The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2011, 23:44
Jaliens ich demotywuje, jak go widzą nasi żygać zaczynają stąd te błędy.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.11.2011, 23:45
Nietypowe dla nas ale wynik gorszy niż gra. W sumie i tak skończyło się wstydem.

Maaskant to chyba lubi dostawać solidny oklep w Europie. W tej Bredzie też prawie dwucyfrówkę w dwumeczu z Hiszpanami chycił.

Obrona jak zwykle, a dzisiaj akurat trzech grających obrońców sprowadził nasz holenderski duet. Gratulacje.

Ważne żeby w niedzielę było do przodu.
:/
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.11.2011, 23:48
Mam jeszcze takie pytanie:
Kto i czy odpowie za brak pozwoleń na pracę dla naszych Serbów? Typowy dla Wisełkli profesjonalizm, nieprawdaż?
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.11.2011, 23:49
Ja od siebie dodam dwie rzeczy:

Po pierwsze będąc pod wrażeniem dałem się uwieźć wspaniałemu dopingowi z pierwszej połowy i sądziłem już po bramce na 1 do 1 że chociaż strzelimy kilka bramek.

Po drugie jednak dalej jestem w szoku co do Maskanta, czy on ma jakiś procent z wejściówek Jaliensa i Lameya czy jak? Bo nie rozumiem po co on ich wystawia, przecież nawet komentator w tv rzekł coś w stylu " nie rozumiem co robi Jaliens na boisku ... piłkarz Fulham mija go a on sobie truchta"...

Po trzecie, wolę aby takiego Bruda przerósł mecz i miał kilka wtop i kilka udanych zagrań żeby się nauczył niż aby Jaliens z Lameyem udowadniali nam że gramy bez obrońców.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 03.11.2011, 23:50
nie mogę patrzeć na grę Jaliensa...
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 03.11.2011, 23:51
Cytując klasyka: '....a gramy bez obrony.'
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Od: 08.2011

Stary 03.11.2011, 23:53
Tęsknię za Jackiem Matyją. I Robertem Głownią.
Mamy najgorsza obronę od wielu, wielu lat. Goście nie radzą sobie z przybyszami z Bielska Bialej, wiec na wygrane pojedynki z Duffem, Johnsonem i Riise nie liczyłem.
Wynik można było obstawiać w ciemno.

Z coraz większym trudem przychodzi mi zrozumienie jakimi pobudkami kieruje się Maaskant zestawiając blok obronny. Przyznaję otwarcie - trwania przy Jaliensie nie kumam. I nie kumam sadzania na lawce Jovanovica. Nawet gdyby na lotnisku bawil sie schodami ruchomymi kilka miesiecy, zagralby lepsze zawody niz ten holenderski wór o twarzy dziecka.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 03.11.2011, 23:54
Ale pomyślmy,maaskant porozmawiał z lameyem ok spox zaczął grać lepiej, porozmawiał z jaliensem - nie widzę żadnej poprawy
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.11.2011, 23:54
HatefulRespect napisał(a):Wyświetl post
Tęsknię za Jackiem Matyją. I Robertem Głownią.
Mamy najgorsza obronę od wielu, wielu lat. Goście nie radzą sobie z przybyszami z Bielska Bialej, wiec na wygrane pojedynki z Duffem, Johnsonem i Riise nie liczyłem.
Wynik można było obstawiać w ciemno.

Z coraz większym trudem przychodzi mi zrozumienie jakimi pobudkami kieruje się Maaskant zestawiając blok obronny. Przyznaję otwarcie - trwania przy Jaliensie nie kumam. I nie kumam sadzania na lawce Jovanovica. Nawet gdyby na lotnisku bawil sie schodami ruchomymi kilka miesiecy, zagralby lepsze zawody niz ten holenderski wór o twarzy dziecka.
Nie tak dawno grałem w B-klasie przeciwko panu Jackowi, może wróci do Wiselki (taki off-top mały)
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 03.11.2011, 23:56
Mecz trochę dziwny.

