|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Hej.
Jestem długoletnim kibicem Wisły, nigdy nie udzielałem się na forum, nie widziałem takiej potrzeby, ale od pewnego czasu po prostu zalewa mnie krew... Jesteśmy najlepszym polskim klubem? Tak! A czy jesteśmy najlepszymi kibicami? Pod względem głośności ? Myśle że również! Dillon dziennikarz "The Sun" o kibicach Wisły: " Kibice za bramką tworzą coś wyjątkowego. Jeśli przenieślibyśmy ich do ligi angielskiej, to byliby najlepsi ze wszystkich. Śpiewali naprawdę głośno i bez przerwy." To dlaczego wyglądamy na stadionie jak wieśniaki? Na miłość boską !!! Wyglądamy jakby po Krakowie chodzili faceci i zmuszali przypadkowych przechodniów aby weszli na stadion. Setki kolorów... Jak to jest że nikt nie potrafi sie na tyle spiac zeby ubrac kolor czerwony? Kibice ruchu moga, kibice widzewa moga, kibice legii moga, nawet kibice podbeskidzia moga. A ja widze ludzi w czarnych , niebieskich kolorach, laski chodzace w pomaranczowych koszulkach. Jestesmy kibicami Wisły? a może na gwieździe siedzą krypto warszawiacy, chorzowianie czy lubinianie ? Nie wiem jak wy. Ale mnie to przeraża... Nie można by było nakazać ludzią chodzić w czerwonym. Nałożyć czerwoną koszulke na kurtke czy coś. Wyglądajmy kurcze jakoś! Jesteśmy WISŁĄ! a nie wieśniakami z łapanki . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|