|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Chwilami naprawdę fajnie gracie (jak na ten skład), ale... obrona została chyba w Polsce na lotnisku
![]() Gratulacje za doping - nie rozumiem czemu komentujący pier...ą, że czasem Was słychać - jak dla mnie tylko Was słychać
Ostatnio edytowane przez zizou : 03.11.2011 o godz. 22:30.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jakie my mamy warianty rozegrania stałych fragmentów gry
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Eh...........
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czemu te zmiany tak późno? Czemu Iliev nie od początku?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Unfortunately our players don't understand "gramy u siebie" :(
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Widzę złość, widzę agresję, widzę ambicje...i mimo, że przegrywamy 1 -3 jestem z nich dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
k... obrońcy znowu spią....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Qrwa mać, nasza gra w obronie to dramat. Co z tego że atakujemy jak zawsze jakiś klops w obronie popełnią. 4 mecze i 10 bramek straconych.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Życie kibica Wisły nie jest usłane różami lecz holenderskimi czarnymi tulipanami !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NIe można naszych obrońców wy.......ić dyscyplinarnie z pracy za niewykonywanie obowiązków służbowych?
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do straconej drugiej bramki graliśmy o dziwo ok. Potem już cienizna..
Po pierwszej polowie zrezygnowałem z oglądania - przepraszam, nie potrafie ogladac Wisly przegrywajacej z kretersem, a na taki wynik sie zanosilo. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jedyne co cieszy to ladna gra z przodu choc nie rewelacyjna ale akcje jakies juz sa... derby beda nasze a obrona jest kiepska....jedyny dobry pilkarz dzisiaj na obronie to diaz
widac ze chlop sie stara i powinien grac od najblizszego spotkania zamiast jaliensa bo ten z kolei to nie wiem czy nawet w rezerwach powinien grac...szanuje masskanta ale qrwa mac ilez mozna stawiac na takiego patalachai na dobre i na zle ja i tak kocham cie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zazwyczaj nie krytykuję naszych piłkarzy, bo i tak są lepsi ode mnie ale tym razem muszę napisać, że nasza obrona z dzisiejszego meczu zasługuje na klub Kokosa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że to ostatni mecz Jaliensa w Wiśle.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Drużynę buduje się od gry obronnej. Jest obrona, pomoc jest pewniejsza bramkarz tez lepiej gra. Szkoda Pereiki i tych co zdobywają bramki a później patrzą na nieporadność obrony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I po pucharach. No cóż cudu nie było i nie będzie.Trzeba zespół znów przebudować i nowego trenera. Panu Maaskantowi już dziękujemy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sergiej klasa, najgorzej jest zawsze na drugi dzień po takim meczu. Też mam nadzieję, że nie zobaczę już Jaliensa w Wiśle (ale rozum podpowiada co innego).
Nasi kibice dowiedli, że to nam należy się drużyna na europejskim poziomie. ![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żal mi tylko Sergirja, że musi się męczyć z tak mierną obroną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
dzięki Bogu jest Pareiko.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lamey gra cały mecz a Jovanovic wchodzi na końcówkę... Why Maaskant? Why? Trener zachowuje się jakby działał na niekorzyść Wisły...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No, cudu nie było. Dobrego wrażenia też nie. Był oczekiwany w.dol i wujowa gra. Co z tego, że "momenty" były. To nie łyżwiarstwo figurowe, by dawać bonusy za styl.
W drugiej połowie jednak totalna pyta. Tradycyjnie nie mamy obrony: Jaliens po chwilowym wzlocie wrócił do tradycyjnego człapanego. Jego gra to totalny sabotaż i kpina z kibiców. Facet pokazuje totalną, holenderską tolerancję - w jego zadku znajdzie się miejsce dla wszystkich. Wszystkich nas ma w d.pie. Przykre, bo myślałem że coś u niego drgnęło. Teoretycznie momentami zagrażaliśmy Fulham, ale tak naprawdę Angole mecz mieli cały czas pod kontrolą. Trudno mieć pretensje do Maaskanta o ten mecz, bo i w optymalnym składzie i w dobrej formie pewnie zebraliśmy manto. Lepiej jednak, by w derbach wynik i gra były lepsze. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Piękny mecz. Obrona zagrała pewnie, widać było że poprawili komunikację. Postawa Jaliensa godna pochwały, jest zmiana na lepsze. Boczni obrońcy nieźle wyłączyli z gry skrzydłowych Fulham. Garguła w końcu pokazał że jest wart tych pieniędzy. A najbardziej zaskoczony jestem co do Kirma! W końcu pokazał że jak się chce na 100% to można grać lepiej niż lepiej opłacani zawodnicy angielskiej drużyny. Andraż walczył za trzech, znakomicie operował piłką, znakomity przegląd gry, jestem w szoku. Co za serce do gry. Ogólnie cała drużyna na wielki PLUS.
![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludzie ..... przypomijcie sobie z kim odpadalismy rok temu i dwa lata temu ... i juz zaczniecie patrzec optymistycznie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No jasne bo tak najłatwiej, zwolnic, zatrudnic, zwolnic, zartudnic i tak w kołko. Jovanovic w APOEL-u miał problemy 1.5 roku a po 4 latach ma swietna druzyne. Mentalnosc Polaka - zwolnic po roku, lepiej zbudowac od nowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Głupi mecz, 4-1 to było w Holandii ale tam nic nie mieliśmy do powiedzenia, była przepaść. A tutaj.. remis spokojnie do wyciągnięcia, ale nie z taką obroną Wisły. Troszkę szczęscia na przodzie też brakowało, Fulham co kopnął to gol po sytuacjach których nie powinny mieć miejsca, no ale obrona..
Szkoda że aż 6 podstawowych kontuzjowych i problemy z Ilievem, Jovanovicem bo można byłoby się pokusić o wygraną
Ostatnio edytowane przez CH. : 03.11.2011 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
11 straconych bramek w 3 meczach w LE, to powinno dac do myslenia Panu Maaskantowi.
wolfy, obrona nie w całości. Jovanović na PO i Diaz na środku to na wiosnę jest w sam raz. Ważne aby Maaskant wreszcie przejrzał na oczy i wywalił Jaliensa z 11-tki. (na środku Diaz,Chavez... Jaliens out !) Ważne też aby Stan sprowadził dobrego LO. W grze obronnej przydałby sie też ktoś lepszy od Wilka czy Sobola na środku pomocy i bardziej kreatywny od nich, ale to praca Stana na koniec tej części sezonu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.11.2011 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Super, że strzelił Kirm - może go ktoś kupi. Obrona - wiadomo: w całości do wymiany. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrona gra pytę więc trzeba w niej coś zmienić do jasnej anielki. Dyrygujący nią generał rozdaje prezenty. Maaskant z tej holenderskiej maki chleba nie będzie!!
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Taktycznie Fulham nas dzisiaj zmiażdżyło. Ogladając mecz można wywnioskować że wygrali chyba najmniejszym nakładem sił. Panowie i Panie z tym składem nie mamy co szukać w Europie.
Niektórzy tu pisza że gra niezła, kilka fajnych akcji ale co z tego to powinna byc norma. Fulham dzisiaj sie za bardzo nie wysiliło i potrafiło spokojnie strzelić nam 4 bramki. Boli mnie że musze oglądać ukochaną drużyny w której graja pikarze opokarzający Wisłę. I na koniec nie chcę tu wyjść na rasiste ale juz nie moge patrzeć na Jaliensa, Lameya i Diaza ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Celnie Jaliensa spuentował komentator: "jak obrońca może nie brać udziału w akcjach defensywnych swojego zespołu?" To proste. Musi się nazywać Kew Jaliens i grać w Wiśle prowadzonej przez pięknego Roberta. Można w ten sposób grać i grać
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|