The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2011, 19:12
kibic221: Nie ogarniam. Jak wyrzucać pieniądze skoro mamy karnet ?
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Od: 04.2011

Stary 10.11.2011, 19:28
no jak nie idziesz na jakiś mecz jak masz karnet to jakbys wyrzucił pieniądze za które zapłaciłeś kupując karnet
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.11.2011, 19:40
Będzie 5-cyfrówka, nie ma innej opcji Ja rozumiem, że słąbe wyniki, czy jesienna pogoda mogą odstraszać, ale bez przesady, Wisła nie schodzi poniżej 10 tysi na meczach ligowych (tak mnie się przynajmniej zdaje).
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 10.11.2011, 19:58
kibic221: No racja ale z drugiej strony tych pieniędzy wydanych kiedyś już teraz "nie widzisz", " nie masz" a możesz pomyśleć w drugą stronę: nie pójdę nie mecz - nie wydam na piwo, zapiekanke itd
E: Ale nie ma co dywagować. 10 tyś to minimum
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 10.11.2011 o godz. 19:59.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.11.2011, 20:04
CH. napisał(a):Wyświetl post
Bilety na mecz z Górnikiem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/

Teraz jest moment kiedy Polsce należy pokazać że potrafimy stawić się w dużej liczbie. Nie sztuką jest być z Wisła kiedy jest dobrze, sztuką jest przy niej gdy tego potrzebuje
To pogrubioną czcionką to trzeba skierować do pikników albo tych kibiców sukcesu.
Na C zawsze jest +/- ta sama liczba ludzi, gorzej z pozostałymi trybunami.

Górnik przyjeżdża, trzeba się kurna zmobilizować! Myślę, że co poniektórych starszych Górnik wciąż "jara". Musi być dobrze.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.11.2011, 21:47
Nie rozumiem, dlaczego przy obecnie panującej atmosferze nie można obniżyć cen. Chociażby ulgowe za 10 na G ale tanśze na narożniki, tak to kogoś kto nie chodzi nie ma szans wyciągnąć na mecz, bo ani poziom, ani cena biletów nie zachęca (na kałuży 6,5 zł ...:/ )
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Stary 10.11.2011, 22:35
kurcze już nie przesadzajcie z tymi cenami, jak wy chcecie bilety za 10zl to jakie muszą być w 4 czy 5 lidze

mnie tylko dziwi czemu klub nie zrobi sprzedaży biletów w innych miejscach miasta niż Reymonta, przykładowo pare klubów z polski juz tak mają np. Warta Poznań ma 20 punktów gdzie mozna kupic bilet
Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 10.11.2011, 22:56
Jakieś info o sprzedaży online?

Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.11.2011, 23:02
nie wiem czy sobie zdajecie sprawe ale Górnik przyjedzie zapewne w komplecie ;]
chyba nikogo nie trzeba nikogo namawiac zeby sie stawil na meczu ? ;]
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 10.11.2011, 23:09
kibic221 napisał(a):Wyświetl post
kurcze już nie przesadzajcie z tymi cenami, jak wy chcecie bilety za 10zl to jakie muszą być w 4 czy 5 lidze

mnie tylko dziwi czemu klub nie zrobi sprzedaży biletów w innych miejscach miasta niż Reymonta, przykładowo pare klubów z polski juz tak mają np. Warta Poznań ma 20 punktów gdzie mozna kupic bilet
Hmmm a lepsze 60% stadionu puste ? Nie co wogóle porównywać, tam są stadion czasem na pare setek osób a bilety też się rożnie kształtują. Chyba chodzi o to, żeby zapełniać stadion na Reymonta a nie na Kałuży ?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.11.2011, 23:09
Rybka1928 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem, dlaczego przy obecnie panującej atmosferze nie można obniżyć cen. Chociażby ulgowe za 10 na G ale tanśze na narożniki, tak to kogoś kto nie chodzi nie ma szans wyciągnąć na mecz, bo ani poziom, ani cena biletów nie zachęca (na kałuży 6,5 zł ...:/ )
A po co obniżać ceny? Ceny są tak niskie, że kto będzie chciał być to będzie.

ps. Widze poprzeczke stawiamy sobie wysoko

Edit:
Rybka1928 napisał(a):Wyświetl post
Hmmm a lepsze 60% stadionu puste ? Nie co wogóle porównywać, tam są stadion czasem na pare setek osób a bilety też się rożnie kształtują. Chyba chodzi o to, żeby zapełniać stadion na Reymonta a nie na Kałuży ?
Jeszcze raz... jak ktoś ma problem, żeby dać 19/25... niech tu lepiej nie zaglada. Co to wogóle za argument? Jak ktoś jest kibicem Wisły to takiego dylematu nie ma Weź się już wyłacz prosze cie

masterlag napisał(a):Wyświetl post
To pogrubioną czcionką to trzeba skierować do pikników albo tych kibiców sukcesu.
pikników zostaw w spokoju, bo wielu z nich, chodzi zawsze, mają karnety... kwestia leży w tych drugich i dodałbym jeszcze co poniektórych krzykaczy, którzy pół roku temu gdzieś zniknęli, a tak często lubią się lansować na C a na forach pisać, żeby "dopingować swoją drużynę"
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2011 o godz. 23:24.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.11.2011, 23:14
palikot napisał(a):Wyświetl post
A po co obniżać ceny? Ceny są tak niskie, że kto będzie chciał być to będzie.

ps. Widze poprzeczke stawiamy sobie wysoko

Wypowiadasz się za siebie a co z ludźmi którzy nie mają kasy? .......enie o tym że mogą nie pić piwa i fajek nie palić sobie daruj bo nie każdy pali i pije a mimo wszystko kasy nie ma.
Bilety są ZA DROGIE! Tyle w tym temacie.
A odwołując się do innych miast popatrzcie sobie na realne zarobki w różnych miastach i wtedy oszacujcie dopiero.

Edit:

Taki mądry człowiek kiedyś takie coś zapisał:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hierarchia_potrzeb

No i tyle w temacie
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 10.11.2011, 23:18
Jak nie mają kasy, to niech zaczną robić coś zeby ją mieć, a nie płakać na forum!! Na Apoel/Litex mieliście? Cały zeszły sezon też mieliście? Zbieraliście cały rok czy co? Zapytaj Żydów, czemu do tej pory mając bilety po piątce, ani razu nie zapełnili stadionu, tylko na nasz mecz zeszło ledwo 14 tys!! Może za darmo mają wpuszczać? Zaproponuj im...

Jak bilety za 19 zł są za drogie, to powiedz ile płacisz u dostawcy internetowego, zeby móc pierdzielić głupoty na forum...

Cytat:
A odwołując się do innych miast popatrzcie sobie na realne zarobki w różnych miastach i wtedy oszacujcie dopiero.
W dupie mam inne miasta. Jak ktoś jest słaby zawsze znajdzie wytłumaczenie, pomijając fakt, że najtańsze bilety w tych dużych miastach są o 10, 15 zł wyższe niż u nas, a średnią i tak zawyższają Ci co na mecze nie chodzą w większej grupie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2011 o godz. 23:31.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 10.11.2011, 23:25
Ode mnie się od......., bo mam karnet, nie rozumiesz o czym piszę to trudno.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 10.11.2011, 23:46
To Ty nie rozumiesz na czym polega kibicowanie. Jeśli komuś ciężko uzbierać raz na 2,3 tyg 19/25 zł to jasno widać, że problem nie leży w cenach biletów, tylko w czymś innym. Zakumaj to, bo siedze w temacie kilkanaście lat znam wielu różnych ludzi którzy na mecze chodzą, albo sie na nich pojawiają raz na jakiś czas i jak reagują na różne zmienne, jak (klasa przeciwnika, wyniki, medialność widowiska, pogoda, trasnfery itd) i wiem co potrafili zrobić jak był mecz z Apoelem jak biletów brakło a od tej pory ani razu na R22 się nie pojawili. .... z takimi ludźmi... Oni są potrzebni ale księgowej, a nie Armii Białej Gwiazdy

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.11.2011, 10:16
palikot napisał(a):Wyświetl post
Jak nie mają kasy, to niech zaczną robić coś zeby ją mieć, a nie płakać na forum!! Na Apoel/Litex mieliście? Cały zeszły sezon też mieliście? Zbieraliście cały rok czy co? Zapytaj Żydów, czemu do tej pory mając bilety po piątce, ani razu nie zapełnili stadionu, tylko na nasz mecz zeszło ledwo 14 tys!! Może za darmo mają wpuszczać? Zaproponuj im...

Jak bilety za 19 zł są za drogie, to powiedz ile płacisz u dostawcy internetowego, zeby móc pierdzielić głupoty na forum...

W dupie mam inne miasta. Jak ktoś jest słaby zawsze znajdzie wytłumaczenie, pomijając fakt, że najtańsze bilety w tych dużych miastach są o 10, 15 zł wyższe niż u nas, a średnią i tak zawyższają Ci co na mecze nie chodzą w większej grupie.
Kolego, mnie ten problem nie dotyczy ; ) W tym sezonie u nas nie było mnie na 2 Meczach po prostu mówię o innych ale cóż ; ) Ty tego nie zrozumiesz
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.11.2011, 12:19
Trzy pytanka :
1. Czy jest możliwość kupienia biletu bez wyrobionej karty kibica ? Bo np. na mecz Śląska można na dowód osobisty kupić.
2. Jeśli na pierwsze pytanie padnie odpowiedź twierdząca, to czy wchodzi w grę opcja kupienia biletów ulgowych ?
3. Jeśli na oba pytania padną TAKi, to czy byłby ktoś zainteresowany kupieniem dla mnie 5 biletów na mecz z Widzewem 4.12 ? O szczegóły proszę na PW, w zamian stawiam jedną wejściówkę na dowolną trybunę (albo dwa ulgowe na C).
Odpowiedz cytując
White91
Member

Od: 09.2010

Stary 11.11.2011, 12:25
Na mecz ligowe karta kibica jest niezbędna.
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Stary 11.11.2011, 12:32
Mistico, jeżeli jesteś w stanie przyjechać ze znajomymi 2h przed meczem, to spokojnie wyrobicie Kartę Kibica i kupicie bileciki, a nawet na browara zdąrzycie jeszcze skoczyć
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 11.11.2011, 13:30
Dziwne z tą kartą kibica. W Bełchatowie karta kibica jest wymagana tylko dla kibiców z woj. Łódzkiego (mega absurd), na Śląsk z Wisłą 25.11 kuzyn kupi mi bilet na ksero mojego dowodu. Mi to nie przeszkadza, bo KK wyrobiłbym tak czy inaczej, ale po co np. mojej dziewczynie, która jedzie na ten mecz ot tak
Odpowiedz cytując
Dyniel
Member

Stary 12.11.2011, 23:05
Jeżeli pojadę na mecz Śląsk-Wisła to mogę wyrobić kartę kibica przy stadionie Śląska mając karte wyrobioną już na R22?
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 13.11.2011, 00:08
Możesz, ale na Śląsku nie są konieczne karty kibica.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 13.11.2011, 00:20
Chociaż ja bym nie ryzykował, bo jeszcze sie okaże, że przy próbie wejścia na R22 zabiorą Ci karte kibica i sie skończy zabawa. Gdyby się okazała że karty Wisły i Śląska lądują w jednym systemie.
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 13.11.2011, 00:43
Nie ma jednego systemu, w tym sęk, że każdy klub ma własną ewidencję, kiedyś w przyszłości chyba są plany, żeby była jedna baza, ale wtedy znowu trzeba będzie nowe karty wyrabiać
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 13.11.2011, 10:46
Obecne karty mają ważność do 2013r , więc pewnie po tym okresie będą KK do jednej wspólnej bazy
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.11.2011, 13:18
albo w ogóle nie będzie
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.11.2011, 20:24
Napisałby ktoś jasno jak to będzie wygladało ze Śląskiem, bo kurde ludzie chcą załatwiać bilety/planować a nadal nie ma informacji. Skwk śpi?
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.11.2011, 20:42
Zlatan93 napisał(a):Wyświetl post
Napisałby ktoś jasno jak to będzie wygladało ze Śląskiem, bo kurde ludzie chcą załatwiać bilety/planować a nadal nie ma informacji. Skwk śpi?
czasu coraz mniej a chetnych bardzo duuuuuzo bedzie na ten wyjazd ;]
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.11.2011, 21:01
Dyniel napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli pojadę na mecz Śląsk-Wisła to mogę wyrobić kartę kibica przy stadionie Śląska mając karte wyrobioną już na R22?
We Wrocławiu nie jest konieczna karta kibica żeby kupić bilet, wystarczy dowód osobisty , ksero dowodu lub paszport . Od razu dodam że pesel na kartce nie przechodzi trzeba mieć dokument lub skan dokumentu.
W dniu meczu karty nie wyrobisz , ostatni dzień w jaki można było to zrobić to był czwartek 10.11.2011Później dopiero po meczu

Edit : Zlatan93 ..Już około 16tyś poszło od wczoraj .
Ostatnio edytowane przez Bobus17 : 13.11.2011 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.11.2011, 21:12
Śląsk wykupił już 10 tys biletów (przedsprzedaż jakoś od dwóch dni) na mecz z nami, więc o biletach w dniu meczu możemy zapomnieć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów