The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2011, 11:24
Wedlug mnie warto inwestowac te 1,6 mln w Bittona, potem pojdzie za 2,5-3 mln...

Pytanie, co z Meliksonem ? Kiedy wraca na boisko ?
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.10.2011, 11:34
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Jak nie ma ryzyka? jedna kontuzja i gość może dochodzić do siebie dłużej niż Dawidowski, Boguski czy Garguła. To jest człowiek nie maszyna.
Poza tym 1,6mln to trochę dużo. Powiedzmy sobie szczerze. Biton nie gra jakoś wyjatkowo wyśmienicie, nie ma dryblingu, szybkości, ale prawie wszystko co kopnie w stronę bramki wpada. Teraz trzeba się zastanowić - czy ma akurat takiego farta na tym etapie kariery (vide Matusiak kiedyś) czy ma wrodzony instynkt, talent do zdobywania bramek?
Za 1,6mln Cupiał mógł mieć Peszkę + Grosickiego. Albo Sobiecha i 600tys na jacht. Kupa kasy.

Nunez też nie jest zły. Ale 1,2 mln zabija nasze realia. Pewnie obu po sezonie pozegnamy.
Wybitne głupoty pleciesz. Biton regularnie lutuje bramy od trzech sezonów.
Dodatkowo jest młody.
Co więcej, te jego bramki to żadne farty, tylko sytuacje, gdzie sytuacje wypracowuje sobie sam.
A nie ma ich zbyt dużo.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.10.2011, 12:30
Biton już w tj. chwili jest warty pewnie ze dwa miliony euro. Jak strzeli jeszcze kilka bramek (szczególnie w pucharach) to spokojnie pójdzie za trzy. Jeżeli nasi nie są wyjątkowo ograniczeni, to - jeśli utrzyma formę - wykupią go chociażby po to, żeby za chwilę go sprzedać z zyskiem. Niedługo pewnie zaczną pytać o niego kluby z Bundesligi, bo dla nich taki wydatek to jest jak za uzupełnienie składu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2011 o godz. 12:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.10.2011, 12:34
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo jest młody.
Co więcej, te jego bramki to żadne farty, tylko sytuacje, gdzie sytuacje wypracowuje sobie sam.
A nie ma ich zbyt dużo.
Niezaprzeczalnie Biton ma fantastyczne statyski. I to w 3-cim klubie pod rząd.

Ale nie da się też ukryć, że nie jest to gracz, który kreuje grę i że te sytuacje wypracowuje sam (jak np. Lubojla). To taki łowca bramek, killer. Ale przyznam, że jeden z najlepszych killerów jacy biegają po polskich boiskach. On ma "zmysł". Podejmuje błyskawiczne decyzje, zawsze jest tam gdzie powinien, a technikę ma wystarczającą, żeby te decyzje zamieniać na bramki, a nie strzały panu Bogu w okno. Do tego, jak drużynie nie idzie, to sie cofa po piłkę, a z dobrym strzałem, i dobrym przyjęciem ze zwodem potrafi z tego zrobić bramkę z dystansu (tak jak z Fulham, tak jak z Twente, czy jak z GKS Bełchatów).

Zobaczymy jak będzie dalej.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Kris Dee
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.10.2011, 12:50
Nie przesadzałbym z tą techniką u Bitona. Na pewno chłopak ma fantastyczne uderzenie z obu nóg co jest rzadkością nawet na światowym poziomie ale z przyjęciem piłki to u niego nie najlepiej i zbyt często ona mu odskakuje. Technika strzału super, technika użytkowa nie koniecznie i czeka go jeszcze dużo pracy.
Poczekajmy do końca sezonu i jeżeli dalej będzie się tak prezentował to klub musi go wykupić nawet za 1,6mln.
Spokojnie na nim zarobimy w przyszłości min 2-3mln.
Ostatnio edytowane przez Kris Dee : 22.10.2011 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 22.10.2011, 13:24
Dodatkowo jest młody.
A nie ma ich zbyt dużo.
Nie piszę, że Biton jest zły. Wg mnie jest na dzień dzisiejszy drugim napastnikiem w naszej lidze po Rudnevie.
Ale powiedz to Cupiałowi. Tyle kasy jeszcze nikt w naszej lidze za piłkarza nie wyłożył. Najwięcej było chyba 1mln za Sobiecha. Tu masz połowę więcej..

