The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 12:11
neq. napisał(a):Wyświetl post
no to ja tak dla odmłodzenia składu właśnie sprowadzam Jurka Dudka
Ja po 2 sezonie, wziąłem Boruca któremu wygasł kontrakt z Fiorentiną, Kuba Błaszczykowski też jest bez kontraktu ale nie chcę podjąć rozmów
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 12.11.2011, 12:15
taaaa, eliminacje były dla niepełnosprawnych a grupe mam: Ajax, Arsenal, Villareal
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Kodipar1906
Member

Od: 05.2009

Stary 12.11.2011, 12:22
Wasilewski . 500 tysiecy i jest twój , a może grać na środku jak i na prawej . Pierwsze skrzypce w villarreal gra . Co najlepsze nawet daje rade z takimi zawodnikami jak Carloza czy villa
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 12.11.2011, 12:38
taaaa, eliminacje były dla niepełnosprawnych a grupe mam: Ajax, Arsenal, Villareal
No ja trafiłem na Ayax, Lyon i Bayern i skończyło się na zaszczytnym 3 miejscu w grupie, ale jak na grupę z mistrzem Holandii, 3. drużyną Ligue i Bundesligi nie jest najgorzej.
Teraz w 1/32 LE wyeliminowałem wicemistrza Szkocji, Celtic 4-2 w dwumeczu, a następnie mistrza Niemiec BVB również 4-2. Teraz czas na ćwierćfinał z Bilbao.
Kupujcie Kelemena za 300-400 tys. w pucharach broni jak porąbany xD
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.11.2011, 12:42
W rewanżu zremisowałem z Borac na wyjeździe 1:1 i awansowałem do LM, ale Genkov wypadł mi na 4 miesiące ;/

W grupie jestem z Chelsea, Valencią i Ajaxem, postaram się powalczyć z Ajaxem o 3 miejsce ale to raczej niemożliwe.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.11.2011, 12:50
Heh to i ja opiszę swoją przygodę z LM, bo jak widać awans do niej w tej grze jest wręcz banalny.
2 rund el. vs Mogren (nie pamiętam już wyników, ale pewne zwycięstwa
3 rund el. vs Litex (w Łoweczu zwycięstwo 2:1, u siebie porażka 0:1)
4 rund el. vs BATE (u siebie 0:0, na wyjeździe zaczęło się od 0:1 a skończyło na 6:1 !!!)

Grupa: Porto, Szachtar, Leverkusen
Leverkusen - Wisła 2:1
Wisła - Szachtar 3:2
Wisła - Porto 1:2
Porto - Wisła 2:3
Wisła - Leverkusen 2:1
Syuacja przed ostatnią kolejką:
1. Wisła 9pkt, 2. Szachtar 8pkt 3. Porto 7 pkt.
Niestety miałem wiele kontuzji i do Doniecka drużyna pojechała mocno osłabiona co skończyło się porażką 1:3. Będąc pewien porażki obserwowałem na żywo mecz Leverkusen - Porto i tam Porto prowadziło od 20 minuty 1:0. Modliłem się o bramkę dla bayeru ale mój mecz się skończył a ta nie padała. Wyszło więc do ekranu podsumowującego kolejkę i pewny gry w LE zobaczyłem że bayer strzelił w 93 min na 1:1.

1/8 finału niestety trafiłem na Real.
Wisła - Real 1:3
Real - Wisła 4:2 (co ciekawe prowadziłem od 20 sekundy po golu Bitona 1:0, później FM napisał mi że to najszybciej strzelony gol w historii LM)

Teraz trzeba wrócić do ligi
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.11.2011, 13:33
też sie pochwale bo czegoś takiego nie miałem.
Eliminacje to Borac BL, potem Skonto a w decydującej fazie Basel.
I z niezły nawet Basel (drugi sezon wiec mieli kilka ciekawych transferow) zremisowałem 0-0 w obu spotkaniach, wiec dogrywka, karne i decydujące karne tj.nr11 strzelaja bramkarze Pareiko strzela Sommer z Basel nie strzela-Pareiko broni, a Estonczyk u mnie jest drugim ogolnie ale miał dobre morale to dałem mu pograć.
Ale powiem tak. Jeśli w zyciu by było tak jak w grze, to awans do LM to jest w CHOOOJ. Ja w II sezonie mam juz budżet 21 mln, do tego cos koło 8 na transfery a pieniadze wieksze niż 300.tys euro płace tylko za polaków.
W ogole tylu ciekawych jest piłkarzy ze mam kadre z 30 chłopa,a czasem daje grac nawet Burlidze kosztem wielu lepszych obcokrajowcow.
Co do Wasyla np. to u mnie jest chyba 9 obrońca jak go scoutowałem. Głowacki sie sprawdza jak na razie, teraz jeszcze musze Brożka wyciagnąć, chociaz atak mam tak mocny ze napewneo by sie nie złapał, ale z sentymentu oczywiscie bedzie grał.
W lidze po 5 kolejkach 15pkt bilans 16-3

