|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Piękna i wspaniała inicjatywa pod którą podpisywałem się obiema rękami została zniszczona przez grupę chcąca wywołać burde przy KAZDEJ okazji. WSTYD I HAŃBA. Zwłaszcza jeśli się okaże, że to byli kibice.
Jeżeli miłość do kraju ma być okazywana przez niszczenie mienia panstwowego i prywatnego to apeluje: zmień obywatelstwo, wypierd**** z Polski i demoluj inny kraj. zeby była jasność: 100% poparcia dla Marszu i wszelkich patriotycznych inicjatyw 0% poparcia dla idiotów i bezmózgów ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z nieoficjalnych wiadomości wynika, że demonstranci spalili wóz TVNu ;D
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z oficjalnych. niezależnie od mojego zdania na temat Tvn'u: tak Twoim zdaniem okazuje się patriotyzm?
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chłopie, wyluzuj. Każdy dobrze wie, kto siedzi za tym TVN, jaki stosunek mają do kościoła i spraw patriotyzmu. Jeśli chodzi o moje zdanie - nie popieram takiego zachowania, zwłaszcza, że miało to miejsce podczas manifestacji polskości. Ale... jedno ale - niech wiedzą, że nie każdy utożsamia się z ich poglądami i najzwyczajniej wypierdalają z takiej imprezy
![]()
POZnan* - miasto pedalskich doznań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czekaj bo nie rozumiem, chcesz powiedzieć, że ludzie bijący się z policją na pl. Konstytucji to był kto? bo nawet organizatorzy Marszu przyznali, że mimo iż nie byli to uczestnicy Marszu to byli po tej stronie. Przestań uprawiać głupią propagandę. Mi zawsze bycie prawicowcem kojarzyło się też z tym, że potrafię się uderzyć w pierś i przyznać do winy, więc przestań .......i*
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla mnie osoba niszcząca cokolwiek a już zwłaszcza mienie państwowe w żaden sposób nie może nazwać się patriotą. Jest zwykłym s....*synem. Bo flagę można wywiesić, ładnie gadać o patriotyzmie itp. Ale obecny patriotyzm objawia się choćby dbaniem o język polski, czy nie niszczeniem naszego wspólnego dobra. Jak ktoś niszczy cokolwiek i uważa się za patriotę to jest zwykłym ....*m i hipokrytą.
Ostatnio edytowane przez Proud : 11.11.2011 o godz. 17:56.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
spalili jednak wóz tvn i lekko uszkodzili polsatu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TVN nie jest naszym wspólnym dobrem. Też jestem przeciwny takiemu zachowaniu. Ale całą sytuację sprowokowali lewaki i geje oraz informacja jakoby Marsz Niepodległości został zdelegalizowany. Takie sytuację budzą złość.
http://niezalezna.pl/18829-marsz-nie...cy-uczestnikow <-- Kibice i kibole brali udział w tym. Na Ekran.tv można było oglądać relacje marszu na żywo.(było słychać wiele okrzyków kibicowskich. Polska Kibolska, pozdrowienia dla Donka i spółki) Nie ma co wierzyć TVN i innym, którzy zawsze bd pokazywać kibica jako bandytę.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 11.11.2011 o godz. 18:13.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jedni warci drugich i tyle w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tvn- hot news
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zachowanie Polaków w tym dniu jest niegodne odzyskanej niepodległości. tyle w tym temacie. zamiast pochodów lepiej by było, żeby te 10 tyś. ludzi ruszyło w tym dniu na ulice swoich małych Ojczyzn i pomagali starszym ludziom czy sprzątali swoje okolice.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Widzieliście kto szedł w pierwszym szeregu na policję ? Legia i Lech bark w bark
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chcę nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotą i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma związku z byciem patriotą. Tym gościom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, żeby zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie ma nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........
Ostatnio edytowane przez Lozeszkur : 11.11.2011 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ok zrobiłem błąd ortograficzny. Przepraszam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Po takiemu, że można zrozumieć i moim zdaniem gość ma 100% racji.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Z przerażeniem, bo była skrajnie nieobiektywna. Karykaturalnie nieobiektywna. Dziennikarze tej stacji nie widzą, że osiągają efekt przeciwny od zamierzonego. Moja sympatia po 15 minutach relacji była już przy uczestnikach marszu niepodległości. Ciekawe, kto w ratuszu beknie za pochopne ogłoszenie "delegalizacji" marszu, która doprowadziła do awantur z Policją. Gdyby nie to, cała demonstracja przebiegłaby względnie spokojnie. Ogólnie dzisiejszy dzień to klęska środowisk lewicowych - afera z anarchistami niemieckimi, napadającymi na funkcjonariuszy - o czym nawet niechętnie informuje TVN24. To "antifa" rozpoczęła rozróby, reszta była tego konsekwencją. BTW: swoją drogą, kretyńska nazwa. Do dzisiaj byłem przekonany, że "antifa" jest bojówką, skierowaną przeciwko "manifie". PS. TVN 24 tak długo płakało i pakowało się w środek g.wna, że wreszcie się doigrało z wozem. Przy okazji nie pokazano "spalonego" wozu transmisyjnego. Dopiero na gazeta.pl widać wybitą szybę i trochę dymu. Z opisu dziennikarzy telewizyjnych można było wnioskować, że z auta zostały tylko zgliszcza. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno wóz TVN zjarali przez pomyłkę. Ci od Merkel.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kiedys musiało to nastąpic a marsz był tylko pretekstem ,pokazalismy ze pomimo zakazow, nakazow wszechobecnej milicji MAMY JESZCZE JAJA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jaja jak huj. Bić słabszego i głupszego.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU
wysylajcie im na kontakt24 czy jak to sie tam nazywa. ciekawe czy puszcza :] Wrocilem z Marszu. Krotka zadyma na pl. Konstytucji, potem spokoj caly czas, chyba ze ktos chce za zaklocanie uznac petardy hukowe. Pozniej w pewnym momencie ktos krzyknal ze jest grupka antify ale to chyba byl farmazon, w kazdym razie w tamta strone pobieglo kilkaset osob solidnej bandy. Pozniej jeszcze achtung polecial na trawnik przed ambasada radziecka. Na koncu na placu na Rozdrozu ktos krzyknal "ITI spierdalaj", rozhustano woz transmisyjny i wrzucono im race do srodka. Wracajac z marszu pokrecilem sie jeszcze w okolicy placu Konstytucji, sporo ludzi z flagami chodzilo po ulicach, totalny spokoj, no i to wlasciwie by bylo na tyle. To co widze teraz na tvn24 to jest relacja podkrecona z tysiac razy wzgledem tego co sie dzialo. Ogolnie w mojej opinii, na marszu duzo wiecej ludzi niz na naszych pochodach mistrzowskich, mysle ze spokojnie bylo 20-30 tys. ludzi jesli nie wiecej. Bardzo duzo kibicow z calej Polski i grupek zadnych wrazen. Jak na taka ilosc bandy do bijatyki to cud ze nie doszlo do naprawde powaznych zamieszek. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
orzeu dużo osob z Wisły? Ponoć lewusy gonieni po mieście są teraz
http://twitter.com/#!/11listopada |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przerażające. Strasznie to napisać, ale wygląda na to, że zagrożona jest polska demokracja. Przez postępowe lewactwo.
Co ważne - widać, że bojówka "antify" to nie tylko niemieccy anarchiści, ale i nasi, polscy. Kwiat polskiej lewicy "intelektualnej" wspiera lewacką gangsterkę. Oczywiście na gazecie.pl o tym ani słowa. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Ciekawe ile ludzi, którzy są na marszu jest tam żeby świętowąć Niepodległość a ile tylko dlatego, że można sie ponapierlalać i mniejsza szansa,że wyłowią z tłumu.Wstyd i lewaki i Ci którzy robią teraz rozpierdziel. Po co organizować coś, co w 99% kończy sie rozwałą. I zamiast sie jarac zenders jakich to jaj nie mają oni pomyśl kto za każdym razem płaci za szkody, za ochrone bandy która z tą ochroną sie tłucze. Każdy z nas, kto płaci podatki.Ja nie mam ochoty finansować pokrycia szkód wyrządzonych przed bandę gówniarzy. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Z przerażeniem ogląda się gdy policjant na służbie mający dbać o bezpieczeństwo i porządek w kraju ot tak kopie polskiego obywatela. Co innego użycie siły bądź środków do zatrzymania, a co innego kopanie po głowie leżącego nie stwarzającego już człowieka.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem w szoku...co za czasy...
![]()
Zlekceważą twój głos
|
|

|
||||||
![]() |
|
|