|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale Stoke ma stadion,niech ich
United wygląda na zespół, który za wcześnie złapał super formę. Nie wierzę w to,że utrzymają ją cały sezon. Teraz grają z Stoke,bez Rooneya, ciekawe jak to będzie wyglądało. W tygodniu oglądałem mecz z Leeds w PA, szczerze mówiąc, rezerwy United robią wrażenie. Odnosze wrażenie,że skład,ktory wyszedł z Leeds spokojnie poradziłby sobie w Premiership. Tak więc bez Rooneya powinni poradzić sobie z Stoke.Co do wcześniejszego meczu,czyli City z Evertonem. Wszystko fajnie ale ogranicazja gry City taka sobie. Nie przekonują mnie do siebie w ogóle,do tego ten Balotelli. Kto to co to?Wszystko pod siebie. Strasznie rozbawiła mnie druga bramka dla Manchesteru. O głupszych obrońców niż ci w Evertonie chyba trudniej. Tak czy siak ciężko wskazać kto zdobędzie mistrzostwo. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
|
|