The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 12:10
Łukasz1987 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie ile biletów zostało przyznanych dla kibiców Podbeskidzia
Nie spodziewał bym się by było ich więcej jak 100-200

Edit: Szok, http://ts.podbeskidzie.pl/a1910/nie-...letow-na-wisle
Ale raczej wątpliwe by aż 1600 ich przyjechało
Ostatnio edytowane przez h3po4 : 29.10.2011 o godz. 12:13.
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Stary 29.10.2011, 13:18
" Jedyną możliwą drogą obejrzenia meczu na żywo jest zaopatrzenie się w wejściówki już na miejscu w Krakowie bezpośrednio przed spotkaniem, po uprzednim wyrobieniu Karty Kibica Wisły Kraków "

Widzicie jakiś sens? Kibicu Podbeskidzia/ amici czy żydow, chcesz obejrzeć mecz? a nie ma już biletów na sektor gośći? Wyrób sobie karte kibica Wisły Kraków!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 29.10.2011, 13:29
mc-money napisał(a):Wyświetl post
" Jedyną możliwą drogą obejrzenia meczu na żywo jest zaopatrzenie się w wejściówki już na miejscu w Krakowie bezpośrednio przed spotkaniem, po uprzednim wyrobieniu Karty Kibica Wisły Kraków "

Widzicie jakiś sens? Kibicu Podbeskidzia/ amici czy żydow, chcesz obejrzeć mecz? a nie ma już biletów na sektor gośći? Wyrób sobie karte kibica Wisły Kraków!
info ze strony podbeskdzia, a nie Wisły.

poza tym dawniej też obcy kupowali bilety na nasze trybuny gdy nie przyjmowaliśmy gości
ujawniony kibic Podbeskdzia na naszych sektorach = momentaly wylot!!!! byśmy potem nie czytali na forum, że byli i nikt nic nie zrobił.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Stary 29.10.2011, 13:35
wiem, nie chodzi mi o sam fakt, że oni przychodzą czy coś.
Chodzi mi o potrzebną karte kibica do zakupu biletu, to jest bezsensu
Jakiś turysta czy ktoś chce obejrzeć mecz (pewnie raz w życiu) i musi wyrabiać karte KIBICA WISŁY
Wiem, że ten temat był już dawno omawiany, ale wymóg, aby karty kibica były potrzebne na mecze ligowe jest bezsensu ....
Ostatnio edytowane przez mc-money : 29.10.2011 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Od: 08.2011

Stary 29.10.2011, 14:44
Cytat:
ujawniony kibic Podbeskdzia na naszych sektorach = momentaly wylot!!!!
Mogę spytać dlaczego? Oczywiście zakładając, że ów "ujawniony kibic Podbeskidzia" nie będzie robił syfu, a jedynie w środku dopingował swoją drużynę.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 29.10.2011, 15:12
mnemonic napisał(a):Wyświetl post
Mogę spytać dlaczego? Oczywiście zakładając, że ów "ujawniony kibic Podbeskidzia" nie będzie robił syfu, a jedynie w środku dopingował swoją drużynę.
ano dlatego, że stadion Wisły i jej trybuny są dla kibiców Wisły, a nie Podbeskdzia, Legii, Lecha, Widzewa itp. goście mają swój sektor
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 15:36
Cytat:
ano dlatego, że stadion Wisły i jej trybuny są dla kibiców Wisły, a nie Podbeskdzia, Legii, Lecha, Widzewa
Wydaje mi się, że stadion Wisły i jej trybuny są dla każdego, kto zapłaci za bilet i będzie umiał się na stadionie odpowiednio zachować (nie dotyczy to oczywiście sektora C).
Cytat:
goście mają swój sektor
Ultrasi gości mają swój sektor. Pikniki gości nie.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 29.10.2011, 15:47
Wydaje mi się, że stadion Wisły i jej trybuny są dla każdego, kto zapłaci za bilet i będzie umiał się na stadionie odpowiednio zachować (nie dotyczy to oczywiście sektora C).

co za bełkot

źle Cis ię wszystko wydaje, stadion Wisły jest dla Wiślaków

gdyby tak było jak piszesz po co sektory gosci na stadionach całego świata

nie ośmieszaj się
Cytat:
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 15:50
Cytat:
gdyby tak było jak piszesz po co sektory gosci na stadionach całego świata
To Ty się nie ośmieszaj i przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem. Cytuję:
Cytat:
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 29.10.2011, 16:09
To Ty się nie ośmieszaj i przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem. Cytuję:
Cytat:
nie będę dyskutował z idiotą

zapoznaj się z regulaminem stadionu Wisły i zasadami przyjmowaia kibiców drużyny przyjezdnej, nie znalazłem tam rozgraniczenia na ultras/piknik
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.10.2011 o godz. 16:15.
Cytat:
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 20:05
Cytat:
nie będę dyskutował z idiotą
Skoro wyzywasz mnie od idiotów, nie podawszy wcześniej żadnych argumentów za swoją tezą, oznacza to, że Ty w ogóle nie potrafisz dyskutować.
Cytat:
zapoznaj się z regulaminem stadionu Wisły i zasadami przyjmowaia kibiców drużyny przyjezdnej
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/regulamin/
Albo jestem ślepy, albo tu nie ma ani słowa o przyjmowaniu kibiców drużyny przyjezdnej.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Stary 29.10.2011, 20:32
Skoro wyzywasz mnie od idiotów, nie podawszy wcześniej żadnych argumentów za swoją tezą, oznacza to, że Ty w ogóle nie potrafisz dyskutować.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/regulamin/
Albo jestem ślepy, albo tu nie ma ani słowa o przyjmowaniu kibiców drużyny przyjezdnej.
Daniec powinien ten dialog wykorzystać w swoim następnym skeczu hahaha bo to są żywe JAJCA <lol2>

PvD 100% zrozumienia
Być okrutny i odważny
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 29.10.2011, 20:34
Kpisz ....a czy o droge pytasz? W dupie mam czy dostanę bana ale jak takie pokemony przychodza na R22 to już się źle dzieje. 'wiślak' (bo WIŚLAKIEM nazwać Cie nie można) będziesz pisał na forum Wisły że dla niego to nic złego jak kibic przeciwnej drużyny siedzi na sektorze NASZYM sektorze ! No ja .......e ! Chłopie, otrząśnij się. Jesteś kibicem Wisły czy kibicem 'polskiej piłki' dla którego kibic przeciwnej drużyny na naszej trybunie nie jestem niczym złym. Czego ja dożyłem...Najgorsze jest to, że taki palantów na R22 jest coraz więcej.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 20:39
Cytat:
Kpisz ....a czy o droge pytasz? W dupie mam czy dostanę bana ale jak takie pokemony przychodza na R22 to już się źle dzieje. 'wiślak' (bo WIŚLAKIEM nazwać Cie nie można) będziesz pisał na forum Wisły że dla niego to nic złego jak kibic przeciwnej drużyny siedzi na sektorze NASZYM sektorze ! No ja .......e ! Chłopie, otrząśnij się. Jesteś kibicem Wisły czy kibicem 'polskiej piłki' dla którego kibic przeciwnej drużyny na naszej trybunie nie jestem niczym złym. Czego ja dożyłem...Najgorsze jest to, że taki palantów na R22 jest coraz więcej.
OK. A teraz weź głęboki oddech i spróbuj napisać jakiś logiczny argument. Może nawet Ci się uda napisać kilka zdań bez rzucania obelg, ale to musiałbyś naprawdę bardzo się postarać.

Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział.

Cytat:
Daniec powinien ten dialog wykorzystać w swoim następnym skeczu hahaha bo to są żywe JAJCA <lol2>
To może Ty mi wskażesz miejsce w tym regulaminie, w którym jest napisane cokolwiek o kibicach gości?
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 29.10.2011, 20:50
OK. A teraz weź głęboki oddech i spróbuj napisać jakiś logiczny argument. Może nawet Ci się uda napisać kilka zdań bez rzucania obelg, ale to musiałbyś naprawdę bardzo się postarać.

Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział.

To może Ty mi wskażesz miejsce w tym regulaminie, w którym jest napisane cokolwiek o kibicach gości?

Nie przegadasz takiego

Okej wiślaku, przyjdź na sektor Legii jak będziemy z nimi grać w Warszawie w następnym sezonie. Wtedy będziesz wiedział o czym piszę. Bez odbioru KIBICU WISŁY.

Pozdrawiam i czekam aż zaliczysz ten niebywały mecz w Warszawie (Warszawa to pierwszy lepszy przykład. )
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 20:56
Cytat:
Okej wiślaku, przyjdź na sektor Legii jak będziemy z nimi grać w Warszawie w następnym sezonie.
Będę miał ochotę to przyjdę.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 29.10.2011, 20:57

Dobrze, idź tylko potem dokładnie opisz gdzie Ci najebali, co Cie dokładnie boli. itp. Chciałbym to wiedzieć, chyba rozumiesz WIŚLAKU.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Stary 29.10.2011, 21:05
Przyjdź na żyletę, to taki sektor neutralny dla kibiców z jednych i drugich drużyn z którymi gra Legia będziesz mógł tam sobie usiąść nikt ci nie bedzie śpiewał nad uchem ; ) To jest stadion dla ciebie co tam u nas!
Być okrutny i odważny
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.10.2011, 23:02

o jeeezu. Skąd żesz ty się urwał? Argument jest prosty jak budowa cepa. Stadion miejski im. Henryka Reymana w Krakowie jest dla kibiców Wisły Kraków... z wyłączeniem sektora o pojemnosci 1650 miejsc dla kibiców przyjezdnych. Zrozumiałeś?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.10.2011, 23:06
kuba_cf napisał(a):Wyświetl post
No i tutaj pojawiają się sprzeczne informacje. Na Fulham kupowałem bilet znajomemu i jego bratankowi który ma 14 lat. Chciałem kupić bilety bez zniżki, bo nie mógł mi dać legitymacji z tego względu, że była mu potrzebna do dojazdów do szkoły, na co pani w kasie powiedziała że po Peselu system jej nie puści i tak sprzedała mi bilet ulgowy bez legitymacji. Natomiast przy zakupie biletu na mecz ligowy od innego znajomego wymagana była legitymacja.
To ten system jest naprawdę super, bo ja z kolei przed Odense miałem taką sytuację, że zapomniałem legitymacji i biletu ulgowego nie dostałem, mimo iż na mój pesel kupiony jest karnet ulgowy, a jak nie miałem karnetu to same bilety ulgowe i jakoś się na ten pesel dało kupić normalny, oczywiście z niekorzyścią dla mnie, chociaż przekonywałem panią na różne sposoby Ale tak to jest jak system sprzedaży robią ludzie z Wisły, żeby mieć oszczędności, jak sprzedaż przez neta będzie miała taki system jak ten to nie ma co nawet na nią czekać.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 29.10.2011, 23:15
Cytat:
Argument jest prosty jak budowa cepa. Stadion miejski im. Henryka Reymana w Krakowie jest dla kibiców Wisły Kraków... z wyłączeniem sektora o pojemnosci 1650 miejsc dla kibiców przyjezdnych.
To nie jest argument, to jest teza. Ale może już starczy?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 30.10.2011, 06:50

A gdzie jest zapisane, ze w szaliku Wisly nie mozesz przejsc przez Oswiecenia, ano nigdzie. Nie wszystko co nie jest zakazane prawem jest dozwolone. Sa zwyczaje, tradycje, inne normy, ktore wyznaczaja co jest dozwolone i zakazane.

a tak naprawde czlowieku to idz sie je.nij w leb, bo pierniczysz jak potrzaskany. stan nastepnym razem kolo delikwenta w obcych barwach i go bron na R22. Wtedy mam nadzieje, ze braku roxumienia dlowa pisanego. Chcialbym miec wtedy tez mozliwosc wytlumaczenia Tobie tego Twojego foux pas.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 30.10.2011, 09:16
Cytat:
A gdzie jest zapisane, ze w szaliku Wisly nie mozesz przejsc przez Oswiecenia, ano nigdzie.
Jak dla mnie to można sobie chodzić w szaliku dowolnego klubu na świecie po dowolnym osiedlu na świecie. A to, że mogą znaleźć się ludzie, którzy odpowiedzą na to agresją, to już problem prokuratora.
Cytat:
stan nastepnym razem kolo delikwenta w obcych barwach i go bron na R22.
Na wczorajszym meczu byłem z dwoma kolegami z Bielska, kibicami Podbeskidzia. Ja w szaliku Wisły, oni oczywiście bez jakichkolwiek emblematów, ale też jakoś szczególnie się nie kryli z tym, komu kibicują (przy bramce nawet wstali i unieśli ręce w geście radości). Pewnie zostanę za to zdanie zlinczowany ale Panowie, zluzujcie, to jest tylko piłka.
Ostatnio edytowane przez mnemonic : 30.10.2011 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 30.10.2011, 16:48
Rybka1928 napisał(a):Wyświetl post
To ten system jest naprawdę super, bo ja z kolei przed Odense miałem taką sytuację, że zapomniałem legitymacji i biletu ulgowego nie dostałem, mimo iż na mój pesel kupiony jest karnet ulgowy, a jak nie miałem karnetu to same bilety ulgowe i jakoś się na ten pesel dało kupić normalny, oczywiście z niekorzyścią dla mnie, chociaż przekonywałem panią na różne sposoby Ale tak to jest jak system sprzedaży robią ludzie z Wisły, żeby mieć oszczędności, jak sprzedaż przez neta będzie miała taki system jak ten to nie ma co nawet na nią czekać.
A ile masz chłopczyku lat? W naszym kraju istnieje obowiązek nauki do ukończenia 18. roku życia. Dlatego system jest skonstruowany tak, że osoby które 18 lat nie skończyły mają przyznawaną ulgę z automatu. Choćby kasjer nie wiem jak bardzo chciał takiej osobie sprzedać bilet bez zniżki - po prostu nie da rady. Ale jak skończyłeś lat 18 i nie jesteś dziewczyną/kobietą (bo te również automatycznie mają zniżkę) to za każdym razem MUSISZ okazać legitymację przy zakupie biletu, by był ulgowy. Nie ważne ile ich wcześniej kupowałeś i czy masz ulgowy karnet. Tylko legitymacja jest dokumentem uprawniającym do ulgi.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 31.10.2011, 08:10
Jak dla mnie to można sobie chodzić w szaliku dowolnego klubu na świecie po dowolnym osiedlu na świecie. A to, że mogą znaleźć się ludzie, którzy odpowiedzą na to agresją, to już problem prokuratora.
Na wczorajszym meczu byłem z dwoma kolegami z Bielska, kibicami Podbeskidzia. Ja w szaliku Wisły, oni oczywiście bez jakichkolwiek emblematów, ale też jakoś szczególnie się nie kryli z tym, komu kibicują (przy bramce nawet wstali i unieśli ręce w geście radości). Pewnie zostanę za to zdanie zlinczowany ale Panowie, zluzujcie, to jest tylko piłka.
jaka tylko piłka?!! chyba dla Ciebie sympatyku nowoczesnego futbolu. Co za koleś, że tacy chodzą na R22 to wstyd na całą Polskę, jesteś kosmitą do kwadratu. Lata sukcesów przewróciły Ci w głowie. Twój mózg to troty stworzone przez gówno wyborcze i tefałen, nic więcej.

WISŁA to coś więcej niż 5 liter, więcej niż 90 minut meczu, więcej niż wyniki, porażki, zwycięstwa. Wisła to my, kibice, historia i wspomnienia. A nie Ty i twoja tylko piłka... Stałeś na sektorze, gdzie były same "c.py", zresztą Ty też nią jesteś. Albo nikt, dla kogo barwy są ważne tego nie zauważył.

Byłem zły na Małego za słowa, które powiedział po meczu z Lechią, ale teraz zaczynam się przekonywać. On miał rację, pełną rację. A takich jak Ty nie chcę widzieć na stadionie przy R22.

Przepraszam Moderatorów, że się uniosłem. Zdarza mi się to rzadko, ale dziś nie wytrzymałem.

Ps. problem będziesz miał Ty lub inny delikwent, a nie prokurator - jak się chodzi z szalikiem wszędzie gdzie komuś się podoba (bo wg prawa nie jest to zakazane), to można wyjechać z osiedla z kosą w dupie (lub gorszym miejscu). Nie masz pojęcia o świecie i realiach, a Twoje bujanie w obłokach i marzycielstwo jest dziecinne. Zresztą jestem pewien, że Ty szalik ściągasz jak schodzisz z trybuny. Piszesz powyżej, że Wisła to tylko piłka, więc czego się można po kimś takim spodziewać.
A prokurator co najwyżej będzie miał trochę pracy, po której wróci do domu, zje obiad, pobawi się z dziećmi lub pójdzie z żoną do kina lub teatru.

A z tego co zrozumiałem, zachęcasz do konfidenctwa-donosicielstwa !!
Pytanie poważne do Moderatorów, komu pozwalacie się wypowiadać na tym forum ? Wisła chlubi się tym, że honor i zasady są dla nas ważne. Nie jesteśmy szmatami pokroju sracovii, polonii i koronki.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 31.10.2011 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując
mnemonic
Banita

Stary 31.10.2011, 14:02
domin_czyzyny, rozumujemy w zupełnie innych kategoriach. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, napisałem do Ciebie na PW, ale nie zaśmiecajmy tego tematu.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 31.10.2011, 15:24
domin_czyzyny, rozumujemy w zupełnie innych kategoriach. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, napisałem do Ciebie na PW, ale nie zaśmiecajmy tego tematu.
dla Ciebie piłka, dla nas coś więcej... to nie znaczy, że mamy luzować... nie pouczaj, nie umoralniaj, nie forsuj swojego punktu widzenia o ile jest on niezgodny z filozofią zdecydowanej większości. Jeśli nie rozumiesz tego, to chociaż respektuj to, że inni widzą to inaczej niż ty, wtedy będziesz miał szacunek, nikt ci nie będzie dissował. Na meczach jest tak, bo tak jest i już, jeśli ci się nie podoba i chcesz zmieniać świat załóż stowarzyszenie a nie podważaj sensu życia tysiący ludzi.
skończcie temat i pozdrowienia
Ostatnio edytowane przez palikot : 31.10.2011 o godz. 15:26.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.11.2011, 18:29
Bilety na mecz z Górnikiem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/

Teraz jest moment kiedy Polsce należy pokazać że potrafimy stawić się w dużej liczbie. Nie sztuką jest być z Wisła kiedy jest dobrze, sztuką jest przy niej gdy tego potrzebuje
Ostatnio edytowane przez CH. : 10.11.2011 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.11.2011, 18:49
Będzie na tym meczu pięciocyfrowa liczba kibiców ? Szczerze, może być ciężko
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Od: 04.2011

Stary 10.11.2011, 18:50
duzo zależy od karnetowiczów bo jest ich około 9tyś i czy zechce im sie wyrzucić pieniądze
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów