|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Słowem wstępu, uważam że Wisła na chwilę obecną kompromituje się brakiem zorganizowanego wyjazdu, który przy pomocy SKWK i innych grup, nawet mniej oficjalnych, ale nazwijmy je "decyzyjnymi", z tubą propagandową czy to internetu czy stadionu powinny rozreklamować chyba najważniejszą manifestację (i święto) patriotyczne po obaleniu w Polsce komunizmu. Ja rozumiem, że "kumaci jadą samochodami więc nie ma problemu", ale właśnie problem jest w tym, że nie chodzi o to by do Warszawy pojechała drobna delegacja ogarów z Krakowa, tylko cała masa, setki, młodych i starszych, ludzi dla których Polska to nie tylko 6 liter tylko coś więcej, ludzi którzy są gniewni i mają dość coraz bardziej zakłamanych rządów w Polsce i każdego dnia srających nam do mózgów przez skorumpowane i służalcze im marks-media. Ten Marsz to coś czego w naszym kraju bardzo brakowało, nie jest to manifestacja dla żadnej partii politycznej, bo nie oszukujmy się, obecnie nie ma żadnej partii, która by komuś odpowiadała w 100% i chciała zrobić porządek z tym oligarchicznym syfem naszej pseudo-demokracji, demokracji równiych i równiejszych... 11 listopada to święto, którego nie trzeba wcale obchodzić, nie ma takiego przykazu, ale z szacunku dla naszych przodków, którzy wylewali krew i oddawali życia, po to tylko żebyśmy mówili po polsku, wypadałoby oddać im jakiś hołd - Marsz jest do tego idealną okazją. Jeśli siedzicie teraz przed komputerem i tak tylko z boku przyglądacie się naszej tu dyskusji, pozwólcie że zabiorę Wam jeszcze 20 minut z Waszego czasu (to tylko ile oglądacie jeden odcinek "Jak Poznałem Waszą Matkę") aby obejrzeć dzisiejszą bardzo ciekawą dyskusję Bosaka z jakimś lewicowcem z Przekroju http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Qdt9eTE3pyQ oraz drugi filmik, pewnie już większość z Was oglądała, ale zalinkuję na wszelki wypadek, apel do kibiców gen. Zbigniewa Ścibora... http://www.youtube.com/watch?v=cIDkhBjOS3w Mi po obejrzeniu tego zrobiło się głupio, że nie robię więcej dla Polski a bilet na wyjazd kupiłem tego samego dnia. PS Jeśli uważacie, że wyjazd na marsz "jest zbyt drogi" lub "zbyt daleko" to pomyślcie o tych dziesiątkach i setkach emigrantów, o których wiem że przyjeżdżają z Anglii, Ameryki, Hiszpanii i innych dalekich krajów. Tylko po to by oddać hołd poległym żołnierzom. Przemyślcie to. ![]()
Ostatnio edytowane przez EnigmaWP : 30.10.2011 o godz. 17:42.
![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
|
|