The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2011, 00:56
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co gadac.

W grupie LE nas byc nie powinno ,ale fuks nam ją dał.

Niestety teraz brutalne zetkniecie sie ze sciana w postaci druzyn z Danii czy Holandii pokazuje jak slabi jestemy i ile jest warta "machina " Maaskanta.Na zewantrz karoseria z nowego Volkswagena ,niestety silnik 1.1 z Punta.

a jak niepoprawimy obrony to to 0 po stronie naszej zdobyczy punktowej zostanie i to na dlugo....
Nie zgodze sie z Toba!!! Silnik mamy zajebisty, tylko jest rozregulowany slabej jakosci paliwo i zawieszenie kiepskie
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 01.10.2011, 11:38
Powiedzcie mi czy dla was czwartkowa porazka 1-4 z Twente to byla kompromitacja?

Co rusz spotykam sie z twierdzeniem, ze "Wisla sie skompromitowala". ....a mac! Twente w ostatnich trzech sezonach jedno Mistrzostwo, dwa wicemistrzostwa, Puchar i dwa Superpuchary. W lidze, ktora o lata swietlne przewyzsza poziomem nasza. Niech nikt nie pisze, ze Wisla bylaby tam w pierwszej trojce czy nawet piatce. W Holandii gra sie w pilke, u nas probuje sie grac.
Przegrywamy z zespolem, ktory w ostatnich kilku latach zrobil kolosalny skok do przodu, zrownal sie z Ajaxem czy PSV. Nie przegralismy z Venlo, De Graafschap, Waalwijk czy Heraclesem. Przegralismy 1-4 z aktualnym wicemistrzem Holandii, zdobywca Pucharu i Superpucharu. Jednak juz panuje powszechna opinia, ze Wisla sie skompromitowala. Zaraz jakis pajac pokroju Koltonia czy innego glupka postawi ta porazke na rowni z Levadia.
Wlasnie widac jakie panuje u nas przekonanie. Wciaz zyjemy w przekonaniu a zwlaszcza ci sami dziennikarze, ktorzy uwazaja, ze z polska pilka jest zle, ze stac nas, nasza pilke, na duzo i dlatego porazke 1-4 traktuja jak kompromitacje. To juz nie wiem czy jestesmy tak slabi czy tak dobrzy
Dla mnie porazka Wisly jest planowa. I jej rozmiary tez. Mowienie o kompromitacji tylko pokazuje, ze niektorzy sa oderwani od rzeczywistosci. Przegralismy z klubem ze scislej czolowki w Holandii, zgoda, europejski sredniak ale polskie kluby czym sa? Polska pilka jest na dnie a mimo to porazke z klubem pod kazdym wzgledem lepszym traktujemy jak kompromitacje.
Niestety widac jak Wisla jest nielubiana w Polsce i jak wielu zyczy i cieszy sie z jej porazek. Takze ci "obiektywni i dobrze zyczacy".
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.10.2011, 14:31
River napisał(a):Wyświetl post
Niestety widac jak Wisla jest nielubiana w Polsce i jak wielu zyczy i cieszy sie z jej porazek. Takze ci "obiektywni i dobrze zyczacy".
Z resztą się zgadzam, z tym nie - to nie chodzi o lubienie czy nie.Legia by dostała 4-1, było by to samo.

Najgorsze w tym wszystkim jest że ta 'planowa porażka' mogła się nie zdarzyć.
Jak dla mnie to jest kolejny mecz przegrany frajersko(nie lubię tego słowa ale ono chyba najlepiej pasuje).
To nie był mecz z gatunku tych których nie dało by się wygrać , jak np w Barcelonie.

Zaczęliśmy źle ale szybko strzeliliśmy gola i...mieliśmy kolejne szanse a Twente kompletnie sobie nie radziło.Tam już była niezła irytacja i na boisku i na ławce i na trybunach.

I gramy nieźle a tu gol z tzw dupy, gramy nadal nieźle , drugi taki sam, dobrze zaczynamy druga połowę, leci trzeci - kopia pozostałych dwóch , jest po meczu i wtedy z nami już jadą.

To nie były gole wynikające z jakiejś przewagi, świetnej ich gry...po prostu co dośrodkowanie to bramka bo nasi nie potrafią kryć.Ilość goli stracona w ten sposób jest przeogromna

Już lepiej niech przeciwnik dostaje karnego zamiast rogu bądź wolnego z którego będzie dośrodkowania - większa szansa że Pareiko obroni.

Zresztą podobnie frajerska(choć też zasłużona) porażka z Apoelem.
Przycisnęli nas ale nie szło i stracili impet więc trza pomóc przeciwnikowi i samemu sobie gola strzelić - oczywiście z dośrodkowania.
Potem strzelamy kompletnie niezasłużoną bramkę ale jesteśmy w LM a Apoel się gubi - mimo to prezent i po zawodach.

Tak więc nie ma się co załamywać ,trzeba sobie zdać sprawę że taka obrona nie wypaliła i z nią do żadnej LM nie awansujemy ,możemy mieć nawet problem z mistrzostwem polski
Myślę że jest oczywiste że w klubie to wiedzą więc poczekajmy jak temu będą chcieli zaradzić
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.10.2011, 14:40
1q2 mądre dwa posty. Jęczą wszyscy jak baby, tylko nie wiem z jakiego powodu. Akurat w tym roku nie ma żenady. Nie odpadliśmy z totalnymi leszczami jak w poprzednich latach.
Główny temat grupa LM, brak dobrych występów przeciwko Twente, odense, Apoel. Ja się pytam na jakiej podstawie, jak nawet do grupy UEFA dostaliśmy się jedynie raz. Za Cupiala Graliśmy rok nieźle w pucharach, poza tym same kompromitacje. Wymagania jakbyśmy tam dominowali tylko Maaskant przyszedł i dajemy dupy.

Jeszcze tego brakuje żeby się p. Cupiałowi ten nastrój udzielił bo facet jest impulsywny i choleryk. Nasłucha się jęków i może zrobić coś głupiego. Z drugiej strony jeśli w tym momencie Bogusław Cupiał przestal kierować się emocjami a kalkuluje na chłodno jak biznesmem tak jak to robi w innych firmach należacych do TF to nie powinno być źle. Klub mp wygral ? Wygrał. Zarobił ? Zarobił. Czyli progres jest ? Jest

Może się styl nie podobać szefowi, ale tak jak powtarzał Petrescu, żeby grać ładnie trzeba mieć piłkarzy co to potrafią robić, a tacy kosztują pieniądze.I żeby przyszli do polski czasem jeszcze trzseba przepłacić żeby zrekompensowac im to zesłanie. Więc o ile nie wpompuje kasy i nie kupi lepszych zawodników do środka pomocy i do obrony trener nie powinien ponosić konsekwencji za taki a nie inny styl.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.10.2011 o godz. 14:45.
..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.10.2011, 15:01
Podpisuję się pod postami 1q2 i tofika.
Niektórym się w domku arboledowego palucha poprzewracało
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.10.2011, 19:47
Strzelili nam bramki po stałych fragmentach. Dziwi mnie to, że Maaskant w ogóle nie trenuje stałych fragmentów! Każdy ofensywny rzut rożny, wolny czy aut powinien stwarzać zagrożenie pod bramką przeciwnika. A gdy my je wykonujemy - piłkę uważam za straconą. Dlaczego nie ćwiczą na treningach wrzutek z rożnych czy jakichś ciekawych wariantów przy wrzutach z autu?! To po prostu widać. Granie krótko rożnych w naszym wypadku jest oddaniem piłki za darmo. Po cholerę wychodzą nasi (i tak nieruchawi) stoperzy, skoro wykonawcy grają krótko i tracą piłkę, narażając drużynę na kontrę?! Z zespołami od nas silniejszymi (Twente, Odense, Apoel, Fulham) lub tuzami (typu Porto, Chelsea - z którymi chcieliśmy grać w LM!) nie da się grać otwartego futbolu! Dlatego powinno się jak najlepiej wykorzystywać prezenty od przeciwnika - wolne, rożne, auty. Boże - widzisz i nie grzmisz!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 01.10.2011, 22:24
River napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie porazka Wisly jest planowa. I jej rozmiary tez. Mowienie o kompromitacji tylko pokazuje, ze niektorzy sa oderwani od rzeczywistosci. Przegralismy z klubem ze scislej czolowki w Holandii, zgoda, europejski sredniak ale polskie kluby czym sa? Polska pilka jest na dnie a mimo to porazke z klubem pod kazdym wzgledem lepszym traktujemy jak kompromitacje.
Bzdura albo kolejne usprawiedliwienie, tylko nie wiem... czego?
Idąc Twoim tokiem rozumowania, to kuchenkorz nie miał prawa remisować z Juve czy ManC, a Legia pokonać Spartaka. Bo teoretycznie porażki mieli zaplanowane, więc mogli się położyć na trawie i kontemplować kolor nieba. A jednak się dało.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.10.2011, 23:19
willow napisał(a):Wyświetl post
A jednak się dało.
No i co z tego?pewnie jak by wymienili w rok całą 11tkę to by się nie dało.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.10.2011, 02:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ano to że zagrali fajne mecze i pokazali sie z dobrej strony. Zdobyli jakies tam punkty do rankingow i nie wszędzie teraz myślą ze polska ligowa to dno.

Nie baw się tu w mesjasza i proroka! Nie wiesz co by było gdyby...

(kiedyś zwróciles mi uwage zeby tego nie robic... Pzdr)
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.10.2011 o godz. 02:32.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 02.10.2011, 10:46
A ktos kazal Wisle to robic ? Sami sie sprzedali Glowacki z Brozkami, Marcelo itp ? U nas (w ogole w Polsce) jest jakies dziwne przekonanie, ze pilkarzowi po paru latach w klubie, pomimo waznego kontraktu NALEZY sie odejscie w zamian ze ten cos dla tego klubu zrobil. Najlepsze, ze te zaslugi to po prostu normalna gra, wypelnianie warunkow kontraktu. Nie wiedziec skad to przekonanie istnieje, a co ciekawsze dlaczego kluby dla swej szkody je realizuja. Jesli pilkarz podpisuje kontakt np. 5 letni to z jakis powodow klub zdecydowal sie mu placic np. wiecej niz przy kontakcie 3 letnim. Wlasnie zeby zagwarantowac sobie wieksza stabilizacje. Pilkarz godzi sie na dluzsza gre w okreslonym klubie, a tym samym byc moze mniejsza szanse rozwoju i transferu, ale w zamian dostaje wieksze pieniadze. Obie strony sie na cos zgadzaja. I jak slysze te opinie, ze pilkarz X czy Y, zarabiajacy 50tys miesiecznie jest bardzo skrzywdzony, ze dalej tu gra, ze tyle zrobil dla klubu i klub nie bedzie go trzymal, to sie noz w kieszeni otwiera. A jak ma jakies "ale" ? Zaprosic do gabinetu prezesa i przypomniec do kiedy decydowal sie podpisac kontrakt.
Jak sie trzeba czegos domagac to umowa jest zawsze przydatna, ale jak przychodzi kwestia transferu to juz kontakt jest na drugim planie.

Dwa. Jak negocjowal Wojciechowski z Turkami w sprawie Mierzejewskiego. Dlaczego podobnych negocjacji nie bylo w sprawie Brozkow czy Glowackiego ?

Trzy. Moze czas skonczyc z doszukiwaniem sie fartow, fuksow i czego tam jeszcze sie da, a zrozumiec, ze w pilce jak w wielu innych dziedzinach zycia, sukces zalezy od wlasnej pracy i wlasnej incjatywy. Bedzie dobra druzyna, jak sie zainwtestuje pieniadze, stworzy baze treningowa itd. A nie bo bedzie szczesliwe losowanie i pilka nie odbije sie od poprzeczki.
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 02.10.2011, 10:59
Z resztą się zgadzam, z tym nie - to nie chodzi o lubienie czy nie.Legia by dostała 4-1, było by to samo.

Najgorsze w tym wszystkim jest że ta 'planowa porażka' mogła się nie zdarzyć.
Jak dla mnie to jest kolejny mecz przegrany frajersko(nie lubię tego słowa ale ono chyba najlepiej pasuje).
To nie był mecz z gatunku tych których nie dało by się wygrać , jak np w Barcelonie.

Zaczęliśmy źle ale szybko strzeliliśmy gola i...mieliśmy kolejne szanse a Twente kompletnie sobie nie radziło.Tam już była niezła irytacja i na boisku i na ławce i na trybunach.

I gramy nieźle a tu gol z tzw dupy, gramy nadal nieźle , drugi taki sam, dobrze zaczynamy druga połowę, leci trzeci - kopia pozostałych dwóch , jest po meczu i wtedy z nami już jadą.

To nie były gole wynikające z jakiejś przewagi, świetnej ich gry...po prostu co dośrodkowanie to bramka bo nasi nie potrafią kryć.Ilość goli stracona w ten sposób jest przeogromna

Już lepiej niech przeciwnik dostaje karnego zamiast rogu bądź wolnego z którego będzie dośrodkowania - większa szansa że Pareiko obroni.

Zresztą podobnie frajerska(choć też zasłużona) porażka z Apoelem.
Przycisnęli nas ale nie szło i stracili impet więc trza pomóc przeciwnikowi i samemu sobie gola strzelić - oczywiście z dośrodkowania.
Potem strzelamy kompletnie niezasłużoną bramkę ale jesteśmy w LM a Apoel się gubi - mimo to prezent i po zawodach.

Tak więc nie ma się co załamywać ,trzeba sobie zdać sprawę że taka obrona nie wypaliła i z nią do żadnej LM nie awansujemy ,możemy mieć nawet problem z mistrzostwem polski
Myślę że jest oczywiste że w klubie to wiedzą więc poczekajmy jak temu będą chcieli zaradzić
Trafiłeś w sedno sprawy. 2-3 lata temu nie mieliśmy ofensywy bo praktycznie wszystko opierało się na Brożku, ewentualnie czasami wspierany przez Zieńczuka, Boguskiego i od święta Jirsaka. Ludzie, przecież wtedy to była kpina. Wszyscy chuchali i dmuchali na Brozia bo nie było nikogo innego. Za to mieliśmy wręcz zajebi*tą obronę. Marcelo, Głowacki, Cleber ? Ile bym dał za takich stoperów teraz.

Dzisiaj sytuacja wygląda odwrotnie. Mamy w kim wybierać w ofensywie, ale za to defensywa woła o pomstę do nieba. Gdyby zestawić naszą obecną siłę ataku z obroną z przed 2-3 lat, jak na nasze warunki mielibyśmy wręcz idealną drużynę. Atak by sie tylko skupiał na swojej robocie i nie musiał by myśleć co obrońcy mu dzisiaj odpier*olą. Jakby już atakowi nie szło to Marcelo by załatwił wynik.

Plan na zimię to kupienie conajmniej 2 obrońców. Jedynie Jovanovic budzi we mnie naprawdę pozytywną reakcję.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 02.10.2011, 11:12
A no właśnie, czyli jednak była szansa na dobry wynik mimo różnicy w budżetach i poziomach lig, tak?
Skończmy już z usprawiedliwianiem każdej porażki brakiem kasy.
Ja wiem, że kasa jest w futbolu (zresztą nie tylko) cholernie ważna, ale na litość Boską, to nie jest jakaś święta reguła. Jak można napisać, że porażka z Twente w takich rozmiarach była planowana? Szlag mnie trafia, jak coś takiego czytam... To po kiego grzyba w ogóle wychodziliśmy na boisko? Trzeba było oddać mecz walkowerem i być wypoczętym na Legię...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.10.2011, 17:59
Holenderska policja: nie mamy zamiaru przepraszać [ZDJĘCIA]

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...fca36939,1,3,5

No ja cie p... Holenderska policja ustami rzecznik policji w Enschde, Sandry Tethof twierdzi, że wszystko było super. Przeczytajcie ten tekst, bo to klimat jak z PRL. Twierdzą, że zatrzymali cztery osoby, bo ich bilety wyglądały na fałszywe, a potem okazało się, że wydrukowano je na innym papierze.
A potem, że w miejscu zatrzymania kibice mieli pełen komfort, że wszyscy kibice w Holandii są mile widziani, nie było żadnego przeszukiwania kobiet przez mężczyzn itd.
Po prostu policjanci, niezależnie z jakiego kraju, są pop...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.10.2011, 18:58
farben napisał(a):Wyświetl post
Holenderska policja: nie mamy zamiaru przepraszać [ZDJĘCIA]

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...fca36939,1,3,5

No ja cie p... Holenderska policja ustami rzecznik policji w Enschde, Sandry Tethof twierdzi, że wszystko było super. Przeczytajcie ten tekst, bo to klimat jak z PRL. Twierdzą, że zatrzymali cztery osoby, bo ich bilety wyglądały na fałszywe, a potem okazało się, że wydrukowano je na innym papierze.
A potem, że w miejscu zatrzymania kibice mieli pełen komfort, że wszyscy kibice w Holandii są mile widziani, nie było żadnego przeszukiwania kobiet przez mężczyzn itd.
Po prostu policjanci, niezależnie z jakiego kraju, są pop...
Ciekawe co mowili ochroniarze, gdy paralizatorem zabili Polaka na lotnisku w Kanadzie.
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.10.2011, 19:27
Grubo... takie skur*ysyństwo i teraz jeszcze łżą prosto w oczy.
Nic tylko ogrodzić kawałek błoń pastuchem, wpuścić do środka co bardziej agresywnych pałkarzy i mamy przygotowaną fan zonę dla Holendrów...
Zobaczymy jak wówczas zaśpiewają.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 03.10.2011, 19:32
Cytat:
Rzecznik przedstawia też swoją wersję przetrzymywania kibiców na lotnisku. - Zawsze zawozimy tam kibiców, co do których mamy jakieś podejrzenia, bo na lotnisku jest duży parking. Jest tam restauracja, toaleta i każdy może z niej skorzystać
ALe, że zamknięta to już nie powiedzieli...
Odpowiedz cytując
dako
Junior Member

Od: 08.2005

Stary 04.10.2011, 22:07
Ja tam często widuję Holendrów na ulicy Gdańska, ale jakoś nie przyszło mi do głowy zachowywać się w stosunku do nich agresywnie. Czas chyba zmienić nastawienie!!

Ciekawe jakie larum by się poniosło, gdyby to nasze pieski spacyfikowały (z wiadomym skutkiem) przedstawicieli kraju, gdzie krowy są ładniejsze od kobiet - nie mylić z niemcami.

BTW współcześni Holendrzy to w większości żydzi z kresów więc o czym my w ogóle mówimy...
Odpowiedz cytując
Aldek
Member

Od: 07.2011

Stary 16.10.2011, 12:47
Czy ktoś z naszych w czwartek pauzuje za kartki? (Chavez Sobolewski?)
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.10.2011, 12:40
Tak się patrze na skład Fulham i za bardzo nie wiem na czym budować optymizm przed czwartkowym spotkaniem. Goście z Odense przesuwali, i to dosłownie, nasz blok defensywny jak chcieli,to ciekawe co zrobi Fulham?

Duff, Riise, Dempsey. Szczególnie ci dwaj pierwsi mogą budzić niepokój. Duff i Norweg potrafią jak mało kto na skrzydle zakręcić,i do tego ich mocne wrzutki. W ostatnim spotkaniu z Stoke,które przegrali 2-0 w sumie nic nie pokazali,poza strzałem w poprzeczkę. Tyle,że gdzie Stoke a gdzie my. Kto zagra na bokach obrony u nas,chyba nie ma większego znaczenia.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.10.2011, 12:56
dlatego Marszałku trzeba sie spodziewać 0-4,1-4

jak zawsze wierze w 3 punkty dla kochanej Wisły, tak ten mecz mam totalnie w dupie. Nic Nam nie da, ewentualne farciarskie zwycięstwo spowoduje ze Roberto odleci do jeszcze bardziej odległej planety niż jest teraz.

Nie mamy ŻADNEGO argumentu na Fulham, kiedyś jak np. za słabych trenerów graliśmy u siebie naszym atutem było boisko teraz niestety każdy mecz gramy na wyjeździe. Bo to że Czarek i Sobol będa zapierdalać za dwóch to nic nie da, potrzeba takich jedenastu..
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.10.2011 o godz. 13:12.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.10.2011, 13:03
Fulham zagra agresywnie i ostro, to nasze asy nie będą wiedzieć co się dzieje.
Choć oczywiście mam nadzieję na trzy punkty, to po prostu nie widzę, jak możemy podejść pod tego rywala, jak nie potrafimy zagrać z zębem do przodu.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.10.2011, 15:09
Skonczy sie jakies 0-2 w optymistycznej wersji. Ważniejsze,żeby z Łksem w ndz punktow nie stracic.
Ciekawe jak frekwencja bedzie wygladac w czwartek
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 17.10.2011, 16:02
borys napisał(a):Wyświetl post
Takie 3:1 bedzie sie rownalo 1:3 w czwartek.
Optymistycznie. Zakladasz, ze cos strzelimy

A powaznie. Fulham w tym sezonie gra mocno przecietnie wiec nie jest to rywal nie do ogrania. Ale wlasnie. Bylby do ogrania gdybysmy my prezentowali jakas stabilna, rowna forme na niezlym poziomie. Niestety wiemy jak jest i potyczka z Anglikami moze byc kolejna bolesna lekcja w tym sezonie w pucharach.
Kazdy inny wynik niz nasza bezdyskusyjna porazka bedzie milym akcentem i na pewno ucieszy. Boje sie jednak, ze o ile moze w przodzie nie bedzie tak zle to kolejny akt dramatu znow bedzie rozgrywal sie w naszej obronie i wlasnie to wplynie na wynik.
Fulham ma kilka niezlych nazwisk w skladzie co przy profesorze Q, niepewnym przy nim Chavezie, boskim Lamey'u i kto wie, moze cyrkowcu Diazie (w koncu w sobote nie gral) znow moze skonczyc sie na mocnym biciu.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 17.10.2011, 22:08
Natomiast spotkanie Wisły z Fulham FC poprowadzi Szwed Martin Hansson. Mecz rozpocznie się o 19:00 w Krakowie.
ten sam sedzia co prowadził mecz Fracji z Irlandia o awans do MŚ ,wiadomo o co chodzi
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.10.2011, 22:13
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
Natomiast spotkanie Wisły z Fulham FC poprowadzi Szwed Martin Hansson. Mecz rozpocznie się o 19:00 w Krakowie.
ten sam sedzia co prowadził mecz Fracji z Irlandia o awans do MŚ ,wiadomo o co chodzi
Sugerujesz, że nas przekręci?
Bo Fullhamu raczej nie zdoła

Ale chciałbym się mylić...

Jedyna nadzieja w tym, że ten mecz odpuszczą.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.10.2011, 23:11
Panowie zapowiada sie ostre strzelnie

Trzeba bedzie wesprzec Siergieja
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.10.2011, 00:01
Jakby Wasi wyszli na pełnej ....ie jak nasi na Spartak to remis jest do wyciągnięcia. Pod warunkiem, że w ciągu tych 5-10 minut padnie gol.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2011, 00:14
Wygrywamy i liczymy się w walce o awans
Gdyby nie te kontuzje to liczył bym na punkcik a tak to trza się spodziewać najgorszego, choć tak po cichu liczę na zacięty mecz, mam nadzieję że do 90 tej a nie tak jak było w Holandii, 60 minuty
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 18.10.2011, 07:16
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Wasi wyszli na pełnej ....ie jak nasi na Spartak to remis jest do wyciągnięcia. Pod warunkiem, że w ciągu tych 5-10 minut padnie gol.
Nasi zaczynają mecze w takim letargu, że dopiero po 15min orientują się, że są na boisku..więc odpada.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.10.2011, 08:14
0 22 napisał(a):Wyświetl post
W Holandii strzelili i zbyt wiele to nie dało. Żeby strzelić na początku a potem liczyć na to, że korzystny wynik jakoś się dowiezie to trzeba coś bronić. Jaka jest nasza obrona każdy widzi, poza tym generalnie ta drużyna bronić nie potrafi, bo to przecież nie tylko wina obrońców, że przeciwnicy tak łatwo są pod naszym polem karnym.

Może jednak w związku z tym, że wszyscy spodziewają się masakry, wyjdzie nam dobry mecz. Jeżeli będzie kolejna kompromitacja to na Twente będzie pewnie z 10 tys kibiców.
:/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów