|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5KgwYYy9Oio zwróćcie na strzelca 1 i 5 bramki ( Mike Havenaar 16 ), facet gra w bardzo przeciętnym klubie J-League i jest wart niecały milion €, o ile się nie mylę to v-ce lider strzelców ligi japońskiej, przydałby się taki napastnik, wysoki
![]()
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 11.10.2011 o godz. 21:06.
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=iNzbwgAgfTE
przydałby się, jest w formie ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świerczok z Poloni Bytom dziś znów skuteczny... 10 i 11 bramka w sezonie... jestem ciekaw czy któryś z naszych go ogląda chociaż... Chłopak ma 18 lat i świetnie rokuje
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Na dzień dzisiejszy uważam że jest dwóch zawodników w polskiej lidzę w tych teoretycznie słabszych klubach którzy potrafią zrobić różnice. Są nimi Razac Traore, który po kontuzji wszedł do składu Lechii i jego drużyna zaczęła grać inaczej. Oraz Marko Cetkovic, nie piszę to dla tego że chwalili goscia w C+, po prostu chłopak pokazał dobrą technikę oraz przegląd pola. Warto mu się przyjrzeć bliżej i to szybko. Co do Traore, dla mnie to świetny zawodnik do ataku pozycyjnego i szybko odnalazłby w spólny język z takimi zawodnikami jak Iliev czy Melikson.
Do tego wypożyczenie, odkupienie Pawła Brożka byłoby fajną opcją. Kuba to jednak chyba zbyt wysokie progi. Choć pewnie dużo zależałoby od determinacji właściciel oraz planów na przyszłosc.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.10.2011 o godz. 12:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Jednak znajac realia to my go przegapimy lub w ogole sie nim nie zaintersujemy bo po .... i za 2-3 lata bedziemy spogladac w jego strone kiedy on bedzie gral juz w innym klubie Ekstraklasy i bedzie trudny do wyciagniecia za sensowne pieniadze. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kilka razy oglądał go podczas meczów Bakero.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
świerczok żyd
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Jaki żyd, jak hanys? A to, że był u nich i się nie załapał, to chyba idealna rekomendacja? Ktoś się orientuje do kiedy Kurto ma ważny kontrakt? Bo coś mi się wydaje, że do lata 2012, a o ewentualnym jego przedłużeniu cicho... Wiadomo, że nie pasuje do koncepcji trenera, bo jest młody, utalentowany i jest Polakiem, ale może jednak warto by mu nową umowę zaproponować?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 17.10.2011 o godz. 14:00.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Ostatnim zawodnikiem z ME który miał naprawdę "coś" w sobie był Sebastian Leszczak, tylko w głowie ma naprawę pustkę albo ludzie dokoła niego zrobili mu krzywdę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.10.2011 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zapomniałeś o Jończyku, który gdyby nie złapał kontuzji to już teraz byłby wyróżniającą się postacią w naszej skopanej... szkoda, że ktoś nie poszedł po rozum do głowy i nie dał mu profesjonalnego kontraktu...
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Świerczoka obserwują skauci Naszego klubu. Jeśli będzie wart zachodu i cena nie będzie zaporowa to być może do Nas zawita
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja p... jak ten Świerczok gra głową! Od czasów Marcelo nie mieliśmy piłkarza o takich umiejętnościach. Brałbym bez zawahania, bo z każdym meczem jego cena będzie rosnąć.
http://www.youtube.com/watch?v=9kvso...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=ATva_...ayer_embedded#! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chciałbym zaznaczyć, że Jakub Świerczok grał w juniorach Cracovii Kraków (prawie 2 sezony). Jeśli jest w jakiś sposób związany z tym klubem, to wątliwe jest, aby zdecydował się na grę w Wiśle. Poza tym fakt ten, mógłby źle wpłynąć na relacje piłkarz - kibice Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kochany zarządzie Wisełki Kraków proszę nie sp... tego i kupcie Dudu Bitona nawet jak kosztuje 1,5 miliona euro.Mówię wam zwróci się to i to z zyskiem.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Chłopak jest ze Śląska grał w kilku klubach już ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Brać bez zastanowienia Ilari Äijälä. Co sezon gościu ma zainkasowane na koncie ok 10 asyst grając na pozycji lewego obrońcy. A Diaz, Pjialic to nie to... Prawa strona obstawiona przez Jovanovica a do środka sprowadzić jeszcze Mihai Pintilii'ego
Czemu by też nie przetestować Kurzawy z Lens http://www.transfermarkt.de/de/layvi...er_126710.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja bym spróbował wyjąc Mile w miejsce Garguły ale to raczej nie możliwe
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Dla mnie taka 11 byłaby bardzo optymalna Dla tych którzy nie znają nazwisk Mike Havenaar i Tadanari Lee: Obaj są jednymi z najskuteczniejszych napastników J-League, 1 jest Havenaar z 16 trafieniami, 3 jest Lee z 13. Havenaar ostatnio w swoim 3 występie w kadrze strzelił dwie bramki ( ma 194 cm i ma 24 lata gra w Ventforet Kofu jednym ze słabszych klubów tamtejszej ligi, oraz ma korzenie holenderskie ) Tadanari Lee to napastnik Sanfrecce, w ostatnich latach bacznie obserwowany przez Herthę, ostatecznie nie zakupiony, a szkoda bo piłkarz bardzo bramkostrzelny. PS: Ciastek dzięki za poprawę, Mea Culpa... Jovanović, nie Jovanić, już mi się myli
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 21.10.2011 o godz. 19:07.
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kolejny geniusz taktyczny który wystawia na stoperze naszego rezerwowego bramkarza .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a mi się wydaje, że zakup 3 wartościowych zawodników, to bardzo dużo, a trzeba też wziąć pod uwagę, że Biton jest tylko wypożyczony. Nie ma co wymieniać połowy składu, bo sensu w takim działaniu nie ma za wiele.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wykupić Bitona, sprowadzić Mile i w razie zakończenia kariery przez Sobola Kazimierczaka, do napadu tego młodego chłopaka z poloni bytom (nie pamiętam nazwiska) na pewno mielibyśmy z niego pożytek. już interesuje się nim legia i lech i znając naszych działaczy to pójdzie do któregoś z tych klubów a jest to wielki talent
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skąd wiadomo ze go obserwuja?