|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie no skład zarąbisty
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Swoją drogą, nie wiem czy to nie jest umyślne zagranie ze strony Maaskanta. Zawsze można będzie kilkubramkową porażkę dodatkowo uzasadnić.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 03.11.2011 o godz. 20:03.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja piernicze który debil odpowiada za brak serbów w dzisiejszym meczu ? mam nadzieje ze Boguś jutro go wypierniczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten nasz skład to sabotaż, choć pewnie ma to swoje odbicie w tym, co czeka nas w niedzielę. Maaskant chyba rezygnuje z walki o LE, chcąc ratować posadę, wygrywając derby. Myślę, że każdy z nas przełknie dzisiaj każdy wynik, bo to Derby są najważniejsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wszystkim nastawiającym się na derby radzę sobie przypomnieć to wspaniałe widowisko na kałuży rok temu
jak się nastawiam na wiosnę ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kieruje się jak zawsze sercem i wierze...ale po przeczytaniu wyjsciowego składu pozostaje się modlić i wierzyc, nawetna przekór rzeczywistości..DOO BOJUU WISEŁKAA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Skrzydła Kirm i Brud czy Kirm i Nunez? Argentyńczyk w sumie był ściągany jako skrzydłowy, więc może taki wariant? ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z tymi Serbami to jest masakra to że posiedzieli kilka godzin na lotnisku nie powinno mieć wpływu na to że nie mogą dzisiaj zagrac...
Smród jeszcze będzie się ciągnął po tej decyzji jesli wynik okaże się kompromitujący. (Oby nie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja pier-papier:
Pareiko - Lamey, Jaliens, Diaz, Paljić - Garguła, Nunez, Brud, Kirm, Wilk - Biton Na skrzydłach Garguła z Kirmem, w środku Brud... No, trzeba wypić więcej. Jaki kierunkowy do Londynu? 0-5? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Poszedlem za glosem ogolu.
Piwko juz sie leje ,tak bedzie latwiej... Serbowie na lawce,moga grac |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Raczej Brud albo Nunez, a nie Garguła na skrzydle. Może być gorąco. Spodziewam się ciężkiego lania, patrząc na podejście Anglików do tego meczu...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
może Maaskant juz szykuje sobie alibi ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wracamy przed 9 jak młody Szczęsny?
Wystawienie Bruda w meczu w którym wszystko wskazuje na przyjęcie x bramek w plecy uważam za s....ysyństwo. Wyjdzie że chłopak się nie nadaje. Prawda panie Maskaant? Jeszcze Jaliensa zmień żeby się nie załamał. Niech gra Czekaj a ziomka oszczędź
Ostatnio edytowane przez MatMario : 03.11.2011 o godz. 20:24.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Guest
|
|
TO już kolejna szansa dla 22 letniego dorosłego faceta, przypominam że grał w meczu ze słabiutką Limanovią przeciwko której nic nie pokazał. Wydarzenie z Serbami jak dla mnie nadal jest owiane jakąś tajemnicą, nie przyjmuję do wiadomości tego że nie grają dlatego że siedzieli na lotnisku.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.11.2011 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
PS. po "głębszym" namyśle sądzę, że dziś jest ten dzień. Garguła powróci i to powróci w wielkim stylu. Poprowadzi nas do sensacyjnej wiktorii. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A może serbowie na ławce z powodu braku wiz a gdyby zagrali to moglibyśmy mieć walkowera ? niemożliwe,że Maaskant dał ich na ławke bo wczoraj nie trenowali nie wierzę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Widzę, że przyjmujecie taktykę którą ja właśnie wprowadzam w życie. Choć tego sam nigdy - polewam czystą, od razu humor lepszy.
Ciekawe posunięcie trenera, jak czytałem tytuł niusa spodziewałem się, ze Serbowie dalej siedzą na dołku a nie że jest to swiadome działanie. No bo jak jeden trening mógł załamać koncepcję trenera. Coś co było planowane i myślę omawiane przezd wylotem. Boje się że żadnej koncepcji nie ma stąd trochę to wygląda na łapankę "pierwszych lepszych co się nawinęli". Chciałbym, zeby im jeb..ło światło na stadionie ale w 10 minucie i już więcej nie wstało. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jesli zagramy dobry mecz to wynik mnie wali ale jesli odwalimy jakąś kaszane..to Cupial powinien z miejsca wywalic za ten jeden wielki burdel ktory jest w druzynie...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja bym to porównał do ściągnięcia Chaveza w ostatnim meczu.
Nie grał było źle, rzucamy go dziś na najgłębszą wodę jaką się da. W....ieni angole przegraną na wyjeździe. Jeszcze chwilę temu się do niczego nie nadawał, teraz ma pierwszy skład w takim meczu. No nic, powodzenia. Oby jak najmniej zajebał, może niech podpowiada obrońcą i kontroluje grę? ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dostali wizy,do hotelu dojechali wieczorem, moga grac bo sa oficjalnie na rezerwie
![]() A dlaczego ich nie ma w 11tce ? pytaj złotoustego ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Są na ławie, tak że przeszkód jakichkolwiek w graniu dzisiaj nie ma. Przynajmniej nie są mi znane.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wiadomo ilu naszych "braci" za Wisłą poleciało
? |
|
|
|
Guest
|
|
Co gdyby zabrakło jakiś papierków na mecz o Ligę Mistrzów ? Do tego jakieś kłótnie na treningach, ogólnie mam wrażenie że dużo rzeczy w klubie jest do góry nogami. Trzeba tupnąć nogą.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.11.2011 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyli nie gra nasz najlepszy prawy obronca (a moze i najlepszy z obroncow w ogole), najlepszy ofensywny pomocnik.. Ciekawe, juz mnie to nawet przestaje irytowac. Bo jesli Iliev nie gra aby byc w pelni sil w niedziele to sa to jakies kpiny i skandal, bo sprowadzilismy w takim razie inwalide. Czlowieka, ktory zarabiajac 250 tys Euro nie jest w stanie zagrac 2x 90 minut w tygodniu. Jesli to jest to mityczne budowanie druzyny to nie mam wiecej pytan.
Tesknie tylko za ubieglymi latami kiedy caly dzien czekalo sie na mecz w pucharach, myslalo o nim, liczylo na emocje, bramki, awans. Mam nadzieje, ze niedlugo to wroci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dołączam się do Was, na trzeźwo nie dam rady tego obejrzeć.
I żadnych półśrodków, tylko 40 %. Co ten Robert kombinuje? Do boju Wisełka!!! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|