|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że jest tylko z hebrajskimi napisami. Ciekawe co Maor na końcu mowi Bitonowi i wskazuje na trybuny
? |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
krótki wywiad z Meliksonem i Bitonem, troche nizej krotki filmik przedstawiajacy klub, pilkarzy itd...
http://www.one.co.il/Article/188202.html ![]() AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Tu jest tekstowy opis tego co na video. Moze przez translatora zrozumiecie. A Maor byl zafascynowany... protestem kibicow solidaryzujacych sie z Legia za zamkniecie ich stadionu @rmg uprzedziles mnie W kazdym razie ten filmik powyzej pochodzi wlasnie z tego artykulu.
Ostatnio edytowane przez MHaifa : 05.10.2011 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki MHaifa! tak coś kombinowałam bo pokazuje palec do ust
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co z Ivicą, bo na koncertach dzisiaj lekko kulał coś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://www.fakt.pl/Czy-Melikson-symu...,132802,1.html
Wiem, że to fakt, ale zadać sobie nalezy pytanie co się z nim dzieje? Gdzie on jest? Mam nadzieję, że wróci na dniach i będzie trenował z drużyna a nie symulowal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W swojej opinii kolego przeczysz sam sobie. Co do zalosnego art. oczywiscie bzdura.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Rafal777, Melikson pojechał na święto do Izraela, sam Maaskant to powiedział. Maor wróci jak się święto skończy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez CH. : 06.10.2011 o godz. 12:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Melikson: jeszcze dwa gole i zamieszka na Wawelu
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Pytanie dla czego za miesiąc dwa? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.10.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Co znaczy wyjechał ? K....a urlop sobie zrobił. Od opoczatku wygladało to na ścieme. Melikson jest psychicznie tak samo cienki jak kiedyś Dolha. Dopóki mu klaszczą to gra jak a nut , kiedy gwiżdza sypie się jak domek z kart.
Nie rozumiem tylko czemu klub mu na to pozwala. O kontuzji nich juz nie ściemnia. Za dużo tu zbiegów okoliczności ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ludzie nie robcie afery, z "2 miesiacami" to typowa wpadka onetu - chodzilo zapewne o 2 dni. (2 miesiace badan?
. Maor wroci w poniedziałek. Swieta sie u nich kończą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oficjalna nic nie pisze o wyjezdzie Meliksona ?
to pojechal czy nie ? ![]() Trenuj Rafał trenuj ;] E: dzieki borys. No wiec Maorek pojechał na Jom Kippur ktore zaczyna sie jutro a konczy po chyba 25 godzinach, wiec luz chłopak przez cały dzien nie poje. 2 miesiące, onet pedały kpina kpina kpina
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.10.2011 o godz. 15:30.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pojechal, jest na oficjalnej w rozmowie z Maskaantem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
On przygotowania zaczął pewnie jakoś w połowie lipca zeszłego roku - grał do końca w Izraelu(nie ma tam przerwy zimowej) , do nas od razu wskoczył na zgrupowanie - potem jedyna przerwa to te 7 czy 10 dni i kolejne zgrupowanie oraz liga - rozleciał się 25 września, czyli wychodzi ze w grze był przez jakieś 14 miesięcy - praktycznie bez przerwy. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@up
Przeczytaj jeszcze raz co napisal przedmowca. Ciaglosc gry? cos swita? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
I z drugiej strony - gdyby nie Maor, Litexu byśmy nie przeszli...xD
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skonto też byśmy nie przeszli, nie zdobylibyśmy mistrzostwa, co ja mówię jakby nie Maor to byśmy spadli w zeszłym sezonie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ogarnij prosze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
No i Filip Kurto zakończył spotkanie reprezentacji w 45 min z czerwoną kartką na koncie.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To się pojawiło na onecie, ale na podstawie tego linku izraelskiego, który ktoś wrzucił stronę wcześniej. A te dwa miesiące - dobrze by było jakby przetłumaczył to ktoś kto to rozumie w oryginale bo po przerzuceniu tego tekstu na translator google to nie jest oczywiste że chodzi o kontuzje bo mówi tam też o tym calym zamieszaniu z reprezentacją i jak dla mnie bardziej chodzi o to, że w ciągu miesiąca lub dwóch podejmie ostateczną decyzje w sprawie reprezentacji, no ale to translator google. A obchody święta Jom Kippur trwają dłużej niż jeden dzień, bo mają też jakieś 10 dni postu czy inne coś, także luz nikt was nie oszukuje.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
O, a to ciekawe:
Cytat:
Zaczerpnięte z oficjalki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no ja nie wiem czy tak sie wyroznial, te wszystkie gole to dobijanie z pol metra pilki toczacej sie w strone bramki, brylowal to Bunoza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oj tam, Guła pobiegł też w kosza parę razy do kontry. A Bunoza chyba się minął z przeznaczeniem ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |