|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tomasz Lis - ten gość jest chory z nienawiści a jego motto "nie traktuj niegy widza poważnie bo ci tego nie wybaczy" chyba było gwoździem do jego trumny.
Czerwona ze złości i niemocy gęba magistra Lisa - to jest jedna z nielicznych rzeczy, która cieszy. http://www.tvp.pl/publicystyka/polit...102011/5286585 ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Apraho nie mam w sumie czego komentować, gdyż Twoja notka odnosi się chyba do zupełnie innego komentarza, a nie do tego co ja napisałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jak któreś medium opowie się po stronie PiS (a czasem wystarczy, że na nich po prostu nie napie...la przez 24h/7) to już jest ochrzczone przez mainstream jako "pisowskie" a dziennikarze niemal wyklęci. Natomiast stronnicy PO z tandemu GW-TVN ( m.in. Olejnik, Durczok, Pochanke, Wołek, Paradowska, Żakowski...) mienią się ostoją "obiektywnego niezależnego" dziennikarstwa. Zasada jest prosta: Jak komuś bliżej do PiS to "wredny pisowiec" , jak do PO to "obiektywny i rzetelny". Służalcza postawa wobec partii rządzącej i jednocześnie 4 letnia wściekła krucjata przeciw opozycji (!) (to jest chyba ewenement w skali UE) to haniebny rozdział w dziejach polskiego dziennikarstwa. Jeżeli dziennikarz pretendujący do bycia jednym z najlepszych, podczas 50 min rozmowy z kandydatem na premiera nie ma czasu zadawać merytorycznych pytań o kwestie programowe a koncentruje na prowokacjach i żenujących insynuacjach to jest to przykład na to, że mamy kłopot z niezależnością i rzetelnością mediów w Polsce -> a w konsekwencji z demokracją o kontrolą społeczną nad władzą.
Ostatnio edytowane przez dragon : 05.10.2011 o godz. 00:01.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=M7F-_EnGeGk
Świetne wystąpienie Korwina-Mikke. Polecam obejrzeć całość! ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Tak sie wlasnie robi ludziom wode z mozgu. Cisnie sie ciagle po jednej partii, jednym czlowieku az kazdy sobie zakoduje, ze Kaczynski to kawaler z kotem i mieszkajacy z mama (a to bydlak!), chory psychicznie, a jego wyborcy i zwolennicy sa agresywni i uzywaja jezyka nienawisci. Taki stereotyp sie utrwalil i jak tylko powiesz, ze jestes za PiSem to ludzie mowia "co? Na tego chama? Na mochery? Na tego kartofla?" - zero argumentow tylko same takie oszczerstwa, ktore wtloczyly do glow media. Jak powiesz, ze za PO no to niezle, bo lepsze PO niz ten Kaczor (ludzie w dupie maja podnoszenie podatkow, zadluzanie panstwa, prywatyzacje itd), sa za glupi albo zbyt leniwi zeby sie tym zainteresowac, zeby podjac swiadomy wybor 9 pazdziernika. Oni glosuja bo gdzies tam zapamietali z jakiegos spotu czy przekazu w wiadomosciach, ze po PiSie jechano a PO chwalono Oczywiscie czesc ludzi zaglosuje ze swiadomoscia ale Ci ludzie gina w morzu tych leniwych czy glupich Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.10.2011 o godz. 10:38.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Wiadomo, ze Lech Kaczynski mial wiecej zwolennikow niz Jaroslaw Kaczynski wiec jaki spot teraz zrobimy? A o tragedii Smolenskiej, zagrajmy na uczuciach, przypomnijmy o Lechu bo wiadomo, ze jak zaglosujesz na Jarka to tak jakbys zaglosował na Lecha. Chyba chca tym spotem wskrzesic te czesc elektoratu, ktory sie od nich odwrocil Ja tam z rzadow PiS pamietam glownie załosne kłotnie w Sejmie, wyzywanie sie, jak na Sejm to to był totalny rynsztok (wiadomo, ze tam ku.. i ch.. rzucac nie beda, na tyle co mogli to wykorzystali granice absurdu dostepne w tym budynku). Pamietam dziwne koalicje, ze smiesznymi partiami, w ktorej sa smieszni ludzie. Pamietam pozbycie sie niebezpiecznego Marcinkiewicza z roli premiera bo przeciez "ja" musze byc tutaj najwazniejszy. Pan Jarosław to jest czlowiek bez honoru tak samo jak Tusk. Tez zamiast zajac sie sprawami waznymi podczas kampanii woli nabijac sobie punkty np u komunistow z SLD mowiac, ze dla niego partia ta nie jest postkomuna tylko lewica, woli udawac zmiane po katastrofie Smolenskiej na lepszego czlowieka po czym po przgeranych wyborach wyskakuje od poczatku z pyskowka i jadem. Dla mnie po tamtych wydarzeniach (udawanie zmiany dla wygrania wyborow) stracił resztki szacunku mojego. Nigdy nie bede glosowal na osoby falszywe, ktore mysla, ze jestem debilem i moga robic jedno (krasc, kłamac) a w telewizji udzielac ladnych wywiadow i ladnie sie usmiechac to ja na nich zaglosuje. Przedewszystkim patrz na to kto jakim jest czlowiekiem bo obludnik i klamca pozostanie nim do konca. I ta twarz obludnikow, klamcow i pijarowcow mozna przypiac PO/PiS/SLD/PSL" W kontekście powyższych cytatów dwa pytania: 1. Czy rozpoznajesz autora powyższego cytatu ![]() 2. Jeśli go rozpoznajesz to zapytam czy mam rację że optyka autora uległa (powiedzmy ) pewnej zmianie?Bez napinki .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.10.2011 o godz. 11:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dalej PiS moge poprzec w ostatecznosci (jak zabraknie KNP), dalej uwazam, ze PO, SLD, RPP to najgorsze smiecie, dalej uwazam, ze PSL to takie lapciuchy, ktore siedza cicho oby miec koalicjanta i byc przy korycie, dalej uwazam, ze PiS popelnia duzo bledow, wlasnie tez takich jak PO i dalej nie podoba mi sie to, ze co by nie zrobil PiS to jest zle (tak jak wyzej, PiS jest zły bo jego prezes jest kawalerem i ma kota, a w 1991 roku Kaczynski mial nawet przy sobie byc moze naladowany pistolet), a jak PO zrobi to samo to cisza. Powyzszy post to byl tylko sprzeciw wobec mediow, ktore ewidentnie sa powiazane w jakies uklady i jednych opluwaja a innych chwala. Moze wydawac sie to sprzeczne, ze mam o PiSie nienajlepsze zdanie ale ich bronie ale nie chodzi o to, zeby z PiSu robic partie idealna bo wiem, ze taka nie sa. Stawiam tylko sprzeciw wobec nadmuchanej medialnej nagonki i robieniu z partii Jarka złej bo np czesc jej czlonkow lubi spac do 9 a druga czesc wstaje o 5 rano wiec tez musza byc zli. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.2. Bardziej chodziło mi o to czy przypadkiem nie uważasz że stwierdzenia w rodzaju: "Ja tam z rzadow PiS pamietam glownie załosne kłotnie w Sejmie, wyzywanie sie, jak na Sejm to to był totalny rynsztok" są bardziej wynikem tego że "...bo gdzies tam zapamietali z jakiegos spotu czy przekazu w wiadomosciach, ze po PiSie jechano a PO chwalono" niż racjonalną oceną tamtego okresu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ad. 2 Napewno sie zlozyla na to racjonalna ocena i to, ze "gdzies tam widzialem". Jak teraz pomysle o tamtych czasach to naprawde przypominaja mi sie smieszne koalicje, klocenie sie, tylko pytanie na ile w tym było 100% prawdy a na ile to moglo byc napedzane przez media, opozycje. Szczerze mowiac nie potrafie ocenic tego z perspektywy czasu, bo raz, ze patrzac na ilosc lat mojego zycia to dzialo sie to szmat czasu temu
, a po drugie az tak tego nie sledzilem jak teraz. Teraz sie tym bardziej interesuje, mam inne zrodla wiedzy (internet) i bardziej patrze na wiekszosc dzialan politykow jak na wysterowane dzialania niz to co naprawde by chcieli mowic. Ale napewno były nimery z jajcarskimi koalicjami z LPRem i Samoobrona, Giertychem od zera tolerancji w szkolach (taka wojna z dzieciakami na wzor tej obecnej z kibicami), gwalceniu prostytutki itp oraz ostrego jezyka w Sejmie ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Z pełnym przekonaniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zobaczyłem skład Palikota to mnie powaliło. On sobie cyrk urządził - gejów, transwestytów i innych patologów można pominąć, bo to niektórych nie rusza, ale chwalenie się ludźmi z wyrokami za pobicia i mówienie że to normalne się bić - przy takiej propagandzie na nas gdzie za "....a" albo stanie na schodach dostajemy zakazy i grzywny to jest przesada. Tak samo jak wykorzystywanie niepełnosprawnego umysłowo... ludzie to jednak jest parlament i tam się stanowi prawo.
to ten żenujący spot PO, straszący także kibolami http://www.youtube.com/watch?v=h4l5ZkZOrYI przykładowe odpowiedzi... http://www.youtube.com/watch?v=7elZ_3CSC4o http://www.youtube.com/watch?v=EauZe_YAXAU http://www.youtube.com/watch?v=Ehe5oRE7W0Q http://www.youtube.com/watch?v=SaYxWQZhkBA http://www.youtube.com/watch?v=GXG24SdaLeY ![]() ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy było czy nie ale i tak polecam:
http://finanse.wp.pl/wybory_ankieta.html?ticaid=1d1b9 ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jesli to prawda
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...wanie_ws_.html to dzięki PO i PSL żyjemy w jakiejś republice bananowej Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Coś nieprawdopodobnego. Wydawało się, że Kaczyński trzyma nerwy na wodzy i jest w stanie doprowadzić PiS do sukcesu w wyborach. Sukcesem raczej nie byłoby zdobycie władzy (z uwagi na niewielkie możliwości stworzenia koalicji), ale symboliczne wyprzedzenie PO w wyścigu do parlamentu.
Najwyraźniej jednak Jarek bardzo cierpiał, więc tuż przed wyborami zdecydował się puścić brzydkiego bąka. Zagrywka sprawą Merkel i próba jechania na wątku antyniemieckim jest katastrofalnym błędem. Cała strategia PiS, nawet dobrze przedstawiana przez m.in. Hoffmana była taka, że istnieje nieuzasadniona pisofobia w naszym kraju. Że ludzie boją się PiS albo są tej partii niechętni, ale w zasadzie nie wiedzą za co. Winne są media, które przedstawiają PiS w złym świetle. Może i było w tym trochę prawdy, ale teraz Kaczyński strzelił sobie samobója. Znowu pokazuje się jako awanturnik, gotowy do wykorzystania naszych narodowych kompleksów i urazów. Strategia "wiem coś o Merkel, ale nie powiem" - jest wręcz dziecinnie głupia. I świadczy jednak o stanie umysłu potencjalnego premiera. Ten facet ma jednak zdecydowanie problem z głową. Moim zdaniem rządy takiego człowieka będą dla Polski szkodliwe. Mnie Kaczyński definitywnie "przekonał". Tak, boję się PiS i awantur, które Kaczyński wywoła reprezentując Polskę w Europie. Jeszcze do wczoraj było to nie do pomyślenia, ale naprawdę nie wiem, czy nie zagłosować na PO (tfu, tfu). Znowu partia Donalda ma bonus - w zasadzie nic nie muszą robić, mając takiego przeciwnika. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
flamengista - ochłoń.
Jeśli piszesz, że strategi PISu w tym momencie to "brzydki bąk" i błąd - to ja jestem w stanie się z Tobą zgodzić. Było bowiem to przewidzenia jak rzuci się na taki rodzynek wygłodniała watacha pismaków z pełnymi gaciami na widok sondaży i ich przyjaciele idąc im z pomocą za Odrą, bo trzeba mieć naprawdę pojechane, żeby wciskać Kaczyńskiemu Stasi w tej wypowiedzi. Kaczyński może kalkulując ryzyko stwierdził, że się opłaca - ja uważam, że może się mylić w kalkulacjach. Pewnie to było zagranie na cementowanie elektoratu - bo jeśli ktoś go nienawidzi i nie ma zamiaru iść na wybory, to i tak będzie siedział. To jedno. Natomiast Twoje histeryczne zawodzenie świadczy o tym ,że zwyczajnie dałeś się nabrać przez pismaków. Gdybyś bowiem dokładnie przeczytał co napisał Kaczor i sie nad tym zastanowił, to doszedłbyś do wniosku, że jest to oczywista oczywistość. Chodzi tylko o podejście. Jest bowiem rzeczą oczywistą, że żadna osoba, która nie jest poważnym liderem -założycielem, ma polityczne stanowisko tylko dzięki przyzwoleniu i popieraniu tzw. macherów. Weźmy takiego naszego Hrabiego Bula. Jest rzeczą oczywistą, że jego urząd prezydencki zawdzięcza tylko i wyłącznie Tuskowi i przypadku tu w ogóle nie było. Gdyby bowiem kandydatem na prezydenta z ramienia PO był Miś Yogi - to mielibyśmy dziś Misia Yogiego za prezydenta. I jest również rzeczą całkiem oczywistą, że taka oto wypowiedź Kaczora nie może w relacjach nic zmienić - trzeba jednak się nad tym zastanowić a nie przebierać nogami jak to czynisz.
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.10.2011 o godz. 18:31.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|||
Chyba uderzył się głową o parapet, bo przecież ' wynik wyborów to pomyłka ' ....
Też ' wiedział ' , a nie powiedział, bo nic nie wiedział... i wiemy jak skończył.
Szanowny adminie ! Ale my wszyscy ( przeciwnicy PIS-u ) wiemy to od dawien dawna ! Tylko wypowiadanie się w pozytywnym tonie o Tusku, jest tutaj traktowane jak wychwalanie pedofilii jakiejś. Nie wiem czy Twoje poglądy są bardziej na lewo, na prawo czy umiarkowane, czyt. centrum, ale zawsze możesz zagłosować na KNP czy RPP ( by złamać ten monopol czterech partii w sejmie ). Tylko błagam - nie głosujcie na PSL. Te *urwy w kaloszach wejdą w koalicję z każdym... z każdym ! Także z PIS-em... |
|||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Oczywiście - lepszy od Jarka jest rurociąg - nie dość że omijający nasz kraj ale jeszcze blokujący port.
Ja pierdziele - Jarek ma w 100% rację że połowa Polaków by swój kraj sprzedała za spokój i parę ojro :( ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
oczywiście, bo my, rosjanie i niemcy jesteśmy wdzięczni Donaldowi za to - że naszym krajem rządzi kondominium niemiecko - rosyjskie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"kanclerstwo Angeli Merkel było wynikiem czystego zbiegu okoliczności" W dodatku napisał to już jakiś czas temu a dopiero ostatnio (dokładnie w poniedziałek) pan redaktor Tomasz "Lis" Gembarowski wyciągnął to "kompromitujące" zdanie razem z zarzutami o pistoleciku z przed 20 lat, wypowiedzią ojca Rydzyka sprzed lat pięciu czy pytaniem o nazwiska działaczek PiS. No i okazuje się że socjotechnika zadziałała: Kaczor staje się: awanturnikiem gotowym do wykorzystania naszych narodowych kompleksów i urazów, z podejrzanym stanem umysłu, mającym problemy z głową i którego rządy będą dla Polski szkodliwe. A wszystko w oparciu o jedno zdanie z książki: "kanclerstwo Angeli Merkel było wynikiem czystego zbiegu okoliczności". Na podanym przykładzie widać bardzo wyraźnie w jaki sposób działa (zadziałała?) przewidziana na ostatni tydzień kampanii PO strategia straszenia (czasami nazywana aktywizacją) elektoratu PiSem. Tak drogi moderatorze: dajesz sobą manipulować. Nie wiem czy Cię to uspokoi ale Kaczor chce za taką interpretację pozywać niemieckie gazety. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znalazl sie specjalista od oceniania tego kto sie sprzedaje. Cała klasa polityczna to banda sprzedajnych szmat ,która ma za cel sie utzymac przy korycie , więc z łaskich swojej niech nie oceniaja innych ,którzy żyją na pewno dużo uczciwiej od nich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A co takiego powiedział Kaczyński ? Bo w portalach polskojęzycznych tylko oburzenie a o meritum nic.
Nie śledzę kampanii bo zdanie na temat rządzących wyrabiam sobie w trakcie czteroletniej kadencji. Edit. A już doczytałem z postu powyżej. O to ten bulwers ? No i... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No właśnie Elefant problem jest taki że zamiast o finansach czy gospodarce to salonik się rzucił na jedno zdanie z wywiadu jako temat zastępczy.
ps. Dzisiaj mnie rozwaliło hasło z jakiegoś plakatu "Dokończymy to co zaczęliśmy" - znaczy zwiększamy deficyt i podnosimy dalej podatki ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"kanclerstwo Angeli Merkel NIE było wynikiem czystego zbiegu okoliczności" Czytasz wodza nieuważnie czy to jednak celowa "pomyłka"? Pytanie po raz pierwszy zadano mu w wywiadzie do Newsweeka, a nie w programie Lisa. Naciskany dodał, że "ona wie co chcę powiedzieć" (z pamięci, mogło się nieznacznie różnić), w swoim stylu niedopowiedzeń sugerując wszechobecny "układ".
Ostatnio edytowane przez Cichy : 05.10.2011 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie. Może i coś jest na rzeczy, nie wiem. Rzecz w tym, że miliony przed telewizorami nie zainteresują się sprawą głębiej, tylko dostaną, że Kaczor obraził kanclerz Niemiec i niszczy stosunki polsko-niemieckie. Prawda nie ma żadnego znaczenia. Kaczor strzelił babola, na którego media czekały przez całą kampanię i teraz będą ciągnąć temat aż do ciszy wyborczej. Dzięki temu uda się być może zmobilizować wkurzony elektorat PO, który chciał zostać w domu albo zagłosować na kogoś innego, a teraz ruszy do urn w obronie Polski przed ciemnogrodem i wygra Platformie wybory. Frajerstwo i tyle.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.10.2011 o godz. 19:51.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Sugerowanie przekrętów przy obejmowaniu władzy przywódcom obcego państwa jest nietaktem. Sugerowanie tego swoim sąsiadom jest nieostrożnością. Sugerowanie tego naszemu najważniejszemu partnerowi gospodarczemu to strzał w kolano lub co najmniej nieodpowiedzialność.
Dodanie do tego otoczki antyniemieckiej jest z kolei totalną głupotą. Pytanie do mających wątpliwości lub nie widzących w tym problemu - co Jarek załatwi w rozmowach z kanclerzem Niemiec jeśli zostanie premierem (rozumiem że taki ma cel)? Nie można puścić takiego bąka na arenie międzynarodowej a potem uważać że nic się nie stało. ...Ale przecież to nic nowego... ile razy już widzieliśmy Jarka i jego podopiecznych w podobnych akcjach wcześniej... Nie pamiętacie? To dalej ślepo ufajcie jego "dobrym chęciom". Powód: stylistyka
Ostatnio edytowane przez lazy : 05.10.2011 o godz. 20:19.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||
No i... Cytat:
|