The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2011, 21:09
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy bylo. Jak pozyskac kibicow na przykladzie klubu na ktorym frekwencja juz teraz jest wyzsza niz na Wisle:
http://legia.com/www/index.php?akt=25604
Skoro przywołałeś Legię, to opowiem Wam historię.

Będąc w Wilnie przed naszym meczem z Szawlami, dzień po meczu Lechia- Żalgiris przechadzałem się z pewnym byłym forumowiczem uliczkami tego pięknego miasta. No i na jakimś placu podbił do nas jakiś koleżka z dwoma kolegami zagadując po polsku. Gość powiedział, że jest Polakiem, ale urodzony na Litwie. Marzy o karcie Polaka i wyjeździe do Polski na mecz... Legii, bo nie krył się z sympatiami klubowymi. W takich sytuacjach gadka jest zupełnie inna, więc oczywiście nie robiliśmy w związku z tym problemów. Pogadaliśmy trochę z nimi (tzn. mówił głównie ten jeden). Chłopaki byli gdzieś pokopać piłkę z kolegami i wracali do domów, a w pewnym momencie padło pytanie ile kosztowała moja koszulka Wisły. Powiedziałem, zgodnie z prawdą, że ok 200 zeta... i gościa prawie ścięło z nóg. ILE? No cóż, realia kompletnie inne, niż w Polsce, ale ta reakcja świadczyła o jego zamożności. Pogadaliśmy jeszcze chwilę o pierdołach i każdy poszedł w swoją stronę życząc sobie powodzenia w przyszłości itd. Dlaczego o tym piszę? Bo parę tygodni potem skacząc po kanałach trafiłem na znajomą twarz w tv podczas zwiastuna faktów tvn. Twarz jednego z tych chłopaków właśnie!... na stadionie Legii! Okazało się, że klub dowiedział się o nim i zafundował mu przejazd, bilet na mecz i, podejrzewam że też, nocleg. Szok. Było widać, że gość był po prostu przeszczęśliwy, a przy okazji Legia niskim kosztem zrobiła sobie akcję marketingową. Co to ma wspólnego z Wisłą? Niestety, niewiele, bo u nas ludzkich odruchów w stronę kibica nie uświadczysz. Jesteś portfelem, który ma zapłacić za bilet, najlepiej zamknąć ryj i nie komentować, jak się nie podoba. Tzn., nie żebym myślał, że Legię prowadzą charytatywnie i nie chcą na niej zarabiać. Oczywiście, że chcą, ale przynajmniej skutecznie stwarzają pozory! U nas masz prosto w pysk - dawaj kasę i "cześć".

Ja, osobiście, ciągle mam przed oczami słowa Basałaja o tym, że on przecież nic nie mówił o zmianie loga, więc "wszyscy wypierdalać" (w skrócie). A była to odpowiedź na petycję niejako podpisaną przez ponad 4000 kibiców Wisły. Krew mnie zalewa na samą myśl o tym.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.10.2011, 21:55
Powinni w 3 komunikacie wyjaśnić czemu piłkarze nie dają z siebie 100%. W końcu jak zniszczą koszulkę, to nie ma nowej.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.10.2011, 22:39
Myślę nad tym pół dnia i nie wiem o co chodzi.

Czy piłkarze dostali taki zakaz i jest on nie do przeskoczenia, a pisanie o tym że adidas nie robi więcej koszulek to próba przykrycia.

Czy rzeczywiście adidas dał kilka/kilkanaście sztuk i powiedział tyle jest i walcie się na pysk.

Nie wiem o co chodzi ale to jest groteska. Albo z adidasem to nie jest umowa a jakieś robienie sobie jaj (bardzo prawdopodobne sądząc po "szybkiej" dostawie koszulek) czy to basałaj popuszcza wodze fantazji i wprowadza nowe sprawdzone na zachodzie wzorce.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.10.2011, 08:11
W calej akcji z koszulkam zastanawia najbardziej po co w ogole o tym informowali? Wystarczylo koszulek nie dawac i tyle, ktos by sie zastanawial o co chodzi? Nawet w tak blahej sprawie nie przemyslano jakie moga byc konsekwencje. Ktos pomyslal "a dobra, to napiszcie ze ksoulek nie dajemy", a nikt juz nie zastanowil sie jaka moze byc reakcja kibicow. Dzialanie dorazne, na krotka mete, bez pomyslunku nad tym co bedzie pozniej.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.10.2011, 08:29
Może Wisła SA nie chce widzieć swoich koszulek na aukcjach charytatywnych pod szyldem SKWK czy innych prywatnych osób. Może Basłaj co rundę będzie przekazywał wielkim i zacnym gestem jedną meczową koszulkę na jakąś aukcję z której kasa będzie szła na transfer nowych piłkarzy z rocznika '98 :]

Promocja na Legii 1+1=3 Śmieszno i straszno jak mawiają debile z Wiejskiej, strasznie drogie te bilety mają...
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 13.10.2011, 08:49
orzeu napisał(a):Wyświetl post
W calej akcji z koszulkam zastanawia najbardziej po co w ogole o tym informowali? Wystarczylo koszulek nie dawac i tyle, ktos by sie zastanawial o co chodzi? Nawet w tak blahej sprawie nie przemyslano jakie moga byc konsekwencje. Ktos pomyslal "a dobra, to napiszcie ze ksoulek nie dajemy", a nikt juz nie zastanowil sie jaka moze byc reakcja kibicow. Dzialanie dorazne, na krotka mete, bez pomyslunku nad tym co bedzie pozniej.
Wydaje mi się, że raz - to co piszesz, czyli, że nikt nie zdawał sobie sprawy z konsekwencji takiego newsa. A po drugie, co skłoniło piłkarzy do tego, żeby o tym mówić? Wygląda na to, że spotkali się z taką sytuacją po raz pierwszy i nie chcieli po prostu, żeby "było na nich". Co świadczy też o tym, że nie do końca im się ta decyzja podoba. No, ale to wszystko świadczy o podejściu do kibiców osób decyzyjnych.

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.10.2011, 08:52
Mnie tylko zastanawia jedno.

Jak ktoś kupuje ORYGINALNĄ koszulkę Wisły za 250zł to chyba ma prawo oczekiwać, że jest ona identyczna z tymi w których występują piłkarze. A tu jednak klops. Klub sam się przyznał, że jest inaczej.

Strzelili sobie w stopę, ot co.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.10.2011, 19:37
Proud napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko zastanawia jedno.

Jak ktoś kupuje ORYGINALNĄ koszulkę Wisły za 250zł to chyba ma prawo oczekiwać, że jest ona identyczna z tymi w których występują piłkarze. A tu jednak klops. Klub sam się przyznał, że jest inaczej.

Strzelili sobie w stopę, ot co.
To jest k... skandal. Najwyraźniej w klubie dalej całkowita amatorszczyzna.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.10.2011, 20:15
Od zawsze, nie tylko u nas, koszulki meczowe sie roznia od koszulki oryginalnej sprzedawanej w sklepie. Np. Juventus ma koszulki OFICJALNE sprzedawane po 250 Euro i to jest wierna kopia meczowki.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.10.2011, 21:35
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Od zawsze, nie tylko u nas, koszulki meczowe sie roznia od koszulki oryginalnej sprzedawanej w sklepie. Np. Juventus ma koszulki OFICJALNE sprzedawane po 250 Euro i to jest wierna kopia meczowki.
Wszystko fajnie, ale jak się to ma do reklamy, puszczanej na telebimach?

Generalnie wygląda to na wciskanie kitu. Nie tak powinno się traktować klienta.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 14.10.2011, 22:06
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Oficjalna koszulka Barcelony, którą kupiłem przed meczem z Interem, kosztowała 50 euro., więc nie wiem, skąd masz te dane.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 16.10.2011, 12:06
Marek Holocher – były piłkarz oraz trener bramkarzy Wisły Kraków został kolejną osobą, która znalazła się w Komitecie poparcia tegorocznego Marszu Niepodległości.
http://marszniepodleglosci.pl/
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 03.11.2011, 23:45
Czekam na reakcję władz Wisły w sprawie Jaliensa. Jeśli nie będzie żadnego odzewu, będzie oznaczało, że Basałaj ma gdzieś to, że Jaliens hańbi Wisłę.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.11.2011, 15:43
KOLAIK możesz rozwinąć?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.11.2011, 16:11
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Dawniej nie byo z tym problemu, i wydaje mi się, że to jest właśnie związane ze "specjalnością" tych koszulek.
Oczywiscie ze byl problem.. Jakos 3-4 lata temu DOKŁADNIE 300zl KARY placili za rzucenie koszulki w trybuny... podczas gdy np koszulka kosztowala w sklepie 150zl, a koszt Wisly to moze 100zl. Zawsze byla jakas chora zasada z tym.. I jak pilkarze placili to nie poprostu zeby pokryc koszt koszulki, tylko kare...
Odpowiedz cytując
strong1979
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 05.11.2011, 16:37
Witam
Z koszulkami tak jest prawie wszędzie w tych dużych firmach typu NIKE czy Adidas.
Koszulka autentyczna dokładnie taka sama w jakiej grają piłkarze np. Barcelony kosztuje w detalu 399 zł... a dostać ją jest kosmicznie trudno choć jest przeznaczona do sprzedaży detalicznej. Replika tej koszulki meczowej ze wszystkimi naszywkami Ligi hiszpańskiej, Barcelony, oraz z materiałem bardzo podobnym (ale nie identycznym) są dostępne w sprzedaży detaliczniej w cenie 279 zł, i te koszulki są dostępne raczej bez problemów. NIKE ma jeszcze wersje "stadionową" koszulki Barcelony w cenie detaliczniej chyba około 149 zł... i to też są dostępne bez problemów. Dlaczegto piszę ano dlatego że koszulkę meczową autentyczną ta za 399 zł NIKE produkuje do sprzedaży detalicznej tylko i wyłącznie klubu FC Barcelona... natomiast inne kluby nie mają produkowanych co chwile koszulek meczowych tylko zazwyczaj mają przewidziane po 2 komplety na mecz i klib dostaje cały pakiet na raz przed sezonem... więc nie ma się co dziwić że nie mogą dawać koszulek. A dlaczego w sklepie nie ma koszulek identycznych z tymi w których grają piłkarze bo poprostu są da drogie i nie cieszyły by się taką popularnością. Wyjątkiem jest Barcelona z widomych względów... Więc nie ma się co na Naszy działaczy spinać (przynajmniej w kwestii koszulek)... tak jest na całym świecie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.11.2011, 19:27
Żeby nie było że zapominamy.

Basałaju, twoje potężne ruchy na profesjonalizm, na to co będzie, "polityka historyczna", budujemy boiska treningowe, ci których sprowadzamy to są gwiazdy i tysiące innych bzdur którymi raczyłeś nas, wraz ze swoimi wybrańcami typu złotousty promotor homolenderskeigo szrotu, dziś spijamy śmietankę twojej polityki.

Od rozliczenia już na wiosnę uratowała was indolencja innych drużyn w tej miernej lidze. Jesteśmy najsłabszym Mistrzem Polski od czasu jak za wygraną są 3 pkt. Grającym cały czas tą samą pytę. Pytę bo taktyką nazwać tego nie można.

Stadion bardziej pusty niż pełny, na murawie zaciąg w większości szrotu z zagranicy, sowicie opłacanego, młodzieży w perspektywie wejścia do kadry a później sprzedania ZERO

Historycznie przegraliśmy pierwszy taki mecz od 28 lat.I to jest historia, bo chyba tego spektaklu z wieszaniem koszulek nie nazwiesz kulminacją swoje polityki historycznej?!

I jeszcze takie pytanie, poszukamy trenera pewnie, ale kto tu przyjdzie? Kto przyjdzie trenować na tym ....a pastwisku, a nie boisku treningowym.

Ośmieszacie nas. Ośmieszasz nas.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2011, 19:43
Największym sukcesem mimo wszystko było zatrudnienie Stana, reszta to nibylandia w wykonaniu Basałaja. Kiedy my wreszcie przejrzymy na oczy?
Nie ma niczego. Boisk, akademii, wychowanków, wyników. ducha druzyny pelnych trybun...
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.11.2011, 20:02
Ja dziękuję za taką wizję prowadzenia Wisły jaką mają panowie Basałaj i Valcx. A odbija się to głównie na Maaskancie.

ŻEGNAM
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.11.2011, 20:28
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Żeby nie było że zapominamy.

(...)

I jeszcze takie pytanie, poszukamy trenera pewnie, ale kto tu przyjdzie? Kto przyjdzie trenować na tym ....a pastwisku, a nie boisku treningowym.

Ośmieszacie nas. Ośmieszasz nas.
Nie nie zapominamy. Dzięki, że oszczedziłeś mi klawiatury, bo miałem napisać mniej więcej to samo. Rozliczenia trzeba by zacząć od polityki niekompetencji i indolencji jak panuje u nas. Kiedyś tą politykę krył wysoki budżet. Dziś już nie ma nic.

Król jest nagi...

Nie mamy boisk, nie mamy szkolenia młodzieży, nie mamy drużyny, nie mamy pieniędzy.

Mamy za to konkurencję, która odjeżdża nam w tempie ekspresu we wszystkich aspektach.

Jedynego, którego bym zostawił to Stan, ale pod warunkiem zmiany polityki. A na to się nie zanosi.

Ciekawego kogo wystawią w charakterze kozła ofiarnego ?
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.11.2011, 20:32
Maaskant wyleci, przyjdzie następny trener i będzie musiał grać Lameyem, Jaliensem, Nunezem, Kirmem.....
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.11.2011, 21:42
Oby przyszedł też nowy prezes, który będzie miał w końcu wiślackie serce. A nie przypadkowi ludzie, którzy patrzą jak wykorzystać swój czas i skasować jak najwięcej kasy.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 06.11.2011, 21:52
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Największym sukcesem mimo wszystko było zatrudnienie Stana,
Nieśmiało przypominam, że to Stan zaproponował Maaskanta. Chyba?
A co do Basałaja, to z kolei na jego zatrudnienie bardzo się uparł Cupiał, bez którego i tak żadne decyzje w klubie nie mają prawa zapaść....
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.11.2011, 21:57
willow napisał(a):Wyświetl post
Nieśmiało przypominam, że to Stan zaproponował Maaskanta. Chyba?
A co do Basałaja, to z kolei na jego zatrudnienie bardzo się uparł Cupiał, bez którego i tak żadne decyzje w klubie nie mają prawa zapaść....
No to szkoda, bo facet nie wiadomo czy żyje a do prowadzenia klubu i to takiego jak Wisła to powinno go być pełno wszędzie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 06.11.2011, 22:25
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to szkoda, bo facet nie wiadomo czy żyje a do prowadzenia klubu i to takiego jak Wisła to powinno go być pełno wszędzie.
To, że właściciel będzie codziennie żył klubem wcale nie musi oznaczać jakości pracy czy sukcesów. Masz casus Wojciechowskiego. Wystarczy, żeby miał fachowców w zarządzie, wizję i chęci, oraz oczywiście zaplecze finansowe.
Mniemam, że Cupiał zaplecze finansowe ma. Pytanie, czy ma wizję i chęci. Mam pewne obawy co do tego.
Nie mam prawa dysponować czyimiś pieniędzmi, ani tym bardziej się wymądrzać, ale mogę napisać ktor po kroku, co ja bym zrobił na miejscu Cupiała.

1. Rozpocząłbym jak najszybciej budowę zaplecza treningowego i akademii piłkarskiej,
2. Zatrudniłbym doświadczonego trenera z sukcesami oraz specjalistami przygotowania fizycznego.
3. Podpisałbym umowę z renomowaną kliniką na zachodzie Europy, specjalizującą się w medycynie sportowej.
4. Przez pierwsze dwa - trzy lata nie wziąłbym z klubu nawet centa (stać Go na to)
5. Dofinansowałbym spółkę jakąś kwotą - nie wiem, 10 mln Euro, z zaznaczeniem, że wszystko idzie na transfery dobrych, perspektywicznych zawodników (też Go chyba stać na to)
6. Dałbym trenerowi minimum 3 lata na zbudowanie od nowa drużyny walczącej o Ligę Mistrzów.

I dopiero gdyby wtedy się nie udało osiągnąć Ligi Mistrzów to poważnie bym się zastanowił, czy sprawdzam się jako właściciel klubu...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 06.11.2011, 22:29
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Największym sukcesem mimo wszystko było zatrudnienie Stana, reszta to nibylandia w wykonaniu Basałaja. Kiedy my wreszcie przejrzymy na oczy?
Nie ma niczego. Boisk, akademii, wychowanków, wyników. ducha druzyny pelnych trybun...
a ja przypominam ze jedynymi naprawdę dobrymi transferami Stana są Serbowie, więc skończcie z tym kultem Staszka (Melikson - Klejdinst, Pareiko - Franek, Biton - menago Meleksa)
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.11.2011, 22:49
Gervas napisał(a):Wyświetl post
a ja przypominam ze jedynymi naprawdę dobrymi transferami Stana są Serbowie, więc skończcie z tym kultem Staszka (Melikson - Klejdinst, Pareiko - Franek, Biton - menago Meleksa)
Jakby tak patrzeć na sprawę, to by się okazało, że przy każdym transferze pracuje kilka osób...
Ale to Stan decyduje o tym czy go bierzemy, więc Ty skończ.
Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 06.11.2011, 23:16
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Jakby tak patrzeć na sprawę, to by się okazało, że przy każdym transferze pracuje kilka osób...
Ale to Stan decyduje o tym czy go bierzemy, więc Ty skończ.
Szczególnie Stan pracował przy wyszukaniu Meliksona jak go jeszcze wtedy w klubie nie było, ale "ok", on tylko dopinał ten transfer, a o tym czy bierzemy piłkarza decyduje Basałaj/Rada Nadzorcza/Cupiał, więc idąc Twoim tokiem myślenia dlaczego nie mówisz że są zajebiści bo sprowadzili Meliksona?
Jednym z jego zadań jest wyszukiwanie piłkarzy, co średnio mu wychodzi (oceniając tylko okres pracy w Wiśle)
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Stary 07.11.2011, 08:00
Pewnie Roberta zwolnią (bo drużyna gra piach), ale rozwalanie po porażce w derbach całego pionu zarządczego byłoby totalną głupotą i nieporozumieniem. Basałaj pracuje od roku, moim zdaniem to zbyt krótki czas, żeby go oceniać. A wystawianie negatywnej laurki po sezonie, kiedy zdobyliśmy mistrzostwo i weszliśmy do grupy w pucharach (ostatnio za Petrescu i Okuki!) to wyłącznie poddawanie się chwilowym negatywnym emocjom. Musi być w klubie trochę stabilizacji na wyższych szczeblach, inaczej ograniczymy swoje szanse na rozwój. Przyjdzie nowy i co? Wydębi kasę na boiska treningowe od Cupiała? Zejdźmy na ziemię...
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 07.11.2011, 10:12
Jak dla mnie, to Basałaj zasługuje na wylot co najmniej (!!!) tak samo jak Maaskant. Co w ciągu półtora roku udało mu się zbudować tutaj?! Akademię piłkarską? Wprowadził "politykę historyczną" taką, że nikomu się ....a nie chciało nawet dupy ruszyć 1. listopada na grób Reymana?! A jedyne co zrobili to zatrudnili dwóch przypadkowych gości do wciągnięcia koszulki pod telebim po to, żeby ją zaraz potem zdjąć? Już nawet nie wspominając o tym, jak cała "ceremonia" wyglądała. A może mamy w Wiśle marketing, który miał być nową jakością? A może mamy nowoczesną siatkę skautingu? Taką, że Frankowski dzwoni do klubu i mówi, że jest taki bramkarz, co się nazywa Pareiko...

Za jego kadencji frekwencja spadła do poziomu porównywalnego z żydami. Za jego kadencji rozpiżdżono cały skład nie mając pomysłu na jego odbudowę. Za jego kadencji usunięto zniżki dla dzieci do 16. roku życia. Za jego kadencji nie nastąpiło ani jedno spotkanie z kibicami (co świadczy o jego szacunku do nas). Za jego kadencji ceny biletów skutecznie odstraszyły ludzi ze stadionu. To za jego kadencji mamy w klubie rzecznika prasowego, który boi się cokolwiek odpowiedzieć na szykany wobec Wisły w mediach, których jest ostatnio bardzo dużo (albo zwyczajnie ma to w dupie, bo to przecież tylko o dobro Wisły chodzi, więc co jemu zależy?). Za jego kadencji mamy "koniec" budowy stadionu, który nie jest dokończony i pewnie wiele innych zarzutów, o których teraz nawet nie chce mi się myśleć.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 07.11.2011 o godz. 10:19.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów