|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
tak postawiłm: Wisła Jagielonia 1
Auxere- Lille 2 Granda- Atletico 2 Chelsea- Everton 1 Napoli-parma 1 Catania-Inter 2 Walwijk-Twente 2 kurs 56 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Coritiba - Bahia 1
![]() Atletico GO - Sao Poulo 1. Można spróbować Santos - Gremio 2.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 17.10.2011 o godz. 08:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Są mi to winni.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niemożliwa jest ta Bahia. Dobrze, że reszta ładnie, albo nawet bardzo ładnie trafiona.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co myślicie:
NK Maribor PIV Lasko - Sporting Braga 2 AC Horsens - FC Kopenhaga 2 Rapid Bucuresti - Legia Warszawa 2 Dwa pierwsze powinny wejść tylko nad tą Legią się zastanawiam...niby Legii dobrze idzie w LE, Rapidowi trochę gorzej ale jakoś nie mam nie jestem specjalnie przekonany do tego meczu :/ ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przeklęta Bahia!
![]() będę ją chyba do skutku grał, aż przegra! Na dziś single: Brescia Calcio - Pescara Calcio 1 1,7 EA Guingamp - AS Monaco 2 3,3 FC St. Pauli - Fortuna Düsseldorf 1 2,0 ----------- Na lajfie zagrałem jeszcze over 1,5 w derbach Łodzi może wejdzie.. Zaczyna się szewski poniedziałek.. Zagrałem jeszcze dubel: GAIS Göteborg - IFK Göteborg 1 2,45 Malmö FF - Syrianska FC 1 1,7 Ale się nie pochwaliłem i siadło ładnie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 17.10.2011 o godz. 19:58.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Derby Łodzi nietrafione. Spróbuje się odkuć za małą stawkę:
Ath.Bilbao - Osasuna strzelec pierwszej bramki dla Bilbao: Llorente @3,75 Powód: nie przyfarciło się ;)
Ostatnio edytowane przez Kamson : 17.10.2011 o godz. 20:52.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ktoś inny już strzelił pierwszą bramkę.Na jutro CSKA - Trabzonspor 1 @1.61 Real - Lyon - obydwie strzelą @1.83 i za mniejszą stawkę Real - Lyon X2 @4.00 Napoli - Bayern 1X @1.80 Otelul - Man Utd 2 @1.20 Lille - Inter DNB 1 @1.50 Dinamo - Ajax under 3,5 @1.33 ako 4,31 Powód: ależ lipa
Ostatnio edytowane przez Kamson : 18.10.2011 o godz. 22:12.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma sensu pisać o tym w innym temacie, bo to przecież też o tym, że bukmacherki nadszedł czas.
![]() Ministerstwo finansów bierze się za internetowy hazard... i wszczyna postępowanie w sprawie oferowania "nielegalnych zakładów internetowych". 10 firm podobno zostanie pozwanych. Zarzut - udostępnianie zakładów po polsku. No ....a, to już Polak mieszkający np. na Wyspach nie może sobie obstawić czegoś w rodzimym języku? I tak pewnie wyśmieją zarzuty tych debili i będzie koniec sprawy. Najlepsze, że są to firmy zagraniczne. I ministerstwo będzie liczyć na współpracę zagraniczną. Ciekawe, ....a, z kim. Ja .......e, ależ to będzie piękna kompromitacja jak będą chcieli ukarania legalnie działających na rynku europejskim firm. Szkoda tylko, że ta banda debili pracuje za nasze pieniądze.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to juz chyba wiem teraz skad na Bwin taki niezrozumiały do tej pory napis wisi:
"Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej" ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i to jest właśnie potwierdzenie tego, o czym napisałem. I na tym pewnie "śledztwo" się zakończy, a ministerstwo i rząd poniosą kolejną klęskę, którą przemilczy się wmawiając ludziom, że to kibole są ich problemem. Dramat.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lille - Inter x2
ako 1.76 Powód: wyniki
Ostatnio edytowane przez Maxior : 20.10.2011 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Fc Porto - Apoel Nikozja - x2 . 3.20
Basel - Benfica - 1x . 1,66 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz: Sibir - Vityaz
typ: 1 kurs: 1,45 ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurs jak na x2 bardzo przyzwoity, więc moim zdaniem typ dobry.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja bym uważał na ten Apoel - Szachtar ich strasznie zgniótł , momentami to wyglądało jak nasz mecz na Cyprze, ale faktycznie kurs na Porto jest tak mizerny że jeśli już to X2 - ja bym jednak ten mecz odpuścił.
Sam nie gram od jakiegoś czasu ale gdym grał to dziś zastanowił bym się nad AIK - Vaxjo 1. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co polecacie obstawić na jutro i na LE?
Na zwycięstwo Arsenalu z Marsylią jest ładny kurs. Warto Waszym zdaniem postawić na Kanonierów? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
wszystko zależy jak do tego spotkania podejdą...
najlepiej czekać na wypowiedź Wengera i śledzić twittery zawodnikow |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Lille Inter x2
Za stóweczke jest 76 zł do zgarnięcia na czysto Polecam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4:0
wreszcie cos weszło ![]() Dinamo Zagrzeb ogra Ajax ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam się nie wypowiadam w sprawie LM, bo mi ostatnio kompletnie nie idzie w tym temacie. Powiem tylko, że sam postawiłem na Lille, Real - Lyon X2, (single) i dubel na Benfica i CSKA.
Grajcie przeciwnie, to może coś Wam wpadnie. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 18.10.2011 o godz. 21:33.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja z kolei szukam szczęścia w podpórce na Trabzon. Kurs 2.0 wydaję mi się całkiem zachęcający. Zobaczymy
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|