|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jakiś taki wysyp "junior memberów". Czyżby Tuskobus zbliżał się do Krakowa i uruchomiono atak cyberplatformiczny ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cóż to za młody członek PO-owskiej młodzieżówki zawitał na nasze forum ratować świat? Wiadomo co z tym Tuskobusem wpadną do nas/nie wpadną?
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bump! Temat w górę, trzeba być czujnym bo czasu coraz mniej, a jakoś nie wierzę żeby Kraków ominął zaszczyt goszczenia Rudego.
![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ma byc dzisiaj z tego co mowili w rezimowej stacji TVN24
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
matoł bedzie w Krakowie dziś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Twitter Dozorcy Niemca mówi co innego.
http://twitter.com/#!/pawelgras Podobnie jak oficjalna strona tuskobusa, wydaję mi się, że puszczają ściemy w reżimowej stacji, żeby kibole nie mogli się zorganizować. Gdyby podali wcześniej, że będą w Wawie, to by Legia się zmobilizowała konkretnie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
gdzie ikiedy ? godzina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziś cała świta w Krakowie z okazji rozpoczęcia roku na UJ z Prezydentem na czele...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ktoś się orientuje czy Korwin jutro będzie tylko o 17, czy można go będzie zastać też wcześniej?
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
JKM nie będzie wcześniej gdyż o 12 jest w Nowym Sączu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
DZIŚ ALBO JUTRO TUSK BĘDZIE W KRAKOWIE. PEŁNA MOBILIZACJA ! ! !
z forum kibice.net |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
W niedzielę (2 października) Białe Miasteczko na Rynku Podgórskim w Krakowie o godzinie 12 odwiedzi premier Donald Tusk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy dlatego sie pojawia jutro, ze ponad tysiac chlopakow od nas bedzie w tym czasie w Wawie, a to pewnie niestety zwiastuje zerowa lub slabo zorganizowana manifestacje
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto może niech przyjdzie, przecież nie wszyscy kibice Wisły pojechali do Warszawy ! Ja jutro będę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj jest w Krakowie.
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zapłaszam na sPOtkanie ze mną w Kłakowie! Tylko płoszę o sPOkój! W łazie czego na niePOkołnych mam węża ogłodowego !
http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Właśnie Donald na Błoniach,Tuskobus pod naszym stadionem
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Krew mnie chciała zalać jak widziałem płemiełka biegającego nieopodal naszego estadio...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Rozegrali sobie z nami jak z dziećmi. Nasi w Wawie (a w zasadzie w drodze do Wawy w czasie w jakim powinno się pojechać do Gdańska) a Premier pod naszym stadionem. Zero protestow, wszystko cacy i efekt medialny poszedł w świat.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a tak naprawde narzekaja głównie Ci co gówno robią i tyle w temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez budka : 03.10.2011 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Donek matole twój rząd obalą kibole !!!
W niedzielę wszyscy do urn !!! Temat zastępczy - kibole !!!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.10.2011 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak nie masz na kogo - zobacz na Nową Prawicę (Mikke) - poczytaj sobie program, zważ plusy i minusy - i jeśli się spodoba, problem rozwiązany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ping gratuluję towarzystwa... właśnie pomogłeś mi podjąć decyzję
NP zyskała kolejnego wyborcę do znawców tematu- na kogo z nich warto głosować w Krakowie? Jest tam jaki Wiślak? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale wiele osób to po prostu głupi, nie mający większego pojęcia o historii, zmanipulowani młodzi ludzie, którzy dali sobie wmówić, że walczą o słuszną sprawę. Przeciw faszystom, nazistom, kibolom itp. W zeszłym roku byłam świadkiem jak kobieta, która wracała z blokady była oburzona okrzykiem uczestników marszu " Roman Dmowski , królem Polski ! ". Bo to przecież "nacjonalistyczny=faszystowski" okrzyk. Zero pojęcia nie mówiąc o dystansie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Niemniej ich ignorancja i głupota na pewno nie wpływa na moją ocenę. Dla mnie dalej są niewarci splunięcia, niezależnie, czy kierują się wmówionymi sobie przez innych "wartościami", czy sami doszli do wniosku, że patriota = faszysta. ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Nauczeni historią uważamy, że rosnącej w siłę skrajnej prawicy trzeba się czynnie i zdecydowanie przeciwstawić." - 11listopada.org
Cos sie chyba ktoremus szmaciarzowi w arafatce na pysku po.......ilo z klasyfikacja faszyzmu jako prawicowej ideologii. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsze to weź do ręki słownik i popatrz jak się pisze powyższe wyrazy a potem się wypowiadaj na forum Wisły Kraków.
http://marszniepodleglosci.pl/ 11 listopada wszyscy udajemy się do Warszawy !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|