|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/wisla...-klubu,1716725
Co się stało, że zacząłeś mecz na ławce rezerwowych? Czy to było uzależnione od kłopotów wizowych, jakie miałeś na lotnisku? - Tak, ale nie mogę mówić o szczegółach. To jest wewnętrzna sprawa klubu. Ale o co chodzi? W końcu wizę dostałeś, więc zostałeś odsunięty z pierwszej "jedenastki", bo nie brałeś udziału w treningu przedmeczowym? - Proszę nie naciskać, nie mogę na ten temat rozmawiać. Kiedy trener Maaskant poinformował cię, że wylatujesz z "jedenastki"? - Proszę pytać klub o to, a nie mnie. Nie mogę rozmawiać na ten temat.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 04.11.2011 o godz. 00:46.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Jak dobrze pamiętam to Nunez może grać jako lewy obrońca . Zamiast Kirma powinien grać Genkov , za Gargułe może Dragan Paljić
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie podnoś mi tu ku*wa ciśnienia z tym niedołęgą!To nie ma ani, szybkości, ani dryblingu, że o strzale nie wspomnę. Trzeba czekać na Maora, Małego i Sobola, bo bez nich gramy makabrycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Może byc prawdopodobna taka wersja, że w trakcie wydarzeń na lotniksu, lub po, taki Iliev czy Jobanovic po prostu wygarnął w bałkański sposób co mysli o niektórych profesjonalistach w klubie i został ukarany? Oczywiście, to moje przypuszczenia. Możliwe jest także to, że ostatni trening był tak ważny w kontekście meczu pod względem taktycznym, ze zawodnicy, ktorzy nie mogli w nim brac udziału, nie gwarantowali realizacji założeń? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z Nuneza widać,że byliby ludzie. Z mocniejszym rywalem nie pęka,technicznie też daje radę. Szkoda,że nie ma kasy na jego wykupienie. Solidnie się wczoraj prezentował. Na przeciwnym biegunie jak co mecz znajduje się Kirm. Strzelił bramkę ale ile po niej zawalił to łeb mały. W Fulham był jeden taki co na zamach dwa razy się nabrał,( nie sądziłem,że w XXI wieku poza naszą ligą ktoś na to się nabiera) i Kirm zamiast grać wzdłuż bramki to strzelał. Czyli typowe dla niego podjęcie złej decyzji. Zagadką dla mnie pozostaje to,że gdyby grał w kadrze to zagrałby cud malina do nogi wzdłuż bramki. Dysproporcja pomiędzy Kirmem w Wiśle a tym w kadrze jest tak znaczna,że zastanawiam się czy to aby na pewno są to te same osoby. Rzecz niespotykana. To samo podejrzenie mam do Jaliensa. Nie wiem co to za człowiek biega z jego nazwiskiem na koszulce ale za cholerę ktoś kto rozegrał tyle spotkań w lidze holenderskiej i grał w reprezentacji Holandii na MŚ nie może się tak prezentować. Przy takim doświadczeniu zdobytym w silniejszej lidze od naszej to on samym ustawieniem w meczach naszej ligi powinien robić różnicę. Makabra. Brak im koncentracji czy jak. Przecież grać umieją jeden z drugim, i to nie byle jak. Nie wiem gdzie leży problem ale chyba w życiu większej zagadki nasza drużyna nie miała.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A moze Sobol(jak wyzdrowieje) na stopera i Jaliens na lawe. Mimo wsystko rozwiazanie kontraktu z Jaliensem bedzie z przyczyn finansowych dosc problematyczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Co do Kirma i jego kadry to ja bym już tak nie przesadzał. Widziałem kilka meczy Słowenii i Kirm dla mnie zawsze był jednym z gorszych wśród swoich. Także on tam wcale tak dobrze nie gra jak niektórzy piszą. Właściwie to gra podobnie z tym że Słowenia gra bardzo zespołowo, a nie indywidualnie jak to w Wiśle często bywa przez co Kirm nie musi tak często grać tam jeden na jeden chociażby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Kirm wczoraj, zwłaszcza w drugiej polowie, bardzo dobrze radził sobie na prawej stronie. Potrafił utrzymac piłke, wywalczyc pozycję, zagrac kilka razy w trójkącie, dośrodkować.
Nie to, żebym był jego fanem, ale obiektywnie grał nieźle, choć często podejmował błedne decyzje. ps. Rozwaliło mnie jak w końcówce meczu, gdy Krim gdzieś stracil piłkę, tym razem po lewej stronie, usłyszalem z widowni tubalne: "Kirm, ty szmato..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jedyna okazja przed derbami do zmobilizowania naszych
Cytat:
SKWK |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mogę sobie wyobrazić zdziwienie Serbów, gdy poznali przyczyny przetrzymywania ich na lotnisku, zamiast gry z Fulham. Chyba nie chciałbym usłyszeć, co mówili wtedy o naszym klubie, że aż zakazano im o tym rozmawiać
![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 04.11.2011 o godz. 15:41.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powiedzmy Naszym Serbom jutro wielkie Derby Krakowa i beda zrec trawe bo wiedza jak wygladaja derby gdyz wystepowali w nich w swoim kraju. Tak jak sie gra z mocniejszymi przeciwnikami lepiej niz ze słabszymi tak na derby sie dodatkowo mobilizuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Potrzebujemy lepszego trenera? Już widzę, jak jakikolwiek trener z nazwiskiem zgodzi się pracować w takich warunkach ![]() Obawiam się, że Stan i Robert są i tak ponad stan przy naszej amatorce... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
O tuż to, tylko nieliczni to zauważają, a szkoda.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Świetne!!!
Dobry żart ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki, już wiem co sobie wrzucę na tapetę.
Zagrać kilka razy w trójkącie - tu się zgodzę , też to zauważyłem. Dośrodkować? Wolne żarty Śmiech mnie ogarniał jak widziałem te wrzutki o 5-10 metrów mijające naszego napastnika. Jeśli to nazywamy dośrodkowaniami , to biada nam. To bardziej było "pozbywanie się piłki" Jedyne czego nie można zarzucić Kirmowi to braku zaangażowania . Umiejętności ma wszyscy wiemy jakie, aczkolwiek walczy , stara się - a, że najczęściej mu nie wychodzi to już inna sprawa. Gdyby wszyscy Wiślacy wykazywali takie chęci do gry jak Andraż, tak szukali czystej pozycji to bylibyśmy liderem ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos czytał w Gazecie Polskiej dzis ciekawy artykuł jak Sobol zarzucil ze Jaliens nie przejał sie porazka po Legii ,i wparował na niego z piesciami.
jak dla mnie dobrze zrobil,Jaliens,chyba nie tylko mnie działa na nerwy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mógłbyś zeskanować artykuł, bo gazet (poza detektywami) nie kupuje już długo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieje ze Masskant juz zrozumiał ze nie warto wystawiać Jaliensa bo po tym co ten chlopak wyprawia to każde wystawienie go w kolejnym meczu to tylko wstyd dla Masskanta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Spokojnie,Jaliensa zobaczymy jutro na murawie i tak będzie zawsze dopóki RM będzie naszym trenerem. Życzę sobie aby kariera obu w Wiśle (+ Lamey na dokładkę) jak najszybciej dobiegła końca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a kim ma tak właściwie grać jak nie Q? niestety Maskaant jest na niego przynajmniej do końca rundy skazany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wolałbym już Kurto zamiast Jaliensa, gorzej by nie zagrał.
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 06.11.2011 o godz. 02:00.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez Q jesteśmy bezradni. Chłop nam robi całą grę a ty byś go chciał usuwać...
Jak długo będzie tu RM tak długo Q będzie obserwował jak grają przeciwnicy z pozycji ostatniego obrońcy i tyle. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Skazany jest chyba temu bo sam go sobie ściągnął i sam go wystawia .
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaliens ma dzika karte na wystepy w pierwszej 11stce a ja chcialbym zobaczyc Chaveza (bo swiezy po LE) i Diaza w srodku a po bokach Jovanovic (ciekawe czy Lamey za klotnie bedzie pokutował) i Paljić. Ale jak na razie Maaskant nie uczy sie na błedach wiec pewnie bedzie to samo co zawsze.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|