|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kibic221: Nie ogarniam. Jak wyrzucać pieniądze skoro mamy karnet ?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no jak nie idziesz na jakiś mecz jak masz karnet to jakbys wyrzucił pieniądze za które zapłaciłeś kupując karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Będzie 5-cyfrówka, nie ma innej opcji
Ja rozumiem, że słąbe wyniki, czy jesienna pogoda mogą odstraszać, ale bez przesady, Wisła nie schodzi poniżej 10 tysi na meczach ligowych (tak mnie się przynajmniej zdaje). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kibic221: No racja ale z drugiej strony tych pieniędzy wydanych kiedyś już teraz "nie widzisz", " nie masz" a możesz pomyśleć w drugą stronę: nie pójdę nie mecz - nie wydam na piwo, zapiekanke itd
E: Ale nie ma co dywagować. 10 tyś to minimum Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 10.11.2011 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Na C zawsze jest +/- ta sama liczba ludzi, gorzej z pozostałymi trybunami. Górnik przyjeżdża, trzeba się kurna zmobilizować! Myślę, że co poniektórych starszych Górnik wciąż "jara". Musi być dobrze. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem, dlaczego przy obecnie panującej atmosferze nie można obniżyć cen. Chociażby ulgowe za 10 na G ale tanśze na narożniki, tak to kogoś kto nie chodzi nie ma szans wyciągnąć na mecz, bo ani poziom, ani cena biletów nie zachęca (na kałuży 6,5 zł ...:/ )
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
kurcze już nie przesadzajcie z tymi cenami, jak wy chcecie bilety za 10zl to jakie muszą być w 4 czy 5 lidze
mnie tylko dziwi czemu klub nie zrobi sprzedaży biletów w innych miejscach miasta niż Reymonta, przykładowo pare klubów z polski juz tak mają np. Warta Poznań ma 20 punktów gdzie mozna kupic bilet |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakieś info o sprzedaży online?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy sobie zdajecie sprawe ale Górnik przyjedzie zapewne w komplecie ;]
chyba nikogo nie trzeba nikogo namawiac zeby sie stawil na meczu ? ;] ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
ps. Widze poprzeczke stawiamy sobie wysoko ![]() Edit:
Weź się już wyłacz prosze cie
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2011 o godz. 23:24.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Wypowiadasz się za siebie a co z ludźmi którzy nie mają kasy? .......enie o tym że mogą nie pić piwa i fajek nie palić sobie daruj bo nie każdy pali i pije a mimo wszystko kasy nie ma. Bilety są ZA DROGIE! Tyle w tym temacie. A odwołując się do innych miast popatrzcie sobie na realne zarobki w różnych miastach i wtedy oszacujcie dopiero. Edit: Taki mądry człowiek kiedyś takie coś zapisał: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hierarchia_potrzeb No i tyle w temacie ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie mają kasy, to niech zaczną robić coś zeby ją mieć, a nie płakać na forum!! Na Apoel/Litex mieliście? Cały zeszły sezon też mieliście? Zbieraliście cały rok czy co? Zapytaj Żydów, czemu do tej pory mając bilety po piątce, ani razu nie zapełnili stadionu, tylko na nasz mecz zeszło ledwo 14 tys!!
Jak bilety za 19 zł są za drogie, to powiedz ile płacisz u dostawcy internetowego, zeby móc pierdzielić głupoty na forum... Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2011 o godz. 23:31.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ode mnie się od......., bo mam karnet, nie rozumiesz o czym piszę to trudno.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Ty nie rozumiesz na czym polega kibicowanie. Jeśli komuś ciężko uzbierać raz na 2,3 tyg 19/25 zł to jasno widać, że problem nie leży w cenach biletów, tylko w czymś innym. Zakumaj to, bo siedze w temacie kilkanaście lat znam wielu różnych ludzi którzy na mecze chodzą, albo sie na nich pojawiają raz na jakiś czas i jak reagują na różne zmienne, jak (klasa przeciwnika, wyniki, medialność widowiska, pogoda, trasnfery itd) i wiem co potrafili zrobić jak był mecz z Apoelem jak biletów brakło a od tej pory ani razu na R22 się nie pojawili. .... z takimi ludźmi... Oni są potrzebni ale księgowej, a nie Armii Białej Gwiazdy
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Trzy pytanka :
1. Czy jest możliwość kupienia biletu bez wyrobionej karty kibica ? Bo np. na mecz Śląska można na dowód osobisty kupić. 2. Jeśli na pierwsze pytanie padnie odpowiedź twierdząca, to czy wchodzi w grę opcja kupienia biletów ulgowych ? 3. Jeśli na oba pytania padną TAKi, to czy byłby ktoś zainteresowany kupieniem dla mnie 5 biletów na mecz z Widzewem 4.12 ? O szczegóły proszę na PW, w zamian stawiam jedną wejściówkę na dowolną trybunę (albo dwa ulgowe na C). |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na mecz ligowe karta kibica jest niezbędna.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistico, jeżeli jesteś w stanie przyjechać ze znajomymi 2h przed meczem, to spokojnie wyrobicie Kartę Kibica i kupicie bileciki, a nawet na browara zdąrzycie jeszcze skoczyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne z tą kartą kibica. W Bełchatowie karta kibica jest wymagana tylko dla kibiców z woj. Łódzkiego (mega absurd), na Śląsk z Wisłą 25.11 kuzyn kupi mi bilet na ksero mojego dowodu. Mi to nie przeszkadza, bo KK wyrobiłbym tak czy inaczej, ale po co np. mojej dziewczynie, która jedzie na ten mecz ot tak
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeżeli pojadę na mecz Śląsk-Wisła to mogę wyrobić kartę kibica przy stadionie Śląska mając karte wyrobioną już na R22?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz, ale na Śląsku nie są konieczne karty kibica.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chociaż ja bym nie ryzykował, bo jeszcze sie okaże, że przy próbie wejścia na R22 zabiorą Ci karte kibica i sie skończy zabawa. Gdyby się okazała że karty Wisły i Śląska lądują w jednym systemie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma jednego systemu, w tym sęk, że każdy klub ma własną ewidencję, kiedyś w przyszłości chyba są plany, żeby była jedna baza, ale wtedy znowu trzeba będzie nowe karty wyrabiać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obecne karty mają ważność do 2013r , więc pewnie po tym okresie będą KK do jednej wspólnej bazy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
albo w ogóle nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Napisałby ktoś jasno jak to będzie wygladało ze Śląskiem, bo kurde ludzie chcą załatwiać bilety/planować a nadal nie ma informacji. Skwk śpi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
czasu coraz mniej a chetnych bardzo duuuuuzo bedzie na ten wyjazd ;]
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
W dniu meczu karty nie wyrobisz , ostatni dzień w jaki można było to zrobić to był czwartek 10.11.2011Później dopiero po meczu ![]() Edit : Zlatan93 ..Już około 16tyś poszło od wczoraj .
Ostatnio edytowane przez Bobus17 : 13.11.2011 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Śląsk wykupił już 10 tys biletów (przedsprzedaż jakoś od dwóch dni) na mecz z nami, więc o biletach w dniu meczu możemy zapomnieć.
|
|
|