|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jazda z parchami , WISEŁKO jazda z parchami!!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
PO zobaczeniu składu stwierdzam że nasz trener wogóle nie myśli Jaliens w składzie bez komentarza i Diaz na lewej obronie gdzie nie potrafi grać na szybkiego Nibazonkize ludzie co to ma być każdy kto ma trochę pojęcia o piłce to widzi tylko nie nasz trener Diaz po najlepszym meczu jaki rozegrał w Fulham na środku obrony gdzie powinien grać wraca tam gdzie jest po prostu żałosny.
Jeśli dzisiaj przegramy przez błedy Maskanta jutro bez straty powinniśmy sie z nim pożegnać jak długo można być tak ślepym !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Czemu uważacie że Lamey jest zawodnikiem słabym? Jovanovic za jaliensa i lamey na prawą stronę. RM z lameyem pogadał i gra niezłą piłkę. Niestety ten matoł jaliens niestety nie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Lamey lepiej gra o tysiac razy od Jaliensa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Piwko otwarte , na trzeźwo sie nie da tego oglądac , WISEŁKO TY MUSISZ WYGRAC TEN MECZ !!
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
widac roznice klas miedzy Jovanocem a Lameyem pod wzgledem pilkarskim i charakternym JJJ Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Doping warto zadedykowac tym, którzy gardluja za podobna zenada u nas. Co za syf :(
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ale Diaz kaleczy ; )
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
....a maĆ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oszukac naszych stoperow wystarczy tylko chciec .... nawet umiejetnosci nie trzeba- checi wystarczą
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Żądam rewolucji kadrowej!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdyby to Wisła strzeliła tą bramke to oczywiscie Wegrzyn i Laskowski by .......ili ze to po błędzie sedziego!
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a kto mi wytłumaczy za co Chavez teraz kartkę dostał
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grać na całego i walczyć do upadłego!!! Nie zniosę, jeśli te zkazane, zakompleksione mordy z Kałuży będą się cieszyć po meczu.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ja pier..... póki co to jest to dno z naszej strony. Akurat dziś....
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kiepsko idzie jak na razie. Może po przerwie coś lepiej będzie.
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ze tak powiem, oni sie nawet nie nadaja do tarcia chrzanu...
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Garguła widzieliscie jak on wyglada? ....a nawet nie jest lekko spocony!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
K****
Akurat w czasie derbów Biton przeżywa kryzys strzelecki. Kirm out! Nie wiem czemu, ale dzisiaj ma jakieś dziwne zamiłowanie do strzelania w trybuny i nie daje nic, kompletnie nic w ofensywie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
mogą nie wracać na Reymonta, Maaskant out bezdyskusyjnie.
Broniłem tego zespołu, ale nigdy więcej, oni się nie nauczą grać w piłkę. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat całą rundę?
Po Jadze i ŁKS szczęście wyszło na 0. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
no to Roberto 45 minut od wylotu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kirm + Jaliens + sędzia = ŻENADA. Każda decyzja Kirma to tragedia, zawsze najgłupszy wybór, najmniej racjonalne rozwiązanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kirm - ja .......e , cały zespół gra CHUJNIE , mamy potencjał , ale chuja z tego ....a jest jak nie ma pomysłu.... Nie wiem czego mam sie spodziewac w 2 połowie , nadzieja umiera ostania....
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czosnku z cebulą w każdym razie nie potrafią utrzeć
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cicho! jeszcze 2ga polowa co z was za kibice
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czyżby fart Maaskanta się skończył? Rok temu uratował go Boukhari, który do derbów uważany był za totalny niewypał transferowy. Arab strzelający Starozakonnym na "ziemi świętej" - ironia losu.
Cóż, dzisiaj może go zwolnić bramka... Holendra, uważanego za niewypał transferowy. Van der Biezen strzelił właśnie pierwszą swoją bramkę w lidze i pewnie ostatnią. Czyżby znowu ironia losu? Pozostaje tylko wiara w cud, bo gramy kichę i przegrywamy zasłużenie. PS. Analogicznie skoro van der Biezen się przełamał, pozostaje nam wierzyć w cudownego gola Kew Jaliensa, który w 90 minucie uratuje nam remis, albo nawet zapewni nam 3 punkty. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|