu z scracovią.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 14.11.2011, 18:07
Różnica w zwolnieniu Dana i Maaskanta polegała na tym, że Petrescu został wywalony przez piłkarzy, którym nie chciało się pracować ( i temu zwolnieniu byłem przeciwny). Maaskant natomiast był bardzo przez nich lubiany, pewnie dlatego, że niczego od nich nie wymagał, a po każdym meczu był z ich postawy bardzo zadowolony. Dlaczego teraz któryś z piłkarzy miałby zarzucać mu wydumane przewinienia? Aaaa, już wiem. Pewnie dlatego, że Ty tak mówisz.
Naprawdę wierzysz, że piłkarze pobiegli do Bogusia płakać, że Dan ich katuje? Naprawdę myślisz, że Cupiał po usłyszeniu takich opinii wywaliłby trenera z zachodu, który coś w życiu widział, a nie piłkarzy, którzy są zbyt słabi na wytrzymanie typowych europejskich treningów? Wierzysz w to? W przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię tego pojąć i w głowie mi się to nie mieści, żeby trenera zwalniać za takie coś, więc na 100% nie chodziło o to.

Zresztą całą naszą sytuację podsumował wywiad chyba z Kłosem czy tam kimś, który stwierdził, że Dan po treningu kazał im biegać aż po 3 km (przeszkadzało im to, mimo, że Petrescu biegał zazwyczaj z nimi). Oj biedni byli Ci nasi piłkarze, za tak śmieszne pieniądze biegać aż całe 3 km!!! To jest po prostu skandal, jak takie coś może się dziać w czołowym polskim klubie, no ja nie wiem, co ten trener sobie wyobrażał, taki wysiłek!
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 14.11.2011, 18:26
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ja akurat wierze w to co mówi Brud. Przecież to jest niemożliwe, że gdyby te stałe fragmenty trenowali to traciliby tak łatwo bramki. One były naszym mankamentem już w rundzie wiosennej. Na jesień praktycznie w każdym meczu traciliśmy bramkę ze stałych fragmentów.

Nie trudno się z tym nie zgodzić. Co prawda styl za Petrescu także był defensywny, jednak miękko-fajowcy [Błaszczykowski, Baszczyński i Brożki] płakali po treningach, mimo że były one jedynie przystawką tego co jest na zachodzie.
Z tego co pamiętam to Dan bardzo sobie chwalił pracę z Brożkami. Przynajmniej tak mi się kojarzy jakiś wywiad.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.11.2011, 18:28
up-- >
ale tak było, piłkarze skarżyli sie na treningi Petrescu.
I nie trzeba biegać do Cupiała : (np.-druzyna ma słabe wyniki, przyjdzie jak Kapka na trening i popyta : chłopaki co tam czemu tak cięzko? - a idź w ch** Zdzisiu, takie treningi ze świeżości brak, z takim trenerem to nie zajdziemy daleko.
No i niech tak powie z 5.
Potem Zdzisiu spotyka się z Cupiałem a ten pyta : Towarzyszu, czemu takie słabe wyniki ?
A Kapeczka, nie powie ze ściagnał piłkarzy którzy nie lubią pracowąc tylko powie to co poweidzieli mu chłopaki : Boguś, piłkarze narzekają ze cięzkie treningi, ze przez to sa wolni ospali, słabo to wygląda.
No i Cupiał wtedy wpada na genialny pomysł : Czyli trzeba zwolnić trenera skoro zajeżdza drużyne a wyników nie ma. Prawda Zdzisu ? Tak, prawda.

E: co do Brożków i Małego ,to ich piłkarskim tata jest Skorża co wielokrotnie powtarzali.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 14.11.2011, 18:48
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pamiętam to Dan bardzo sobie chwalił pracę z Brożkami. Przynajmniej tak mi się kojarzy jakiś wywiad.
Dan mówił, że jakby mógł ściągnąć kogoś z Wisły to byliby to Brożkowie i Cleber, ale to było z 3 lata temu.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.11.2011, 19:39
Co do Dana, to podobno jest po rozmowach z Romkiem i w przypadku najbliższych perturbacji trenerskich, w niedalekiej przyszłości prawdopodobnie będzie trenował Chelsea. Jak mu pójdzie ? Zobaczymy, ale już sam fakt możliwości trenowania Chelsea, zasługuje na docenienie faceta.

Zobaczymy co stanie się z Maaskantem ? Możemy być w niedługim czasie mocno zaskoczeni. Choć, zawsze miło wspominać kogoś z Wisły, kto ewentualnie potem, osiąga sukcesy na top arenie.

Nie ma co się kłócić o warsztaty tych trenerów. Oni z Wisłą coś osiągnęli.

Teraz pora skupić się na Moskalu. Podobno jest w stanie zmienić oblicze Wisły na lepsze, a zwłaszcza obrony. Oby słowa ciałem się stały. Ostatecznie, Maaskant wyprowadził Wisłę na mistrza, chyba z większego zabagnienia, niż to, które po Maaskancie, odziedziczył Moskal, więc liczę, że fakty a nie słowa, wyprowadzą Wisłę i tym razem na mistrza. Czego Moskalowi lub jego następcy, życzę z całego serca, aby Wisła nie musiała tym razem, czekać na mistrza niesamowicie długo, a LE traktować, jak dar od Boga.
Ostatnio edytowane przez kot : 14.11.2011 o godz. 19:57.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.11.2011, 21:04
kot napisał(a):Wyświetl post
Teraz pora skupić się na Moskalu. Podobno jest w stanie zmienić oblicze Wisły na lepsze, a zwłaszcza obrony. Oby słowa ciałem się stały. Ostatecznie, Maaskant wyprowadził Wisłę na mistrza, chyba z większego zabagnienia, niż to, które po Maaskancie, odziedziczył Moskal, więc liczę, że fakty a nie słowa, wyprowadzą Wisłę i tym razem na mistrza. Czego Moskalowi lub jego następcy, życzę z całego serca, aby Wisła nie musiała tym razem, czekać na mistrza niesamowicie długo, a LE traktować, jak dar od Boga.
Dokładnie. Całe to szydzenie z Maaskanta jest po prostu żałosne.

pan Dudi - dla mnie jesteś frustratem, który w każdej wypowiedzi doszuka się sposobu na dowalenie Maaskantowi. Szczerze mówiąc - wali mnie co tam jeszcze znajdziesz, bo i tak masz już u mnie ignora. Na razie Wisła pod wodzą Moskala nie zagrała meczu, więc takie .......enie jest po prostu żałosne. Pamiętam doskonale wywody na podobnym poziomie o tym, jak to Okuka naprawia błędy Petrescu. I tu mamy to samo - jakieś chrzanienie o tym jaki to niesamowity postęp zrobimy na podstawie jednego zdania marnego piłkarza.

A co do Bruda - obawiam się, że jemu już żadna ilość treningów nie pomoże w staniu się czymkolwiek więcej niż ligowym planktonem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.11.2011 o godz. 21:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów