The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2011, 20:43
Lechia za Janickiego krzyknęła mi 2,5 mln euro! Ale myślę, że jakbym dał im 700-800 tys. euro to by go puścili. Ale to dopiero po awansie do LM (o ile awansuje). Na razie bez żadnych transferów.

Pareiko - Lamey, Czekaj, Bunoza, Paljić - Wilk, Sobolewski - Małecki, Melikson, Iliev - Genkov .

Warto przyjrzeć się Kupiszowi.

A sprzedałeś kogoś?
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.11.2011, 21:03
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Lechia za Janickiego krzyknęła mi 2,5 mln euro! Ale myślę, że jakbym dał im 700-800 tys. euro to by go puścili. Ale to dopiero po awansie do LM (o ile awansuje). Na razie bez żadnych transferów.

Pareiko - Lamey, Czekaj, Bunoza, Paljić - Wilk, Sobolewski - Małecki, Melikson, Iliev - Genkov .

Warto przyjrzeć się Kupiszowi.

A sprzedałeś kogoś?
Wilk słaby na 1 skład, postaw na Bruda, Diaz na LO. Chavez na stopera
Ja kupiłem Milika z KSG i chłopak jest niezły to samo moge powiedzieć o Pawłowskim z Lubina
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 10.11.2011, 21:13
właśnie zacząłem przygodę z fm 2012 paskudna skórka....ogólnie nie mogę się połapać bo ostatnio grałem pół roku temu i to w 2009
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.11.2011, 21:14
tak wygląda moj skład na 2012/13

Stachowiak-Dudu Paraiba,Głowacki,Czekaj,Jovanovic-Wilk,Nunez-Małecki,Melikson,Dudas-Sanogo

rezerwa : Kurto,Adailton,Chavez,Burliga,Możdzeń,Bruins,Chrap ek.Strestik,Iliev,Dzalamidze,Milik,Genkov ...i jeszcze Woźniak z ZL doszedł za 1mln E.

e2: Kirma udało mi sie sprzedać do Southampton za 2.5, Jaliensa gdzieś tam za 750tys, Pareiko 600 tys, Boguski Guła Jirsak -free a Nuneza wykupiłem nie za 875 tylko za 175

zobaczymy co pograją.

e3:gram taktyką 4-2-3-1, MP w ostatniej kolejce zdobyłem bo WKS przegrał gdzieś w dupie, a wczesniej golił każdego np. Legie chyba 4-0
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 22:07.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 10.11.2011, 21:52
Też ściągnąłem Bruinsa na ławkę jako uzupełnienie składu
Odpowiedz cytując
LeszekABG
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.11.2011, 21:59
Sprzedałem Kirma do Vitesse za 1,5 mln euro (hahaha) i oddałem Nuneza bo dokupiłem śp z Serbii i nie potrzebny mi był do Jirsaka Garguły Wilka Sobola i tego Serba Nunez. Z rezerw nieźle rokuje Karłowicz, możecie go sprawdzić w meczach gdy już wynik jest pewny.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.11.2011, 22:03
U mnie na razie klaruje się taka jedenastka:
Kelemen - Jovanovic, Chavez, Bunoza, Diaz - Kirm, Wilk, Melikson - Biton, Małecki, Garguła.
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.11.2011, 22:19
Gorąco polecam gracza, który się nazywa Wojciech Marek. Jest to chłopak, który przyszedł do mnie do Wisły jako nabór chłopaków do u-18. Ma 16 lat. U mnie już 17 i jest zmiennikiem Meliksona. To co chłopak gra to rewelacja Polecam też obrońcę z kadry Polski u19 Juliena Tadrowskiego. Kolejny talent, tym razem na prawą obronę
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 10.11.2011 o godz. 22:22.
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.11.2011, 22:21
Nie wiem jak Wy tak szybko macie już niektórzy 5 sezony w FMa. Ja prawie codziennie gram i mam wiosne pierwszego sezonu jak narazie.
Skład wygląda u mnie tak:
Pareiko - Bittolo (talent, LO), Bunoza, Chavez, Jovanović - Nunez, Melikson, Sobolewski - Barthelme, Biton, Mały.
Sprzedałem Kirma do West Hamu, Jaliensa gdzieś do Holandii, wywaliłem Lameya, I Genkova wypożyczyłem do Realu Sociedad.
Kupiłem Barthelme, Bittolo, Justiana, Simoes Większośc to młode talenty. Wgl to obniżyłem wiek w drużynie. Mam już jedną z młodszych
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Dawid_TSW
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 10.11.2011, 22:23
szczepek19 - dzięki za radę, pomogła.

Do swojej Wisły sprowadziłem piłkarza Amir Spahic, pewnie gra na lewej oboronie i nie jest drogi.
Bartłomiej Kasprzak z Garbarnii, zapowaida się na dobrego pomocnika.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.11.2011, 22:23
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Też ściągnąłem Bruinsa na ławkę jako uzupełnienie składu
I bierze tylko 1,000 € tygodniowo, chłopy, on się w ril lajf jakoś połamał, czy co?

Cytat:
Bartłomiej Kasprzak z Garbarnii, zapowaida się na dobrego pomocnika.
Mój skaut twierdzi, że rozwinie się na poziom Meliksona Trza pograć parę lat i zobaczyć. A może ktoś już pograł i rozkmini?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2011, 22:24
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Gorąco polecam gracza, który się nazywa Wojciech Marek. Jest to chłopak, który przyszedł do mnie do Wisły jako nabór chłopaków do u-18. Ma 16 lat. U mnie już 17 i jest zmiennikiem Meliksona. To co chłopak gra to rewelacja Polecam też obrońcę z kadry Polski u19 Juliena Tadrowskiego. Kolejny talent, tym razem na prawą obronę
ten piłkarz (ci piłkarze) są tylko i wyłącznie w Twojej wersji gry. To jest tzn. newgen.

E: no tak, o Julienie nie slyszalem nigdzie, ale okazuje sie ze jest w Lille.

E2; O tym z Garcy nie slyszałem, ale juz go sprawdzam

p.s. mam 8 lipca, kadra gotowa taka jak chciałbym widziec w Wiśle, i teraz mi agenci podsyłaja takich piłkarzy ze jednak bym wy**erdolił tych polaków co kupiłem. Przykładowo moge kupic za 300tys Mitroglu z Olympiakosu a za np. Milika musiałem dać cos koło bańki.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 22:31.

Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.11.2011, 22:26
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ten piłkarz (ci piłkarze) są tylko i wyłącznie w Twojej wersji gry. To jest tzn. newgen.
Marek tak, ale Julien nie.
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 10.11.2011, 22:41
LeszekABG napisał(a):Wyświetl post
Sprzedałem Kirma do Vitesse za 1,5 mln euro (hahaha) i oddałem Nuneza bo dokupiłem śp z Serbii i nie potrzebny mi był do Jirsaka Garguły Wilka Sobola i tego Serba Nunez. Z rezerw nieźle rokuje Karłowicz, możecie go sprawdzić w meczach gdy już wynik jest pewny.
Ty się śmiejesz że sprzedałeś Kirma za 1,5 mln euro
http://imageshack.us/photo/my-images/84/kirm.png/

Polecam na PO Holendra Mark van der Maarel w 1 sezonie wyciągnąłem go z Utrechtu za 300 tyś funtów.
Jego atrybuty nie powalają ale mi wyrósł na najlepszego obrońce ligi
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.11.2011, 22:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Przykładowo moge kupic za 300tys Mitroglu z Olympiakosu a za np. Milika musiałem dać cos koło bańki.
Niezły piłkarz, pograłem dla rozgrzewki Larisą, jak awansowałem do ekstraklasy to wziąłem go na wypożyczenie i strzelał ostro.

Ogólnie jestem zafrasowany polską ligą, po 3 sezonach u mnie nie ma kogo kupować, a wszyscy najlepsi już dawno spylili na zachód. Tylko w regenach nadzieja, bo pojawiają się penerzy częściej niż w jedenastce.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2011, 22:58
Watts napisał(a):Wyświetl post
Niezły piłkarz, pograłem dla rozgrzewki Larisą, jak awansowałem do ekstraklasy to wziąłem go na wypożyczenie i strzelał ostro.

Ogólnie jestem zafrasowany polską ligą, po 3 sezonach u mnie nie ma kogo kupować, a wszyscy najlepsi już dawno spylili na zachód. Tylko w regenach nadzieja, bo pojawiają się penerzy częściej niż w jedenastce.
no wyglada na niezłego
gorzej ze wcześniej kupiłem do ataku Yaya Sanogo, Milika, Woźniaka :] a gram jednym napadziore hehe\

E: U Was też Stan Valckx odchodzi po sezonie?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.11.2011 o godz. 23:00.

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 11.11.2011, 13:26
Zaczynam grać Lechią. Kogo polecacie sprowadzić? Najlepiej młodego i za nie dużą kasę albo i nawet za darmo.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 11.11.2011, 14:32
Chyba mnie trochę pogięło z Polakami, bo za 50 tys. euro sprowadzam Rogera.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 11.11.2011, 15:13
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Zaczynam grać Lechią. Kogo polecacie sprowadzić? Najlepiej młodego i za nie dużą kasę albo i nawet za darmo.
Luigi Bruins na pewno!
Spróbuj Miquela z Arsenalu wypożyczyć, młody, 19 lat, po sezonie możesz go zakontraktować za darmo, a na polską ligę jest świetny
Spróbuj wypożyczyć z Wisły Karłowicza, bo się sprawdza, przynajmniej na poziomie zaplecza Ekstraklasy.
Z tego co mi się wydaje to jak ja gram pierwszy sezon to w Górniku dobrze gra Wodecki, więc możesz spróbować.
Do tego Peno z Bilbao, sprowadziłem go gdzieś za 200 tys i nieźle sobie radzi.
Możesz spróbować jeszcze Spahicia, Sztylkę albo Kelemena i Urygę, Bruda, Czekaja, bo też dobrze sobie radzą.
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.11.2011, 16:10
2 poprzednie sezony, 4 mecze z Liverpoolem w fazie grupowej LM.

Wisła 2:2 Liverpool
Liverpool 0:2 Wisła
Wisła 2:0 Liverpool
Liverpool 0:0 Wisła

Chyba im nie leżymy
Odpowiedz cytując
manolo
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 11.11.2011, 16:25
Panowie, może ktoś podać linka żeby ściągnąć Football Manager? Z góry wielkie dzięki!!!! Pozdro
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.11.2011, 16:41
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
2 poprzednie sezony, 4 mecze z Liverpoolem w fazie grupowej LM.

Wisła 2:2 Liverpool
Liverpool 0:2 Wisła
Wisła 2:0 Liverpool
Liverpool 0:0 Wisła

Chyba im nie leżymy
Haha podobnie miałem w FM11 ;D
Grałem z Liverpoolem jakieś 8 razy przez 4 sezony i bilans miałem 5-2-1 ;D
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 11.11.2011, 17:17
Pytanko do tych, co pograli trochę dłużej z jakimiś tam sukcesami w Europie. Rośnie Wam reputacja klubu? Moja cały czas jest krajowa, a właśnie zauważyłem, że wyprzediła mnie Legia, która w pucharach grała raz, albo wcale. No ja co rok grupa LM i czwarty sezon z rzędu awansowałem z niej...
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 11.11.2011, 21:19
Po udanej karierze którą zacząłem w Podbeskidziu zajmując 10miejsce w pierwszym sezonie a następnie zdobywając awans do fazy grupowej LE z Wisłą i PP oraz mistrzostwo (jednocześnie prowadząc biało czerwonych) W kolejnym sezonie postanowiłem wyciągnąć Ruch Chorzów z dna tabeli zajmując 4 miejsce i awans do LE. Przy okazji przejąłem reprezentację Węgier wywalczając awans do MŚ2014 pokonując w ostatnim meczu fazy grupowej biało czerwonych 4-0 uwieczniając koniec kariery.Teraz mam zamiar zawitać do angielskiej premiership a przy okazji jest jakiś patch dodający do FM 11 reprezentację Wielkiej Brytanii?
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 11:05
czy wy też tak macie że w el.LM trafiacie na same ogórki ?
U mnie :
2 runda Valletta
3 runda Borac Banja Luca
4 runda Ekranas Poniewież
i aplikuje im po 4-6 bramek na mecz

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.11.2011, 11:48
Ja na początku miałem Flore Talin, potem Ekranas Poniewież i teraz Borac (BL) w decydującej rundzie. Flore i Ekranas w dwumeczu rozjechałem po 11:0. Pierwszy mecz u siebie z Borac 3:0 wygrałem, teraz czas na rewanż.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 11:50
no to ja tak dla odmłodzenia składu właśnie sprowadzam Jurka Dudka

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.11.2011, 11:51
Ja tak samo, mi Valckx zaproponował go . Jednak chyba nie, zarząd blokuje transfer, mówiąc że już wystarczy mi transferów.
Odpowiedz cytując
eMpi!
Member

Od: 04.2008

Stary 12.11.2011, 11:55
W sumie to też trafiam na ogórków najlepsze jest to, że na dwa mecze przed końcem fazy grupowej potrzebuje 1 pkt do awansu. W grupie mam MU(pierwszy mecz 8-1 w dupę) Zenit(u siebie 2-1) Kopenhaga (u siebie 3-1, wyjazd 3-0) no i czekam co będzie dalej

W lidze mam 12 pkt straty do masakrycznie przepompowanej Legii...

Polecam sprzedaż Pareiki i zakontraktowanie Dudka J. i ściągnięcie niemalże za friko Keżmana.

Problem mam z obroną polecicie kogoś logicznego?
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 12.11.2011, 11:58
ja do obrony wziąłem Yakubu, Celebama i Spahica

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów