|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jebne ten Man UTD nosz ....aaaaaaaa!
E: 2-3 jeszcze lepiej brawo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Lo kur.wa ile ludzi dzis popłynie na Man utd,masakra
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale jak cieszą się ci, którzy zagrali na remis. Z resztą patrząc na kształtowanie się kursów, to najgrubsza kasa/ najwięcej zakładów poszło na remis i Basel, bo te kursy spadały. W Pinnacle'u na remis kurs spadł z 8,15 do 7,1. Wbrew pozorom sporo ludzi się obłowiło.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Walki z bet365 ciąg dalszy. Bezczelne s....yny utrzymują, że mecz Piast - Cracovia został dokończony, a decyzja o jego przerwaniu, to wynik... działań przy zielonym stoliku, jak w skrócie można wywnioskować z maila od nich. Aż mi się nie chce wierzyć, że rozmawiam z poważną firmą, a nie z urzędnikami jebanego urzędu skarbowego, czy ZUSu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja poki co nie miałem z nimi problemu.Do wczoraj. Zrobilem przelew przez mb i mtransfer i wez sie z ....iszonami kłóć 30 minut,że na pewno transakcja był zakończona dobrze,a srodkow nie widac
![]() Tysiac weryfikacji + skan i zrozumieli oszołomy. Dzis dla mnie najpewniejszy Szaktar,Arsenal pewnie tez sobie poradzi z grekami. Wiadomo jak na wschodzie gra Barcelona,lepiej sobie odpuscic
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.09.2011 o godz. 11:14.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że gotowi są zrobić wszystko, żeby tylko nie przyznać mi racji i nie oddać kasy. Polityka podobna do tej z Orange, w którym mają sporo klientów, więc pojedyncze osoby traktują jak śmieci... dopóki nie wyrosła im grubsza konkurencja. Gram u nich już trochę, więc teoretycznie powinni przynajmniej próbować być ugodowi, a tu dupa. Zobaczymy, jaki będzie finał tej sprawy, ale podejrzewam, że dalej będą mnie informować, że mecz został zakończony zgodnie z przepisami i nawet oficjalna informacja od Piasta (trzeba w ogóle wyróżnić ich rzecznika, że mi odpisał) nie pomoże. No skandal, jak dla mnie. Odradzam grę u nich, bo jak jest dobrze, to jest dobrze, ale jak pojawiają się wątpliwości, to walka przypomina, jak już wspomniałem, użeranie się z polskimi urzędnikami.
Na dziś ciekawostka ![]() HJK Helsinki - Jaro X2 @ 3.09 edit: dobrze, że zagrane delikatnie, bo LEKKO się pomyliłem z tym typem. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 28.09.2011 o godz. 18:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@ Dudi - a na jakiej podstawie bet uważa że mecz zakończył się zgodnie z czasem ?
Skoro Ty masz dostęp do sprawozdania sędziowskiego z tego meczu ? To można w ogóle podważyć ? -- i czemu ten mecz został walkowerem oddany w 90 minucie ? Z jakiej racji :| ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
No właśnie to jest pytanie na które sam chciałbym znać odpowiedź. Goście po prostu kwitują sprawę w jednym zdaniu- mecz skończył się zgodnie z regulaminem. Czekam jeszcze chwilę na odpowiedź z polskiego biura, jak nic się nie wydarzy, to piszę do angielskiego i będę liczył na jakąś rozsądną osobę tam. edit: No i łajzy jebane, że tak brzydko powiem, ale już nie mam zdrowia, dalej upierają się, że mecz został zakończony zgodnie z regulaminem. Na nic wklejanie: http://www.pzpn.pl/index.php/Rozgryw...Piasta-Gliwice Cytat:
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 28.09.2011 o godz. 13:17.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zenit - Porto over 2.5
kurs. 1.9 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Daj znać jak to dalej się potoczyło.
Mi się wydaje że jakiś 'geniusz' od nich zatwierdził ten mecz jako zakończony,rozliczyli zakład, kasa do tych co postawili na parchów poszła i teraz mają problem bo jest jasne że powinni zrobić zwroty a na kuponach z większą ilością zdarzeń - rozliczyć mecz po kursie 1. ciekaw jestem jak z tego wybrną bo sprawa jest oczywista - mecz został przerwany i nie ma różnice kiedy i przy jakim wyniku ps na jutro HV-Modo 1 ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i koniec historii. Oczywiście, racja jest po ich stronie. Regulamin mówi, że jeśli mecz jest przerwany przed ukończeniem 90 minut gry. Pozostaje kwestia wykładni, czyli jak rozumieć te 90 minut. Czy jako regulaminowy czas gry, czy jako po prostu 90 minut, ale w ten sposób na pewno nic z nimi nie ugram. Niektóre źródła co prawda mówią, że mecz został przerwany w 89. minucie, ale na stronie PZPN piszą, że 92., więc nie ma o czym mówić. Cóż... jebać PZPN.
![]() Inna sprawa, że potrzeba było chyba 5 kolejnych konsultantów, żeby trafić na takiego, który potrafił w końcu jakoś uargumentować swoją decyzję, a nie "Nie, bo nie", albo "Skoro tak już powiedzieli, to tak ma być". Na wieczór OM, Arsenal, Szachtar i Leverkusen.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 28.09.2011 o godz. 19:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Do tego Szachtar, Remis Borussi do przerwy bądź na koniec meczu, remis Zenitu do przerwy i Chelsea DNB. Za drobne rzecz jasna. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawału dostane przez ten Szachtar
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
dokładnie, dominują STRASZNIE, a nie potrafia postawic kropki nad i
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zenit i Marsylia wygrała no i jest pięknie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Kolejny z cyklu meczy gdy zwycięzca jest znany przed wyjściem na boisko.
Barletta-Latina 1 1.80 Wcześniej podawałem Siene i Spezie, w obu wypadkach po 3-0 ale każdy gra na własną odpowiedzialność ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co to za liga w ogole
Serie C? na bet 365 nie ma :(
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 29.09.2011 o godz. 18:59.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bet365 tez wystawi a w przypadku takich meczy raczej nie ma duzych spadkow kursu więc zdążysz zagrać
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oby
A kiedy jest ten mecz, w sobote czy w niedziele? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Cieszyłeś się jak Twente strzelało gole? ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, kibicowałem Wiśle. Potrafię rozgraniczyć te dwie sprawy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolego, nawet nie wiesz jak dużo osób stawiało na Twente. Ja na początku na expekcie Twente (-1) - 1, a potem na becie Twente ( -2 ) - 1 Więc sorry, ale takie życie. Wygrał lepszy. ![]() ==== ![]() Powód: w końcu coś wchodzi
Ostatnio edytowane przez labtec : 29.09.2011 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No i po .... wklejasz te kupony?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba czas na wygraną ŁKSu w Łodzi.
![]() Z ciekawostek, to dostałem kolejnego maila z bet365 w sprawie tego meczu Piasta z Judovią i tym razem ZNOWU gość się zarzeka, że mecz został zakończony zgodnie z regulaminem. Niezły tam muszą mieć burdel.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 30.09.2011 o godz. 20:33.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sportske.jutarnji.hr/karlovac...jdukom/977118/
to odnośnie meczu Karlovac - Hajduk Split - 2 Gospodarze strajkują, bo nie dostają pensji, a klub ma ich w dupie i zamiast umówić się na spotkanie to...olali sprawę. Więc prawdopodobnie gospodarze wyjdą w rezerwowym składzie bądź zagrają juniorami. szkoda że tylko Giliardo wkleja tutaj różne analizy i swoje pewniaki. Panowie, nie bądźcie żyły, podzielcie się też jakimiś newsami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co ma piernik do wiatraka ?
Realia są takie,że każdy wynik niż minimum 2 bramkowa wygrana Twente byłaby niespodzianką. Tu chodzi o pieniądz,a nie o to komu kibicujesz czy cieszysz sie jak Wisła gole dostaje. Ja z gory załozylem ,ze dostaniemy tam solidny wpierd.ol wiec nie cieszyłem jak dostawalismy gole tylko potwierdzał sie (nie)stety fakt,że mamy beznadziejna obrone. za -2 azjan Twente płacili w bet365 2,75 .Przy wkładzie tysia,masz 1750 zysku,wiec kazdy kto grał na Twente po prostu przyjal do wiadomosci wynik i nasza słaba gre... no i wygrana też ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|