|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Czy ktoś wie czy jest szansa kupienia biletów półtorej godziny przed meczem na sektor D23,24 lub E24,23 ?!
I ile zostało jeszcze biletów? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Kupisz bilet, nie ma żadnej informacji na temat końca biletów na jakikolwiek sektor. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Również wróciłem ze spacerku, w strefie kibica coś tam chodzi. Około 20-30 osób było. Może 13k będzie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja się spożniłem i byłem równo o 17 pod stadionem. W strefie kibica siwo...Ludzie po karty kibica i bilety stali! Nie można było wczesniej panie i panowie
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja byłem po bilet po 14 i zero kolejki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja ok. 12-13 kolejka na 5-8 osób
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
I w sumie nie było tragedii na meczu!. Korzystny wynik z Twente, wygrana w Warszawie i 20k tym razem powinno przyjść jeśli rywal jaki taki bo nie pamiętam z kim tam gramy na R22 następny mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Z Jagą 15.10 o 18, a bez Meliksona i przy obecnej formie wygrane z Twente i Legią będą małym cudem
Ale wierzyć trzeba ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ci co narzekają na ceny biletów niech zobaczą co zrobił Lech na mecz Legią:
Normalne bilety kosztują, w zależności od sektora, 55, 65 i 75 zł. Ulgowe: 47, 55 i 64 zł, zaś dla dzieci do lat 13 - 28, 33 i 38 zł. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dali takie ceny jakby we Wronkach mieli grac i na mecz by bylo 10 chetnych na 1 gniazdo (krzeselko)
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Niech się ci ludzie stukną w łeb, piłka nożna dla kibiców- WSZYSTKICH a nie tylko zarobasów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawe, czy poznaniacy chociaż pół stadionu zapełnią na meczu z Legią przy tak horendalnych cenach biletów... Paranoja, 55 zł za bilet na mecz... za to można pójść do kina z żoną i dzieckiem. Emocje podobne jak na wielce hitowym meczu Amika-Legia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W pucharach już gramy o... no właśnie, o nic, jeśli bilety będą droższe niż na lidze to nie przyjdzie nawet 10k.
Osobiście wole iść na mecz z Ruchem, Jagą czy Górnikiem niż Fulham czy Twente |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ta kompromitacja w pucharach dalej będzie trwać, to ostatni mecz u siebie w fazie grupowej powinien być za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
30 - 40 - 50 - 60 - jak ceny biletów będą droższe na Fulham to nie będzie 10k
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ale i tak czuje że będzie pusty stadion, no bo czemu kibice mieliby płacić pół stówki za oglądanie jak najemnicy z Holandii truchtają po boisku zamiast obejrzeć za 20 zeta wyrównane spotkanie na krajowym podwórku. Jak chcą mieć takie ceny jak na Twente to po pierwsze muszą dorównać im poziomem sportowym, a po drugie zadbać o kibica, po trzecie nie zarabiamy tyle co w Anglii czy Dani...
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 30.09.2011 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że wreszcie ruszy sprzedaż biletów przez internet. W końcu jak 4 trybuny otwarte...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
OPERACJA FULHAM!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...mecz_z_fulham/ Może w piłce są lepsi, ale kibicowsko mamy sobie i im coś do udowodnienia! I cała Wiślacka brać ma ich postawić do pionu!
Ostatnio edytowane przez CH. : 04.10.2011 o godz. 18:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ładne pustki będą.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A jest gdzieś cennik na Jagiellonie?w sumie i tak tutaj nic nie zmienią bo bylo by to srednio fair w stosunku do karnetowiczów itd ale z czystej ciekawosci bym zobaczył a cos na oficjalnej nie widze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wg mnie te ceny biletów byłyby dobre ale na 3 trybuny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co by nie mówić, bilety na fulham tanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pustki to dopiero będą na Twente w Grudniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ceny uznaje za średnio-niskie. W porównania do gry zespołu która jest żenująco-słaba są mniej więcej adekwatnie-wysokie.
Kto mi wytłumaczy po co powstał sektor H? Po kiego go tworzoną burząc mniej więcej rozsądną numerację trybun? Jedno na co liczę, błagam i mam nadzieję. Niech wróci stary układ. Ci co siedzą i komentują a śpiewać nie chcą H,A. Ci co dopingują C, ci którzy dopingują i oglądają E. Ci którzy chcą tanio ale bez śpiewu G. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dzięki Semper.Bilety na Fulham naprawde tanie w porównaniu z dotychczasowymi pucharowymi,myśle ze raz to ze grają jak grają, a dwa( i oby) był to znak ze w obliczu otwarcia calego stadionu ceny spadną do całkiem sensownych.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez adas123 : 04.10.2011 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się czy zmienili miejsce sektora rodzinnego?
Mapka: http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/mapa/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak zmienili? jest tam gdzie był
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja to jestem ciekawy po ile będą bilety na Jagę. Kompletu to spodziewać się będzie można raczej dopiero na DERBY... .
![]()
|
|
|