W Bitonie podoba mi się, że bardzo dobrze wychodzi na pozycję, czekając na prostopadłą piłkę, tylko nikt z naszych pomocników tego nie widzi. Myślę, że Biton rozumiał by się wyśmienicie ze Stilicem, albo z kimś takim jak Guła z GKS, czy Szymkowiak..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.10.2011, 13:40
W ligach zachodnich, głównie we Francji, w Belgii, w Portugalii jest więcej takich napastników, którzy w polskim klubie moga zrobić różnicę. Jesli nie stac nas na ich wykupienie, to stac na wypożyczenie.
Wydaje mi się, że Wisle bardziej opłaca się wypozyczenie takiego na rok niż kupno, no chyba, że za pieniadze rzedu pieniedzy za Meliksona, czyli wyjątkowa okazja
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.10.2011, 13:59
Piszecie, że można ewentualnie za Bitona 1mln euro dać, ale jakby chodziło o jego sprzedaż to byście krzyczeli, że 4mln to za mało. Już zahacza o dorosłą reprezentacje, jest młody, w ostatnich klubach strzela regularnie, świetny strzał z obu nóg, łatwość znajdowania się w sytuacjach, niezła skuteczność. Zobaczymy, czy gadanie o dojrzałości p. Cupiała to prawda czy zwykłe mrzonki.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 22.10.2011, 14:02
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
czy gadanie o dojrzałości p. Cupiała to prawda czy zwykłe mrzonki.
O jaką dojrzałość ci chodzi? Dojrzał do tego, żeby wtopić w piłkę cały majątek? Czy dojrzał do tego, żeby każdą złotówkę oglądać dwa razy?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.10.2011, 14:06
Cytat:
O jaką dojrzałość ci chodzi? Dojrzał do tego, żeby wtopić w piłkę cały majątek? Czy dojrzał do tego, żeby każdą złotówkę oglądać dwa razy?
Akurat ZAINWESTOWANIE w Bitona (o ile mu się nie przytafi jakaś paskudna kontuzja jak Dawidowskiemu czy Boguskiemu) nie nazwałbym "wtopieniem". 1,5 czy 1,6 mln euro za niego nie jest wygórowaną kwotą. Jeżeli chce coś ugrać w Europie (baa, w naszej lidze!) jego priorytetem jest jego wykupienie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.10.2011, 14:11
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Akurat ZAINWESTOWANIE w Bitona (o ile mu się nie przytafi jakaś paskudna kontuzja jak Dawidowskiemu czy Boguskiemu) nie nazwałbym "wtopieniem". 1,5 czy 1,6 mln euro za niego nie jest wygórowaną kwotą. Jeżeli chce coś ugrać w Europie (baa, w naszej lidze!) jego priorytetem jest jego wykupienie.
Pan Cupiał zmieniał coś ostatnio w swoim modelu biznesowym?

Z tego co kojarze to jeszcze do niedawna obowiązywał system- włożyć niewiele, oczekiwać i rozliczać z niemożliwego.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.10.2011, 18:04
Cytat:
Pan Cupiał zmieniał coś ostatnio w swoim modelu biznesowym?

Z tego co kojarze to jeszcze do niedawna obowiązywał system- włożyć niewiele, oczekiwać i rozliczać z niemożliwego.
A czy w moim poście zostało napisane, że zainwestuje? Odniosłem się do wypowiedzi Antystenesa, któremu tak historia Dawidowskiego zapadła w pamięć, że teraz boi się inwestycji w Bitona.

Dalej świadomie używam tego słowa. To nie jest zawodnik przeciętny. Od czasów Żurawskiego i Frankowskiego w najlepszych dyspozycjach miałeś lepszego napastnika we Wiśle? Nie sądzę.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 22.10.2011, 18:09
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Piszecie, że można ewentualnie za Bitona 1mln euro dać, ale jakby chodziło o jego sprzedaż to byście krzyczeli, że 4mln to za mało. Już zahacza o dorosłą reprezentacje, jest młody, w ostatnich klubach strzela regularnie, świetny strzał z obu nóg, łatwość znajdowania się w sytuacjach, niezła skuteczność. Zobaczymy, czy gadanie o dojrzałości p. Cupiała to prawda czy zwykłe mrzonki.
Różnica polega na tym, że mamy klauzulę w kontrakcie wypożyczenie, więc akurat kwota nie będzie większa niż te 1,6 mln bez względu na to czy strzeli te 12 bramek, które ma czy strzeli 30.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 22.10.2011, 19:31
FraMat napisał(a):Wyświetl post
W ligach zachodnich, głównie we Francji, w Belgii, w Portugalii jest więcej takich napastników, którzy w polskim klubie moga zrobić różnicę. Jesli nie stac nas na ich wykupienie, to stac na wypożyczenie.
Wydaje mi się, że Wisle bardziej opłaca się wypozyczenie takiego na rok niż kupno, no chyba, że za pieniadze rzedu pieniedzy za Meliksona, czyli wyjątkowa okazja
Różnicę to robią goście, którzy strzelają 10 goli w sezonie. Zgadzam się: w naszej przaśnej lidze mogą to zrobić średniacy z Francji, Włoch, Belgii, Niemiec czy Portugalii. Mogą, ale nie muszą. Przykłady? Piszczek w Zagłębiu - wypożyczony z Herthy dopiero w 3 sezonie strzelił 11 goli, do dziś nie wiemy ile uczciwie. Cani, wypożyczony z Modeny, na razie nie zachwyca.

W każdym razie wypożyczenie kolejnego grajka i liczenie na to, że się sprawdzi - to też spore ryzyko.

Biton nie dobił do półmetka rozgrywek i goli na koncie ma 12. 8 w lidze, 2 w LE, 2 w PP. Czyli już zrealizował plan minimum, na "zawodnika robiącego różnicę".

Ja bym oczywiście poczekał z decyzją o jego ew. wykupie do samego końca, skoro mamy opcję wykupu w umowie wypożyczenia. Ale na chwilę obecną zawodnik wygląda bardziej niż obiecująco.

W futbolu nie ma nigdy 100% pewności, że inwestycja się zwróci. Ale w przypadku Bitona szanse są spore. Cupiał jednak na biznesie się zna i myślę, że Bitona zechce kupić. Podobnie jak kupił wcześniej Dudkę, licząc na odsprzedaż z zyskiem.

Ja widzę raczej inny problem. Na ile wypromowany u nas Biton będzie chciał pozostać w Wiśle.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.10.2011, 20:41
arrosmay napisał(a):Wyświetl post
Różnica polega na tym, że mamy klauzulę w kontrakcie wypożyczenie, więc akurat kwota nie będzie większa niż te 1,6 mln bez względu na to czy strzeli te 12 bramek, które ma czy strzeli 30.
Wiem, moje słowa skierowane były do niektórych wypowiedzi, że Dudu jest BYĆ MOŻE wart 1mln.
Co do strzelenie 12 czy 30 bramek to różnica jest, bo to zwróci z pewnością uwagę innych klubów i Dudu wcale nie musi godzić się na zostanie u nas. Chciałbym, żeby to było jak z Marcelo - pogra chwilę, da nam wiele radości i odejdzie na pokaźną sumkę i z powodzeniem będzie się realizował w dobrym europejskim klubie
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Od: 07.2007

Stary 23.10.2011, 08:18
Nie wiem czy gdzieś to było ale wrzucam: http://www.youtube.com/watch?v=lTQ4uClVaCI
Jak widać Nunez nie zachował się po raz pierwszy w ten sposób w meczu z Fulham
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 23.10.2011, 08:24
ziooom napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy gdzieś to było ale wrzucam: http://www.youtube.com/watch?v=lTQ4uClVaCI
Jak widać Nunez nie zachował się po raz pierwszy w ten sposób w meczu z Fulham
I co lepiej Ci, że wrzuciłeś tego linka?

Nie rozumiem tego powszechnego na tym forum samobiczowania się.

Zrobił źle? Zrobił. Ile razy jeszcze chcecie do tego wracać?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.10.2011, 08:32
Południowcy tak mają.
Zresztą, wystarczy pooglądać ligę hiszpańską.

PS: Po meczu z APOELem wytykano Wiśle "frajerstwo". Tzn. że zamiast leżeć, opóźniać, bić się na boisku, zagrała "normalnie" i dzięki temu Cypryjczycy strzelili na 3:1. Teraz, gdy Nunez wykazał się "cwaniactwem" to też wszystkim nie pasuje, bo to nie fair. Pojebało?
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 23.10.2011, 08:39
Południowcy tak mają.
Zresztą, wystarczy pooglądać ligę hiszpańską.

PS: Po meczu z APOELem wytykano Wiśle "frajerstwo". Tzn. że zamiast leżeć, opóźniać, bić się na boisku, zagrała "normalnie" i dzięki temu Cypryjczycy strzelili na 3:1. Teraz, gdy Nunez wykazał się "cwaniactwem" to też wszystkim nie pasuje, bo to nie fair. Pojebało?
Mam wrażenie, że dla niektórych sensem przebywania na tym forum jest to aby co najmniej raz w tygodniu dowalić któremuś z graczy Wisły.

Nie ma Łoba i Kowalskiego, Jaliens już się przejadł a na Diaza czasem po prostu szkoda słów. Nowy cel na szczęście wskazało niezawodne w tych sprawach Weszło.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 23.10.2011, 09:09
Rzygać mi się chce jak czytam te płacze i pretensje pod adresem Nuneza.
Zachował się jak klasyczny "wyjadacz" z ligi włoskiej czy hiszpańskiej. Mam gdzieś, że może żałośnie to na powtórkach wygląda. Nas nie raz i nie dwa tak ktoś wyruchał w pucharach min właśnie tym cwaniactwem boiskowym obecnym na każdym szczeblu rozgrywek na świecie (puchary, reprezentacja). Dostał pretekst od głupawego zawodnika i z niego skorzystał. Od wymierzania sprawiedliwości na boisku jest sędzia. Czerwona kartka zasłużona i tyle. Może gdyby Nunez nie odwali swojej sceny rozpaczy sędzia nie dałby tamtemu upomnienia bo przecież to zawodnik z wielce szacownej ligi angielskiej a przecież kartka się należała. Za sam zamiar ( zamachnięcie się na kogoś) zawodnicy wylatują z boiska.
Tyle razy widziałem zwijających się w konwulsjach zawodników po podobnych "uderzeniach". Ale to przecież byli wielcy gwiazdorzy typu Messi, Dani Alves, czy inny Del Pierro albo "geniusz pola karnego" Pipo Inzaghi któremu nasi dziennikarze zrobiliby loda jakby mieli okazję "bo taki sprytny" - nie jakiś tam Nunez. Im wolno i się ich usprawiedliwia dorabiając ideologię o ....a "inteligencji boiskowej" a nasz to oszust?
Kupę .......enia o niczym.

+5 do szacunku dla Nuneza, że wyruchał tamtego !

ps gdyby to była sytuacja z tym wywołanym Pipo to makaroniarska prasa jeszcze domagałaby się dyskwalifikacji tamtego a nie jechała po swoim ale nie to jest Polska - trza przy.......ić swojemu.
Tak samo jest z wszystkim u nas - obce dobre bo "hamerykańskie", naszemu trza przyjebać.

Srajmy więcej na nasze gniazdo - trener, stadion, zawodnicy i ....a pogoda w Krakowie a potem się dziwmy, że inni jadą po nas jak po burej suce...
Ostatnio edytowane przez rafkur : 23.10.2011 o godz. 09:16.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.10.2011, 09:13
Zrobił bardzo dobrze. Tą akuratność i uczciwość schowajmy w kieszeń, bo najważniejsze są trzy punkty z Fulham. Nie wiadomo jak potoczyłby się mecz, gdyby nie wyautował sędzia tego bolca z Londynu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 23.10.2011, 09:20
Cytat:
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do wczorajszej czerwonej kartki dla zawodnika Fulham, to mamy dla was prosty przekaz:
Widzieliśmy raport sędziowski, w którym sytuacja opisana jest dokładnie tak jak to było w rzeczywistości. Sędzia wręcz podkreśla, że uderzenie nie było mocne, ale było z premedytacją, a to zadecydowało o czerwonej kartce.
Tak pisze oficjalne konto Wisełki na FB.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.10.2011, 09:21
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Zachował się jak klasyczny "wyjadacz" z ligi włoskiej czy hiszpańskiej. Mam gdzieś, że może żałośnie to na powtórkach wygląda. Nas nie raz i nie dwa tak ktoś wyruchał w pucharach min właśnie tym cwaniactwem boiskowym obecnym na każdym szczeblu rozgrywek na świecie (puchary, reprezentacja). Dostał pretekst od głupawego zawodnika i z niego skorzystał. Od wymierzania sprawiedliwości na boisku jest sędzia. Czerwona kartka zasłużona i tyle. Może gdyby Nunez nie odwali swojej sceny rozpaczy sędzia nie dałby tamtemu upomnienia bo przecież to zawodnik z wielce szacownej ligi angielskiej a przecież kartka się należała. Za sam zamiar ( zamachnięcie się na kogoś) zawodnicy wylatują z boiska.
Tyle razy widziałem zwijających się w konwulsjach zawodników po podobnych "uderzeniach". Ale to przecież byli wielcy gwiazdorzy typu Messi, Dani Alves, czy inny Del Pierro albo "geniusz pola karnego" Pipo Inzaghi któremu nasi dziennikarze zrobiliby loda jakby mieli okazję "bo taki sprytny" - nie jakiś tam Nunez. Im wolno i się ich usprawiedliwia dorabiając ideologię o ....a "inteligencji boiskowej" a nasz to oszust?

ps gdyby to była sytuacja z tym wywołanym Pipo to makaroniarska prasa jeszcze domagałaby się dyskwalifikacji tamtego a nie jechała po swoim ale nie to jest Polska - trza przy.......ić swojemu.
Tak samo jest z wszystkim u nas - obce dobre bo "hamerykańskie", naszemu trza przyjebać.

Srajmy więcej na nasze gniazdo - trener, stadion, zawodnicy i ....a pogoda w Krakowie a potem się dziwmy, że inni jadą po nas jak po burej suce...
Messiego nie pamiętam żeby się tam zachowywał Ale wiem, że CR7 lubił się wywracać gdziekolwiek nawet zdala od przeciwnika i zawsze jakaś korzyść wywalczył. A weszlo robi się irytujące jak nie wiem.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 23.10.2011, 09:27
cfa napisał(a):Wyświetl post
Messiego nie pamiętam żeby się tam zachowywał Ale wiem, że CR7 lubił się wywracać gdziekolwiek nawet zdala od przeciwnika i zawsze jakaś korzyść wywalczył. A weszlo robi się irytujące jak nie wiem.
Aż tak może nie ale wywala się od podmuchu wiatru. Teatru odwalać nie musi bo i tak ma wszystko odgwizdane.

I jeszcze jedno na zakończenie ( bo się nakręciłem) - napiszcie na forum Legii, że np Borysiuk to drwal. Ban dożywotni dla Was i całej Waszej rodziny. Nasze forum od jakiegoś czasu to jakaś pierd..... pielgrzymka flagelantów ( biczowników - dla niewtajemniczonych) !
Ostatnio edytowane przez rafkur : 23.10.2011 o godz. 09:31.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.10.2011, 12:09
Dokładnie rafkur.

Dodam jeszcze tylko, że gdyby to Nunez wyleciał za takie uderzenie przeciwnika z boiska to: prasa, telewizja i to forum - wszyscy by żądali jego ukrzyżowania za bezdenną głupotę.

Brawo dla Gervasio! W pucharach nie ma litości. Już nie raz się o tym przekonaliśmy
c.d.n.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.10.2011, 12:43

O ile często mam zdanie o 180 stopni inne od twoejgo to tym razem uważam, że trafiłeś postem w samo sedno. Świetne podsumowanie.
Odpowiedz cytując
szery
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 23.10.2011, 19:20

POLAĆ MU! Albo nawet dać całą flaszkę z błogosławieństwem na drogę. Są tu jeszcze jacyś konkretni ludzie na tym forum.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.10.2011, 21:04
Przypomina się ostatnio Łukasz Garguła z Bełchatowa,bierze się za stałe fragmenty gry i wychodzi mu to bardzo dobrze (dobry strzał dobre podanie)widać pewność siebie której mu brakowało i jest to drugi mecz ligowy w przeciągu tygodniu za który można go pochwalić,można mieć nadzieję,że to nie jest przypadek bo z Fulham też zagrał przyzwoicie.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.10.2011, 22:09
To jeszcze moje trzy grosze do sprawy Nuneza. Ideały barona de Coubertina troszkę się zdezaktualizowały - w grę wchodzi za duża kasa. Fair play polega dzisiaj na szacunku wobec zdrowia przeciwnika. Natomiast wszystkie słabości - w tym słabość sędziego, który nie ma szans widzieć wszystkiego - wykorzystuje się bezwzględnie. Takie czasy. Nie mówię, że mi się to podoba, ale oczekiwać od naszych piłkarzy, że będą się wbrew całemu piłkarskiemu światu bawić w błędnych rycerzy - to jest przegięcie.
Pełne poparcie dla Nuneza.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 23.10.2011, 23:25
tym razem Wilczek http://www.weszlo.com/news/8239-Wyja...druzyna_lepsza
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów