|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pomalowanie? Pfff....
O wiele lepsze byłoby obłożenie Alucobondem, a nawet jakimś ciemnym szkłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Na takie zabiegi potrzebna jest zgoda właściciela praw autorskich do projektu. Prawda?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
... ale żeby nie było za różowo nasz stadion też sie znalzał w tym "zaszczytnym" gronie ... polecam jest kilka perełek.
http://www.dofiga.net/?post=11683 Powód: "literówka"
Ostatnio edytowane przez cozymodo : 24.09.2011 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
tak tylko u nas nie ma juz tych zasieków ... |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie ma nie ma ... ale jest kilka innych "kwiatków"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...to_szuka_dalej
p.s. nastepny termin majchrowskiego (11 pazdziernika) zbliza sie duzymi krokami ciekawe co teraz bedzie podane za powod niedotrzymania kolejnej (szostej) daty nie oddania stadionu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z tego co wiem nie wolno puszczać powtórek i doliczonego czasu gry
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Są, ale w Fifie.
Przepisy zabraniają puszczać powtórki sytuacji na jakimkolwiek stadionie, żeby sędziowie nie patrzyli. Nie wiem jak z doliczonym czasem jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jako, że dosyć często temat wyglądu stadiony z zewnątrz wraca, pozwolę sobie coś skrobnąć na ten temat. Obejrzałem dzisiaj dosyć ciekawy filmik z wizualizacją nowego wyglądu Estadio Santago Bernabeu. ( link: http://www.youtube.com/watch?v=CK6s1...layer_embedded ). Zapraszam do obejrzenia, fajnie jest przedstawione jak w czasie ten stadion się zmieniał. I wiecie co? Kilka wniosków mi się nasunęło:
- Nie trzeba za każdym razem burzyć doszczętnie całego stadionu, można modyfikować istniejące elementy, nawet w 90% - Aktualny wygląd stadionu nie koniecznie musi być wyglądem ostatecznym - zawsze można coś odjąć, dołożyć, poprawić. - Nastąpił bum na podświetlane i owalne stadiony - i pomimo, że ten projekt ESB jest rewelacyjny - to troszeczkę zaczyna to przypominać każdy inny stadion. -Jak się ma kasę, to można wszystko ![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
czy to prawda że na mecz z Jagiellonia ma być gotowy cały stadion? gdzieś usłyszałem takie info. wiara czyni cuda ale to raczej nie możliwe
![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
tak w ogóle to jest ktoś kto jeszcze wierzy w terminy podawane przez Jacka M. ? |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja wierzę w jego terminy... że są nierealne xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja też w to nie wieże ale tak słyszałem. mówil to chyba ktoś kto po 1. jest bardzo bardzo dużym optymistą po 2. nie zna jacka m.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś podczas dnia otwartego na stadionie Wisły (jeśli będzie taka możliwość) mógłby sfotografować:
- stan zaplecza trybuny południowej (posadzka, toalety, ten kiosk gastronomiczny dla kibiców gości)' - wszystko co się da na trybunie zachodniej włącznie z obecnym stanem kiosków gastronomicznych (będzie na kilometr widać, czy jest już system oddymiania) - jakość położonych płyt przed trybuną zachodnią - okolice okrąglaka wraz z wejściem dla prasy Z góry wielkie dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,113114,title,...wiadomosc.html
filmik o stadionie Lecha o naszym by się taki sprzydał, chociaż obawiam się, że nie byłoby co fajnego pokazać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostatnio wydawało mi się będąc w okolicach stadionu, że wejście główne na trybunę zostało pomalowane na kolor "kremowy"..Przywidziało mi się, czy rzeczywiście zostało to wykonane? Ma ktoś jakies foto?
Byc może słońce spowodowało ten efekt, ale wyglądało całkiem przyjemnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Byłem w sobotę na meczu koszykarek i miałem podobne odczucie - wejście "zrobiło się" całkiem całkiem. Pamiętam, że pomyślałem, że gdyby tak zrobiono z całą elewacją to stadion z zewnątrz wyglądałby dużo, dużo lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kremowy kolor? Bez jaj. Jeszcze spier*olą barwę na białawą i wyjdzie Kum Arena.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Pierwszym meczem na całym stadionie miał być mecz z Jagą czy Fulham? Pytam "miał być" bo coś cichosza w tej sprawie.:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
z Jagą ale raczej nie będzie :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wejście jest otynkowane. Było to widac już na ostatnie fotogalerii.
http://stadiony.net/w_budowie/pol/st...enryka_reymana Cos bez echa przeszły te poprawki Nawet otynkowali ścianę z siporka Ale kable jak wisiały tak wiszą.
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 04.10.2011 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Byłem na dniu otwartym, mam kilka zdjęć, tylko nie ma nic za bardzo do pokazania. Jedynie może pokój pana prezesa, tyle że to i tak jest prowizorka (sam Basałaj tak powiedział jak byłem ;] ). Bo na trybunę zachodnią wpuszczali tylko tyle co wejście do tunelu i szatni. Lipa panowie ;p
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|