|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Żydki zrobiły akcje propagandową z koszulką. Ciekawe ile ona trwała 5 min, 10 min
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wiedzą jakby się to skończyło gdyby zostawili na dłużej, zobaczyli by ją zapewne na derbach w niedziele
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sobol jak ma jaja, powinen dostać 5 min po odprawie meczowej na swoją przemowę. iI zaraz przed meczem powiedzieć ile ten mecz znaczy dla Wisły, wstrząsnąć nimi porzadnie... Bo w perspektywie większości piłkarzy to będzie kolejny mecz, po którym kibice albo będą klaskać i się cieszyć ze zwycięstwa, albo w przypadku remisu lub przegranej powściekają się przez dzień,dwa? i pożalą się na forum... Nie wyobrażam sobie kur.wa, żebym przez piłkarzy nie mógł wyjść w poniedziałek z podniesiona głową na miasto!
Powód: Każdy piłkarz niech pamięta, wynik derbów to rzecz święta!!!
Ostatnio edytowane przez mc-money : 31.10.2011 o godz. 07:37.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
derby muszą być nasze!! Ja nie wiem jak zmotywować grajków ale myślę że Radek powinien coś wymyślić extra. Być może jakaś wizyta prezesa w szatni... Ja nie sądziłbym RM bo to nie on gra tylko piłkarze i myślę że ustawia ich ofensywnie tylko ci nie potrafią wyjść z obrony płynnie nie mówiąc już o ataku pozycyjnym czy też jakiejś szybkiej kontrze... wiem że wygląda to na to że grajki grają ultra defensywnie ale jak się nie ma z kim grać z przodu to potem to tak wygląda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na boisku nie są najważniejsze umiejętności, a walka i zespołowość. jak będziemy gryźć trawę, nie odkładać nogi, walczyć o każdy skrawek boiska to wygramy.. niestety ostatnio brak ambicji. Licze w tym meczu na Sobola, że zmotywuję piłkarzy przez wyjściem na boisko. I bez słodkich słow jak by to dobrze było wygrać, trzeba wszystkich opier.dolić i postawić sobie jasny cel-wygrana!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, derby bez przerwy! Ale wygrać trzeba!
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nie chce mi się cytować wszystkich wpisów typu "tylko wygrana" , zapraszam jednak do odrobiny realizmu. Wisła gra tak, że można liczyć na szczęście, na gorszy dzień Cracovii albo nie wiem na co niestety, ale na świadomość wagi derbów to w tej legii cudzoziemskiej bym nie liczył. Choć jeśli was te, tyle buńczuczne co abstrakcyjne, wpisy jakoś na duchu podtrzymują to piszcie sobie, nawet jeśli śmiesznie to brzmi. Mam nadzieję na wymęczone zwycięstwo. Nadzieję opartą na ..... niczym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Wiem że mamy burdel w obronie ale przy tym co wyprawia u żydów niejaki Żytko, błędy naszych stoperów można nazwać "niegroźnymi potknięciami". O ich sile ofensywnej nie ma co dyskutować bo ona po prostu nie istnieje, no dobra nie istniała by, gdyby nie to, że znalazła się w tym zespole jedna "czarna owca" To My jesteśmy faworytem tego meczu( choć niektórzy na tym forum sądzą chyba inaczej), to są derby i trzeba je kurva wygrać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Źydy obrały cel - 1 liga - nie zawiedźmy ich i sprawmy ze po meczu będą jeszcze bliźej celu. Taka pomoc z naszej strony dla sąsiadki. JŹS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Dobre miejsce, pora, turyści etc. etc. Nie dziwmy się jak icki później piszą, że na mieście są bardziej widoczni, no bo coś w tym jest. p.s. Czy ty i twój poprzednik zrobiliście coś w kierunku, żeby im przeszkodzić w tym ?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie interesuje mnie styl i sposób w jakim wygrają bo nie wyobrażam sobie porażki w tym meczu, w Londynie mogą przegrać byle nie w tym ....idołku.
DERBY RZECZ ŚWIĘTA !! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W meczu z Podbeskidziem komentatorzy mówili coś, że Wisła gra lepiej na wyjazdach niż na R22. Tymczasem na wyjazdach lepszy jest od Wisełki taki ŁKS... Co do meczu to możliwy jest każdy wynik a najbardziej prawdopodbne to: 0:0, 1:0 lub 0:1. Obie drużyny mało potrafią więc nie spodziewam się gradu bramek tylko topowa kopanina + przepychanie piłki + kopanie po kostkach na poziomie I-ligowym z obu stron.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wisła gra słabo ale najsłabiej gra Cracovia. Jak przegramy to bedzie katastrofa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Za kartki poleciało im trochę typów z obrony o ile się nie mylę. Marzę o Żytce na stoperze. Fantasista Szeliga zdrowy? Oby. Radomski też klasowy grajek. Liczę na popis któregoś z tego triumwiratu.
Gramy bułę, żydy grają jeszcze gorzej. Maas zapewne znowu ustawi zespół na kontrę (skoro nawet z Limanovią graliśmy w ten sposób). Oby było widać różnicę na boisku. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Sprawdziłem sobie i wykazujesz wyjątkową nadaktywność głownie przed derbami, Amiką, Arką, Polonią B i Koroną. Wracaj tam gdzie twoje miejsce, za wielką łąkę, tam bedziesz bardziej widoczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
tak sobie myśle zeby Nuneza na lewą obrone a Dragana na lewą pomoc i Kirm na ławe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ostatnie derby na kałuży to był pojedynek na poziomie B klasy - w tym szykuje się podobnie ciekawe spotkanie
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Co do napinki przedmeczowej - czy kibice Wisły powinni zawodników Cracovii nazywać (obraźliwie) "żydami" - toż w naszym zespole jest więcej prawdziwych Żydów niż u nich (chyba, że się mylę - nie znam zawodników Cracovii ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
żyd z Cracovii, a Żyd (Izraelczyk) to nie to samo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koleżanki same tak na siebie mówią od jakiegoś czasu, możesz spać spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Dlatego najlepiej nazywać ich parchami... u nas parcha nie znajdziesz. |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Może zwiększyliby sektor gości dla nas, w związku z tym że na pewno nie wypełnią tego swojego hipermarketu? Niech mnie ktoś poprawi, ale o ile się nie mylę to dotąd ani razu nie było u Nich kompletu? Myślę, że info przed derbami o zdrowym Maorze (wie ktoś coś o tym?) byłoby niezły straszakiem
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ludziska opanujcie się z tym pesymizmem.Taka wtopa jak z góralami nie ma prawa się powtórzyć .Pojedziemy z qrwami równo.Jak dle mnie to 2-0 lub 3-1
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Piszecie że nasi na derby nie identyfikują sie z Wisłą. To który z tych parchów ma się identyfikować ze świętą wojna: Cahalon, Hosek, Kosanovic, Puzigaca Visnakovs Struna, Suvorov, Ntibazonkiza van der Biezen
Rozjezdzać szmaty i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
oj nie chcę nic mówić, ale byłem dziś koło południa w okolicach ichniejszego stadionu i patrząc na kolejki to kas to komplet raczej będzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W niedzielę gramy 184te czy 186te Derby?
Tutaj http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ia_%28Derby%29 w ostatniej tabelce poprzednie Derby mają numer 185. Skąd więc różnice? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Każdy inny wynik niż zwycięstwo, to będzie jedna, wielka kompromitacja. Porażkę z Podbeskidziem jakoś zaakceptowałem ale porażki w Derbach sobie nie wyobrażam.
Mam nadzieje, że w końcu wyjdziemy na dwóch napastników, bo może wtedy coś zaskoczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
My na pewno bez Bunozy, Małeckiego, Meliksona i Sobola tak?
Czy ktoś jeszcze ma kontuzje/kartki ? Jovanovic i Genkov już zdrowi, trenują normalnie z drużyną PARCHY - MONARCHA 0-3 Iliev Biton Wilk ! Powód: Hattrick Diaza to przesada :D
Ostatnio edytowane przez TRZEBINIAnin : 01.11.2011 o godz. 13:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie było.
Co do Sobolewskiego i Meliksona, to nie wiadomo do końca. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|