|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Obiektywnie to pierwsza połowa nieźle, choć bez większych zaskoczeń. Na plus: gra Garguły i Kirma, nie tylko przy akcji bramkowej. Łukasz nieźle rozdziela piłki, a Kirm na skrzydle potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1.
Na minus oczywiście gra naszych stoperów Diaza i Jaliensa. Szczególnie Kew popełnił błąd przy 2 bramce, głupio wdał się w utarczkę z Zamorą no i ogólnie nie wygląda zbyt pewnie. Brud - za wysokie progi. To nie jego wina, że gra dzisiaj. On po prostu jest za słaby. Miły chłopak, podobnie jak Mati Kowalski, czy Konrad Gołoś. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
z taka grą przynajmniej świnopasów pojedziemy jak chcemy. Oby chciało im się tak samo w niedzielę.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
brud gra nienajgorzej i sie nie przyp*** sie do niego najgorszy jest jaliens zawalil nam znowu bramke niech juz spada z naszej druzyny Kibice brawo jest Piro jest impreza
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 03.11.2011 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę zestawienie kadrowe - gra jest naprawdę dobra. Przede wszystkim widać zaangażowanie.
Po przerwie Iliev za Bruda i jedziemy ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Diaz gra nawet solidnier. Myślę ze to jest pozycja dla niego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.11.2011 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zostawcie Bruda w spokoju, to jego drugi mecz w Wiśle, swoją droga wygląda na to, że nasz coach chce za wszelką cenę udowodnić, że "młodzi Polacy" są gorsi niż "jego rodacy", ale niezawodny Jaliens pokrzyżował jego chytry plan
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sie uczepiliscie Bruda .. gosc ktory ma chyba mniej rozegranych minut w Wisle niz Dawidowski, wychodzi na Fulham i co gosc ma zrobic ... zapierdalac tylko mu zostalo ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kto dziś komentuje w TV4? Da się tego słuchać, obiektywni są, i życzliwi.
Brudowi chłodnej głowy brakuje. Widać że z rozegraniem nie pogra ale kilka razy sie przy wyprowadzaniu piłki czy pressingu podpalił niepotrzebnie. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lepiej dla Fulham żeby Wisłą nie przegrała bo pewnie znajdzie się paru inteligentów co puszczą im z dymem ta stodołę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ale gniotą tego Jaliensa w studiu
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dużo miejsca do gry można tylko żałować,że nie ma Maora i Patryka mogliby sobie niezle pograć ,na chwile obecną jest dobrze biorąc pod uwage w składzie jakim gramy.
Iliev może coś zmieni doping niesamowity |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
prawda jest taka że my gramy połową rezerwowego składu, Fulham wszystkim co ma najlepsze ,a różnic wielkich nie ma ,i Illiev i Jovanovic czy nawet Genkov mogą nas tylko wzmocnić ,widzę szanse na remis
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Praca, walka, pressing - takie mecze chce oglądać. Widząc takei podejście gdzieś mam punkty. Rewelacja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ah ta zawisc, po pierwszej polowie tu widze polowa sie tnie bo Wisla nie przegrywa 4-5:0
45 minut, moze cos jeszcze sie uda zrobic jak wejdzie Iliev, Jovanović i byc moze Cvetan na system 4 4 2 ... ale Fulham robi bledy, przez co miejsce Wisle... tylko ten karzel... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja wiem ze wszyscy w komentatorzy sa za legia ale bez przesady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja bym teraz zagrał składem
Parejko Jovanovic Jaliens Diaz Paljic Wilk Garguła Kirm Iliev Biton Genkow I niech dzieje wola nieba ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Właśnie Fulham w obronie też nie jest dobre. Mamy szansę coś strzelić, moim zdaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niestety na razie wyglada to tak, jakby Fulham przyśpieszało wtedy gdy jest remis i że (przy naszej obronie) są w stanie strzelić tyle bramek ile potrzebne im będzie do wygranej. Fajnie, że piro się pojawiło...
![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szkoda Bruda, ale nie czepiajcie się go tak. On gra dopiero pierwszy poważny mecz w seniorskiej piłce od pierwszej minuty. Jeżeli mogliśmy czekać na formę Jirsaka, Garguły, a także wielu innych piłkarzy to dlaczego już skreślamy Bruda. Widać brak doświadczenia, być może umiejętności. Gdzie on je miał zdobywać? Poza tym gdzie on gra jak nie gra? Rezerw od kilku lat nie mamy. Jaliens kolejny mecz gra słabo, nie przypominam sobie spotkania, które rozegrał jak np. Piotrek Brożek z Barceloną w Krakowie.
Nie mniej na miejscu Maaskanta postawiłbym teraz wszystko na jedną kartę. Iliev, Jovanović i Genkov. Jak na brak tylu piłkarzy to gramy świetnie. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jedyne moje marzenie zeby Wisełka zagrała z taką wolą wallki w niedziele w Derbach z parchami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I dobrze. Nie wiem co chłop by musiał zrobić, żeby zmienić swój obraz. Przecież on nie zagrał pół dobrego meczu odkąd przyszedł! Jeśli mu coś wyjdzie (od wielkiego święta) to jest to fart i nieopisany szok dla widzów.
Do tego dorzucić Kirma i zawał gotowy. Dobrze, że serce młode to może jakoś przetrwam Cóż... Liczmy na cud. Wierzyć w końcu trzeba i gdzies ta wiara i nadzieja (matką głupich- wiem ) jest...![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jaliens, Lamey dziękujemy was oglądać już nie chcemy!!! Marnują prace całej drużyny.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a jako ekspert kto ? tez ciekawie gada
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawo Paljic.... ;]
jak tak można zagrać... kwa mać ma piłkę 2 Angoli go atakuje a ten zagrywa piłkę do środka!! kwa.. od tego jest aut albo wy....... przed siebie...
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 03.11.2011 o godz. 22:22.
![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|