The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mlynnek
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2011, 17:23
Piękna i wspaniała inicjatywa pod którą podpisywałem się obiema rękami została zniszczona przez grupę chcąca wywołać burde przy KAZDEJ okazji. WSTYD I HAŃBA. Zwłaszcza jeśli się okaże, że to byli kibice.
Jeżeli miłość do kraju ma być okazywana przez niszczenie mienia panstwowego i prywatnego to apeluje: zmień obywatelstwo, wypierd**** z Polski i demoluj inny kraj.

zeby była jasność: 100% poparcia dla Marszu i wszelkich patriotycznych inicjatyw
0% poparcia dla idiotów i bezmózgów
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.11.2011, 17:28
Z nieoficjalnych wiadomości wynika, że demonstranci spalili wóz TVNu ;D
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 11.11.2011, 17:32
z oficjalnych. niezależnie od mojego zdania na temat Tvn'u: tak Twoim zdaniem okazuje się patriotyzm?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 11.11.2011, 17:34
mlynnek napisał(a):Wyświetl post
Piękna i wspaniała inicjatywa pod którą podpisywałem się obiema rękami została zniszczona przez grupę chcąca wywołać burde przy KAZDEJ okazji. WSTYD I HAŃBA. Zwłaszcza jeśli się okaże, że to byli kibice.
Jeżeli miłość do kraju ma być okazywana przez niszczenie mienia panstwowego i prywatnego to apeluje: zmień obywatelstwo, wypierd**** z Polski i demoluj inny kraj.

zeby była jasność: 100% poparcia dla Marszu i wszelkich patriotycznych inicjatyw
100% poparcia dla Ciebie!
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 11.11.2011, 17:43

Osoby które wzięły udział w demonstracji Kolorowej Niepodległej to lewaki i pedały, anarchiści. To one wywołały zamieszki. Jeśli wśród nich byli kibice, to nie są oni kibicami. KIBIC ma poglądy PRAWICOWE. TVN i Wybiórczą i komunę należy tępić.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.11.2011, 17:46
z oficjalnych. niezależnie od mojego zdania na temat Tvn'u: tak Twoim zdaniem okazuje się patriotyzm?
Chłopie, wyluzuj. Każdy dobrze wie, kto siedzi za tym TVN, jaki stosunek mają do kościoła i spraw patriotyzmu. Jeśli chodzi o moje zdanie - nie popieram takiego zachowania, zwłaszcza, że miało to miejsce podczas manifestacji polskości. Ale... jedno ale - niech wiedzą, że nie każdy utożsamia się z ich poglądami i najzwyczajniej wypierdalają z takiej imprezy
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 11.11.2011, 17:46
czekaj bo nie rozumiem, chcesz powiedzieć, że ludzie bijący się z policją na pl. Konstytucji to był kto? bo nawet organizatorzy Marszu przyznali, że mimo iż nie byli to uczestnicy Marszu to byli po tej stronie. Przestań uprawiać głupią propagandę. Mi zawsze bycie prawicowcem kojarzyło się też z tym, że potrafię się uderzyć w pierś i przyznać do winy, więc przestań .......i*
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 11.11.2011, 17:49
Dzideek napisał(a):Wyświetl post
Chłopie, wyluzuj. Każdy dobrze wie, kto siedzi za tym TVN, jaki stosunek mają do kościoła i spraw patriotyzmu. Jeśli chodzi o moje zdanie - nie popieram takiego zachowania, zwłaszcza, że miało to miejsce podczas manifestacji polskości. Ale... jedno ale - niech wiedzą, że nie każdy utożsamia się z ich poglądami i najzwyczajniej wypierdalają z takiej imprezy
a co z ludźmi którym przez wybite szyby wrzucono race do mieszkań? też mają wypierdalac?
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 11.11.2011, 17:53
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Osoby które wzięły udział w demonstracji Kolorowej Niepodległej to lewaki i pedały, anarchiści. To one wywołały zamieszki. Jeśli wśród nich byli kibice, to nie są oni kibicami. KIBIC ma poglądy PRAWICOWE. TVN i Wybiórczą i komunę należy tępić.
Pewnie, że trzeba tępić. Ale w sposób godny Polaka, a nie zniżając się do poziomu tych lewaków i pedałów.

Dla mnie osoba niszcząca cokolwiek a już zwłaszcza mienie państwowe w żaden sposób nie może nazwać się patriotą. Jest zwykłym s....*synem.

Bo flagę można wywiesić, ładnie gadać o patriotyzmie itp. Ale obecny patriotyzm objawia się choćby dbaniem o język polski, czy nie niszczeniem naszego wspólnego dobra. Jak ktoś niszczy cokolwiek i uważa się za patriotę to jest zwykłym ....*m i hipokrytą.
Ostatnio edytowane przez Proud : 11.11.2011 o godz. 17:56.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.11.2011, 18:01
spalili jednak wóz tvn i lekko uszkodzili polsatu
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 11.11.2011, 18:05
TVN nie jest naszym wspólnym dobrem. Też jestem przeciwny takiemu zachowaniu. Ale całą sytuację sprowokowali lewaki i geje oraz informacja jakoby Marsz Niepodległości został zdelegalizowany. Takie sytuację budzą złość.
http://niezalezna.pl/18829-marsz-nie...cy-uczestnikow <-- Kibice i kibole brali udział w tym. Na Ekran.tv można było oglądać relacje marszu na żywo.(było słychać wiele okrzyków kibicowskich. Polska Kibolska, pozdrowienia dla Donka i spółki) Nie ma co wierzyć TVN i innym, którzy zawsze bd pokazywać kibica jako bandytę.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 11.11.2011 o godz. 18:13.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.11.2011, 18:10
jedni warci drugich i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.11.2011, 18:14
Tvn- hot news
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 11.11.2011, 18:17
Zachowanie Polaków w tym dniu jest niegodne odzyskanej niepodległości. tyle w tym temacie. zamiast pochodów lepiej by było, żeby te 10 tyś. ludzi ruszyło w tym dniu na ulice swoich małych Ojczyzn i pomagali starszym ludziom czy sprzątali swoje okolice.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.11.2011, 18:18
Widzieliście kto szedł w pierwszym szeregu na policję ? Legia i Lech bark w bark
Odpowiedz cytując
Lozeszkur
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 11.11.2011, 18:23
Cytat:
Jeśli wśród nich byli kibice, to nie są oni kibicami. KIBIC ma poglądy PRAWICOWE
A kto tak ku*** powiedział? KIm ty jesteś, żeby decydować kto może być kibicem, a kto nie?

Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chcę nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotą i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma związku z byciem patriotą. Tym gościom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, żeby zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie ma nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........
Ostatnio edytowane przez Lozeszkur : 11.11.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.11.2011, 18:30
Lozeszkur napisał(a):Wyświetl post
A kto tak ku*** powiedział? KIm ty jesteś, żeby decydować kto może być kibicem, a kto nie?

Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chce nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotom i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma zwiazku z byciem patriotom. Tym gosciom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, ze by zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie mam nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........
Najpierw trzeba znać swój język ojczysty...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.11.2011, 18:32
Lozeszkur napisał(a):Wyświetl post

Nie jestem żadnym "lewakiem" nie chce nikogo bronić. Ale żadna młodzież wszechpolska i narodowościowcy, nie mają żadnego piepszonego monopolu na bycie patriotom i nie mają prawo mówić kto nim jest, a kto nie. Tak samo jak bycie katolikiem nie ma zwiazku z byciem patriotom. Tym gosciom co manifestuja w Warszawie bardziej chodzi o to, ze by zrobic roz......., a nie pokazac jakimi są Polakami. Rozwalanie miasta nie mam nic wspolnego z patriotyzmem. Choc mam nadzieje, że te niemiaszki co narobily dziadostwa dostaną porządny w........
a po jakiemu to?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Lozeszkur
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 11.11.2011, 18:37
Ok zrobiłem błąd ortograficzny. Przepraszam.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.11.2011, 18:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
a po jakiemu to?
Po takiemu, że można zrozumieć i moim zdaniem gość ma 100% racji.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.11.2011, 18:39
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Jak macie możliwość to oglądajcie raczej TVP Info a nie TVN24, mniejsza propaganda.
A dlaczego? Oglądanie TVN24 to prawdziwa lekcja medioznawstwa. Nawet ja, niechętny "kibolom" i Bosakom, z przerażeniem oglądałem relację TVN.

Z przerażeniem, bo była skrajnie nieobiektywna. Karykaturalnie nieobiektywna. Dziennikarze tej stacji nie widzą, że osiągają efekt przeciwny od zamierzonego. Moja sympatia po 15 minutach relacji była już przy uczestnikach marszu niepodległości.

Ciekawe, kto w ratuszu beknie za pochopne ogłoszenie "delegalizacji" marszu, która doprowadziła do awantur z Policją. Gdyby nie to, cała demonstracja przebiegłaby względnie spokojnie.

Ogólnie dzisiejszy dzień to klęska środowisk lewicowych - afera z anarchistami niemieckimi, napadającymi na funkcjonariuszy - o czym nawet niechętnie informuje TVN24. To "antifa" rozpoczęła rozróby, reszta była tego konsekwencją.

BTW: swoją drogą, kretyńska nazwa. Do dzisiaj byłem przekonany, że "antifa" jest bojówką, skierowaną przeciwko "manifie".

PS. TVN 24 tak długo płakało i pakowało się w środek g.wna, że wreszcie się doigrało z wozem. Przy okazji nie pokazano "spalonego" wozu transmisyjnego. Dopiero na gazeta.pl widać wybitą szybę i trochę dymu. Z opisu dziennikarzy telewizyjnych można było wnioskować, że z auta zostały tylko zgliszcza.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 11.11.2011, 18:40
Podobno wóz TVN zjarali przez pomyłkę. Ci od Merkel.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
zenders
Member

Od: 05.2007

Stary 11.11.2011, 18:42
Kiedys musiało to nastąpic a marsz był tylko pretekstem ,pokazalismy ze pomimo zakazow, nakazow wszechobecnej milicji MAMY JESZCZE JAJA
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.11.2011, 18:44
jaja jak huj. Bić słabszego i głupszego.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 11.11.2011, 18:54
www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU

wysylajcie im na kontakt24 czy jak to sie tam nazywa. ciekawe czy puszcza :]

Wrocilem z Marszu. Krotka zadyma na pl. Konstytucji, potem spokoj caly czas, chyba ze ktos chce za zaklocanie uznac petardy hukowe. Pozniej w pewnym momencie ktos krzyknal ze jest grupka antify ale to chyba byl farmazon, w kazdym razie w tamta strone pobieglo kilkaset osob solidnej bandy.
Pozniej jeszcze achtung polecial na trawnik przed ambasada radziecka.
Na koncu na placu na Rozdrozu ktos krzyknal "ITI spierdalaj", rozhustano woz transmisyjny i wrzucono im race do srodka. Wracajac z marszu pokrecilem sie jeszcze w okolicy placu Konstytucji, sporo ludzi z flagami chodzilo po ulicach, totalny spokoj, no i to wlasciwie by bylo na tyle. To co widze teraz na tvn24 to jest relacja podkrecona z tysiac razy wzgledem tego co sie dzialo.

Ogolnie w mojej opinii, na marszu duzo wiecej ludzi niz na naszych pochodach mistrzowskich, mysle ze spokojnie bylo 20-30 tys. ludzi jesli nie wiecej. Bardzo duzo kibicow z calej Polski i grupek zadnych wrazen. Jak na taka ilosc bandy do bijatyki to cud ze nie doszlo do naprawde powaznych zamieszek.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 11.11.2011, 18:57
orzeu dużo osob z Wisły? Ponoć lewusy gonieni po mieście są teraz http://twitter.com/#!/11listopada
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.11.2011, 19:01
orzeu napisał(a):Wyświetl post
(...)
Przerażające. Strasznie to napisać, ale wygląda na to, że zagrożona jest polska demokracja. Przez postępowe lewactwo.

Co ważne - widać, że bojówka "antify" to nie tylko niemieccy anarchiści, ale i nasi, polscy. Kwiat polskiej lewicy "intelektualnej" wspiera lewacką gangsterkę.

Oczywiście na gazecie.pl o tym ani słowa.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.11.2011, 19:02
zenders napisał(a):Wyświetl post
Kiedys musiało to nastąpic a marsz był tylko pretekstem ,pokazalismy ze pomimo zakazow, nakazow wszechobecnej milicji MAMY JESZCZE JAJA
w przeciwieństwie do mózgu.
Ciekawe ile ludzi, którzy są na marszu jest tam żeby świętowąć Niepodległość a ile tylko dlatego, że można sie ponapierlalać i mniejsza szansa,że wyłowią z tłumu.Wstyd i lewaki i Ci którzy robią teraz rozpierdziel.
Po co organizować coś, co w 99% kończy sie rozwałą. I zamiast sie jarac zenders jakich to jaj nie mają oni pomyśl kto za każdym razem płaci za szkody, za ochrone bandy która z tą ochroną sie tłucze. Każdy z nas, kto płaci podatki.Ja nie mam ochoty finansować pokrycia szkód wyrządzonych przed bandę gówniarzy.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 11.11.2011, 19:06
Z przerażeniem ogląda się gdy policjant na służbie mający dbać o bezpieczeństwo i porządek w kraju ot tak kopie polskiego obywatela. Co innego użycie siły bądź środków do zatrzymania, a co innego kopanie po głowie leżącego nie stwarzającego już człowieka.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 11.11.2011, 19:06
Jestem w szoku...co za czasy...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów