The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 21:57

to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi.

A tak na mnie swego czasu naskoczyli w technikum, jak jeden z niewielu byłem przeciwny aby PO wprowadziło, obniżenie wieku do głosowania. Teraz zrobiłbym podobnie!

''Ej głosujemy na Janusza - on nam zapewni legalne zioło..''
Ręce opadają.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.10.2011, 21:57
Cytat:
Gratuluje kultury, powiedz mi w jakich przypadkach są dawane kary za przeklinanie, jak ktoś sobie w emocjach powie k...a ? I jak tu nie mieć niektórych za niewychowanych chamów Ty naprawdę napisałeś coś normalnego.
Gosc, nie wiesz jak jest, zamilcz. Kto chodzi na mecze i orientuje się cokolwiek w realiach kibicowskich wie jak jest. Bez obrazy, ale po prostu czasem lepiej się nie wypowiadać na tematy na które do końca nie jest się poinformowanym.

Cytat:
to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi.
Tu nie chodzi o to. Po pierwsze, z medycznego punktu widzenia, miękkie narkotyki uzależniają mniej niż fajki. Ale nie chcę tu rozpoczynać szerokiej dyskusji na ten temat, tylko zasygnalizować że to nie jest zalegalizowanie rewolwerów dla każdego. Natomiast na Palikota młodzi głosują nie dlatego, że chcą mieć narkotyki na legalu, wiem bo mam młodszego braka w _tym_ wieku. Tu chodzi o nową jakość, którą dał ten gość, takie mocne wejście, pojawiła się jakaś nadzieja że oprócz Półtusków i kartofli pojawi się ktoś nowy, kto da jakąś szansę.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 09.10.2011 o godz. 22:01.
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.10.2011, 21:59
Młodzi, gniewni usłyszeli w telewizji, że Kaczyński jest be i nagle wyszedł im bohater, obrońca ucieśnionych per. Palikot!

"LEGALIZACJA MARIHUANY " podziałała na nich jak kość na psa. Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.10.2011, 22:00
U młodych (18-25 lat):

25%- PO
23%-PiS, Ruch Palikota

;/

źródło: TNS OBOP opublikowany w TVP
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.10.2011, 22:01
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że te zasady są z każdą rundą coraz to bardziej rygorystyczne. Niedługo to nie będzie można podnieść szalika w górę, albo się obrócić.
Najlepiej to siedź 90 minut na dupie na miejscu jakie masz na karnecie i podnoś się tylko po strzelonej bramce, tylko nie krzycz za głośno, bo sąsiada obok może boleć głowa...
Ja tam nie mówię, że niektóre kary są bzdurne, ale bawi mnie to przesadzanie w drugą stronę, ostatnio czytałem że chodzenie w kominiarce to normalne i się z nartami kojarzy, a Tobie z kim by się kojarzył na ulicy gość w kominiarce ? Bawi mnie ta walka o wolność słowa ludzi którzy jej sami nie tolerują, w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą.
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.10.2011, 22:02
Według sondażu exit polls TNS OBOP dla TVN24 i TVP wyniki wyborów w Małopolsce kształtują się następująco:
PiS 39,2 proc.
PO 37,7 proc.
RP 7,5 proc.
PSL 5,5 proc.
SLD 5,3 proc.
PJN 2,4 proc.
KNP 1,5 proc.
Frekwencja wyborcza w Małopolsce wyniosła 49,8 procent.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 09.10.2011, 22:03
Cytat:
Ja tam nie mówię, że niektóre kary są bzdurne, ale bawi mnie to przesadzanie w drugą stronę, ostatnio czytałem że chodzenie w kominiarce to normalne i się z nartami kojarzy, a Tobie z kim by się kojarzył na ulicy gość w kominiarce ? Bawi mnie ta walka o wolność słowa ludzi którzy jej sami nie tolerują, w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą.
Kraj to nie stadion....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.10.2011, 22:05
pozwole sobie wkleic pewne slupki dotyczace dlugu panstwa
czekam na opinie zwolennikow Partii Oszustów

"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Watts
Senior Member

Od: 04.2005

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Kraj to nie stadion....
Jestem kibicem, ale taka kibicowska, garbata dola - jesteśmy za małą grupą społeczną, żeby nasz problem mógł wywrócić głosy 30 milionów Polaków do góry nogami. Przeciętnego Polaka obchodzą zupełnie inne rzeczy, niż burdel na polskich stadionach. Bolesne, ale takie są fakty.
gosc2332
Senior Member

DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Młodzi, gniewni usłyszeli w telewizji, że Kaczyński jest be i nagle wyszedł im bohater, obrońca ucieśnionych per. Palikot!

"LEGALIZACJA MARIHUANY " podziałała na nich jak kość na psa. Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu.
Inni usłyszeli że PO ich gnębi i wprowadza totalitaryzm mimo że sami tego w ogóle nie doświadczyli i wzięli Kaczyńskiego za wybawce narodu, bohatera, obrońców uciśnionych. A do Palikota to mi daleko, zwłaszcza do jego wyborców, którzy usłyszeli że chce legalizacji marihuany to już na niego głosują, znam takie bezmózgie osoby co sobie i teraz palą dowoli i uważam że to że to niby nie szkodzi to bajka
Marcin_Lechia
Member

Od: 02.2011

Stary 09.10.2011, 22:08
@gosc2332 ja nie wiem jak to jest na Wiśle ale zapewne podobnie jak na Lechii w sprawie: w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą. Zawsze Ci bardziej kumaci mówią masz sprawę, pomysł itp. podejść na dół do Lwów lub ultrasów. sorry za offa
Co do wyborów to ciemny lud znów się ogłupił a potem płacz w tv że bieda, drogo, brak dróg i kolei... No cóż zobaczymy po euro jakie będą nastoję w pewnej grupie ludzi. I kto będzie palił wrotki
gosc2332
Senior Member

klusek106 napisał(a):Wyświetl post
pozwole sobie wkleic pewne slupki dotyczace dlugu panstwa
czekam na opinie zwolennikow Partii Oszustów

I kto tu nie myśli samodzielnie :| jako że nie jestem zwolennikiem PO to Ci nie odpowiem
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

martin_6 napisał(a):Wyświetl post
HH zrobił badania telefoniczne. Trudno to traktować poważnie jak na mój gust. OBOP rok temu ładnie trafił w pierwszej turze (w drugiej już średnio). Zobaczymy, mam jeszcze niewielką nadzieję, że uda się doprowadzić do sytuacji, że PO będzie potrzebować dwóch koalicjantów.
No właśnie, też mi się tak wydaje. Badania telefoniczne są tańsze, ale obarczone większym błędem. Exit polls droższe, za to pewniejsze. Tak z resztą traktują te wyniki sami politycy - podczas gdy do TVP i TVN wysyłają czołowych polityków, do Polsatu delegują ławkę rezerwowych.

Co do 2 koalicjantów... Żebyś się nie zdziwił. U Palikota jest taka zbieranina, że będzie łatwo wyłuskać paru do stworzenia większości. Podobnie w rozczarowanym wynikiem SLD.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 09.10.2011, 22:09
allon napisał(a):Wyświetl post
Mam już dość waszego patetycznego "patriotycznego" memlania . Spróbujcie zrozumieć ,że ktoś ma inne poglądy niż Wy. I muszę Was zmartwić - wielu kibiców Wisły zagłosowało za Palikotem ........
No to biedroniowy ch.. im w dupę!!

Wysyp k...a pokemoństwa nagle.
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.10.2011, 22:09
Na ocenę wyborów przyjdzie czas, gdy będa znane wyniki całościowe. Dziwne jest to, że w poprzednich wyborach podawano już o 22 wyniki z części obwodów teraz tego nie ma. Wiem, głosowanie do 21 ale jednak.

Nie ma co ukrywać, że zmiana moze dotyczyć tylko akcentów, ale to mogą być akcenty ważne. Ważne w okresie nastepnych czterech lat. Nieważne z punktu widzenia historii Polski.

Nie wiem skąd katastroficzne wizje o końcu Polski. Każdy kto ogarnia historię Polski dalej niż od 2005 roku wie, że w Polsce patriotyczna, postrzegająca politykę przez pryzmat dobra Polski i dobra Państwa Polskiego część społeczeństwa nigdy nie przewyższała tych 40 %.

Słabość Państwa Polskiego i rozbiory to wzięły się z powietrza ?

Czy może istnienia silnej opcji wśród szlachty, która uważała, że jak bedziemy słabi i ulegli wobec sasiadów to nikt nas nie będzie ruszał. I która własny dobrobytek przedkładała ponad jakąkolwiek myśl pro-państwową. Nic wam to nie przypomina.

Dopiero jak podpalało się pod jadrami to sie okazywało, że istniał jakiś naród. Tak było z Insurekcją Koścuszkowską czy rokiem 1920.

Teraz możemy mówić raczej wspólnocie języka niż o narodzie. I nie chodzi tu o róźnice pogladów politycznych, tylko róźnice w podejsciu do Polski i Państwa Polskiego.

To, że tu w ogóle jest jakaś Polska zawdzięczamy ekipie rządzącej w okresie miedzywojennej. Popełniała ona koszmarne błędy, ale nie zaniedbywała wychowania i propagandy patriotycznej. To było ziarno, które pozwoliło przetrwać wojnę i komunizm.

Dziś jest odwrotnie, za wyjątkiem kilku lat rzadów PiS trwa nieustanna propaganda antypatriotyczna i antypolska. Dlatego warto trzymać się swoich poglądów i propagować je.

Co do wyników młodziezy to cóż, pokolenie fejsbukowych plastusiów zacznie inaczej mysleć jak zacznie szukać pracy. Ale postaw patriotyczych to w nich już nie będzie. Niestety.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 09.10.2011, 22:10
Cytat:
znam takie bezmózgie osoby co sobie i teraz palą dowoli i uważam że to że to niby nie szkodzi to bajka
Przeczytaj sobie fakty odnośnie składu papierosów i o marihuanie, wtedy pogadamy.

Cytat:
jesteśmy za małą grupą społeczną, żeby nasz problem mógł wywrócić głosy 30 milionów Polaków do góry nogami.
Za frekwencją- mniejszej niż 15mln. Duży spadek, lecz nic się nie zmienia.

wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.10.2011, 22:10
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
Gratuluje kultury, powiedz mi w jakich przypadkach są dawane kary za przeklinanie, jak ktoś sobie w emocjach powie k...a ? I jak tu nie mieć niektórych za niewychowanych chamów Ty naprawdę napisałeś coś normalnego.
Szanowny gościu ponieważ mój post został wypatrzony przez sprawne oko moda (pozdro WISŁAZWE) nie użyję niczego dosadniejszego ale nie pisz tutaj już nic.

a jak umiesz czytać to proszę:
http://sport.gadu-gadu.pl/5605910920...-przeklinanie1
http://stadiony.net/aktualnosci/2011..._za_slowo_na_k
http://www.mmpoznan.pl/386427/2011/9...category=sport
http://pilkarskidziennik.pl/blogi/se...tadionowe.html
http://olsztyn.wm.pl/49956,Pseudokib...zed-sadem.html
http://www.sportfan.pl/artykul/25777...a-przeklenstwa

jeszcze mam przesłać? a teraz wysłuchaj od wszystkich tu zgromadzonych gromkie pożegnanie:

W Y P I E R ...!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 09.10.2011, 22:11
Inni usłyszeli że PO ich gnębi i wprowadza totalitaryzm mimo że sami tego w ogóle nie doświadczyli i wzięli Kaczyńskiego za wybawce narodu, bohatera, obrońców uciśnionych.
No kolego, na co najmniej "jeden" wyjazd nie pojechaliśmy + zamykanie stadionów, ale to nas nie dotyka, prawda?
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 22:11
Inni usłyszeli że PO ich gnębi i wprowadza totalitaryzm mimo że sami tego w ogóle nie doświadczyli i wzięli Kaczyńskiego za wybawce narodu, bohatera, obrońców uciśnionych. A do Palikota to mi daleko, zwłaszcza do jego wyborców, którzy usłyszeli że chce legalizacji marihuany to już na niego głosują, znam takie bezmózgie osoby co sobie i teraz palą dowoli i uważam że to że to niby nie szkodzi to bajka
A jeszcze inni myślą, interesują się i nie muszą nikogo słuchać. Ty się raczej do tej grupy nie zaliczasz. Po kiego w ogóle tu wchodzisz - to forum kibiców. Nie zauważyłem, byś miał z nami cokolwiek wspólnego.
gosc2332
Senior Member

Stary 09.10.2011, 22:14
Marcin_Lechia napisał(a):Wyświetl post
@gosc2332 ja nie wiem jak to jest na Wiśle ale zapewne podobnie jak na Lechii w sprawie: w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą. Zawsze Ci bardziej kumaci mówią masz sprawę, pomysł itp. podejść na dół do Lwów lub ultrasów. sorry za offa
Co do wyborów to ciemny lud znów się ogłupił a potem płacz w tv że bieda, drogo, brak dróg i kolei... No cóż zobaczymy po euro jakie będą nastoję w pewnej grupie ludzi. I kto będzie palił wrotki
Ja bym chętnie sam poszedł zagłosować pierwszy raz w wyborach parlamentarnych, ale na kogo ? Powiedziałem sobie że nie będę głosować przeciwko jakieś partii i nie poszedłem w ogóle głosować. Bo co, na PO , tylko dlatego że nie lubię PiS ? Albo jak niektórzy na PiS byle by PO nie wygrało, zresztą PiSowi o to chodziło jak się za kibicami stawiali, aby głosowali na nich byle PO nie wygrało, i to ich głównych argument był, żeby głosować na nich byle PO nie wygrało, i co, i osoby które tak zrobiły to myślą samodzielnie ? Jak ktoś pytał na kogo głosować to było na PiS byle PO nie wygrało, i to główny argument
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 09.10.2011, 22:14
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej".
Za dużo TVP i TVN-u. Kaczyński nie rządził w sposób perfekcyjny, ale zawsze dbał o interesy Polski, a także innych krajów byłego ZSRR (np. Gruzji). Podczas gdy polityka Tuska wygląda tak, że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pada. PO dostało listę 7. - nie kradnij, a ten rząd nakradł więcej niż SLD w latach 2001-2005. Nie ma wyjścia, trzeba emigrować z tego kraju, bo szansy na lepsze jutro po prostu nie ma.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 22:16
Przestańcie pitolić wreszcie o gnębieniu kibiców - bo dzięki waszemu jęczeniu i "rozmowach" grup kibicowskich z Tuskiem ten może pić szampana a kibice byli zwykłymi pionkami w grze. Rozegrał was jak dzieci.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 09.10.2011, 22:17
Ja bym chętnie sam poszedł zagłosować pierwszy raz w wyborach parlamentarnych, ale na kogo ? Powiedziałem sobie że nie będę głosować przeciwko jakieś partii i nie poszedłem w ogóle głosować. Bo co, na PO , tylko dlatego że nie lubię PiS ? Albo jak niektórzy na PiS byle by PO nie wygrało, zresztą PiSowi o to chodziło jak się za kibicami stawiali, aby głosowali na nich byle PO nie wygrało, i to ich głównych argument był, żeby głosować na nich byle PO nie wygrało, i co, i osoby które tak zrobiły to myślą samodzielnie ? Jak ktoś pytał na kogo głosować to było na PiS byle PO nie wygrało, i to główny argument
Jesteś tak inteligentny, a nie wiesz ze oprócz peło było jeszcze 78 innych partii? http://www.wyborydosejmu.pl/partie-p...-lista-partii/ Masz na przyszłość
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.10.2011, 22:18
Cytat:
Mi to wszystko pasuje pod Apokalipse

Zglupienie narodu, zdziwaczenie chyba wskazuje na to, ze doszlismy do jakiejs granicy. Nie ma idealow, liczy sie zrobic kogos w chuja zeby samemu przetrwac, nie robi sie polityki robi sie brudne gierki i manipulowanie ludzi poprzez tv. To jest chyba koniec czegos bo co moze byc gorsze?

Cytat:
Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu.
Ja mysle, ze nie ma co narzekac na ludzi a tym bardziej nastolatkow. Schemat jest prosty, ojciec i matka won do roboty na pol dnia a dziecko odchowa Ci szkola i telewizja. Dzieciak zupelnie oglupiony przez papke telewizyjna, pozostawiony w okresie dorastania na pastwe losu bo przeciez rodzice zabiegani, nie mieli czasu na uksztaltowanie dziecka. Wychodza z tego narkomani, pol glupi ludzie, niby studenci ale ich hobby to palenie trawy, picie itd.
Ludzie przestali sie interesowac zyciem. Oni maja na to wyjebane, polityka? Kogo to obchodzi? trzeba glosowac to ok pojde, zaglosuje na tego kogo jest duzo w tv albo np na Palikota bo on chce zalegalizowac trawe. A wszystko inne mam w dupie, ze dlug publiczny powiekszany, ze pijarowcy, ze antykatolicy .... to mnie obchodzi. W telewizji mowili, ze Tusk jest fajny a Kaczynski chory psychicznie, a na MTV widzialem pedalow i w sumie byli ok wiec zaglosuje na Biedronia bo musze byc tolerancyjny poniewaz w szkole mi powiedzieli, ze musimy dogonic zachod po wejsciu do UE. Ludzie przestali myslec mozgami a zaczeli myslec telewizorami. Przez taki system edukacji jaki mamy dzieciakow sie nie uczy myslenia tylko ich sie oglupia. Kaze im sie wkuwac tony materialu, karze im sie oszukiwac, kombinowac zamiast spojrzec na zadanie, pomyslec logicznie.
I pozniej wychodza takie numery jak np z Palikotem, jedno haslo legalizacji trawy, czy niby tej swiezosci Palikota (wszak dwa lata go nie bylo w Sejmie!!!) przyslania kilka negatywnych spraw jak dazenie do polski swieckiej, a nie przepraszam, Bog jest passe wiec glosuje na Palikota bo on sie rozprawi z ksiezmi, krzyzami i religia w szkolach i z Tuskiem bo zle sie o nim wypwiadal ostatnio (ostatnio czyli nie wiecej niz 2 lata temu!)

Na naszych oczach, bez zadnej krepacji odbywaja sie brudne gierki ludzi, ktorzy powinni z polski zostac wypedzeni. Te wszystkie czerwone mordy, stare japy, cwaniaczki, ukladowicze i bezideowcy, ktorych teraz widac w serwisach informacyjnych powinny zniknac z tego kraju a sa pewnego rodzaju celebrytami (bo jak Cie pokazuaj na tvnie to znaczy, ze jestes celebryta!) i rzadza ta ciemna wysterowana masa.

Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.10.2011, 22:21
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi.
Ja mam dla Ciebie lepsze pocieszenie ,biorac twoje (i nie tylko twoje poglady) , prawica w Polsce zebrała w tych wyborach okolo 70-75% , lewica okolo 15%. Jesli teraz tak lamentujesz ,z powodu m.in. "inwazji pedałów" to co bys zrobil jakby te proporcje byly na odwrot ,chyba tylko brac sznur i sie wieszac
gosc2332
Senior Member

Stary 09.10.2011, 22:22
Gervas napisał(a):Wyświetl post
Jesteś tak inteligentny, a nie wiesz ze oprócz peło było jeszcze 78 innych partii? http://www.wyborydosejmu.pl/partie-p...-lista-partii/ Masz na przyszłość
No niestety na tyle partii w wyborach nie można było głosować
Edson napisał(a):Wyświetl post
Za dużo TVP i TVN-u. Kaczyński nie rządził w sposób perfekcyjny, ale zawsze dbał o interesy Polski, a także innych krajów byłego ZSRR (np. Gruzji). Podczas gdy polityka Tuska wygląda tak, że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pada. PO dostało listę 7. - nie kradnij, a ten rząd nakradł więcej niż SLD w latach 2001-2005. Nie ma wyjścia, trzeba emigrować z tego kraju, bo szansy na lepsze jutro po prostu nie ma.
A Ty skąd wiesz że PO tak fatalnie rządzi ? Skąd wiesz to że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pad? Bo tak wmawiasz że ktoś kto myślo że o PiS to mu tv wmawiało, a powiesz skąd Ty to wszystko wiesz /
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.10.2011, 22:22
Grzadq napisał(a):Wyświetl post

Tu nie chodzi o to. Po pierwsze, z medycznego punktu widzenia, miękkie narkotyki uzależniają mniej niż fajki. Ale nie chcę tu rozpoczynać szerokiej dyskusji na ten temat, tylko zasygnalizować że to nie jest zalegalizowanie rewolwerów dla każdego. Natomiast na Palikota młodzi głosują nie dlatego, że chcą mieć narkotyki na legalu, wiem bo mam młodszego braka w _tym_ wieku. Tu chodzi o nową jakość, którą dał ten gość, takie mocne wejście, pojawiła się jakaś nadzieja że oprócz Półtusków i kartofli pojawi się ktoś nowy, kto da jakąś szansę.
Jakość ?

Kurczę to chyba czegoś nie rozumiem, jaką jakość wnosi Palikot, czy młodym podoba się to, że lata z wibratorem, stwierdza że Lech Kaczyński był alkoholikiem

Co ten człowiek ma takiego, że porywa na dzień dzisiejszy ok 10% polskiego społeczeństwa głównie wśród młodego elektoratu.

Szansa ?

Tu to już bardziej można się zastanowić nad tą szansą, tylko czy JP jest odpowiednim człowiekiem aby tą szansę Polakom dać, też bym chciał żeby w Polsce pojawiła się trzecia siła polityczna, coś takiego co porwie ludzi i oderwie od tej codzienności... Rozumiem młodych, że chcą zmian, że PO już było, PiS się przejadł, ale no kurde żeby oddawać głos na Palikota...
Jakoś mnie nie przekonuje i nie przekona.

Watts napisał(a):Wyświetl post
Jestem kibicem, ale taka kibicowska, garbata dola - jesteśmy za małą grupą społeczną, żeby nasz problem mógł wywrócić głosy 30 milionów Polaków do góry nogami. Przeciętnego Polaka obchodzą zupełnie inne rzeczy, niż burdel na polskich stadionach. Bolesne, ale takie są fakty.
Zgadzam się, jest nas za mało, może i na meczach C to młyn 5000 tys fanatyków, ale teraz trzeba wziąć poprawkę ilu z tych fanatyków ma już prawo głosu - no właśnie... I jesteśmy w dupie.

Oj bolesna ta prawda, bolesna.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 22:25
A widzieliście przysięgę Palikota?

Sekta się tworzy...
gosc2332
Senior Member

Stary 09.10.2011, 22:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Piękne myślenie prawdziwego patrioty, im gorzej tym lepiej, byle na końcu moja ukochana partia rządziła. Jakby nawet PiS wygrał, to życzyłbym im jak najlepiej, a nie jak najgorzej byle by PiS nie rządził.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.10.2011, 22:30
Cytat:
Jesli teraz tak lamentujesz ,z powodu m.in. "inwazji pedałów"
A co Ci sie zebralo na obrone pedalow?

Cytat:
prawica w Polsce zebrała w tych wyborach okolo 70-75% , lewica okolo 15%
Gdzie ma prawica 75%?

Wieszac to sie beda ludzie pokroju Blidy jak im sie kiedys prawo (nie mylic z prawo i sprawiedliwosc) do dupy dobierze

Cytat:
Piękne myślenie prawdziwego patrioty, im gorzej tym lepiej, byle na końcu moja ukochana partia rządziła. Jakby nawet PiS wygrał, to życzyłbym im jak najlepiej, a nie jak najgorzej byle by PiS nie rządził.
A kto Ci powiedzial, ze ja kocham PiS? Sram na ta partie tak samo jak PO. I mi tu nie mow o pieknym mysleniu patrioty bo jestes zwyklym jebanym prowokatorem, ktory sie tylko po to wpieprza tutaj zeby podjudzac. I .... ci za to w dupe niepatrioto
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów