|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, dzisiaj czekają nas baty...:/
mimo że: http://www.weszlo.com/news/8202-Fulh...woj_obowiazek_
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 20.10.2011 o godz. 12:58.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To że Fulham według Weszło ma o 50% mniejszą ofensywę to żadne pocieszenie. My mamy w 100% zepsutą defensywę... gdzie tu szukać optymizmu... nie mam pojęcia... Ale jako kibic wierze że dziś w końcu zaskoczymy...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Pareiko i Garguła przed meczem z Fulham: http://tsw.com.pl/news/Gargula-Kazdy...aladowany-1498
http://tsw.com.pl/news/Pareiko-Faworytem-Fulham-1497 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
- Mam nadzieję, że pokażemy przeciwko Fulham formę z drugiej połowy spotkania z Jagiellonią Białystok. Warto dodać, że dużo w tamtym meczu dały nam zmiany, przeprowadzone przez trenera w trakcie rywalizacji.
No ja mam nadzieję że nie zagra Wisła tak jak z Jagiellonią... nawet gra w tych 10 min to za mało... Dziwne że Pareiko jest takiego zdania... ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wtedy też grali bez swoich trzech podstawowych zawodników?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiekszej głupoty dawno nie słyszałem,ze Fullham sie w lidze nie wiedzie to mamy szanse
Gdzie liga angielska a my.. Tak czy siak są dosyc znacznie osłabieni,wiec bedzie jakies 1:3 a nie 0;4.. ![]() Poza tym pewnie nam solidnie dzis poobijaja grajakow nie przyzwyczajonych do gry w Anglii ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przypominam, że Wisła zagra bez Meliksona, Małeckiego, Sobolewskiego i Jovanovicia, w dalszej kolejności Bunozy, a więc nie zagra 4 lub 5 z 11 podstawowych graczy, więc skończcie .......ić o tym iż to Fulham przystępuje do tego meczu w rezerwowym meczu i dalej czytajcie sobie wszedło i wierzcie w to, że gdyby w Twente grał jakiś zawodnik to byłoby 30:0.
Każdy wynik inny niż porażka będzie niewątpliwym sukcesem. Takim samym jak chociażby remisy z rezerwami Juve. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nareszcie ktoś optymistycznie nastawiony!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Gramy z przedstawicielem najsilniejszej ligi świata to,że w lidze idzie im średnio nie ma znaczenia większego,przed meczem z Odense byli jeszcze nizej w tabeli a wygrali z Duńczykami 2-0 na ich stadionie.
Liczę,że nasi powalczą i wynik będzie na styku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Fu...wiadomosc.html
Może dla nas lepiej.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przyznam, że nie analizowałem tego aż tak dokładnie, chociaż wydaje mi się, że akurat w naszym przypadku nie ma to większego znaczenia, bo gra Wisły eufemistycznie mówiąc nie wygląda najlepiej. Po prostu uważam, że nie mamy niemal żadnych argumentów w ręku,by dziś liczyć na dobry wynik. A dodając do tego popisy obrony...Może któryś z zawodników (cała drużyna ?) zaliczy "mecz konia", gdzie wszystko wychodzi ? Trzeba być dobrej myśli. Tak przy okazji, w przypadku oklepu (tfu !) mam nadzieję, że Legia bardziej się skompromituje i wszelkie media skupią się na niej, czego z całego serca życzę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
i niech lekceważą...Wokół meczu Wisły jest spokój i o to chodzi!! zobaczycie ze wreszcie pokażemy charakter i wygramy.W mediach tylko o meczu legi mówią,a dostaną od rumunów z 2-3 zerooo! do zoba na R22
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Przy naszej obronie , głupocie , i wyprowadzaniu piłki cudem będzie remis albo niska porażka.
Bez Meliksona Małeckiego Sobolewskiego i Marko ten zespół się męczy jak gra ze sobą. Ciekawe co dziś Q i Chavezem odwalą. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
pier...ną po bramce
i to nie samobójczej![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Dobrze, ze o naszym meczu mowi sie mniej i spycha go wrecz na margines. Mysle, ze przez to i presja jest mniejsza a zespol podejdzie do spotkania spokojniej i bez nerwow. Licze, ze dzis Wisla pozytywnie zaskoczy i sprawi nam mila niespodzianke. Nie jest to przeciez niemozliwe mimo tych wszystkich okolicznosci. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Presji nie mają kibice, dziennikarze... ale piłkarze to na pewno mają... na czele z trenerem...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A czemuż to piłkarze mają czuć jakąkolwiek presje?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z pilkarzy to chyba tylko Chavez jest pod presja bo trener namawia do wypominania mu bledow.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Maaskant na prawdę ma nie równo pod sufitem. Chroni swojego dobrego kumpla Kewa - w końcu to jego rodak -przy okazji zwalając winę na ostatnio stracone bramki na barki Chaveza. Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że ten "trener" wie co robi?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie jestem jego zwollennikiem(Maaskanta) a to akurat zostalo nadmuchane z tym krytykowanie Chaveza i bronieniem Q. Wypowiedz byla w stylu:
- Q daje ciala - Chavez tez. Gdzie tu zwalanie winy mozna by dopisac Lamey/Paljic tez i? Taka prawdy obrona jest do dupy. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Słowa Maaskanta z DP:
"To Lamey i Kew Jaliens są teraz pod ostrzałem. A przecież np. Osman Chavez zawalił dwie bramki w meczu z Odense. Ale jakoś nie słyszałem narzekań na ten temat " albo na temat Jaliensa: "Zostawcie tego zawodnika, skupcie się na tym drugim (Chavez)." Na prawdę holender wam nieźle w głowach poprzestawiał A Chavez, no cóż to chyba jedyny obok Jovanovica, który daje z siebie wszystko. A to że popełnia błędy? No do jasnej anielki - jak w obronie musi on kryć 2-3, bo ani Lamey, ani Jaliens ani Diaz nie potrafią kryć, to w końcu jakiś błąd mu się zdarzy.. Zresztą takie przerzucanie winny na innych zawodników nie przystoi TAKIEMU trenerowi... a no tak, on to już zrobił... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
yyy Wisly dzis nie ma w tv? mialo byc na zmiane, za pierwszym razem byla Wisla, potem Legia.. wiec dlaczego dzis jest yzmowu LEGIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
sorry ale w moim odczuciu ten mecz nie ma większego znaczenia. Anglicy zapewne mają to gdzieś i przyjechali sobie rozegrać sparing. Nasza osłabiona drużyna będzie się może i spinać, ale tak naprawdę po 2 porażkach w pucharach i przypuszczalnie trzecia nie będzie miała większego znaczenia. No chyba, że tylko ja jestem takim pesymistą i nie wierzę, że obecną Wisłę stać na wyjście z grupy?!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Taką Wisłe jak w tych pierwszych 30 minutach az chce sie ogladać.
Iliev najlepszy narazie.Garguła dobrze, tylko Biton osamotniony, moze OBY wpusci Genkova i zagraja na 2 napastników Fulham teraz w 10tke, spokojnie duzo czasu zeby coś ustrzelić. nie mozna tego zmarnować. I oby oby ! JJJBG !
Ostatnio edytowane przez TRZEBINIAnin : 20.10.2011 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak się nazywa ta ku..wa prowadząca studio w Polsacie? Wrzuciłbym im do studia wszystkim granat.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|