|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A może ktoś w klubie się ogarnie i wy.......i go dyscyplinarnie !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
W każdej plotce jest choć trochę prawdy, gdyby się nic nie wydarzyło nie było by tego newsa. Naszym galeryjnym gwiazdeczką już trochę bije i zapomnieli kim są i dla kogo grają. Stanowczo za dużo wywiadów i pipczenia w mediach. A potwierdza to ostatni news na TWSD o obecności w mediach. Lukrowane chłopczyki i inne gwiazdeczki do roboty inaczej wynocha! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy wiadomo o co się kłócili nasi holendrzy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak to Holendrzy - o skręta
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Podobno na treningu Lamey z Maskaantem..
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Holender jasny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Podobno to podobno tamto. Ten dziennikarzyna który to napisał nie zna holenderskiego więc nie napisał o czym się kłócili... jeśli takie zdarzenie miało miejsce. Po drugie co to za dziennikarzyna co nawet tego nie uwiecznił komórką czy innym tosterem - przecież taki filmik robił by furorę w anty-Wiślackich mediach... Dziwne to trochę, że nagle dochodzi do spięcia pomiędzy Holendrami, którzy zdaniem tych samych czy podobnych mediów mają tajemniczy pakt o współpracy podpisany
![]() Na głównej jest fota jak Lamey gra w treningu przed Fulham. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._Fulham/53814/ Zatem chyba ten artykuł to dmuchanie piany? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A co tam u Boukhariego ? Wie ktoś co u niego ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To chyba Boguski
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Coś kolega chyba przespał ostatnie 9 dni ...
![]() http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=15283 Pięć stron wcześniej już o tym zaczęto pisać. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak zle sie dzieje w klubie to sa tez sprzeczki i utarczki (chodzi o gre jaka prezentujemy)
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.11.2011 o godz. 19:00.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A kto twierdzi, że się źle dzieje? Pokłócił się z trenerem, trener go wyrzucił z treningu może zacznie się bardziej przykładać do gry i treningów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Diaz dzisiaj przy Jaliensie wyglądał jak profesor. Trzeba zacząć kombinować i ja wiem, ustawić Juniora i Osmana w środku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Może miejsce Diaza to na środku , zagrał całkiem dobrze , Lama jak wiadomo , Q , tez wiadomo , 3 bramki wpadły od Pajlicia strony ;/ nie można grać cały rok bez obrońcy.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tak, Diaz zagrał naprawdę nieźle na stoperze. Jest więc alternatywa dla Kew: para Chavez-Diaz. Nie brzmi zachwycająco, ale Jaliens gra pytę nad pytami.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Swoją drogą - gdzie te łajzy które wyzywały mnie kiedy pisałem, że nie mamy obrony? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|