The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2011, 18:54
Hmm...

Przeczytaj ten post ponownie. I jeszcze raz. A potem ponownie. Jeśli nie uważasz, że jest obraźliwy dla adresata - to nie mamy o czym dyskutować.

BTW: i zarobiłeś kolejny punkcik do globalnej puli. Brakuje jednego do pauzowania. Za przekręcanie nicków 1 pkt karny - z urzędu.

PS. Tarantula: nikt nie kasował twojego posta, nie ma po nim śladu. Może coś na łączach, może nie wysłałeś posta. Nie wiem.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 23.10.2011 o godz. 18:58.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.10.2011, 19:44
Żałosny prowokator. Weźcie go uśpijcie albo coś, bo zaraz burdel się zrobi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.10.2011, 19:46
Antystens vol 3 !

Żartuje oczywiście...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.10.2011, 19:48
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Antystens vol 3 !

Nie wiem. Też majaczy, ale to może być przypadkowa zbieżność
Zaraz wyczyta z ruchu warg Małka za ile mecz kupiliśmy...

EDIT:
No to teraz macie przejechane
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.10.2011 o godz. 19:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.10.2011, 20:25
A wiecie, że to wcale nie jest niemożliwe? Niby provider inny, ale okolica ta sama :]
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 23.10.2011, 21:06
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Hmm...

Przeczytaj ten post ponownie. I jeszcze raz. A potem ponownie. Jeśli nie uważasz, że jest obraźliwy dla adresata - to nie mamy o czym dyskutować.

BTW: i zarobiłeś kolejny punkcik do globalnej puli. Brakuje jednego do pauzowania. Za przekręcanie nicków 1 pkt karny - z urzędu.

PS. Tarantula: nikt nie kasował twojego posta, nie ma po nim śladu. Może coś na łączach, może nie wysłałeś posta. Nie wiem.

Nie, nie uwazam. Jeśli judasz poczuje sie obrażony "pasozydkiem" to się ciesze bo skoro ty to zrozumiałeś to oni też powinni. A może obrazilem kogos tym ze wypomniałem jego propozycje sprzedazy Patryka.M do judaszy? Czyż to nie jest chore?

poza tym to nie moja wina ze masz jakis bzdurny nick.

Załóż lepiej forum brazylijskie bo tutaj tylko mieszasz i nic poza tym.

Jesli jestes taki skrupulatny to prosze trzymaj sie tego i zacznij innym dawac upomnienia i bany... bo jesli to tylko kolejna prowizorka to dodam ze załosna.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.10.2011 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.10.2011, 21:16
Cytat:
Jesli jestes taki skrupulatny to prosze trzymaj sie tego i zacznij innym dawac upomnienia i bany... bo jesli to tylko kolejna prowizorka to dodam ze załosna.
Własnie sposob działania flamengisty jest taki, ze raz sie bardziej przyklada do moderowania raz mniej. Raz banuje czy tam daje jakies punkty karne za spamowanie a po chwili sam spamuje itd
Moze jego moderowanie zalezy od tego czy ma dobry humor w danym momencie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 23.10.2011, 21:21
Do redakcji: CZY WAS KOMPLETNIE POWALIŁO!? Jesteście najbardziej poczytną stroną i na głównej dajecie komentarz sugerujący, że wygraliśmy szczęśliwie przy pomocy sędziego. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie, bo jesteście stroną WISŁY KRAKÓW. Nie mówię, że macie być zaślepieni, ale uwypuklanie tego co niekorzystne na pewno dla dobra NASZEGO KLUBU nie zadziała! Szczególnie przy ostatniej atmosferze, która się od jakiegoś czasu stopniowo wytworzyła. Zmieńcie to póki ludzie z weekendów nie powracali wszyscy. Wisła w drugiej połowie była dużo lepszą drużyną i niech się cieszy ŁKS, że zagrała nonszalancko po strzeleniu drugiej bramki, bo powinno być 3, lub nawet 4-1! Nie wiem gdzie to wkleić, więc wkleję wszędzie... Jestem zażenowany Waszą postawą. Nie oczekuję, że na to odpiszecie, bo w obliczu tego co ostatnio dzieje się w mediach ŻADNE argumenty mnie nie przekonają. Walicie mega samobója do bramki Wisełki.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.10.2011, 09:26
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=6505

Gosc dostal bana za tekst o wywiezieniu Maaskanta na taczkach czy za cos innego ? No bo sorry ani to nie bylo nic wulgarnego ani obrazliwego - ja rozumiem, ze jeden z moderatorow wyznaje kult Roberta Maaskanta ale bez przesady.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 24.10.2011, 17:57
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Własnie sposob działania flamengisty jest taki, ze raz sie bardziej przyklada do moderowania raz mniej. Raz banuje czy tam daje jakies punkty karne za spamowanie a po chwili sam spamuje itd
Moze jego moderowanie zalezy od tego czy ma dobry humor w danym momencie
Wynika to pewnie z tego, że jak mam czas to moderuję dokładniej. Coraz rzadziej niestety go nie mam. Co do "spamowania" to niezbyt rozumiem. Żadnych reklam nie umieszczam, jeśli o to chodzi.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 24.10.2011, 22:17
Antystenes wrócił jako Antytalent, ale zaocznie dostał dożywocie. To już trzecie.
Zbiera je jak kolimbijski baron narkotykowy.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2011, 19:00
M89 napisał(a):Wyświetl post
Do redakcji: CZY WAS KOMPLETNIE POWALIŁO!? Jesteście najbardziej poczytną stroną i na głównej dajecie komentarz sugerujący, że wygraliśmy szczęśliwie przy pomocy sędziego. (...)
Co za żenujący wpis. Przepraszam, że Wisła wygrała szczęśliwie i przy pomocy sędziego, a my śmieliśmy o tym napisać. A dokładniej napisaliśmy, że wygraliśmy, ale po tym meczu będzie mówiło się przede wszystkim o błędzie sędziego. Błędzie, które niestety, było najbardziej spektakularnym wydarzeniem tego meczu, czy tego chcemy, czy nie. Naprawdę uważasz, że należało po tym meczu zachwycać się golem Bitona, cudownymi akcjami w drugiej połowie, czy czym jeszcze...? Chcesz sobie żyć w wirtualnej rzeczywistości - Twoje prawo. Załóż sobie stronę, która będzie publikować teksty o niebieskich migdałach. To z pewnością będzie działać na "korzyść Wisły".
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.10.2011, 19:49
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Antystenes wrócił jako Antytalent, ale zaocznie dostał dożywocie. To już trzecie.
Zbiera je jak kolimbijski baron narkotykowy.
Czy on się wcześniej nie nazywał "Harcerzyk"?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2011, 20:21
Nie. on nie.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 28.10.2011, 10:11
Na Peugota trafić nie mogę - ale inna rzecz jest warta poprawy.

Główna strona na Androidzie - niezależnie od telefonu wygląda do d... Nie skaluje się - litery nachodzą na litery i ciężko kliknąć prawidłowo na cokolwiek. Samo forum działa już ok.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.10.2011, 17:57
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Na Peugota trafić nie mogę - ale inna rzecz jest warta poprawy.

Główna strona na Androidzie - niezależnie od telefonu wygląda do d... Nie skaluje się - litery nachodzą na litery i ciężko kliknąć prawidłowo na cokolwiek. Samo forum działa już ok.
Powiem szczerze ciekawe, bo przeglądam główną stronę też na Androidzie i działa normalnie - przynajmniej takie mam odczucie, owszem przy małych literkach jest nieczytelne ale po lekkim powiększeniu działa okej.
Więc nie wiem jak to jest do końca.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 28.10.2011, 18:08
Jak się bardzo powiększy jest ok - ale na standardzie jest do kitu.
Forum nawet na minimum jest bardzo czytelne a główna się lekko sypie. Postaram się wrzucić screena jak się dorwę do wi-fi.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.10.2011, 18:25
A jest szansa, żeby odpalać forum przez tapatalka?
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 31.10.2011, 06:52
ekhm...wydaje mi się, że kilka postów rozpalonych małolatów można się pozbyć z tego tematu. Trochę czatem zalatuje:

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=8376&page=5
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.10.2011, 11:37
Czy w najbliższej przyszłości planowana jest wersja "lajt" na komórki tego portalu?
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 31.10.2011, 12:12
A to nie było już takiej kiedyś?
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.10.2011, 13:36
Tworzenie wersji lajt wg mnie jest bez sensu - to juz nie jest tak jak kiedys ze placi sie 1,44 za 100kB. Ale obsluga Tapatalk by sie przydala.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 31.10.2011, 17:48
http://wislakrakow.com/forum/showthr...31#post1184431

Powiedzieć, że dyskusja sięgnęła dna to komplement przy czymś takim..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 31.10.2011, 19:06
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Tworzenie wersji lajt wg mnie jest bez sensu - to juz nie jest tak jak kiedys ze placi sie 1,44 za 100kB. Ale obsluga Tapatalk by sie przydala.
Nie chodzi tu o koszty tylko o szybkość i przejrzystość działania na komórce. Porównaj sobie działanie oficjalnej strony Wisły w wersji normalnej na komórce (masakra jakaś) z wersją mobilną lajt to się przekonasz o czym piszę. Ponawiam pytanie.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.10.2011, 19:38
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi tu o koszty tylko o szybkość i przejrzystość działania na komórce. Porównaj sobie działanie oficjalnej strony Wisły w wersji normalnej na komórce (masakra jakaś) z wersją mobilną lajt to się przekonasz o czym piszę. Ponawiam pytanie.
ok, oficjalną ze względu na flasha ciężko się przeglada w normalnej wersji, ałe tu mowa o tej stronce, gdzie i portal i forum przeglada sie przyjemnie nawet na takim starym sprzecie jak se c702, z ktorego wlasnie tego posta napisalem. No chyba, że nie uzywasz opery mini, to faktycznie strona moze sie dosc dlugo ladowac i na pewno gorzej sie oglada na stockowej przegladarce. Ja tam ponawiam prosbe o tapatalk
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.11.2011, 00:30
Który moderator wywalił mój tekst o dekadach z tematu Cracovia - Wisła? Chciałbym poznać uzasadnienie, mając na uwadze, że nie wszystkie posty na ten temat poleciały.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.11.2011, 19:39
Pozwolę sobie odpowiedzieć, choć nie ja usunąłem wpis. Sprawa jest oczywista, dziwię, że tak doświadczony forumowy innowierca o to pyta.

Temat dotyczy derbów, a Ty przyczepiłeś się jednego zdania wyciągniętego z derbowego kontekstu i rozpoczynasz analizę, czy dekada to 2001-2010 czy np. 1998-2007. Klasyczne rozmywanie.

Jeśli jakiś post zahaczający o to jeszcze sprawę dekad, to albo został przegapiony, albo było w nim nieco więcej niż tylko ten wątek.

Odpowiadając na wcześniejsze zapytania...
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Czy w najbliższej przyszłości planowana jest wersja "lajt" na komórki tego portalu?
murray napisał(a):Wyświetl post
A jest szansa, żeby odpalać forum przez tapatalka?
...muszę z przykrością stwierdzić, że nie planujemy żadnej z w/w opcji w najbliższym czasie...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.11.2011, 13:20
Ja z wnioskiem formalnym.

Jako że zbliżamy się do wielkiego święta jakim niewątpliwie są derby.

Wnoszę o:

powstrzymanie się od banowania, nakładania upomnień, blokowania dostępu itp przez moderatorów w stosunku do użytkowników którzy w czasie przed i krótko poderbowej gorączki, w sposób, niekulturalny, nietaktowny, obraźliwy, uwłaczający itp będą pisać o klubie piłkarskim naszych rywalek.

Reasumując, czysta żywa nienawiść przelana na klawiatury niech zaleje to forum!
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Od: 05.2009

Stary 03.11.2011, 21:48
Czy technicznie jest taka możliwość, by w shoutboxie nie wyświetlały mi się treści napisane przez użytkowników których mam na liście ignorowanych?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 04.11.2011, 12:18
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja z wnioskiem formalnym.

Reasumując, czysta żywa nienawiść przelana na klawiatury niech zaleje to forum!

Chyba wniosek przepadł ... wpada do nas Fortuna z płaczem i pretensjami i witamy go chlebem i solą ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów