|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
.......IC weszlo. Na .... tam zagladac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA Wisła Kraków SA Adres: ul. Reymonta 22; 30-059 Kraków Faks: (+48 12) 630 76 91 e-mail: [email protected] napisz mejla do P. Anny Maślo by na następny mecz NIE PRZYZNAWAŁA AKREDYTACJI DZIENNIKARZOM Z SERWISU ONET.PL ORAZ STACJI N CZY TVN. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
było cos takiego jak komus zrobili zdjecie w knajpie i to bylo zdjecie nie zwiazane z wykonywaniem jego zawodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ej, skoro nasz klub zdementował te brednie które napisano dziś rano na onecie, to czemu onet nie usuną jeszcze tego ?
Czemu onet nie napisał przeprosin i nie przyznał się do błędu ? Może u nas cipy pracują w klubie, które nie potrafią pieprznąć ręką w stół i o.......*ć innych dziennikarzy co ? Taki strach przed kłótnią z kolegą po fachu bo....potem jeden z drugim z onetu będą pisać nie przychylne dla klubu newsy i artykuły.... PR przede wszystkim co ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Przeczytałem kolejny artykuł na weszło... Znowu to samo tylko teraz bardziej czepili się Laty.
Zastanawia mnie jedno: Damien Perquis - z Polską łączy go to że jego babcia jest Polką - weszło nie napisze mu "spierdalaj" Ludovic Obraniak - z Polską łączy go to że jego dziadek jest Polakiem - weszło nie napisze mu "spierdalaj" Maor Melikson - z Polską łączy go to że jego matka jest Polką - weszło i cała Polska i cały Izrael rzuciły się na niego jak na świeże mięso, grożono mu śmiercią itd. Nie jestem zwolennikiem Maora w kadrze Polski ale wole jego niż np. tych dwóch... ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Maorowi raczej odradzano czytanie internetu, gazet ale on sam się przemógł do czytania tego wszystkiego aby prostować te oszczerstwa którymi został obrzucony.
Jemu na pewno nie jest łatwo, wywołał burzę na szczeblu nawet nie sportowym co politycznym, udzielają się nawet ambasady. Dahan, Lato, kto wie czy nie ludzie z naszego klubu zaczęli mieszać mu w głowie, a widać że chłopakiem łatwo manipulować. Jak już napisałem wcześniej widać kogo ma wokół siebie bo chłopaka z takim talentem tak późno opuścił Izrael. Dodam że Maor mógł mieć wyj we wszystko, spokojnie sobie grać dla Polski i tak większość kibiców którzy będą na meczach repry to pikniki którzy nawet nie wiedzą kim jest. Ale widać po prostu, że chłopak się bardzo przejął. Pozytyw tego wszystkiego, że zeszli na chwile z Małeckiego... kto następny Biton ? bo dobrze gra ? fialo dobrze ujął całą sprawę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.09.2011 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Wszyscy mają w tym winę, Lato za to że jest tępym i ograniczonym człowiekiem, nasze media, kibice którzy wierzą we wszystko co jest napisane, menadżer, rodzice Maora sami Maor chociaż go w tym momencie winiłbym najmniej ponieważ w tym natłoku informacji nie wiadomo co powiedział naprawdę a co nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cała sprawa jest niemożliwie przykra. Zaczęło się od Patryka Małeckiego. Media podłapały, że na naszych trybunach zrobiła się średnia atmosfera i doszło do podziałów. Szybko wykorzystano koniunkturę i niejaki Jawor wysmarował artykuł o rozgrzewce. Patryka bronił klub, informację zdementował trener - nic to, pewna grupa i tak będzie tkwić w tym swoim zacięciu, o czym powiadomią nas gwizdami. Po co? Ano dla zasady.
Później przyszła sprawa Meliksona. Jestem jak najbardziej przeciwny temu, by grał w naszej "reprezentacji". Sprawa jest raczej oczywista. Ale co robią media? Media wszczynają jedną z największych afer (od kiedy pamiętam) związanych z Wisłą. Każdy wie, jaki mają w tym interes. W dodatku - dobrze jest zepsuć wizerunek klubu, który tak bardzo nie na rękę jest pewnym panom. Wszystko się opłaca. Niektórzy z nas także przesadzili w swoich reakcjach. Czy ktoś wpadł na pomysł, by jakoś spokojnie powiadomić Meliksona o konsekwencjach jego działania? Przecież ten chłopak jest tutaj zagubiony. Najbardziej interesuje go święty spokój. Szkoda tylko, że dał się tak bardzo zmanipulować. Może wyszło to nawet z tego, że on po prostu chciał dobrze i dał się omamić tym, których interesowała tylko kasa. Co jest najbardziej smutne? Melikson jest w Polsce niecały rok. Pan Basałaj, Pan Ochalik i inni "wiślacy" są tutaj od urodzenia. Doskonale orientują się w tym, co dzieje się wokół reprezentacji. Nikt nie pomógł Maorowi. Raczej skusiła ich wizja korzystnej oferty, która na pewno wpłynęłaby do klubu. Nigdy nie dowiemy się, co działo się za kulisami. Szkoda, że tak to wyszło, że niektórym zapaliły się głowy. Mam jednak nadzieję, że Maor będzie mógł liczyć na wsparcie trybun. Ja skłaniam się raczej ku wersji, że to nie on okazał się szują, a jego otoczenie, które zwietrzyło szansę na nachapanie się. Dawno taki piłkarz nie biegał po naszych boiskach - nie dajmy go zniszczyć tym, dla których Wisła jest wrogiem. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez milosz : 23.09.2011 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta jak drut. Przeszło dekada dominacji Wisły w ekstraklasie. Ogólnopolskie media wychodzące w Warszawie od lat robią co mogą aby siać ferment w Wiśle. Kiedyś przed meczem z Legią pisały o ......grającym na dopingu Żurawskim bo był za dobry na resztę ligi i strzelał bramki dla Wisły. Kto jest w Wiśle dobry to zaraz usłużne hieny medialne lecą i pytają "z troską" kiedy ten czy tamten wyjedzie na Zachód do innego klubu. Wiadomo w jakim celu, aby osłabić Wisłę. Teraz na tapecie jest Melikson, za dużo pożytku daje Wiśle. Każdy kto jest lub będzie dobry zaraz będzie namawiany przez te prostytutki medialne na wyjazd. Rolą klubu jest wytłumaczyć Maorowi o co chodzi, że tzw. "życzliwi" robią wszystko aby Wisła nie została ponownie MP i walczyła ponownie o LM, którą to pismaki rezerwują dla swojego ulubionego klubu. Jakoś nikt nie sprzedaje i nie wysyła na transfer takiego Radovica czy Ljuboje.
Poprostu wyszedł Wiśle ten transfer na tyle, że z zazdrości kanalie będą robić wszystko aby ją opuścił. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.09.2011 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wywiad z Dudu Bitonem:
Jesteś jedynym zdrowym napastnikiem w tym momencie. Wiem o tym, dużo osób dzwoni do mnie w tej sprawie. Staram się dobrze spać i odżywiać, bo ciąży na mnie odpowiedzialność. Trenuję codziennie na 100% i daję z siebie wszystko, więc jestem tutaj, aby pomagać drużynie. Niby odpowiedź banalna ale jakże rozsądna |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapisz sie do Wiślackiego newslettera i będą Ci wysyłać na poczte. Zawsze to pare dni nim sie pojawi na oficjalnej ;]
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Zgoda w 100%. Ja również uważam że ta sprawa jest rozdmuchana po to żeby Wisła po raz kolejny miała trudniej w tej lidze i żeby nie było ciągłego gadania że wszyscy w lidze grają a tylko Wisła wygrywa... Poparcie Maorowi sie zależy, ja osobiście będę go wspierał do tego momentu do kiedy nie uderzy swoją wypowiedzią albo jakimś czynem w Wisełkę. Jest naszym bratem i jak brata trzeba go traktować i ufać mu wbrew onetowi, weszło i innym pismosrakom... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dlatego niech w niedziele usłyszy głośne Maor Melikson kilka razy
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
You never walk alone...
P.S Nie i to nie jest taka sytuacja jak z Maleckim. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
Takie wsparcie dużo daje, i może zmienić wiele a przede wszystkim pokazuje miłość do klubu i BEZWARUNKOWE wsparcie. Tak wiec nic tylko w niedziele na stadion i wspieramy tak Maora jak i cała WISEŁKE! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sprawę rozwiązałby baner z napisem w j. angielskim: "Maor, zrób to co mówi Ci serce" i facet wiedziałby że ma nasze poparcie. Odblokowałby się psychicznie i nie dałby się już zaszczuć hienom.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
W każdym razie chodziło mi o to ze ta chimeryczność wielu ludzi na tym forum jest dla mnie nie do zniesienia i to jak szybko zmieniają im się humory i jak szybko z półboga ktoś dla nich staję się nikim. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Jest to w jego i w naszym interesie. Słabego Meliksona nikt nie zechce. Za to Meliksona, który błyszczy w lidze i w europejskich pucharach - być może. W zeszłej rundzie, zachwycając się Meliksonem zastanawialiśmy się: jak to możliwe, że taki piłkarz nie wyjechał z izraelskiej ligi? Gdzie jest haczyk? Teraz po aferze reprezentacyjnej już wiemy Chłopak jest troszkę niestabilny emocjonalnie. Cóż, są większe wady. Przypomnę, że nasz eks-napastnik, kawał piłkarza jak wpadł w ciąg, to dopiero po 3 miesiącach nawiązano z nim kontakt. Po to tylko, by rozwiązać umowę.Z dwojga złego wolę niewiernego, niestabilnego, ale jednak wybitnego Maora, niż pijaka czy awanturnika. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Dobry dziennikarz zanim coś napisze to kilka razy to sprawdzi i potwierdzi źródło lub u źródła. Teraz byle kto może zostać dziennikarzem i zostaje i skutki później tego są takie,że byle co i byle jak pisze. Co do panów z weszlo. Nie wiem skąd pogląd,że są jacyś wyjątkowi,nie wiem na czym ma polegać ich wyjątkowość. Oni są tacy jak ta liga, tacy sobie,przeciętni. Pisanie do takich gazet jak Marca, czy FF im nie grozi. A Maor jaki jest już chyba każdy widzi. Na zachodzie takich jak on są setki, szans na to,że zrobi karierę wielkich nie ma. Ale zarobić na pewno może dużo więcej niż u nas. Jakiś średniak z Hiszpanii czy Francji to byłoby coś w jego zasięgu.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.09.2011 o godz. 21:01.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|