|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie martwię się, zapewniam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Obawiam że Gazeta Polska i niezalezna.pl robią kręcią robote nagłaśniejąc dosłownie każdą teorię katastrofy. PO to wykorzystuje wyśmiewając je . Wtedy nawet jak pojawia się poważna analiza zostaje zaszlufladkowana jako kolejna " brednia Macierewicza"
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Czytałem Akwarium i rozwalił mnie opis gotowanej kawy z koniakiem w kociołku na ognisku, na szkoleniu KGB. To tylko detal, że alkohol w ten sposób całkowicie by wyparował. Książka niezła, ale z wiarygodnością ma niewiele wspólnego. Podobnie jest z tym raportem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podziwiam twoje zdolności parapsychologiczne dające C możiwość podsumowania go jako niewiarygodnego bez jakiejkolwiek analizy.
W naszym kraju jest to zdolnośc dość powszechna i aż zazdroszczę czemu jej nie posiadłem ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
CMSNero napisał(a):
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
||
|
Kilka stron wcześniej pisałem o "wielkich" dokonaniach ekipy w sprawie budowy dróg to teraz kolejna porcja świeżych wiadomości:
Cytat:
Cytat:
Rozumiem że liczy się ilość oddanych km do użytku - a nie to co zostanie po nich po 3 miesiącach ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Mnie to jakoś nie śmieszy. Może dlatego,że urwałem sobie tłumik, dokładnie dwa. Czy ktoś mi zwróci kasę za stracony czas i poniesione koszty? Nie. I proszę nie piszcie mi,że się da,bo się nie da.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.09.2011 o godz. 11:57.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak ? A porterowke to niby jak sie robi, gorzelniku Flamengisto ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|||
Cytat:
Powodzenia! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest ....a nie do uwierzenia.... Ci ludzie juz nie sa niewinnymi manipulatorkami i jakimis tam misiami wesolymi co tylko sa nieobiektywni i ciemnogrodu nienawidza. Oni sa zagrozeniem dla demokracji!
Ostatnio edytowane przez orzeu : 28.09.2011 o godz. 18:47.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Przyznam szczerze że faktycznie niezła manipulacja. Żenujące.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A jeszcze niedawno ktos tu pisał że TVN jest bezstronna stacją bo przecież Po tez atakują. Normalnemu człowiekowi to sie w glowie nie mieści
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
bez podniety
http://www.youtube.com/watch?v=WeV7slax4mA Chyba , że Kalisz z Napieralskim dziś to nagrali żeby zatuszować sprawę ![]() ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przecież widać że to jest inne nagranie - czerwone świnie bronią TVN co zupełnie nie powinno nikogo dziwić
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gościu w tle przechodzi w tym samym czasie
![]() Przecież jakby taką komedie odstawili , to SLD skończyło by z 4 % poza sejmem. Za redaktora Płuskę chyba nie warto umierać. Albo Kalisz użył takiego samego sformułowania dwa razy(,,drodzy państwo ja jeszcze raz wam powtórzę'' ) , albo tvp użyło tej wypowiedzi odnośnie ustawy prezydenckiej mimo iż odpowiadał na pytanie o książkę.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.09.2011 o godz. 20:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mnie to brakuje jeszcze np. wypowiedzi Obamy, "to zagraża bezpieczeństwu świata",czy coś w ten deseń. Tak wiec materiał porywający nie jest wcale.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co tam bylo w tej "etyce mediów", bo już link skasowany... :/
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Fragment wypowiedzi Kalisza, komentujący zupełnie inne wydarzenie - w zależności czy był to przekaz TVN czy TVP.
Choć możliwa też jest wersja, że sam Kalisz się po prostu powtarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pkvMn...eature=related
tak szukając innych materiałów trafiłem na ten film... (jak już mówicie o manipulacjach) ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pawlak i Kargul o rządach PO :
http://www.youtube.com/watch?v=fgQVyc8xObQ&NR=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.rp.pl/artykul/55760,72507...-prawnicy.html
ale kosciol absolutnie niech sie nie wazy mowic na kogo glosowac!! ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niesiołowski show!
Spytano bowiem Stefana Niesiołowskiego, co sądzi o sporze Nowej Prawicy z PKW? Polityk PO odpowiedział, że Korwin-Mikke jest w Sejmie zupełnie niepotrzebny, kto to w ogóle jest? – itd. W końcu padło zdanie oddające istotę rzeczy: "PKW ma rację, odmawiając rejestracji Nowej Prawicy, ponieważ PKW w ogóle nie powinna rejestrować małych i niepoważnych partii." ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Warto w ogóle przytaczać słowa tak chorego człowieka jak Niesioł? Przecież on od dobrych paru lat żyje we własnym świecie. Tego typu osoby powinno się wypychać z życia publicznego.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Tego typu osoba z namaszczenia herr Tuska jest wicemarszałkiem Sejmu III RP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uważam, że nagłasnianie buractwa i jego piętnowanie ma sens. Może ktoś się zreflektuje. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Nie ma to jak na kaca obejrzeć cóś takiego
http://wpolityce.pl/wydarzenia/15581...ikarskie-w-tvn "warsztaty dziennikarskie w telewizji TVN" rozwaliły mi system ![]() Kononowicz w porównaniu z tym Kimś przynajmniej miał wartości i zasady jakieś, wiedział co się dookoła Niego w Białymstoku dzieje. Teraz pozostaje pytanie kto jest większym idiotą ten typ, ludzie którzy go wystawili na listę, czy też osoby które na tą listę zagłosują ... szkoda, że ta ankieta jest anonimowa. |
|
|