|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Proponuje poczytać ten artukył, "zasuńcie kotary, Wisła gra!"
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Bardzo trafnie napisane, tyczy się armii zacieżnej Wisły. Ps. Niestety Lechii troche też.. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A w Kielcach Korona dominuje w każdym aspekcie nad Górnikiem. Po raz pierwszy oglądam od początku mecz 'scyzorów' i przyznam, że grają naprawdę dobrze. Przede wszystkim agresywny pressing, walka o każdą piłkę i dobre operowanie piłką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Specjalnie dla Ciebie
Tracimy niestety 4 punkty. A jak Legia wygra zaległy mecz z Zagłębiem to do 3 miejsca będziemy tracić 3 punkty. No nic ale walka trwa ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
spokojnie to tylko 3 pkt po 9 kolejkach
PS. jak w ostatnich latach Wisła nie wygrywała na Łazienkowskiej to był mistrz ![]() na razie górą była Legia ![]() ale i tak zaraz coś się tam spartoli, Śląska obawiam się bardziej,ale czy to będzie jakaś tragedia? ![]() PS. pozwoliłem sobie wyedytować posta :] nie ukrywam .... złośliwie
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 03.10.2011 o godz. 20:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Korona postawiła wszystko na walkę o mistrza. I myślę że dla nich 3-6 miejsce na koniec sezonu jest realne o ile zaraz nie zaczną gwałtownie lecieć w dół tabeli...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest tylko jeden problem - 2 miejsce nie daje szansy na walkę o LM I dlatego w pucharach musimy ciułać punkciki, i sciskać kciuki nawet za największych wrogów, żeby w końcu za 2-3 lata mieć dwie drużyny w LM jak ma teraz Rumunia.![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
do wszystkich którzy już przewidzieli Nasz fatalny koniec sezonu, mistrza Korony czy też Wksu.
Tabela [IMG] ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.10.2011 o godz. 13:37.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mysle ze kolega dobrze podsumowal panikarzy jedna tabelka
Popatrzmy tez na nasz terminarz do konca rundy ja czuje ze przezimujemy na 1 miejscu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To o czym była tutaj dyskusja gdy zaczęto podawać pojemność stadionów,które się u nas buduje,nagle zaskoczyło Ekstraklasę. Ludzie tłumnie nie przychodzą!Odkrycie Ameryki niemalże.
http://www.rp.pl/artykul/216043,7277...ic-kibica.html A ja będę nadal usilnie trzymał się swojej wersji,że przychodzić nie będą. Skala problemu jest i tak większa niż sądziłem. Bo co jak co ale taki mecz jak Legia-Wisła powinien zapełnić stadion,a tu podają,że zostało 7 tysięcy biletów w kasie. To jeśli takie mecze nie przyciągają widza na stadion,to nie wiem co musi się stać aby nagle ludzie zaczęli zapełniać trybuny na hity kolejki? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
1. Wyp**rdolic rzad w pi**u.
2. Przemowic do rozsadku wlodarzy klubow, 50zl za mecz to jest zbyt duzo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Marszałek owszem do kompletu brakowało ok. 7 tys. kibiców, ale nie jest prawdą to, że 7 tys. biletów zostało w kasach. Gro z tych wolnych miejsc to miejsca vipowskie, czy w lożach, które chyba nigdy nie zostaną w pełni zapełnione. Na moje oko, bo nie mam wiarygodnych informacji to w kasach zostało max ok. 3 tys. biletów na najdroższe sektory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Już o tym wcześniej pisałem - dla mnie to jest oczywiste, że nasze stadiony nie są i jeszcze jakiś czas zapełnione nie będą. Wybudowaliśmy je na wyrost, to prawda. Ale jak mieliśmy budować? Zakładamy, że z czasem z różnych względów liczba kibiców w polskiej ekstraklasie wzrośnie - w przeciągu powiedzmy najbliższych 10-15 lat. Czyli co, teraz powinniśmy wybudować stadiony na kilkanaście tysięcy frekwencji, a za 10 lat się martwić że są za małe? ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja mysle, ze na mecze hitowe spokojnie sie moga najwieksze stadiony w Polsce zapelnic. Tylko, ze tu nie Niemcy czy Anglia, tutaj czlowiek musi za 1500-2000 przezyc miesiac a nie na bilety wyjebac od 5 do 20% pensji w zaleznosci czy jezdzi na wyjazdy czy tylko na mecze u siebie. O wyjazdach zagranicznych juz nie mowiac bo taki jeden wyjazd to jest cwierc wyplaty. A chyba ceny powinny byc dostosywane dla tych wlasnie, ktorych jest w Polsce najwiecej czyli osob biednych a nie dla Kulczykopodobnych
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Laskowski po pierwszej połowie o meczów Pasów z Podbeskidziem: "mecz miał swoje lepsze i gorsze momenty"
![]() Gdzie widzi te "lepsze", tego nie wiem. Natomiast martwi postawa Podbeskidzia, bo Pasy na razie groźniejsze. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cracovie już żegnamy...
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
...od lat - wylatują drzwiami, ale wchodzą znowu oknem.
Więc spokojnie z tym pożegnaniem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Piękny początek kolejki
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Węgrzyn: "Cracovia nie była w tym meczu zespołem gorszym" - ech, znowu garbata dola i zły sędzia...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mecz na poziomie okręgówki... tak żenującego meczu dawno nieoglądałem.
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To moze tradycyjnie:
Oto jest dzień, oto jest dzien który dał nam pan....... Jak ja uwielbiam taki początek weekendu, jeszcze tylko coś dzisiaj włożyc i niczego więcej mi do szczęścia nie trzeba. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pełne poparcie, może być mróz, deszcz, mgła, syf jak sto pięćdziesiąt ale jak parchy dostają to od razu wychodzi słońce !
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Lubie takie początki weekendu. Ci co zaczęli walczyć z komuną po '89 "umacniają" się na dnie tabeli. Teraz pasuje żeby zaczęli strajkować, bezie niezły ubaw.
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Początek weekendu dobry, jeszcze tylko remis Amiki z Koroną. Czy "najlepsi kibice w Polsce" nadal strajkują domagając się cateringu?
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale buraku grają w tych Kielcach, co mecz to zadyma z ich udziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idzie, Idzie!
POD-BES-KIDZIE!! Ale i tak Cracovia się utrzyma, na wiosnę pewnie znowu przyjdzie lepsza forma, lub przeciwnik będzie akurat tego dnia "słabszy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale ambicji mają więcej niż 15 drużyn razem wziętych.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I kac następnego dnia jakby mniejszy!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|