Bramki Fulham "profesorskie", ale ich gra w całym meczu słaba (albo celowo odpuszczali albo nie?).

U nas I połowa całkiem, całkiem. Było trochę klepki, klika ciekawych rozegrań. W drugiej Lamey dał sygnał do wrzutek i gra była coraz bardziej nonsensowna. Z drugiej strony przy 3-1 świadomość arcyważnego meczu ligowego w niedzielę zrobiła swoje.

Na lekkie usprawiedliwienie mają eksperymentalny skład (kontuzje, kartki, Serbowie).

Na koniec, nie wiem po co Maaskant wpuszczał Jovanovica na ostatnie minuty.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 03.11.2011, 23:57
Powiem tak wynik gorysz niż gra ale marne to pocieszenie -

Pareiko - solidny mecz bez cudów bez wpadek
Lamey - w sumie OK wyciąga wnioski po solidnym dołku z meczu na mecz coraz lepiej i ofensywnie i defensywnie
Jaliens - ten pan powinien karnie stać całą noc na stadionie żeby mu się odechciało jeśli RM tego nie zauważa coraz bardziej jestem za zmianą trenera wole żeby Czekaj zawalał bramki on chociaż wyciągnie wnioski
Diaz - powinien po tym meczu zostać stoperem u nas
Pajlic - nonszalancko w obronie ogólnie kiepsko z tyłu lepiej z przodu ale chyba na tej pozycji powinno być odwrotnie

Brud - sporo błędów był jednak pod grą jak na debiut w takim meczu ogólnie lepiej niż się spodziewałem
Nuniez - szkolna trójka poprawnie
Wilk - dużo walczy nie odpuszcza ale jednak odpowiedzialny za 2 bramki sam nie wiem co o tym myśleć
Garguła - ewidentnie boji się piłki zagrał wszytsko co mógł a może niewiele
Kirm - jak zwykle kopał się po czole raz na ruski rok coś mu wyszło

Biton - zrobił ile mógł ale nie może odwalać roboty za siebie i Gragułe na bosiku

Genkov - powinien zacząć grać OP za Gargułe przynajmniej nie traci każdej piłki i potrafi ja utzrymać dłużej niż sekundę
Iliew - starał się na swoim poziomie

Jova - grał za krótko

Czas na derby.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 03.11.2011, 23:58
Mówiłem, żeby kupić maść...
A na powąznie to GRALI. W końcu. Zę przegrali? Trudno. Spodziewąłem się tego. Ale wtaku cos grali w końcu. Niestey obrona to jakaś padaczka zupełna i nie widzę szans żeby Jaliens grął u nas dalej. To był jakiś koszmar....Lamey bardzo poprawnie. Szkoda mi Garguły bo naprawdę b.dobry wolny wjego wykonaniu. Gdyby trafił to nie byłoby tego manta. A tak...maść goi wszystkop. Do niedzieli!!
Odpowiedz cytując
krzsmi11
Member

Od: 09.2006

Stary 04.11.2011, 00:02
Sami znawcy piłki się znaleźli! ....a widzę, że wszyscy zamierzają się pastwić nad Jaliensem, tylko ja się pytam - z jakiego powodu? Czy w tym meczu Jaliens jest głównym winowajcą tego, że straciliśmy 4 bramki? NIE! Nie róbmy z niego na siłę kozła ofiarnego. Jasne, że zagrał słabo i nic go nie tłumaczy ale np taki Czarek Wilk 2 razy nie upilnował Johnsona przy stałych fragmentach gry z czego padły 2 bramki.Pod koniec meczu również słabo pokrył rywala i tylko Pareice zawdzięczamy, że ten mecz nie skończył się wyższym wynikiem Bądźmy obiektywni. Dzisiaj dla mnie Jaliens wcale nie zagrał gorzej niż taki Paljic czy wspomniany Wilk. Na dodatek Lamey wcale niezły mecz. Jak ktoś uważa inaczej to chyba oglądał inny mecz lub ma jakieś uprzedzenia. To, że Paljic nie jest lewym obrońcą wiemy od dawna. Trudno od niego oczekiwać tego, że w takim meczu jak ten dzisiaj zagra lepiej niż w lidze. Ciekawe kto na to liczył? Dlatego też nie ma co się nad chłopem pastwić. Idąc dalej to moim zdaniem w środku pola nie mamy takiego zawodnika który zabierze się z piłką i podciągnie te 10-15 m jak ma miejsce. W tym momencie nawet jak nadaża się taka sytuacja to Nunez, Wilk czy Brud wolą zwolnić akcję i zagrać do tyłu lub do boku. Dlatego nie pamiętam już kiedy zdobyliśmy bramkę po prostopadłym podaniu ze środka pola. Kirm o dziwo nie zagrał dzisiaj źle choć wg mnie mógł podjąc parę lepszych decyzji i kto wie, a nóż by coś z tego było. Ale to tylko gdybanie. Na koniec proszę wszystkich o obiektywizm bo widzę, że większość ulega presji tłumu.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 04.11.2011, 00:02
Podsumowując - Jaliensowi daleko do poziomu Głowackiego, Marcelo czy Clebera. Lameyowi daleko do Baszczyńskiego czy Alvareza. Z kolei Paljić gra na obronie z konieczności (na ligę jeszcze to jakoś wystarcza, ale w Europie juz nie za bardzo). Nie da się dobrze grać w Europie, mając w obronie wielką improwizację. W ofensywie juz trochę lepiej, ale nadal twierdzę, ze wolałbym Kosowskiego niz Kirma.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.11.2011, 00:04
Jaliens to nie jest piłkarz, nawet grajkiem bym go nie nazwał.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Od: 08.2011

ooona napisał(a):Wyświetl post
Mam jeszcze takie pytanie:
Kto i czy odpowie za brak pozwoleń na pracę dla naszych Serbów? Typowy dla Wisełkli profesjonalizm, nieprawdaż?
Dobre pytanie. To chyba job kierownika druzyny, hę?
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

White91 napisał(a):Wyświetl post
Diaz na duzego +, tylko czy RM to "chciał to zobaczyć" bo za pewne widział bardzo dobre wyprowadzanie piłki przej Jaliensa... Smutny jest ten brak konsekwencji ze strony trenera.
Młody jesteś i Ci się wydaje. Tak naprawdę, to Diaz jest cztery kilometry za poziomem gry, który powinien prezentować w Wiśle. To że Jaliens jest osiem, niczego nie zmienia. Jeden parch i drugi parch. Nie wiem kto był odpowiedzialny za Diaza, ale powinien zostać zwolniony ze skutkiem natychmiastowym. Jaliensa podejrzewam sprowadzał Stan i licząc plusy i minusy w jego działaniach, Jaliensa trzeba zaliczyć na minus i szybko o nim zapomnieć po rozwiązaniu kontraktu. Już wiem, dlaczego Stana wywalili z PSV.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.11.2011, 00:06
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Cytując klasyka: '....a gramy bez obrony.'
no a nie jest tak?
na boku niski pomocnik którego atutem jest szybkość, na srodku taki troche środkowy troche boczny obronca troche defensywny pomocnik -w sumie to nikt do konca nie wie, jego partnerem jest chodzące doświadczenie - kew ustawia,podpowiada szkoda tylko ze w piłke nie gra. Byłby idealnym asystentem trenera ktory biegałby/truchtałby przy linii bocznej i udzielał wskazówek obrońcom. Super tercet uzupełnia bardzo wolny boczny obrońca bazujący na doświadczniu, niby najsłabszy z nich ale cześciej niż przypuszczałem są gorsi w fenomenalnej linii defensywy, dziurawej jak ser szwajcarski dla king konga.
I z czym tu ku*** grać...

No tak jest jeszcze Jovanovic, ale on imho na środku jakiś pewny nie jest.Facet mi wygląda na takiego zadziora chaotycznego, a nie z zimną krwią. Do tego potrafi wrzucać idealny na bok obrony. Takie odnosze wrazenie patrzac na to co gra i jak gra.(ale za dużo na środku tez nie widzialem, procz 2 sparingów bo wiecej w sumie nie grał)
I Osman który jest jak mina. Raz wybuchnie raz nie.Raz zatrzyma niemożliwe raz np. przegrywa głowki z duzo nizszym Piechem czy tez daje sie robic na zwody trzecioligowe.Typowy tradycyjny obronca bez żądnych zadań. Ma odbierać i kryć.

słabo troche. Ustawiać sie nie potrafią, na rożnych stoją i patrzą na siebie. Słabo

A wszystko inne już nieźle wygląda.Tylko nie ta pseudo obrona.
E: co do Guły bo widze ze Pan Jotka ocenił pozytywnie jego występ. Nie rzuca Ci sie w oczy to że Garguła unika, unika jak tylko jest to możliwe jakiegokolwiek kontaktu z piłkarzem drużyny przeciwnej. Jego pressing jest taki że niby jest a tak naprawde go nie ma, tak samo noge jak jest niepewna sytucja to odstawia zawsze. Nie mówie ze robi tak specjalnie, ale po kontuzji jedyne co robił w spotkaniach to przewracał sie za kazdym razem jak go ktoś szturchnął,popchnął etc. Oczekuję od niego wiele więcej, środkowy pomocnik musi sie liczyć z tym ze trzeba też grać ciałem. Jego zastawianie piłki polegało na tym(nie dziś,bo nie miał akurat takiej sytuacji) że zastawiał piłke przez sekunde po czym jak czuł przeciwnika robił na "6" pad siatkarski. A może narzekam, bo po prostu chciałbym miec chłopa z jajami a nie jakąś pląsającą panienke na boisku.

E2:na goal.com w wersji dla UK najsłabszym graczem meczu Czarek Wilk
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.11.2011 o godz. 00:29.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 04.11.2011, 00:11
Garść opinii z angielskiej prasy: 6-7 tysięcy kibiców Wisły umiejscowionych przy tym śmiesznym domku zrobiło prawdziwy kocioł, podkreśla się iż fani Wisły dodatkowo rozrzuceni byli po cały stadionie
Podkreśla się, iż mimo słabych występów w lidze Fulham nie zlekceważyło Wisły i wystawiło pierwszy skład. Zauważono słabą formę Wisły w ostatnich meczach w lidze + brak kluczowych graczy.
Największa uwaga była skupiona na Nunez'ie, wspominają dobry występ tego zawodnika mimo \chłodnego przyjęcia i te uśmieszki; po faulach. Oczywiście bramki określono jako amazing, a 2 jako klasy światowej. Prasa zastanawia się czy Andy J. w obecnej formie nie jest najlepszym angielskim napastnikiem, sporo dyskusji o jego powołaniu etc
Mecz jest określany jako wyrównany, mimo wyniku. Rezultat poszedł w świat, ale nie mamy się czego wstydzić (oprócz obrony)
ps a co do spraw wizowych, to zapewne nikt nie poleci, już słyszałem usprawiedliwienie - przecież na tottenhamie wszystko było ok, niczego nie brakowało
Ostatnio edytowane przez Gervas : 04.11.2011 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.11.2011, 00:13
Co do tych wiz - czy nie dziwnym jest fakt, wspominany również przez komentatorów, że i Diaz, i Nunez, to również piłkarze z poza Unii Europejskiej, a nich angole się nie czepiali? Mnie to wygląda na celowe działanie, by wprowadzić zamęt w szeregach Wisły.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 04.11.2011, 00:14
Gdybyśmy grali z obrońcami to ten mecz spokojnie można było zremisować. Wynik dużo gorszy niż gra. N o cóż żegnaj Europo.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Stary 04.11.2011, 00:22
Co do zamieszania z Serbami.Byłem w Anglii 2 razy po kilka miesięcy, mam tam dużo znajomych. Znam przepisy, etc. Informacje że zatrzymano ich bo nie mieli pozwolenia na pracę na wyspach brytyjskich skomentuję tak: hahahaa

Takie pozwolenie jest potrzebne tylko i wyłącznie do podjęcia pracy u brytyjskiego pracodawcy, tzn firmy z siedzibą w UK. Nasi Serbowie są zatrudnieni przez klub polski a nie angielski.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 04.11.2011 o godz. 00:24.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.11.2011, 00:23
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Gdybyśmy grali z obrońcami to ten mecz spokojnie można było zremisować. Wynik dużo gorszy niż gra. N o cóż żegnaj Europo.
W sumie to najlepsze podsumowanie całego spotkania z tym wyjątkiem że potrzebujemy przynajmniej zwycięstwa albo dwóch remisów (do rankingu oczywiście)

Swoją drogą ciekawe czy na konferencji zapytał ktoś o Jaliensa i o jego pseudo piłkarska postawę. Ja bym darmo lepiej zagrał niż on gra za te 300 tys na sezon
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.11.2011, 00:24
Kurna nie bylo wcale zle.Byly akcje z klepy ,krotkie podania,troche pilki "krakowskiej" ,momentami to my dominowalismy.

ale k****wa jak sie ma takich kołkow ktorzy w obronie zachowuja sie jakby tam grali po raz pierwszy to ja sie pytam jak mysmy chcieli ugrac cokolwiek.

szlag trafia ze byla okazja ,bo to Fulham nic nadzwyczajnego nie gral,ale jak sie ma tak chujowa obrone to z kazdym tracimy po 3,4 bramki.A juz to jak sie ustawiamy przy stalych fragmentach gry to przemilcze bo cos mnie bierze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Mike Hart
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 04.11.2011, 00:24
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
Sami znawcy piłki się znaleźli! ....a widzę, że wszyscy zamierzają się pastwić nad Jaliensem, tylko ja się pytam - z jakiego powodu? Czy w tym meczu Jaliens jest głównym winowajcą tego, że straciliśmy 4 bramki? NIE! Nie róbmy z niego na siłę kozła ofiarnego. Jasne, że zagrał słabo i nic go nie tłumaczy ale np taki Czarek Wilk 2 razy nie upilnował Johnsona przy stałych fragmentach gry z czego padły 2 bramki.Pod koniec meczu również słabo pokrył rywala i tylko Pareice zawdzięczamy, że ten mecz nie skończył się wyższym wynikiem Bądźmy obiektywni. Dzisiaj dla mnie Jaliens wcale nie zagrał gorzej niż taki Paljic czy wspomniany Wilk. Na dodatek Lamey wcale niezły mecz. Jak ktoś uważa inaczej to chyba oglądał inny mecz lub ma jakieś uprzedzenia. To, że Paljic nie jest lewym obrońcą wiemy od dawna. Trudno od niego oczekiwać tego, że w takim meczu jak ten dzisiaj zagra lepiej niż w lidze. Ciekawe kto na to liczył? Dlatego też nie ma co się nad chłopem pastwić. Idąc dalej to moim zdaniem w środku pola nie mamy takiego zawodnika który zabierze się z piłką i podciągnie te 10-15 m jak ma miejsce. W tym momencie nawet jak nadaża się taka sytuacja to Nunez, Wilk czy Brud wolą zwolnić akcję i zagrać do tyłu lub do boku. Dlatego nie pamiętam już kiedy zdobyliśmy bramkę po prostopadłym podaniu ze środka pola. Kirm o dziwo nie zagrał dzisiaj źle choć wg mnie mógł podjąc parę lepszych decyzji i kto wie, a nóż by coś z tego było. Ale to tylko gdybanie. Na koniec proszę wszystkich o obiektywizm bo widzę, że większość ulega presji tłumu.
Popieram poza opinią o Krimie bo raczej od dłuższego czasu gra piach - nie wiem co z nim sie stało. Przypominam że mamy obrone z łapanki i takich wyników należało sie spodziewać zresztą jeden Jaliens nie broni tylko cała drużyna
Ostatnio edytowane przez Mike Hart : 04.11.2011 o godz. 00:27.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Stary 04.11.2011, 00:30
Co do stadionu, ten ich "kurnik" jak to ktoś określił, wyglądający jak stadion w Grodzisku Wielkopolskim (według kogoś innego) ma pojemność niewiele mniejszą od naszego stadionu, a dokładniej 24 800 widzów. Mnie "rozwala" natomiast pokrycie dachu trybun eternitem czy dachówką nie pierwszej świeżości i ten domek w rogu, ale to taki brytyjski styl...

http://www.indiatalkies.com/images/c...tage41309e.JPG
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.11.2011, 00:32
Jak dla mnie to marzy mi się aby piłkarze przegrywając nawet 10-0 gryźli trawę do końca, a tu nawet co niektórzy kibice mówią mniej więcej"spoko że grali do 4 -1, później już nie musieli bo nie ma o co"... dla mnie gra do końca to esencja futbolu i nawet przy 4-1 powinni gryźć trawę i cieszyć się że chcemy ich oglądać.

W ogóle widzę że albo niektórzy doszukują się pozytywów tam gdzie ich nie ma nieco na siłę.
Np. że mimo braku podstawowych graczy to potrafili wymienić kilka podań...<szok>
jak dla mnie to jakby juniorów wpuścili to jest to podstawa i oni muszą umieć wymienić kilka podań i dostać się pod bramkę... absolutne abecadło,,, ale u nas chyba nie tylko w klubach jest Smudowe podejście że Ci poza pierwszej 11 to bidony mają umieć nosić nic poza tym...

Co do Bruda to gość zaliczył dobry występ i musi dostawać więcej szans.... popatrzcie na takiego Kucharczyka z Legii jeszcze nie dawno kopał się po czole, a dzisiaj strzela decydującą bramkę na 3 do 1...

p.s. Pamiętać czemu zrezygnowali z drużyny rezerw? Przecież to głupota im więcej drużyn juniorskich tym lepiej
p.s.2 pamiętam jak chyba na 90 lecie Wisły zorganizowali mecz Wisła kontra aktorzy, wtedy wiślacy grali zgodnie na jeden kontakt, ciekawe czy teraz jakby zrobili teaki mecz czy by w ogóle wiedzieli ocb a nie wspominając o zwycięstwie.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.11.2011, 00:33
Brakło mi pamiętnego okrzyku z White Hart Lane: "Coście tak cicho, hej k..wy coście tak cicho"

O meczu się nie wypowiadam, wszystko już wyżej zostało powiedziane.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 04.11.2011, 00:34
Obrona obrona i jescze raz obrona gdyby nie ten mankament gralibyśmy w Lidze Mistrzów.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.11.2011, 00:35
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Co do zamieszania z Serbami.Byłem w Anglii 2 razy po kilka miesięcy, mam tam dużo znajomych. Znam przepisy, etc. Informacje że zatrzymano ich bo nie mieli pozwolenia na pracę na wyspach brytyjskich skomentuję tak: hahahaa

Takie pozwolenie jest potrzebne tylko i wyłącznie do podjęcia pracy u brytyjskiego pracodawcy, tzn firmy z siedzibą w UK. Nasi Serbowie są zatrudnieni przez klub polski a nie angielski.
To co sugerujesz w takim razie bo nie łapię ? Rzeczywiście dziwna sprawa z tymi pozwoleniami, ale w takim razie dlaczego nie mieli problemów Dudu, Nunez, Diaz ?W jakiś spisek nie uwierzę.

EDIT: Ok, już kminie, dzięki Oldpara
Ostatnio edytowane przez Krav : 04.11.2011 o godz. 01:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów