|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Przecież to anarchiści przebrani w koszulki odblaskowe policji. Klasyczna zagrywka, działo się tak min. w Londynie , Grecji czy Rzymie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wiekszosc kibicow bez swoich barw, w oczy rzucala sie najbardziej oczywiscie Legia oraz zwarte grupki w czapkach ŁKS, GKS K-ce, Lecha, Ruchu, Stali Gorzow, Arki, Lechii i wiele innych. Nasi w wiekszosci bez barw ale czapki Wisly tez widoczne ![]() Wlasnie tez zdziwilo mnie bardzo wiele osob wygladajacyh na cywli ubranych w kamizelki "policja". W tym kilkanascie kobiet. Byli rozsiani po calym centrum w grupkach 4-6 osobowych. Na policjantow to oni za cholere nie wygladali ale z drugiej strony na bojowki lewackie tez nie... Uznalem ze moze to dziennikarze i fotografowie dostali kamizelki zeby to byl taki rodzaj "ochrony" dla tych ludzi. Ale kto to byl to do tej pory nie wiem.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 11.11.2011 o godz. 19:14.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Wybacz, że uściślę, bo spotkaliśmy się już w czasie Marszu - na pl. Konstytucji całkiem spora zadyma była. Akurat tak się składa, że byłam blisko centrum wydarzeń. Na tyle blisko, że oberwałam strumieniem z armatki wodnej i nałykałam się gazu. Na policję posypało się sporo rac, petard i kostki brukowej. Zadymę rozpoczęły oczywiście przepychanki z lewakami z blokady. Niestety dopięli swego częściowo i Marsz przeszedł inną trasą. Zadymiarze z antify cały dzień polowali na ludzi w barwach narodowych. Dotkliwie pobili kilku kibiców Bałtyku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Brak słów... Czego oczekiwać od "kiboli" i "zadymiarzy" jak policja się tak zachowuje. Ale oczywiście wszystko jest kur... ok. Ten gość kopiący po głowie powinien jutro wylądować na bezrobociu.
Ela napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Arked : 11.11.2011 o godz. 19:19.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Przede wszystkim na kibiców. Ale jak pokazuje filmik wrzucony przez Orzeua, nie tylko :]
Grupę rekonstrukcyjną ( stroje z okresu Księstwa Warszawskiego ) też zaatakowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niestety, kilka incydentów po stronie Marszu było i nie ma co tych ludzi bronić. Przypominam, że prawicowa wizja świata, w przeciwności do lewackiej, przewiduje szacunek do prywatnej własności, do wytworów cudzej pracy. Niszczenie cudzego mienia to po prostu idiotyzm, nie do pogodzenia z wartościami, jakie powinny za nami stać. Poza tym, marsz rok temu był naszym wielkim sukcesem, bo po stronie Marszu był spokój, a jedyne zadymy wywoływali lewacy, co sprawiało, że sympatia zwykłych ludzi usadawiała się bardziej po naszej stronie, pomimo propagandy części mediów, które jak oczywiście próbowały szukać dziury w całym. Teraz sami im podsuwamy tematy, by ciągnąć je przez tygodnie i obrzydzać ruchy prawicowe i narodowe. Szkoda.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przecież to właśnie gazeta współorganizowała "Kolorową Niepodległą". Ale nie sądzę, by teraz mieli pełną satysfakcję. Smród z bojówkami antify będzie się jeszcze ciągnął. PS. Ciekawy komentarz, cytuję tylko fragment: Cytat:
Ostatnio edytowane przez flamengista : 11.11.2011 o godz. 19:49.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
polsat, tvn jedno gówno...
Lecą zdjęcia z zadymy, już nie wiem która stacja, a "dziennikarka": wiele transparentów narodowców nawoływało do nienawiści, duzo było "Bóg, Honor, Ojczyzna". Cycki opadają... Dzieki takim stacjom, staje się coraz bardziej radykalny. Prawda zwycięży. ps. wklejajcie linki do nk, facebooka, dajcie opisy na gg z tym linkiem i w innych badziewiach: www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU Każda akcja rodzi reakcję. Nie wiem jak można blokować legalny marsz, a policja do tego dopuszcza. ![]()
Porter
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W Krakowie na odpowiedniku marszu 7-8 osób
Zaśpiewaliśmy wspólnie kilka pieśni patriotycznych i po hymnie rozeszliśmy się każdy w swoją stronę. Koło 19 w czasie koncertu pieśni na Rynku pojawiła się grupa hiszpańskich(?) lewaków w liczbie 4 z jakąś czerwoną szmatą - gwizdali, prowokowali. Poszliśmy do nich z kumplem i powstała mała przepychanka, ale za chwilę zareagowali też starsi, ktoś chciał wzywać suki, wiec tamci grzecznie przeprosili i poszli gdzie indziej. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Odnośnie tego filmu, to zastanawiam się czy to rzeczywiście były pały... Jakoś dziwnie ubrani byli... Nioe mieli żadnych mundurów, zwykłe dżinsy i kurtki, a na nich właśnie te kamizelki...
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Zawsze wydawało mi się, że Święto jest po to aby je " świętować". A część tam pojechała tylko aby wziąć udział w zadymie i ponapierd... się z policją i pedałami. Oczywiście można zwalić winę na miasto, policję, pedałów, dziennikarzy i kogo tylko chce się jeszcze, tylko pytanie po co okłamywać innych i siebie? Części uczestników chodziło tylko o rozróbę (paru znajomych którzy tam się wybierali nawet się z tym niestety nie kryli, a z pewnością nie byli wyjątkiem jak wskazują fora prawicowe) i dokładnie to osiągnęli. Szczytna idea została zbrukana przez grupę idiotów. WSTYD.
I żeby było jasne, ktoś chce napier... białe kaski niech to robi. Ale nie na Marszu Niepodległości, bo to nie jest godne miejsce i czas.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 11.11.2011 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa z tymi psami. Jakby byli po cywilu to by wyglądali jak ta ....a co biła, jakby w mundurze to wiadomo białe kaski i pała, ale ci z filmiku? Dżinsy, kamizelka i baton w ręce? Coś mi tu nie pasuje...
![]()
the end
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lewackie bojówki, przebrane za policjantów. Już nie raz robili takie numery.. Oczywiście pewności nie mam
![]()
"Znów wędrujemy ciepłym krajem, malachitową łąką morza. Ptaki powrotne umierają wśród pomarańczy na rozdrożach."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z 2 strony rozkminili ze to ktos bedzie rozkminial...
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
||
I w celu realizacji hasła Cytat:
Poczytaj sobie, jakie mieli hasła, bo moim zdaniem warto: Cytat:
Po prostu Krytyka Polityczna pomyliła sobie święta. Paradę Równości nie organizuje się 11 listopada, a to im wychodziło najlepiej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 11.11.2011 o godz. 20:03.
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Cytat:
A wybiórcza będzie zbierała plony teraz do poniedziałkowego numeru, a Tusk zamykać ulice.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 11.11.2011 o godz. 20:03.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Miałem sen, piękny sen. A w nim widziałem Polskę bez dziennikarzy i polityków... Wyobrażacie to sobie... Mogłoby być tak pieknie...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mówicie, że na tym filmiku wklejonym przez Orła to lewactwo przebrane za policje?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Takie są moje przypuszczenia. Wiem że już robili takie akcje w Europie,właśnie w takowych kamizelkach
![]()
"Znów wędrujemy ciepłym krajem, malachitową łąką morza. Ptaki powrotne umierają wśród pomarańczy na rozdrożach."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
tak, chodzili oni potem w grupkach kilkuosobowych po mieście i prowokowali zamieszki. To juz jest szczyt wszystkiego. Podobno niemcy tez biegali w takich kamizelkach ale oni byli tylko odsetkiem polskich lewaków. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Polska od czasu przyjcia traktatu lizbońskiego nie może sama stanowić u siebie prawa gdyż musi się ono z prawem unijnym. Czyli de facto musimy podporządkowac soje prawo do prawa unii czyli podporządkować się unijnym złodziejom popieranym tak bardzo przez polskich lewaków typu: biedroń, palikot, tusk, sld, gazeta wybiórcza, TeFałeN... Czyli tak naprawdę nie jesteśmy suwerennym krajem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No fakt, teraz przyjrzałem się temu filmikowi jeszcze raz. Dziwne, że nagle policja stoi w jednym rzędzie i to "cywile", nagle rusza w kierunku ludzi. Tak robi prewencja.
Widać,że to wszystko było zaplanowane w najdrobniejszym szczególe. Ciekawe ile prowokacji im nie wyszło. Zaraz spałują Wrocław za okrzyki gdzie jest godło. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
co wy bredzicie? jacy lewacy przebrani za policję? nie podkopujcie i tak mizernego obrazu IQ kibica. a w temacie lewakow to tu ich kasuje policja na wejsciu: http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
hahaha ale spierdalaja przed policja, tacy grozni z palkami ida a zaraz pala wroty az sie kurzy.
widocznie potrafia tylko napadac w 20 na pojedynczych przechodzniow. zenujace to wszystko, szczegolnie jak sie wlacza tv i slucha np kalisza co on .......i chyba sam siebie nie slyszy: my chcemy tolerancje ale nie tolerujemy prawicy, mniej wiecej cos takiego wynika z jego slow. Albo: ja nie wiem kto zaprosil niemcow my bylismy spokojni i w ogole, a to prawica sciagnela do wawy bojowki. Ale propaganda trwa i gorsza niz za komuny. Nie popieram tych co robili roz....... z naszej strony, choc wiadomo jak to jest, tlum, policja prowokuje i jeszcze lewackie cioty na przeciwko to ciezko sie powstrzymac, ale akurat dzisiaj powinien kazdy sobie dac na wstrzymanie i ewentualnie pozniej wylapywac i spuszczac w....... tym zdrajcom narodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja równiez uważam że to byli tajniacy i nie róbmy z siebie idiotów nazywając i bojowkami lewackimi!
Zreszta odrazu było widać kto jest z której strony a ci to typowe tajniaki
Ostatnio edytowane przez sergio : 11.11.2011 o godz. 21:15.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|