p.s. Melikson m i a ż d ż y
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.11.2011 o godz. 13:35.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.11.2011, 13:41
W grze nie masz Cupiała, który zawija sporą część kasy z transferów/ dochodów itd.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.11.2011, 15:21
podbijam pytanie czy w FM 12 jest reprezentacja Wielkiej Brytani i czyFacepaki i inne logopacki i kitspaki z FM11 podchodzą pod FM12?
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 12.11.2011, 15:25
Nie spotkałem się jeszcze z żadnym patchem dodającym reprezentację WB, a co do plików graficznych z FM11 to tak, działają, sam korzystam z logopacków z poprzedniej edycji :}
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.11.2011, 15:50
Mi grę już przerwał crash dumps...
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.11.2011, 16:25
Kogo polecacie do sztabu szkoleniowego? Najbardziej zależy mi na scoutach i fizjoterapeutach
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:32
ale przecież taka reprezentacja w świecie realnym nie istenije

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 12.11.2011, 16:59
neq poszukaj dobrze a znajdziesz wsytarczy że wpiszesz reprezntacja Wlk Brytanii MŚ 2014 .Ostatnio jest głośno nawet odbyła się prezentacja trenera i strojów w jakich ma zagrać Wielka Brytania są już nawet pierwsze nazwiska które mają grać w reprezentacji Wielkiej Brytanii .Aczkolwiek jakby ktoś zarzucił reprezentację Wlk Brytanii do FM12 tak samo jak zrobiło SI z reprezentacją Niemiec że grają anonimy to byłoby nawet ciekawie
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.11.2011, 17:48
Wojtator napisał(a):Wyświetl post
Kogo polecacie do sztabu szkoleniowego? Najbardziej zależy mi na scoutach i fizjoterapeutach
Co do Skautów ja zawsze patrzę na Ocena potencjalnego gracza oraz umiejętności gracza oraz na wiedzę
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 12.11.2011, 19:07
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co do Skautów ja zawsze patrzę na Ocena potencjalnego gracza oraz umiejętności gracza oraz na wiedzę
moze miec nawet te atrybuty (ocene potencjalu i umiejetnosci) na 20 a i tak znajdzie niewielu jesli ma niska determinacje (wtedy bedzie szukal glebiej i moze sie okazac ze znajdzie perelke, ktora wczesniej jeszcze nikt nie odkryl)

no i jesli komus zalezy na tym zeby szybko raporty odnosnie danych krajow sie pojawialy to warto tez patrzec na zdolnosc do adaptacji ...
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 20:07
na początku ciężko jest zawsze kogoś dobrego przekonać, więc pierwsze pół sezony albo i sezon to ja scoutów nie szukam

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.11.2011, 20:36
Zamawiał ktoś cd-key przez allegro do fm? Te niby automaty 24/7? Można bez ryzyka licytować?
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.11.2011, 20:36
troche spamu z mojego I sezonu, zakonćzonego Mistrzem, porażka w finale PP w karnych z lechem, odpadnięciu z LM z 3miejsca i odpadnięciu z 1/16 LE ze Sparta Praga.
Diaz wlasnie w rewanzu u siebie na poczatku meczu dostal czerwona kartke, potem kilka dni pozniej w meczu ligowym to samo to się z nim pozegnałem.

transfery:

staty zawodników z Eks.

tabela:

skład:

termianrzem już nie będe zaśmiecał

Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 22:10
polecam jako napastnika Deniran Ortega Nigeryjczyk 25 lat więc chyba napewno ? nie newgen
pozysakałem go z wolnego transferu i teraz 10 mecz i jego 10 brama a gość jest rezerwowym bo Biton i Genkovem ładują aż miło, sam nie wiem kogo mam wpuszczać bo mi zawszego jednego szkoda gram na 2 napastników w ogóle coś mi na początku za dobrze idzie...właśnie rozjeżdzam Śłąsk 4-0

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.11.2011, 12:45
Wyszedłem z grupy LM, mając za rywali Barcelonę, Rubin i OM. Czekam na losowanie
Muszę coś zmienić w taktyce, bo mimo że strzelam dużo bramek, to mnóstwo też tracę. Z Legią w superpucharze i w lidze dwa razy przegrałem 4-3, z Rubinem pierwszy mecz na wyjeździe 3-2 do przodu, z OM pierwszy mecz u siebie wygrany 4-1, drugi przegrany 5-3. Tych meczy mógłbym przytoczyć więcej. Ma ktoś jakieś przemyślenia do tego?
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 13.11.2011, 12:50
polecam jako napastnika Deniran Ortega Nigeryjczyk 25 lat więc chyba napewno ? nie newgen
pozysakałem go z wolnego transferu i teraz 10 mecz i jego 10 brama a gość jest rezerwowym bo Biton i Genkovem ładują aż miło, sam nie wiem kogo mam wpuszczać bo mi zawszego jednego szkoda gram na 2 napastników w ogóle coś mi na początku za dobrze idzie...właśnie rozjeżdzam Śłąsk 4-0
U mnie Genkov wypadł z kontuzją na 4 miesiące, Biton kontuzja na 3 miechy. W napadzie mam teraz Małeckiego i Ilieva(na zmianę z Bojanem Mijailovicem), którzy strzelają jak miło. Na 6 meczy w eliminacjach do LM, to Mały na ataku przysadził 9 bramek. Zobaczymy jak w grupie będzie, bo on kiwa wszystkich jak tyczki póki co, a w lidze tak samo.

Zaraz pokażę taktykę, tylko zagram mecz przyjaźni u siebie ze Śląskiem. Póki co w lidze średnio mi idzie, bo większą wagę przyłożyłem do dojścia do LM, więc w pierwszym meczu przegrałem z Ruchem na wyjeździe 0:2 po dwóch karnych, potem rozgromiłem 4:1 Górnika Z., potem 3:0 GKS Bełchatów pokonałem i 1:1 z Polonią W. Wcześniej wygrany Superpuchar z leg(Ł)ą 3:2.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 13.11.2011 o godz. 12:57.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 13.11.2011, 12:54
Miał do mnie do Sportingu Gijon przejść na koniec sezonu za darmo Sebastian Boenisch.. a tu nagle informacja, że dzień przed wygaśnięciem kontraktu "lojalny weteran" odchodzi na emeryturę w wieku 25 lat bo chce zadbać o zdrowie ;D
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.11.2011, 12:57
Ja niestety nie mogę uruchomić swojego Football Managera. Niby kopiuje plik Skidrow, ale nadal gra się wyłącza. Wie ktoś może w czym problem?
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 13.11.2011, 13:00
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Ja niestety nie mogę uruchomić swojego Football Managera. Niby kopiuje plik Skidrow, ale nadal gra się wyłącza. Wie ktoś może w czym problem?
Musisz odinstalować steama jeśli masz oraz przeinstalować gre jeszcze raz i wrzuc wszystko z cracka oprócz steamapi.

Skład

Terminarz

Mam 3pkt straty do prowadzącej legii.
Małecki jest 2,6mln euro, a lokomotiw moskwa oferuje mi za niego 3,8mln euro. Ale zmuszony jestem im odrzucić oferte
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 13.11.2011 o godz. 13:29.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.11.2011, 13:51
Dzięki wielkie
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Od: 05.2009

Stary 13.11.2011, 13:53
PlacekTSW: jeśli możesz to podrzuć jeszcze screena poleceń dla drużyny. Dzięki z góry.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 13.11.2011, 14:00
panowie jak sobie poradzić z crash drumpem? wchodze w czlonka sztabu szkoleniowego i mnie wywala... ;/
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 13.11.2011, 14:15
małe sprostowanie reprezentacja Wlk.Brytanii w piłce nożnej to na Igrzyska Olimpijskie mój błąd przyznaje.Co do FM 12 są jakieś większe bugi i trzeba czekać do lutego na ostatniego patcha
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 13.11.2011, 14:22
*Michael* napisał(a):Wyświetl post
panowie jak sobie poradzić z crash drumpem? wchodze w czlonka sztabu szkoleniowego i mnie wywala... ;/
jaki masz patch zainstalowany?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów