The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2011, 12:59
fcb4 napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/olegu...eler_7916.html taki stoper nam by się przydał dać mu kontrakt na 1 rok za 500 tyś a potem przedłużyć jak by sie sprawdził być może przyciągnoł by ludzi na stadion i jest napewno bardziej zwrotny niż Chavez i Jaliens ale wątpie czy chciałby do nas trafić .
chyba żartujesz... Ajax pozbył się go bez żalu... więcej przesiedział na ławce rezerwowych czy gabinetach lekarskich niż na boisku...

na prawdę dobrze że mamy Stana...

"przyciągnąłby ludzi na stadion"... Jaliens ma równie renomowane nazwisko a jakoś nie widzę pełnego stadionu... weź się ogarnij

to, że kiedyś z powodzeniem grał w Barcelonie nie znaczy, że teraz jest choć w połowie w tej samej formie...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.09.2011, 14:48
Dwóch zawodników którym kończą się kontrakty już z końcem tego roku. Także w tej nawet chwili można podpisać:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mi...ler_36025.html - propozycja mniej realna. Podstawowy prawy obrońca Rosenborga i reprezentacji Szwecji. Dalej młody bo tylko 24 lata. Rosenborg jest dopiero piąty i ma małe szanse na mistrzostwo. Statystyki jak na bocznego obrońce rewelacyjne. 4 gole i 7 asyst.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ti...ler_49278.html - propozycja jak najbardziej realna.Napastnik Inter Turku. 15 goli w lidze Fińskiej. 23 lata powoli wprowadzany do reprezentacji gdzie już zdążył bramkę strzelić. Jego gole z tego sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=zrbmQDC8_Ig
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.09.2011, 19:17
Tak bym widział drużynę w rundzie wiosennej:

Kim są Ci piłkarze, zobaczcie sami.
Legenda:
Białe pełne strzałki- zachowanie taktyczne
Białe przerywane strzałki- zachowanie sytuacyjne
Żółte strzałki- ustawienie w obronie.

Zaproponowana 11 jest odpowiedzią na bardzo słabą grę w obronie. Wymiana obrońców oraz ustawienie ofensywne dawało by nam wiele radości w lidze. Co o tym myślicie?
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 25.09.2011 o godz. 14:03.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.09.2011, 19:36
Dobrze, ze mamy tego Bitona - w styczniu musi ktos dojsc jeszcze.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 23.09.2011, 12:18
http://www.transfermarkt.de/en/carlo...ler_55666.html
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 24.09.2011, 09:23
Ja sie zgadzam z kolegą z innego tematu, koniecznie nalezy sprowadzic w zimie Mile i Kazmierczaka ze Slaska, oni by robili roznice.
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 24.09.2011, 10:31
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Ja sie zgadzam z kolegą z innego tematu, koniecznie nalezy sprowadzic w zimie Mile i Kazmierczaka ze Slaska, oni by robili roznice.
Chyba w składowni drewna.
Ostatnio edytowane przez Piotson : 24.09.2011 o godz. 10:34.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.09.2011, 13:17
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Śląsk zwłaszcza jak będzie w grudniu w czubie to z pewnością nam ich odda za czapkę gruszek. A płacić min. 1,5-2m euro za pakiet to o wiele za bogato dla nas i w ogóle bez sensu. Szybki napastnik do gry z Bitonem/Genkovem to najważniejsza potrzeba moim zdaniem. A dalej LO min. na poziomie Jovanovica.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.09.2011, 13:45
Tak niektórzy bardzo chcą żeby w zimie sprowadzić Kaza ale czy on już wyleczył tą swoją kontuzję ? Może niech najpierw wróci na boisko ...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 24.09.2011, 14:52
Mila by był idealnym wzmocnieniem, bo:
- Polak,
- doświadczony,
- idealny w naszym systemie gry
- Melikson poszedł by na skrzydło,
- stałe fragmenty gry u nas są zagrożeniem stwarzanym samym sobie. Mila jest rewelacyjny w stałych fr. gry,
- można by było oddać w pakiecie Boguskiego i Jirsaka,
-

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.09.2011, 14:56
doskonale do Twojego opisu pasuje Łukasz Garguła z przed kontuzji.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 24.09.2011, 14:56
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
- można by było oddać w pakiecie Boguskiego i Jirsaka,
Ale pytanie nasuwa się samo , czy Śląsk oddałby swoją gwiazdę za człowieka "kontuzje" i gracza , który gra 2-3 mecze na sezon b.dobrze ?
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 24.09.2011, 18:33
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Ale pytanie nasuwa się samo , czy Śląsk oddałby swoją gwiazdę za człowieka "kontuzje" i gracza , który gra 2-3 mecze na sezon b.dobrze ?
A chcemy pozbyć się piłkarzy którzy widnieją tylko na listach płac? Jasne, że trzeba będzie dopłacić, ale coś za coś. Zresztą Lenczyk ma słabość do Boguskiego. A niedawno jeszcze Śląsk pytał o możliwość zakupu Jirsaka.
Pamiętajcie, że drużynę trzeba wzmacniać a nie zbierać półprodukty piłkarskie.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
doskonale do Twojego opisu pasuje Łukasz Garguła z przed kontuzji.
Nie widzą związku... Każdy może dostać kontuzji.

Widzę, że mój faworyt do roli napastnika w Wiśle znowu strzelił ostatnio bramkę: http://pl.soccerway.com/players/kim-ojo/33224/
Koleś jest przekozak: http://www.youtube.com/watch?v=kycuqDyP4MA&feature=related
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 24.09.2011 o godz. 18:36.

Odpowiedz cytując
sovinho_02
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 25.09.2011, 09:53
Możecie mnie wyśmiać, pisać co chcecie ale ja bym chciał paru Polaków ściągnąć w zimie i jeśliby się sprawdzili to w lecie pożegnać obcokrajowców którzy by im miejsce zajmowali, więc :
Jovanic- Kurto,( tu akurat bez transferu ale chodzi o to że Kurto na 2 bramkarza)
Lamey - Olkowski
Jaliens - Celeban
Diaz - Dudu
Kirm - Sobota
Garguła - powrót z wypożyczenia Chrapka
Jirsak - wypożyczenie jakiegoś młodego z Bełchatowa
Boguski - Piech albo Janoszka
Oczywiście niektórzy by nie grali w 11 ale wolę patrzeć na młodego Olkowskiego niż na 31-letniego Lameya. Dlatego skład bym ustawił taki :
Pareiko(Kurto) - Jovanovic(Olkowski),Celeban ( Czekaj), Chavez ( Bunoza), Dudu ( Pajlic) - Małecki (Piech albo Janoszka), Sobolewski ( Nunez) , Wilk ( Brud ), Melikson (Chrapek ), Sobota ( Iliev) - Biton (Genkov)

Tym sposobem już nie mamy kadry międzynarodowej tylko 11 Polaków i 11 obcokrajowców. Co najważniejsze ci Polacy są młodzi i można na nich coś zarobić...
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2011, 11:42
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Tak bym widział drużynę w rundzie wiosennej:

Kim są Ci piłkarze, zobaczcie sami.
Legenda:
Białe pełne strzałki- zachowanie taktyczne
Białe przerywane strzałki- zachowanie sytuacyjne
Żółte strzałki- ustawienie w obronie.

Zaproponowana 11 jest odpowiedzią na bardzo słabą grę w obronie. Wymiana obrońców oraz ustawienie ofensywne dawało by nam wiele radości w lidze. Co o tym myślicie?
Całkiem niezły pomysł, po za jedną sprawą - do tej taktyki nie nadaje się Sobolewski, bo jest po prostu za wolny. Niestety Czarek Wilk to samo. Jedynym, który mógłby tam grać jest w tej chwili Nunez (w rundzie wiosennej również). No i trzeba też pomyśleć nad obecnymi zawodnikami, bo zimą to pewnie zostanie ściągnięty lewy obrońca i może jakiś prawoskrzydłowy. Także, Genkov musiałby grać tego cofniętego napastnika
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.09.2011, 13:26
Ja bym sie pozbyl: Pareiko, Jovanic, Jaliens, Bunoza, Czekaj, Diaz, Paljic, Jirsak, Gargula, Malecki, Genkov, Boguski + moze jeszcze Nunez i Brud.

Jesli ktos uwaza ze w Polsce nie ma talentow lub dobrych pilkarzy, to niestety nie ma pojecia co sie dzieje w nizszych ligach lub w ME. Sprowadzilbym:

- Adrian Chomiuk, Polonia Bytom, rocznik 1988, prawy obronca ktory moze rowniez grac na lewej obronie, radzi sobie bardzo dobrze w pierwszej lidze
- Sebastian Madera, Widzew Lodz, 1985, srodkowy obronca
- Bartosz Widejko, Legia Warszawa ME (wiem wiem, ale w ME spisuje sie bardzo dobrze!), 1992, lewy obronca
- Piotr Mrozinski, Widzew Lodz, 1992, defensywny pomocnik
- Kamil Rado, Garbarnia Krakow, 1990, centralny pomocnik (do dzis nie rozumiem dlaczego sie jego pozbylo)
- Bartosz Zurek, Legia ME, 1993, lewonozny skrzydlowy (bardzo dobra technika i swietne wrzutki)
- Kamil Kaminski, Legia ME, 1993, napastnik (4 gole w tym sezonie, szybki, dobra technika)

Moj sklad na przyszly sezon:

Bramka (pierwszy bramkarz, rezerwowy i trzeci):

xxx, Filip Kurto, xxx (jakis mlody Polak ktory moglby sie ogrywac w ME)

Obrona (prawy obronca, zmiennik, srodkowy, zmiennik,...):

Adrian Chomiuk, Michael Lamey, Marko Jovanovic, Mateusz Arian (ME), Sebastian Madera, Osman Chavez, Bartosz Widejko, xxx

Srodek:

Ivica Iliev, Andraz Kirm, Cezary Wilk, Piotr Mrozinski, xxx (Nunez, Brud lub jakis mlody Polak ktory moglby sie ogrywac w ME), Maor Melikson, Kamil Rado, Bartosz Zurek, xxx (nie wiem kogo, ale na pewno nie Chrapek)

Atak:

Biton, Kaminski, xxx, xxx

Jest to na pewno mlody sklad, ale tacy pilkarze jak np. Mrozinski, Zurek i Kaminski maja talent i moim zdaniem nie sa gorsi od takich graczow jak Gargula czy Genkov. Poza tym oni mniej zarabiaja i te oszczedzone pieniadze mozna zainwestowac w mlodziez lub przyszle transfery.
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 25.09.2011 o godz. 13:29.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2011, 13:39
pewnie ze dobry sklad - tylko pytanie czy juz znudzilo Ci sie granie o Mistrza co roku i masz ochote poczuc sie jak to jest bic sie o utrzymanie>>> - jesli to masz na mysli to calkiem serio moje przeslanie do Ciebie jest identyczne jak przeslanie Maleckiego do gwizdajacych...(
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 25.09.2011, 13:40
Ja bym Pareiko, Czekaja i Nuneza zostawił. Na mojej liście o odstrzału w pierwszej kolejności znajduje się akurat Lamey.. a co do podanych nazwisk. Cóż, nie widziałem tych piłkarzy w akcji, ale to są raczej zawodnicy których trzeba jeszcze piłkarsko wychować, bo jak wiadomo proces ten w Polsce trwa nieco dłużej niż na zachodzie..
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Stary 25.09.2011, 14:01
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
pewnie ze dobry sklad - tylko pytanie czy juz znudzilo Ci sie granie o Mistrza co roku i masz ochote poczuc sie jak to jest bic sie o utrzymanie>>> - jesli to masz na mysli to calkiem serio moje przeslanie do Ciebie jest identyczne jak przeslanie Maleckiego do gwizdajacych...(
No disrespect, ale moge cie zapytac czy wogule juz uslyszales o pilkarzach jak np. Zurek, Kaminski czy Chomiuk lub widziales ich w akcji? Niestety w Polsce jest taki kuriozum ze niektore talenty sie marnuja w nizszych ligach a niektore drewniaki sa wsrod najlepiej zarabiajacych pilkarzy Ekstraklasy (Lobodzinski, Bonin,...). Inne pytanie: co myslales jak Jakub Blaszczykowski zostal sprowadzony z czwartej ligi do Wisly?
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 25.09.2011, 14:22
Sovinho Dlaczego? Dobre to co napisałeś, ale trochę w mniejszych proporcjach. Bo nagle nie możemy zrobić z mistrza Polski klub szkoleniowy:
Lamey - Olkowski
Jaliens - Celeban
Garguła - powrót z wypożyczenia Chrapka
Ale niestety na na kliku pozycjach brak nam widocznej jakości. Olkowski i Celeban musieliby wiele się nauczyć, bo na tą chwilę nie wypadają te transfery in plus, w stosunku do obecnych graczy. A pamiętaj, że kadrę trzeba wzmacniać. Trzeba było by kupić porządnego środkowego obrońce i Lewego obrońce, a wtedy pozbyć się Pajlicia.
A za Gargułe dałbym Mile, ale już o tym pisałem wcześniej.
W ogóle robiąc przegląd składu, można by było pokusić się o zestawienie (A) aut- (S) stay:
Osman Chávez- S
Gordan Bunoza - S
Michael Lamey - A (słaby, stary, drogi)/ kupić obrońce
Kew Jaliens - A (słaby, starty,bardzo drogi drogi)/ kupić obrońce (D. Bystron)
Marco Jovanović- S
Dragan Paljić- A (ani on ani Diaz nie dają gwarancji w grze)/ Zanever
Junior Diaz- A (chyba nikt nie ma wątpliwości)
Gervasio Núñez- S (trzeba go wykupić)
Radosław Sobolewski -S
Łukasz Garguła- A (bez formy, słaby, b.drogi)/ już mamy miejsce dla Bruda (dać mu sezon, niech się pokaże)
Cezary Wilk- S
Maor Melikson- S
Tomáš Jirsák- S/A (niby zdrowy, niby dobry a nie gra, coś w tym musi być)
Rafał Boguski- A (no po co nam on, nie grał już dobry rok, a teraz jest za słaby)/ Kupić napastnika (Kim Ojo- 250 tyś E)
Patryk Małecki- S
Ivica Iliev - S
Andraz Kirm- S
Tsvetan Genkov- S (chociaż ja go nie widzę jak jakiegoś dobrego napastnika)
Milan Jovanić- S
Sergei Pareiko- S
Filip Kurto- S

Nie wiem czy we wszystkim się ze mną zgodzicie, ale z tego składu jest do wymiany 6-7 piłkarzy, którzy nic nie wnoszą do drużyny.

Gdyby rozrysować to na pozycjach, wychodzi gdzie mamy największe braki:

To ukazuje, gdzie mamy największe luki w składzie. Wpisując tylko zawodników naprawdę na niezłym poziomie, lub przyszłościowych, dochodzimy do przyczyn dlaczego nie gramy w LM i leje nas Odense. Po prostu my nie mamy obrony. Dwóch zawodników niezłej klasy na obronie to trochę za mało. Ja wiem, że Jaliens jest niezły, ale dla mnie ten koleś jest jakiś wypalony, niemrawy. Nie tego oczekujmy od reprezentanta Holandii. Potrzebujemy prawdziwego dowódcy formacji obronnej, który będzie się charakteryzował szybkością, precyzją i umiejętnością wyprowadzania piłek, a tego nie potrafi żaden z naszych obrońców.
Reszta wygląda nieźle, 2 defensywnych niezłych pomocników, dwóch ofensywnych na bardzo dobrym poziomie. Skrzydła troszkę gorzej, bo Kirm ostatnio partaczy jak leci, ale od biedy może być. I napad moim zdaniem trochę zbrakowany o jednego napastnika (upieram się przy Kim Ojo).
Tylko stricte środkowi pomocnicy robią nie miłe wrażenie. O ile Brud to wychowanek, o tyle Jirsak to człowiek cień. Gdyby nie wielopozycyjność Nuneza i obecność słabego Garguły to ta pozycja wymagała by wzmocnień (i tak wymaga).

Reasumując:

Według mnie, gdyby usunąć zbędne ogniwa z drużyny i zastąpić je piłkarzami może nie lepszymi, ale dającymi nadzieję na lepszą grę w przyszłości i co najważniejsze piłkarzami zdrowymi i głodnymi sukcesu, zobaczylibyśmy obraz drużyny która na swoim średnim poziomie nie miała by słabych punktów. W oczekiwaniu na niezłych wychowanków, zakup szczególnie dobrych obrońców jest rzeczą priorytetową.
Zabawa w trenera uświadamia mi, ile trzeba włożyć pracy i ile ryzykować, aby ustawić tak zbrakowany zespół aby dobrze grał w defensywie a za razem wygrywał. Nie dziwmy się Maaskantowi, że ustawia drużynę defensywnie, bo o ile w ataku jest jakość to w obronie jest wielka dziura. Mam nadzieję, że to w przyszłości się zmieni.

Jeszcze mała symulacja jak by wyglądała formacja ofensywna gdyby kupić jednego człowieka za większe pieniądze, mianowicie Mile (czy to nie wygląda okazale?):

Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 25.09.2011 o godz. 14:33.

Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 25.09.2011, 14:28
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
No disrespect, ale moge cie zapytac czy wogule juz uslyszales o pilkarzach jak np. Zurek, Kaminski czy Chomiuk lub widziales ich w akcji? Niestety w Polsce jest taki kuriozum ze niektore talenty sie marnuja w nizszych ligach a niektore drewniaki sa wsrod najlepiej zarabiajacych pilkarzy Ekstraklasy (Lobodzinski, Bonin,...). Inne pytanie: co myslales jak Jakub Blaszczykowski zostal sprowadzony z czwartej ligi do Wisly?
nie widzialem , nie slyszalem - skoro dalej sa w tych niskich ligach to wychodzi na to ze to logiczne iz nie slyszalem skoro nie slyszalo tez stado managerow czy innych prezesow - kto by nie chcial gracza do pierwszego skladu za 20 czy 50 tys zlotych - pytanie tylko - dlaczego nie jestes najlepszym managerem w Polsce skoro wiesz gdzie te Lewandowskie , Blaszczykowskie kopia pilke i sa za ta sume do wziecia...

................
pomyslalem ze po znajomosci skoro to rodzina dla Jurka ...(
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Stary 25.09.2011, 14:35
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
nie widzialem , nie slyszalem - skoro dalej sa w tych niskich ligach to wychodzi na to ze to logiczne iz nie slyszalem skoro nie slyszalo tez stado managerow czy innych prezesow - kto by nie chcial gracza do pierwszego skladu za 20 czy 50 tys zlotych - pytanie tylko - dlaczego nie jestes najlepszym managerem w Polsce skoro wiesz gdzie te Lewandowskie , Blaszczykowskie kopia pilke i sa za ta sume do wziecia...

................
pomyslalem ze po znajomosci skoro to rodzina dla Jurka ...(
Co za logika! Inni nie znaja + graja w nizszych ligach wiec sa slabi... Brawo! Zurek zostal sprowadzony do Legii w tym roku z KSZO Ostrowiec a Kaminski chyba rok temu z juniorach Zawiszy (?), wiec nie prawda co ty mowisz! Przynajmniej Zurek mial jeszcze innych propozycji, ale zdecydowal sie na Legie. Problemem jest slaby scouting w Wisle, nic innego!

Aha, a co z moim drugim pytaniem o Kubie B.?
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 25.09.2011 o godz. 14:39.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 25.09.2011, 14:50
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post

Aha, a co z moim drugim pytaniem o Kubie B.?
odpowiedzialem - odpowiedz pod kropkami ..

Jurek czytaj Brzeczek
Odpowiedz cytując
Aldek
Member

Od: 07.2011

Stary 26.09.2011, 15:31
Wczorajszym meczem Piech przekonał mnie do siebie potrafi grać bardzo dobre mecze i trzyma forme( Warszawa poprzedni sezon ) walczak z niego fajna akcja gdy wrócił na swoją połowe bronić a następnie sprint z grozną kontrą pod nasze pole karne a była już druga połowa.Z silnym Chavezem dobrze walczył można o nim pomyśleć .
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.09.2011, 16:22
Aldek napisał(a):Wyświetl post
Wczorajszym meczem Piech przekonał mnie do siebie potrafi grać bardzo dobre mecze i trzyma forme( Warszawa poprzedni sezon ) walczak z niego fajna akcja gdy wrócił na swoją połowe bronić a następnie sprint z grozną kontrą pod nasze pole karne a była już druga połowa.Z silnym Chavezem dobrze walczył można o nim pomyśleć .

Denerwowało mnie strasznie jak wchodził obrońcom korkami w kostki po podaniu piłki. Strasznie chamskie zachowania... Ale zawodnik na zdecydowany +
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.09.2011, 16:43
Aldek napisał(a):Wyświetl post
Gdyby miał 20-22 lata to taki piłkarz jaknajbardziej.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Stary 26.09.2011, 16:55
Bartosz Zurek strzelil dzisiaj jedna bramke i asystowal przy kolejnej w meczu ME Legia vs. Belchatow. Skrot meczu:

http://www.legia.com/www/index.php?akt=25298

Skrzydlowy Zurek z numerem 17 i czerwonymi butami rozegral kolejny dobry mecz, zamiast Kaminski z numerem 9 w tym meczu nic ciekawego nie pokazal.

Przeciwko Polonii Wwa Kaminski strzelil jedna bramke a Zurek asystowal przy pierwszej bramce:

http://legia.com/www/?akt=25126
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 26.09.2011 o godz. 17:03.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 01.10.2011, 13:12
kończy się kontrakty z końcem tego roku

ofensywny pomocnik Nika Dzalamidze

kończą się kontrakty w czerwcu przyszłego roku

lewy obrońca Dudu

środkowy obrońca Piotr Celeban

defensywny pomocnika Przemek Kazmierczak

środkowy napastnik Omar Diaz
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.10.2011, 13:51
Grncarowa na stopera, ktorym sie juz raz interesowalismy. Warunki fizyczne ala Marcelo
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.10.2011, 13:57
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
kończy się kontrakty z końcem tego roku

ofensywny pomocnik Nika Dzalamidze

kończą się kontrakty w czerwcu przyszłego roku

lewy obrońca Dudu

środkowy obrońca Piotr Celeban

defensywny pomocnika Przemek Kazmierczak

środkowy napastnik Omar Diaz
Koncem roku, a nie koncem sezonu ?
Kazmierczak i Dudu za Diaza i Jirsaka . Ten pierwszy dobry w ofensywie a przy tym silny i wysoki - przydatny w defensywie. Całkowite przeciwieństwo takiej pierdoły jak np Garguła. Chłop jakiego nam trzeba do środka pola.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów